Tabără "Întâlnirea ta cu tine" - Sarmizegetusa 2023

Dacă vrei să ni te alături folosește butonul de mai jos pentru a te înscrie!

Detalii organizatorice

Am fost călăuzită de îngeri să fac mai multe tabere la Sarmizegetusa în locuri mirifice aproape de cer, de natură și mai ales aproape de natura noastră divină.

Așadar între 22-25 Iunie 2023 ne vedem la Sarmizegetusa, într-un loc cu oameni primitori și care ne-au pregătit un program minunat – vă vom ține în suspans și vă vom dezvălui surprizele pregătite cu multă dragoste la momentul potrivit.

Ar fi de menționat doar că Joi la ora 14.00 suntem așteptați cu toții să ne cunoaștem și vom fi serviți cu un desert tradițional. Iar Duminică la ora 16.00 putem să ne luăm rămas bun cu promisiunea că vom păstra vii amintirile frumoase “croșetate” împreună. 🙂

Investiție:

  • 1400 lei (avans) pentru persoanele care vin pentru prima dată în tabără cu noi
  • 1200 lei (avans) pentru persoanele care au mai fost cel puțin 1 dată în această tabără cu noi

Costul include: cazare (camere duble și o cameră triplă) + micul dejun, organizare și activitățile susținute de Delia.

Datorită numărului mic de camere, nu putem pune nicio cameră dublă la dispoziția unei singure persoane nici măcar în situația în care ar achita integral prețul camerei. Toți participanții vor avea colegi de cameră, însă îngerii se vor asigura să fii în cameră cu persoana potrivită pentru tine. 🙂

Masa: 420 lei pentru toate celelalte mese, plus deserturi delicioase, sirop de casă, vișinată. Meniul (vegetarian și pește) este același pentru întregul grup. Din respect pentru gazde cât și pentru ceilalți participanți în tabără, vă rugăm să respectați și să vă încadrați în meniul servit.

Ne vom caza într-un loc cu oameni calzi și care ne-au copleșit cu ospitalitatea lor.

Camerele se vor ocupa în ordinea înscrierilor.

Numărul de locuri este limitat la 15.

Rezervarea locului se face prin completarea formularului de înscriere și achitarea unui avans de 1400 / 1200 lei (plata în cont bancar). Locurile se ocupă în funcție de achitarea avansului.

Suplimentar, masa în valoare de 420 lei se va achita în numerar în momentul în care ajungem la pensiune.


Alte precizări

  • Selecția participanților se face pe baza unui mini-interviu telefonic și pe bază de călăuzire divină. Ulterior, dacă vei fi selectat, vei fi anunțat. Dacă nu, înseamnă că nu este momentul potrivit pentru tine să participi în această tabără. Doar în cazul în care vei fi selectat vei primi de la noi un email de confirmare (ulterior interviului telefonic) și abia apoi poți achita avansul pentru rezervarea locului în tabără.
  • În cazul în care din diverse motive, ai achitat avansul și nu mai poți participa în tabără, banii nu se vor mai returna. Poți totuși transfera locul în tabără unui prieten/ unei cunoștințe/rude care să se poată bucura de această experiență magică.
  • Participarea în tabără nu este condiționată de absolvirea cursului de inițiere în terapia cu îngeri, oricine poate participa în tabere.

Te așteptăm cu drag!

Contact

Adresa de email

info@deliamuresan.ro

Telefon

0723 589 994

Persoană de contact

Iuliana-Mihaela Cîrlig