Lucrează cu mine

Contactează-mă pentru servicii personale

Călăuzirea îngerilor – citiri angelice

Primeste calauzirea ingerilor prin intermediul cartilor oracol.

Ingerii ne vorbesc prin oameni, prin sincronicitati si in anumite momente din viata ta ai nevoie de un ghid, o persoana care sa te sustina sa ai credinta si incredere in ceea ce simti. Ma bucur ca eu am primit acest rol in aceasta viata.

Citirile angelice nu sunt ghicit in carti. In momentul in care apelezi la ajutorul ingerilor este bine sa lasi deoparte orice asteptare, sa vrei cu adevarat ajutorul (care nu inseamna sa se intample lucrurile cum vrei tu) si sa primesti calauzirea divina. Ingerii iti confirma ceea ce tu stii la nivelul sufletului, dar poate ti-a fost greu sa recunosti, poate nu ai vrut sa vezi adevarul, poate nu ai suficienta incredere in ceea ce simti.

De-a lungul celor aproape 9 ani am sustinut oamenii sa mearga pe calea inimii si sa aibe credinta si incredere . De asemenea prin intermediul citirilor anuale i-am sustinut sa fie pregatiti la nivelul sufletului pentru provocarile vietii.

Cu ingerii alaturi totul este mai usor si mai frumos.

Atunci cand apelezi la ajutorul ingerilor nu apela din energia disperarii sau „vreau sa imi spuna altcineva ce sa fac.” Asuma-ti responsabilitatea si cere calauzire si claritate. Eu imi doresc ca puterea sa fie la tine. Nu da oricui puterea ta lasandu-i sa decida pentru tine. Atunci cand esti asumat esti pe o vibratie mai inalta, asa vei putea intelege clar ce ai de facut si vei putea pune in aplicare mesajele ingerilor.

Datorita numarul mari de solicitari si al programului meu incarcat exista un timp de asteptare intre 2 saptamani si 2 luni. Insa de fiecare data cand vei avea sedinta cu mine, va fi exact momentul potrivit pentru tine. Pune-ti intentia aceasta, sa se intample atunci cand este momentul cel mai bun si asa va fi.

Alege tipul de citire angelica dorit de mai jos si inscrie-te pe lista de asteptare folosind formularul de la finalul paginii.

Citiri angelice pe teme generale (200 RON)

Daca te preocupa ceva si ai nevoie de confirmari te astept cu o lista de intrebari si vom sta de vorba cu ingerii.

Citiri angelice anuale (300 RON)

Deja traditie citirile anuale iti ofera calauzirea ingerilor pentru fiecare luna din an. Asadar aceasta citire te va insoti tot anul si vei stii cum sa te pozitionezi fata de situatiile cu care te confrunti. E minunat sa simti cum ingerii te tin de mana la fiecare pas.

Consiliere spirituală

De-a lungul timpului am primit mereu intrebari de ce ai putea sa faci pentru evolutia ta spirituala.

Datorita experientei mele, formarilor de-a lungul anilor ma bucur sa te pot ajuta sa ai o perspectiva diferita asupra vietii si sa stii ce ai de facut.

Putem aborda subiecte cum ar fi: ce as putea sa fac sa imi ascult intuitia, cum as putea sa renunt la amanare, cum ma pot desprinde de o anumita persoana din trecut, ce pot face sa imi gasesc misiunea, cum pot dezvolta relatii armonioase, cum pot sa ma impamantez mai bine, cum as putea sa materializez mai usor, cum ma pot proteja etc.

Scrie mai jos ce anumite te intereseaza si inscrie-te pe lista de asteptare. Exista un timp de asteptare dar nu uita ca totul se intampla la momentul potrivit.

Investiția ta: 200 RON / ședință (1 h)

Înscrie-te