Tehnici de impamantare

MARTI, 9 APRILIE 2019, ora 19.00

Avem tendinta sa lucram mult pentru a invata sa comunicam cu ingerii, sa evoluam spiritual, sa ne gasim calea. Dar pe acest drum foarte multa lume se pierde. Exista o discrepanta intre planul divin si planul fizic. Adica nu iti este greu sa traiesti viata aici, traiesti mult in fantezii, in dorinte neimplinite, ti se pare ca lumea aceasta e rea, ca nu ti se intampla nimic bun, etc. Cu totii trecem prin faza aceasta asa ca trebuie sa ne aducem aici pe Pamant si nu putem ramane agatati in planul spiritual. O viata implinita inseamna o viata in care urmezi calauzirea divina, actionezi si iti creezi viata pe care ti-o doresti. Mai concret fructifici mesajele divine si te bucuri de viata. Dumnezeu ne-a daruit viata asta aici si nu putem fugi, este bine sa ne-o asumam cu tot ce vine ea.

Pentru ca in procesul acesta de evolutie ne putem pierde de multe ori avem nevoie sa stim cateva tehnici de impamantare, sa intelegem ca aici traim, sa ne conectam la Mama Pamant si sa ne onoram radacinile.

Vei invata aceste tehnici si vei invata sa materializezi mult mai usor.

Vom lucra cu Arhanghelul naturii, Arhanghelul Ariel care ne va aduce constientizari legate de problemele noastre materiale, legate de conexiunea cu natura si legate de puterea noastra personala.  Natura ne-a inzestrat cu tot ceea ce avem nevoie, asadar sa ne deschidem si sa invatam de la ea.

Te astept cu drag,

Delia

 

Locurile sunt limitate.

Investitia ta: 150 Ron.

Locatia se va anunta participantilor.

Inscrierile se fac AICI