Webinar online cu Delia Mureșan (reluare)

Despre eveniment

In ziua de azi ti se spune des: Fa ce simti sau alege drumul inimii, lucru care te baga si mai tare in confuzie. In momente de rascruce iti este greu sa stii ce simti si sa faci alegeri constiente, dar… nu imposibil.

In cadrul acestui workshop iti voi raspunde cum sa iti asculti intuitia, sa stii ce vine din inima si ce vine din frica si cum sa interpretezi semnele ingerilor.

Vom lucra cu Arhanghelul Haniel, arhanghelul iubit care ne ajuta sa lucram cu energia LUNII, ne va ajuta si sustine in diverse eliberari si in setarea de intentii.

Ingerii ne tin de mana, ne dau tot felul de semne, insa de multe ori, suntem mult prea preocupati de ce se intampla in lumea noastra si nu observam cat de mult se straduiesc ei, iar Arhaghelul Haniel ne va ajuta sa intelegem semnele.

Calea inimii nu este intotdeauna cea mai usoara, ba din contra, este cea mai provocatoare pentru ca te scoate din zona de confort. Insa este singura cale spre autenticitate si adevar.

Asadar te astept la un workshop in care vom lucra cu intuitia noastra, vom identifica ce simtim in anumite situatii si vom invata cum sa facem alegeri constiente care sa ne duca pe calea inimii.

Indiferent daca vei reusi sau nu sa fii prezent la webinar, vei primi ulterior inregistrarea pe email. Nu uita sa verifici si folderul spam.