Tabără ”Activează energia vindecării alături de Părintele Nectarie"

Dacă vrei să ni te alături folosește butonul de mai jos pentru a te înscrie!

Detalii organizatorice

Perioada: 26 AUGUST – 2 SEPTEMBRIE 2022

Te invităm într-o tabără de 7 zile în care să-ți dai întâlnire tu cu tine pe un tărâm al spiritualității, un tărâm încărcat de istorie, acolo unde încă se simt urmele zeilor și zeițelor (vom vizita templul zeiței Aphea), acolo unde energia vindecă trecutul, prezentul și viitorul. Vom vizita Mănăstirea Sfântului Nectarie, Mănăstirea Sfintei Ecaterina și a Sfântului Mina, unde ne vom conecta la energia lor, vom primi mesaje și ne vor ajuta în procesul de vindecare emoțională.

O tabără în care divinul din tine onorează partea umană din tine și aleg să trăiască cea mai frumoasă uniune. O tabără de reconectare a ta cu tine, în energia iubirii, în comuniune cu natura, cu marea, cu VIAȚA.

O tabără „altfel” pentru toți cei interesați de dezvoltarea lor spirituală, indiferent de formarea lor profesională sau experiența de viață, o tabără unde vom îmbina activitățile cu relaxarea și bucuria unei vacanțe.

Dacă ai simțit citind această invitație că trebuie să fii alături de noi și nu poți din diverse motive (financiare, de timp, etc.) setează intenția: Dacă această tabară este pentru mine, să se aranjeaze toate lucrurile astfel încât să fiu acolo. Și apoi detașează-te și lasă ÎNGERII să lucreze.

Programul taberei este susținut de Delia Mureșan, Terapeut în Terapia cu Îngeri, Coach Spiritual, Trainer.

Delia a susținut peste 50 de tabere în care a fost alături de 1000 de persoane în drumul spre armonizarea lor interioară.

Este un călăuzitor zilnic al persoanelor aflate în căutarea de sine și un foarte bun “translator” al mesajelor îngerilor.

Delia este o persoană care te ajută să vezi dincolo de aparențe, să te privești cu iubire și blândețe și să te regăsești pe tine.

La chemarea îngerilor, Delia revine pentru a șaptea oară în Aegina, îndrăgostindu-se de această insulă și de miracolele acestui loc magic în primele șase tabere pe care ea le-a susținut aici începând cu anul 2016. Iar atunci când ești chemat nu poți decât să te abandonezi vieții pentru că se pare că mai multe persoane sunt chemate în Aegina pentru această minunată călătorie spre sine.

Ce cadouri vei primi?

 • Te vei conecta la o energie vindecătoare pe o insulă impregnată cu miracolele și binecuvântările Sfântului Nectarie.
 • Vei avea o vacanță în care vei combina un timp de relaxare petrecut pe malul mării cu activități spirituale alături de oameni minunați ca tine.
 • Vei lucra cu energia îngerilor și vei primi clarificări legate de provocările pe care le ai în viață.
 • Vei vizita biserica Sfântului Nectarie și orașul Aegina, un loc încărcat de istorie și plin de învățăminte străvechi. Alte surprize te așteaptă acolo.
 • Te vei conecta la energia locurilor: primești cunoaștere, inițieri și resurse.
 • Vei primi cadourile eliberării, iertării, acceptării, iubirii de sine. De la Sfântul Nectarie vei primi miracolul vieții (prezenței) și energia iubirii, plus prin conectare la energia lui primești clarificare și vindecare fizică sau/și emoțională.
 • Vei trezi energia harurilor divine din tine.

“Nu atragi ceea ce îți dorești, ci atragi ceea ce ești”  spune Wayne Dyer.

Aflând ce ești, cine ești, vei materializa în lumea reală acele aspecte care sunt în armonie cu tine.

Așadar, este o întâlnire pe care nu trebuie să o ratezi.

Cât te costă?

INVESTIȚIE: APROX. 600 euro (PREȚUL NU INCLUDE BILETUL DE AVION ȘI MASA)

Aveți mai jos și alte informații:

CAZARE: 245 EURO 

Cazarea pentru 7 nopți în camere duble sau triple se va face într-o locație minunată în stațiunea Souvala, la Aethrio Guesthouse (cazarea se va plăti la fața locului)

Precizare: Aethrio Guest House este un hotel boutique (fiecare cameră este unică) și nu are camere single. Dacă vrei să stai singur(ă) trebuie să plătești prețul întreg pentru o camera dublă.

