Tabara „Intalnirea ta cu tine” MALTA

Perioada:

  • 22-29 SEPTEMBRIE 2018.

Ingerii ne indreapta pasii spre o noua destinatie speciala: Malta. Datorita istoriei bogate si mai ales datorita cunoasterii profunde care exista acolo putem sa primim informatii si intieri care sa ne ajute in misiunea noastra.

Istoria Maltei

Acolo exista primele temple megalitice, aceste temple sunt cele mai vechi constructii de piatra din lume, chiar mai vechi decat Stonehenge sau Marile Piramide Egiptene.

Șapte temple megalitice se găsesc pe insulele Malta și Gozo, fiecare rezultat al unei dezvoltări individuale. Cele două temple ale Ggantija pe insula Gozo sunt notabile pentru structurile lor gigantice, epoca bronzului. Pe insula Malta, templele Hagar Qin, Mnajdra și Tarxien sunt capodopere arhitecturale unice, având în vedere resursele limitate disponibile pentru constructorii lor.

Aceste temple sunt dedicate Mamei Pamant sau zeitei fertilitatii. Statuetele gasite acolo simbolizeaza nu doar fertilitatea ci si Pamantul in sine, ca origine a tuturor lucrurilor. Dovezile gasite de arheologi indica faptul ca acolo a fost  si un oracol, la fel ca la Templul lui Apollo din Delphi: o preoteasa proorocea in timp ce era in transa, indrumata de spiritul zeitei. Asadar este evident ca ingerii ne vor ajuta sa ne conectam la abilitatile noastre senzoriale si sa le putem in valoare.

De asemenea se spune ca in aceasta zona, pe vremea Atlantidei, se afla universitatea atlantilor, care ii invata in special despre vise dar si ii ajuta sa isi dezvolte abilitatile extrasenzoriale.

Daca ar fi un popor de la care sa invatam credinta este cel maltez, care s-a incapatat sa ramana pe metereze indiferent de cine a venit peste ei. Dovada a credintei lor sunt si cele peste 365 de biserici pe o suprafata de 312 kilometri patrati, cam cate una din kilometru in kilometru. Ceea ce este la fel de interesant sunt simbolurile mici dar dese ale credintei. La portile caselor gasesti cate o binecuvantare sub forma unui medalion din portelan cu diverse simboluri: Fecioara Maria cu Pruncul, Iisus, Apostolul Pavel etc. sau gasim crucea de Malta pe cladiri tot ca simbol al credintei.

Maltezii considera ca cea mai prospera perioada a lor a fost perioada in care au fost guvernati de cavelerii ioaniti. Ei au construit din Malta o fortareata greu de ingenunchiat si au adus reguli importante care i-au tinuti uniti. De la ei a ramas unul din misterele vizibile: Catedrala Sfantului Ioan Botezatorul dar nu numai. Se spune ca in acest loc, secole la rand, cateva sute de calugari luptatori, barbati alesi unul cate unul, spuneau o rugaciuna cu vocile lor puternice astfel incat vibrau vitraliile catedralei. In acest loc sunt inmormantati peste 350 de Mari Maestri ai ordinului cavalerilor ioaniti. Cred ca este o experienta cel putin interesanta sa calci peste aceste morminte.

Sunt atat de multe locuri de vizitat, spre exemplu vom merge si la pestera unde Sfantul Pavel a fost tinut prizonier timp de 3 luni.

Asadar ingerii ne conduc pasii spre Malta unde se spune ca este cea mai mare concentratie de istorie pe metru patrat.

Iata si descrierea celor mai fascinante legende legate de Malta:

http://www.fabrica-de-calatorii.ro/legende-din-malta-3-povestiri-cu-adevarat-fascinante/

Voi merge special inainte pentru a ma asigura ca vom beneficia de tot ceea ce acest loc magic are sa ne ofere.

Locurile sunt limitate la 10.

Asadar daca povestea Maltei te cheama te asteptam sa ni te alaturi.

***

Programul taberei este susținut de Delia Mureșan, Terapeut în Terapia cu Îngeri, Coach Spiritual, Trainer.Delia a susținut peste 30 de tabere în care a fost alături de 300 de persoane în drumul spre armonizarea lor interioară.

Este un călăuzitor zilnic al persoanelor aflate în căutarea de sine și un foarte bun “translator” al mesajelor îngerilor.

Delia este o persoană care te ajută să vezi dincolo de aparențe, să te privești cu iubire și blândețe și să te regăsești pe tine.

Cat te costa?

INVESTITIE: APROX. 650 euro (PRETUL NU INCLUDE BILETUL DE AVION, PRANZUL SI CINA SI EXCURSIILE)

Aveti mai jos si alte informatii:

CAZARE: 360 EURO

Cazarea pentru 7 nopți in camere duble se va face într-o locație minunata pe nume Boco Boutique în statiunea Cospicua, Malta.

Precizare: Boco Boutique este un hotel boutique (fiecare camera este unica) si nu are camere single.

ACTIVITATI/ORGANIZARE: 250 EURO

Activități timp de 7 zile (meditații, exerciții, materiale)

Organizarea tuturor detaliilor legate de organizare (transfer, excursii etc.), se va achita ca avans in lei la cursul de 4.7, adica 1175 ron.

BILETUL DE AVION

Plecarea se face din București, biletele vor fi achiziționate de fiecare persoana in parte. Vom anunta din timp zborul de plecare si cel de sosire.

Cei care vor să vină/sau să plece cu o altă companie sau să mai rămână în Malta câteva zile, pot face acest lucru, însă vor trebui să se ocupe și de aranjarea tranferului spre/sau de la Boco Boutique. Același lucru se aplică dacă veniți la o altă oră.

Pretul varieaza in functie de data achizitionarii biletului si/sau daca iti iei bagaj de cala.

ALTE COSTURI:

Mai este o taxa locala in valoare de aproximativ 4 euro / persoana care se va achita acolo individual.

Transferul de la Aeroport la Boco Boutique va fi aranjat de gazda noastra de acolo, va vom anunta din timp cam cat va costa.

Prânzul și Cina vor fi achitate individual in functie de preferinte culinare, buget, etc. Este recomandat sa ramanem cu totii impreuna ca un grup.

EXCURSIILE (recomandate, dar optionale)

In aprilie va vom putea da mai multe informatii in legatura cu acest aspect dupa ce vom reveni din Malta si vom stii care sunt cele mai importante atractii turistice ce pot constitui un punct de reper pentru grupul nostru.

PRECIZARE!!!

Selectia participantilor se face pe baza de calauzire divina. Daca vei fi selectat, vei fi anuntat. Daca nu, inseamna ca nu este momentul potrivit pentru tine sa participi in aceasta tabara.

In cazul in care din diverse motive, ati achitat avansul si nu mai puteti participa in tabara, banii nu se vor mai returna. Puteti totusi transfera locul in tabara unui prieten/ unei cunostinte/rude care sa se poata bucura de aceasta experienta magica.

Te așteptăm cu drag la întâlnirea ta cu tine

în tabăra de armonizare interioară.

Detalii:

Email: info@deliamuresan.ro

Iuliana Cirlig: 0723.589.994

Pentru inscriere, apasa AICI.