Înscrie-te în Comunitatea "Chemarea Îngerilor" pentru a avea prioritate la acest serviciu!

Dacă simți chemarea angelică, înscrie-te pe lista de așteptare și vei fi contactat pentru o programare la momentul potrivit.

Ce sunt arhetipurile și cum pot să te ajute în procesul tău de vindecare și evoluție?

Arhetipurile sunt rolurile pe care le jucăm, care au atât lumină cât și umbră, ele ne conectează la subconștientul nostru și la rețeaua noastră interioară.

“Fiecare arhetip reprezintă un program de computer, realizat de propriul set de mituri specifice, şi propriul tezaur de simboluri şi legende culturale, asociate fiecărui mit.”

“Arhetipurile comunică în plan psihic, prin bănuieli, imbolduri intuitive, presimţiri, “fiori” care îţi trec pe şira spinării şi alte senzaţii fizice. Ştiu cum să-mi interpretez limbajul fluent al intuiţiei, întrucât mă simt în largul meu cu aceste senzaţii lăuntrice.

“Ele nu sunt în conflict cu cele cinci simţuri, ci le completează de minune. Mintea mea se bazează pe intuiţie, formând un parteneriat care lucrează armonios.”

„Cea mai frumoasă descoperire cu privire la arhetipuri este că ele te fac să conştientizezi sincronicitatea, semnele, simbolurile şi coincidenţele importante, care ne apar în viaţă şi ne atrag imediat atenţia. Ele îţi spun când să te opreşti, să înaintezi sau să stai pe loc, dar, indiferent de indicaţii, ştii, intuitiv, că trebuie să le urmezi. Faptul de a fi atent la binecuvântările şi avertismentele acestor semne îţi dă multă putere. Iar cu ea, minunile încep să apară în viaţa ta, una după alta.”

– Caroline Myss, creatoarea cardurilor de Arhetipuri

 

Cum va decurge ședința?

Voi lucra cu cărțile oracol ale lui Caroline Myss, în total sunt 74 de arhetipuri.

Fiind inspirată de îngeri și lăsând intuiția să mă conducă am creat un sistem prin care putem avea acces la cele mai adânci arhetipuri, acelea care ne sabotează viața și ne împiedică să fim noi cei autentici.

Ceea ce știu cu adevărat este că după ce ai avut contact cu arhetipurile nu mai ești aceeași persoană, se sapă atât de adânc și te descoperi la un nivel atât de profund încât trebuie să mai faci încă odată cunoștință cu tine. Iar apoi da, minunile încep să apară în viața ta.

Îți voi prezenta arhetipurile principale:

  • Copilul: magic, rănit, abandonat, al naturii, divin și etern
  • Sabotorul
  • Prostituata
  • Dependentul
  • Salvatorul
  • Victima

În funcție de intenția ta decidem pe care lucrăm.

Prin meditație și conectare la acest aspect al tău, evident cu ajutorul Arhanghelului Mihail și al îngerilor, vei face loc vindecării. De asemenea putem afla care este apoi arhetipul care se ascunde în spatele celui cu care noi lucrăm.

Ședințele au loc exclusiv pe skype și…

  • Ședințele se vor înregistra cu acordul tău.
  • Înregistrările ședințelor sunt confidențiale. 
  • Pentru cei care ați mai făcut cursul de arhetipuri sau ați participat în tabere putem lucra în plus și pe alte arhetipuri, nu doar pe cele generale.

Informații importante

Datorita numarul mari de solicitari si al programului meu incarcat exista un timp de asteptare de aproximativ 2 luni. Insa de fiecare data cand vei avea sedinta cu mine, va fi exact momentul potrivit pentru tine. Pune-ti intentia aceasta, sa se intample atunci cand este momentul cel mai bun si asa va fi.

Inscrie-te pe lista de asteptare folosind formularul de la finalul paginii.

Înscrie-te pe lista de așteptare