ACTIVITĂȚI/ORGANIZARE

Activități timp de 7 zile (meditații, exerciții, materiale)

Organizarea tuturor detaliilor legate de organizare (transfer, excursii, etc.).

Total: 350 Euro/persoană (considerați avans)

Precizare: Avansul se va plăti în lei la cursul de 5 ron/euro, adică 1750 ron.

BILETUL DE AVION

Plecarea se face din București cu Aegean Airlines, biletele vor fi achiziționate de fiecare persoană în parte. Vom anunța din timp zborul de plecare și cel de sosire.

Cei care vor să vină/sau să plece cu o altă companie sau să mai rămână în Atena câteva zile, pot face acest lucru, însă vor trebui să se ocupe și de aranjarea tranferului spre/sau de la Aegina. Același lucru se aplică dacă veniți la o altă oră.

Prețul variază în funcție de data achiziționării biletului și/sau dacă îți iei bagaj de cală.

ALTE COSTURI:

 • Transferul de la Aeroport la Portul Pireus se va face cu un transfer privat – aproximativ 10 euro/persoană. Dus- întors:  20 euro.
 • Din Pireus vom lua ferryboat-ul spre Aegina/Souvala (aprox. 1 oră). Costul aprox. 20-30 Euro.
 • Prânzul și Cina (Aethrio Guesthouse se află în apropierea portului Souvala având la dispoziție taverne pentru prânz și cină).
 • Excursiile (costurile biletelor de autobuz și intrările la muzee, templul Zeiței Aphea, 2 zile de vizitare a mănăstirilor) – aprox. 100 – 120 euro/persoană.
 • Vizitarea Mănăstirii Sfântul Nectarie.
 • Vizitarea Mănăstirii Sfânta Ecaterina.
 • Vizitarea Mănăstirii Sfântului Mina.
 • Vizitarea mănăstirilor din orășelul medieval PALAIOXORAS.
 • Vizitarea Mănăstirii Fecioarei Maria.

TESTIMONIALE

Găsiți mai jos câteva impresii ale celor care au participat recent în această tabără:

* “Tabăra din Aegina este un portal spre propria ta identitate, spre regăsirea sinelui și redescoperirea frumuseții sufletului tău.”

* “Mă simt profund recunoscătoare și totodată fericită pentru oportunitatea care mi s-a oferit de a participa la această tabără. Am reușit să-mi depășesc limite, să mă readuc la viață, să cunosc oameni frumoși, să primesc ghidare, suport, vindecare, eliberare, bucurie. Mulțumesc.”

* “Totul este un vis devenit realitate. Înveți și conștientizezi mult mai multe decât îți propui înainte să vii aici.”

Alte precizări

 • Selecția participanților se face pe baza unui mini-interviu telefonic și pe bază de călăuzire divină. Ulterior, dacă vei fi selectat, vei fi anunțat. Dacă nu, înseamnă că nu este momentul potrivit pentru tine să participi în această tabără.

 • Menționăm că prețul total depinde de biletul de avion (pe care fiecare și-l achiziționează individual) și cât dorește fiecare să cheltuie pe mese.

 • Pot participa în această tabără și familii cu copii sub rezerva faptului că există o persoană care să fie responsabilă de copil/copii și activitățile acestuia/acestora.

 • În cazul în care, din diverse motive, ați achitat avansul și nu mai puteți participa în tabără, banii nu se vor mai returna. Puteți totuși transfera locul în tabără unui prieten/ unei cunoștințe/rude care să se poată bucura de această experiență magică.

 • Mențiune: Participarea în tabără nu este condiționată de absolvirea cursului de inițiere în terapia cu îngeri, oricine poate participa în tabere.

Te așteptăm cu drag la întâlnirea cu tine în tabăra de armonizare interioară!

Contact

Adresa de email

info@deliamuresan.ro

Telefon

0723 589 994

Persoană de contact

Iuliana-Mihaela Cîrlig