Călăuzirea Îngerilor – Citiri Angelice

Citește cu atenție detaliile și înscrie-te mai jos

Înscrie-te în Comunitatea "Chemarea Îngerilor" pentru a avea prioritate la acest serviciu!

Dacă simți chemarea angelică, înscrie-te pe lista de așteptare și vei fi contactat pentru o programare la momentul potrivit.

Primește călăuzirea îngerilor prin intermediul cărților oracol

Îngerii ne vorbesc prin oameni, prin sincronicități și în anumite momente din viața ta ai nevoie de un ghid, o persoană care să te susțină să ai credință și încredere în ceea ce simți. Mă bucur că eu am primit acest rol în această viață.

Citirile angelice nu sunt ghicit în cărți. În momentul în care apelezi la ajutorul îngerilor este bine să lași deoparte orice așteptare, să vrei cu adevărat ajutorul (care nu înseamnă să se întâmple lucrurile cum vrei tu) și să primești călăuzirea divină. Îngerii îți confirmă ceea ce tu știi la nivelul sufletului, dar poate ți-a fost greu să recunoști, poate nu ai vrut să vezi adevărul, poate nu ai suficientă încredere în ceea ce simți.

De-a lungul celor aproape 10 ani…

Am susținut oamenii să meargă pe calea inimii și să aibă credință și încredere. De asemenea prin intermediul citirilor anuale i-am susținut să fie pregătiți la nivelul sufletului pentru provocările vieții.

Cu îngerii alături totul este mai ușor și mai frumos

Atunci când apelezi la ajutorul îngerilor nu apela din energia disperării sau „vreau să îmi spună altcineva ce să fac.” De asemenea nu uita că nu poți pune întrebări legate de liberul arbitru al altor persoane, dacă facem asta atât eu cât și tu le încălcăm libertatea și putem lua asupra noastră lecțiile acelei persoane. Putem însă întreba ce ne recomandă îngerii să facem în legătură cu o anumită relație. Asumă-ți responsabilitatea și cere călăuzire și claritate. Eu îmi doresc ca puterea să fie la tine. Nu da oricui puterea ta lăsându-i să decidă pentru tine. Atunci când ești asumat ești pe o vibrație mai înaltă, așa vei putea înțelege clar ce ai de făcut și vei putea pune în aplicare mesajele îngerilor.

Despre citirile pe teme generale

Tot ceea ce ai tu de făcut este să ai o listă de întrebări

De-a lungul anilor am observat că cele mai eficiente citiri sunt cele generale, adică ai o listă de întrebări legate de călăuzirea îngerilor pentru:

  • sănătate,
  • ce poți să faci legat de o anumită relație,
  • legat de anumite provocări din viața ta.

… și vom sta de vorbă cu îngerii

Voi lucra cu diverse cărți oracol, spre exemplu pe sănătate îl voi întreba pe Arhanghelul Rafael, pentru întrebări punctuale legate de ceea ce ai de făcut pe Arhanghelul Mihail, pentru misiune personală vom sta de vorbă cu Arhanghelul Gabriel și vom consulta cărțile care vorbesc de misiunea în această viață, pentru relațiile parinți-copii vom consulta cărțile care vorbesc despre emoții și gestionarea relațiilor, etc.

O altă citire extrem de eficientă este citirea anuală

De obicei la final de an sau în prima lună din anul următor, dar poate fi făcuta în orice lună a anului.

Voi transmite mesajele pentru fiecare lună în parte folosind cărțile de tarot cu îngerii.

Această citire cuprinde călăuzirea îngerilor pentru 12 luni, cu detalii pentru fiecare lună în parte.

Spre exemplu dacă vrei să te pregătești pentru anul care urmează îți recomand să faci această citire în decembrie sau în ianuarie pentru anul ce vine.

Însă dacă simți că vrei să te țină cineva de mână, să îți readucă aminte ce ai de făcut, să știi care este energia pentru fiecare lună și cum să te raportezi, putem alege să facem asta în oricare lună din an pentru 12 luni, să zicem din august 2020 până în august 2021.

Vei știi:

  • care Arhanghel este alături de tine?
  • ce energie are fiecare lună: de apă, aer, foc sau pământ?
  • de ce trebuie să ții cont?
  • vei mai primi mesaje de la îngerii iubirii, îngerii abundenței, Arhanghelul Rafael și îngerii vindecării ca să știi care sunt prioritățile și ce ai de făcut.

În cadrul acestei citiri nu vei pune întrebări ci voi transmite doar eu care sunt mesajele pentru fiecare lună în parte folosind cărțile de tarot cu îngerii.

Evident se ține cont și de liberul tău arbitru, dacă într-o lună ți se spune să nu acționezi iar tu faci asta, s-ar putea ca ceea ce îți spun îngerii să se decaleze. De asemenea, dacă te deconectezi de la călăuzire este posibil să pierzi din mesajele pe care îngerii le au pentru tine.

Informații importante

Datorita numarul mari de solicitari si al programului meu incarcat exista un timp de asteptare de aproximativ 2 luni. Insa de fiecare data cand vei avea sedinta cu mine, va fi exact momentul potrivit pentru tine. Pune-ti intentia aceasta, sa se intample atunci cand este momentul cel mai bun si asa va fi.

Am rugamintea inainte de a te inscrie si de a alege tipul de citire angelica sa citesti cu atentie descrierea de mai sus. De asemenea pentru a putea sa ma concentrez pe mesajele ingerilor, asigura-te ca esti intr-un mediu in care sa stai linistit(a), fara intreruperi sau alte lucruri care ne pot distrage atentia.

Citirea poate fi inregistrata cu acordul tau, multe din informatiile primite de la ingeri pot face sens ulterior.

Inregistrarile sedintelor sunt confidentiale. Sedintele au loc exclusiv pe skype.

Alege tipul de citire dorit si inscrie-te pe lista de asteptare folosind formularul de la finalul paginii.

Înscrie-te pe lista de așteptare