Retreat ”Ia-ti puterea inapoi"

Dacă vrei să ni te alături folosește butonul de mai jos pentru a te înscrie!

Detalii organizatorice

Asadar intre 30 IANUARIE – 2 FEBRUARIE 2020 ne vedem la o pensiune minunata, in Nucet, judetul Sibiu, un loc cu o atmosfera fermecatoare, cu influente rustice si alpine situat intr-o oaza de rai. Vom avea parte de numeroase activitati care sa ne ajute sa ne reintoarcem catre esenta noastra divina si sa o punem in valoare.

Traim intr-o lume care ne influenteaza la fiecare pas, insa ca sa putem face fata influentelor exterioare este important sa coboram in noi si sa lucram cu sabotorul nostru interior.

In aceasta tabara vei sta de vorba de acest sabotor si iti vei lua puterea inapoi.

Asadar temele pe care vom lucra sunt:

 • Acele convingeri care te saboteaza si vom identifica de unde vin acele convingeri (unele le-ai preluat de generatii, altele le-ai hranit tu avand anterior experiente negative pe care le-ai luat apoi ca reper)
 • Vom lucra pe identificarea arhetipurilor care te blocheaza in evolutia ta si vei invata cum sa gestionezi aceste arhetipuri de fiecare data cand ele se activeaza
 • Vom identifica acele vietii anterioare care stau la baza anumitor blocare din viata ta actuala. O calatorie care te poate dezlega de multe tipare pe care le-ai tot repetat.
 • Vei invata sa iti iei puterea inapoi, sa recuperezi acele bucatele de suflet din anumite relatii si sa atragi oameni pe vibratia ta actuala
 • Vom lucra pe echilibrarea chakrelor, cu precadere pe activarea puterii interioare, chakra a 3-a si pe a invata respectul de sine
 • De asemenea vei invata sa primesti si sa urmezi calauzirea ingerilor, exersand citirile cu cartile oracol.

Asadar hai sa ne vedem sa te invat sa iti iei puterea inapoi si sa creezi acea viata pe care o meriti pe deplin.

Ar fi de mentionat doar ca Joi – 30 ianuarie 2020, la ora 14.00 suntem asteptati cu totii sa sosim in Nucet. Transportul se face individual, dar vom tine legatura sperand ca ingerii vor gasi solutii si pentru cei fara masina. 🙂 Prima masa servita va fi cina, asa ca este recomandat ca toata lumea sa ia pranzul undeva in afara pensiunii. Iar Duminica – 2 februarie 2020, la ora 16.00 putem sa ne luam ramas bun cu promisiunea ca vom pastra vii amintirile frumoase “crosetate” impreuna. :). Duminica vom lua inclusiv pranzul la pensiune.

Investitie:

Avansul in valoare de 950 ron care include:

 • organizare si activitatile sustinute de catre Delia;
 • cazare in camere duble pentru perioada 30 ianuarie – 2 februarie 2020 in pensiune (pensiunea are doar camere cu 2 paturi).

Datorita numarului mic de camere, nu putem pune nicio camera dubla la dispozitia unei singure persoane nici macar in situatia in care ar achita integral pretul camerei. Toti participantii vor avea colegi de camera, insa ingerii se vor asigura sa fii in camera cu persoana potrivita pentru tine. 🙂

Numarul de locuri este LIMITAT.

Rezervarea locului se face prin completarea formularului de inscriere si achitarea avansului in valoare de 950 lei (plata in cont bancar). Locurile se ocupa in functie de ordinea achitarii avansului.

Meniul se va achita suplimentar in numerar la momentul in care ajungem la pensiune si costa 350 ron (3 mese pe zi – mic dejun, pranz si cina) – mancare vegetariana (inclusiv lapte, oua, branza) si peste. Meniul este acelasi pentru toata lumea.

Alte precizări

 • Selectia participantilor se face pe baza unui mini-interviu telefonic si pe baza de calauzire divina. Ulterior, daca vei fi selectat, vei fi anuntat. Daca nu, inseamna ca nu este momentul potrivit pentru tine sa participi in aceasta tabara.
 • In cazul in care din diverse motive, ai achitat avansul si nu mai poti participa in tabara, banii nu se vor mai returna. Poti totusi transfera locul in tabara unui prieten/ unei cunostinte/rude care sa se poata bucura de aceasta experienta magica.
 • Participarea in tabara nu este conditionata de absolvirea cursului de initiere in terapia cu ingeri, oricine poate participa in tabere.

Te așteptăm cu drag!

Contact

Adresa de email

info@deliamuresan.ro

Telefon

0723 589 994

Persoană de contact

Iuliana Cîrlig