Retreat ”Descopera comorile din tine si asuma-te pe deplin"

  • Poiana Mărului, județul Brașov
  • 23-26 Iulie 2020

Dacă vrei să ni te alături folosește butonul de mai jos pentru a te înscrie!

Detalii organizatorice

Am fost calauzita de ingeri sa fac o tabara in Poiana Marului, judetul Brasov, destinatie superba prin peisajul oferit, gatit de fiecare anotimp in cele mai frumoase culori, un loc mirific aproape de cer, in natura si mai ales aproape de natura noastra divina.

Va fi un program de reconectare la esenta divina, se vor face sesiuni de citiri si vom primi raspunsurile pe care le cautam.

Asadar intre 23-26 IULIE 2020 ne vedem la o pensiune minunata, in Poiana Marului un loc cu o atmosfera fermecatoare, cu influente rustice si alpine situat intr-o oaza de rai. Vom avea parte atat de activitati care sa ne ajute sa ne reintoarcem catre esenta noastra divina si sa o punem in valoare cat si de cateva excursii scurte in locuri magice cum ar fi Sinca Veche, Manastirea Bucium.

Ar fi de mentionat doar ca Joi – 23 iulie 2020, la ora 14.00 suntem asteptati cu totii sa sosim in Poiana Marului. Transportul se face individual, dar vom tine legatura sperand ca ingerii vor gasi solutii si pentru cei fara masina. 🙂 Prima masa servita va fi cina, asa ca este recomandat ca toata lumea sa ia pranzul undeva in afara pensiunii. Iar Duminica – 26 iulie 2020, la ora 16.00 putem sa ne luam ramas bun cu promisiunea ca vom pastra vii amintirile frumoase “crosetate” impreuna. :). Duminica vom lua inclusiv pranzul la pensiune.

Investitie:

Avansul in valoare de 950 ron care include:

  • organizare si activitatile sustinute de catre Delia;
  • cazare in camere duble pentru perioada 23-26 iulie 2020 in pensiune (pensiunea are doar camere cu 2 paturi).

Datorita numarului mic de camere, nu putem pune nicio camera dubla la dispozitia unei singure persoane nici macar in situatia in care ar achita integral pretul camerei. Toti participantii vor avea colegi de camera, insa ingerii se vor asigura sa fii in camera cu persoana potrivita pentru tine. 🙂

Numarul de locuri este LIMITAT.

Rezervarea locului se face prin completarea formularului de inscriere si achitarea avansului in valoare de 950 lei (plata in cont bancar). Locurile se ocupa in functie de ordinea achitarii avansului.

Meniul se va achita suplimentar in numerar la momentul in care ajungem la pensiune si costa 350 ron (3 mese pe zi – mic dejun, pranz si cina) – mancare vegetariana (inclusiv lapte, oua, branza) si peste. Meniul este acelasi pentru toata lumea.

Alte precizări

  • Selectia participantilor se face pe baza unui mini-interviu telefonic si pe baza de calauzire divina. Ulterior, daca vei fi selectat, vei fi anuntat. Daca nu, inseamna ca nu este momentul potrivit pentru tine sa participi in aceasta tabara.
  • In cazul in care din diverse motive, ai achitat avansul si nu mai poti participa in tabara, banii nu se vor mai returna. Poti totusi transfera locul in tabara unui prieten/ unei cunostinte/rude care sa se poata bucura de aceasta experienta magica.
  • Participarea in tabara nu este conditionata de absolvirea cursului de initiere in terapia cu ingeri, oricine poate participa in tabere.

Te așteptăm cu drag!

Contact

Adresa de email

info@deliamuresan.ro

Telefon

0723 589 994

Persoană de contact

Iuliana Cîrlig