Retreat "Intalnirea ta cu tine si cu strabunii tai" - Sarmizegetusa 2020

  • Sarmizegetusa
  • 01 - 04 Octombrie 2020

Dacă vrei să ni te alături folosește butonul de mai jos pentru a te înscrie!

Detalii organizatorice

Am fost calauzita de ingeri sa fac mai multe tabere la Sarmizegetusa in locuri mirifice aproape de cer, de natura si mai ales aproape de natura noastra divina.

Asadar intre 01 – 04 Octombrie 2020 ne vedem la Pensiunea Moara lu’ Antone, un loc cu oameni primitori si care ne-au pregatit un program minunat – va vom tine in suspans si va vom dezvalui surprizele pregatite cu multa dragoste la momentul potrivit.

Ar fi de mentionat doar ca Joi la ora 14.00 suntem asteptati cu totii sa ne cunoastem si vom fi serviti cu un desert traditional. Iar Duminica la ora 16.00 putem sa ne luam ramas bun cu promisiunea ca vom pastra vii amintirile frumoase “crosetate” impreuna. 🙂

Investitie: 950 lei care include: cazare (camere duble si o camera tripla) + micul dejun, organizare si activitatile sustinute de Delia.

Datorita numarului mic de camere, nu putem pune nicio camera dubla la dispozitia unei singure persoane nici macar in situatia in care ar achita integral pretul camerei. Toti participantii vor avea colegi de camera, insa ingerii se vor asigura sa fii in camera cu persoana potrivita pentru tine. 🙂

Masa: 350 lei pentru toate celelalte mese, plus deserturi delicioase, sirop de casa, visinata. Meniul (vegetarian si peste) este acelasi pentru intregul grup. Din respect pentru gazde cat si pentru ceilalti participanti in tabara, va rugam sa respectati si sa va incadrati in meniul servit.

Ne vom caza la Pensiunea Moara lu’ Antone – un loc cu oameni calzi si care ne-au coplesit cu ospitalitatea lor.

Moara lu’ Antone este o pensiune unica in Romania, fiind amenajata intr-o moara veche de peste 100 ani, complet functionala si in prezent. Amplasata in Ludestii de Jos, pe traseul spre Sarmizegetusa Regia si cetatile dacice, moara este ultima ramasa din cele 18 mori de apa care au existat pe Valea Gradistei.

Detalii despre pensiune si configuratia camerelor gasiti aici:

Camerele se vor ocupa in ordinea inscrierilor.

Numarul de locuri este limitat la 15.

Rezervarea locului se face prin completarea formularului de inscriere si achitarea unui avans de 950 lei (plata in cont bancar). Locurile se ocupa in functie de achitarea avansului.

Suplimentar, masa in valoare de 350 lei se va achita in numerar in momentul in care ajungem la pensiune.

Alte precizări

  • Selectia participantilor se face pe baza unui mini-interviu telefonic si pe baza de calauzire divina. Ulterior, daca vei fi selectat, vei fi anuntat. Daca nu, inseamna ca nu este momentul potrivit pentru tine sa participi in aceasta tabara.
  • In cazul in care din diverse motive, ai achitat avansul si nu mai poti participa in tabara, banii nu se vor mai returna. Poti totusi transfera locul in tabara unui prieten/ unei cunostinte/rude care sa se poata bucura de aceasta experienta magica.
  • Participarea in tabara nu este conditionata de absolvirea cursului de initiere in terapia cu ingeri, oricine poate participa in tabere.

Te așteptăm cu drag!

Contact

Adresa de email

info@deliamuresan.ro

Telefon

0723 589 994

Persoană de contact

Iuliana Cîrlig