Lansare Carti Oracol Arhanghelul Gabriel

Lansare Carti Oracol Arhanghelul Gabriel

  • Post comments:0 Comments

Arhanghelul Gabriel este mesagerul DIVIN, este Ingerul Bunei Vestiri si cu siguranta ne va aduce vesti bune. Asadar daca ai anumite intrebari (indiferent despre ce este vorba), Arhanghelul Gabriel iti va putea raspunde.

Una dintre sarcinile Arhanghelului Gabriel este de a ne ajuta sa ne urmam misiunea pe care ne-a daruit-o Dumnezeu, de a o intelege pe deplin si de a ne exprima adevaratul potential. O alta sarcina importanta este aceea de a ne conecta la copilul nostru interior, si astfel la iubirea de sine, pentru a fi in contact cu esenta noastra.

Astazi ne va ajuta sa ne simtim ca niste copilasi divini, copilasii lui Dumnezeu, care meritam si primim iubire si meritam sa avem o viata implinita. Vom primi mangaiere, iubire dar si taria de a face ceea ce am venit aici sa facem pe Pamant.

Cu iubirea lui, el ne motiveaza, ne ajuta sa ne asumam responsabilitatea asupra vietii noastre si sa renuntam la a ne mai plange, a fi victime, pentru ca aici pe Pamant suntem cu totii la fel de iubiti, la fel de “norocosi”.

Daca esti o persoana care are nevoie de creativitate, de a lasa lucrurile sa curga, daca simti ca te incrancenezi si ai nevoie de flexibilitate, daca simti ca nu esti bland(a) cu tine, daca ai nevoie sa iti asumi mai mult vulnerabilitatea, atunci aceste carti oracol sunt pentru tine.

Cartile oracol cu Arhaghelul Gabriel create de autoarea Doreen Virtue te vor ajuta sa primesti raspunsurile pe care le cauta sufletul tau. Energia lui blanda, iubitoare te va calauzi in asa fel incat sa te asigure ca nu esti singur(a) si ai parte de toate sustinerea de care ai nevoie. Mesajele sunt clare, directe si pline de iubire.

Haide si tu sa parcurgem impreuna acest nou set de carti oracol, sa cunosti cartile si sa te conectezi la mesajele Arhanghelului Gabriel. Eu voi face cateva citiri cu aceste carti la lansare si o meditatie care sa ne ajute sa primim raspunsurile de care avem nevoie.

Te astept cu drag.

Delia

Locatia: Bucuresti, Libraria Syntagma (Bld. Liviu Rebreanu, nr. 6A, Galeriile Titan, etajul 2)
Data: 3 noiembrie 2018, ora 12.00
Intrarea este libera, nu necesita inscriere.

Lasă un răspuns