You are currently viewing Lucrul cu lumina

Lucrul cu lumina

  • Post comments:0 Comments

”Îngerii Pământeni sunt uneori numiți lucrători cu lumină și cele două sintagme pot fi folosite una în locul alteia. Am amintit acest fapt deoarece vreau să precizez că termenul este lucrător cu lumină și nu susținut de lumină.

Ca Îngeri Pământeni, suntem aici să muncim! Voi și eu avem de făcut lucruri mari. Mai mult ca sigur, puteți simți profunzimea și amploarea misiunii voastre personale vibrând la nivel energetic în lăuntrul vostru. Poate fi simțită ca un impuls interior de a ajuta lumea. Poate fi ca senzația  produsă de un ceas deșteptător al lui Dumnezeu, care vă îndeamnă să vă treziți și să faceți o schimbare pozitivă. 

A fi propria voastră figură autoritară înseamnă să aveți încredere în călăuzirea voastră lăuntrică și să o urmați fără ezitare sau amânare.

Echilibrul poate fi atins astfel:

  1. Trebuie să conștientizați adevăratele voastre sentimente, la nivel fizic și emoțional. 
  2. Este important să faceți eforturi zilnice pentru împlinirea visului sau visurilor. Nu contează nici măcar  ce faceți legat de acel vis, atâta timp cât acționați zilnic.

Acesta este un mod de abordare ”în echipă” cu cerurile. Vă bucurați întotdeauna de liber arbitru, deci, în ultimă instanță, dețineți controlul și vă creați propriul destin. Totuși, dacă vă rugați pentru un rezultat fericit, trebuie ”să faceți echipă” cu Dumnezeu și cu îngerii din ceruri.

Prin urmare, asta înseamnă să lucrați în echipă și nu să fiți independenți sau dependenți.

Primiți un impuls intuitiv lăuntric să întreprindeți anumiți pași. Poate că impulsul lăuntric este să faceți o schimbare sănătoasă în viată ori să faceți ceva constructiv.

Această cunoaștere intuitivă lăuntrică este sarcina primită de la God Inc. Întrebarea este : Veți îndeplini sarcina primită și veți urma recomandările date?

Aveți liber arbitru, deci nu trebuie să faceți nimic. Sunt milioane de motive pentru care  oamenii nu îndeplinesc sarcinile divine. Ei pot argumenta cu patos de ce nu pot să facă ceea ce li se cere. Argumentele lor pot fi: că nu au destul timp, destui bani ori suficiente informații; sau că nu se simt pregătiți și nu au destulă încredere în forțele lor. Lista motivelor pentru care nu pot să-și îndeplinească sarcinile divine poate continua.

Dar ce ar fi dacă acești ”angajați” la God Inc. ar pune aceeași pasiune în asumarea riscului de a încerca să acționeze în direcția îndeplinirii sarcinii. Răspunsul este că atunci când faceți un pas în direcția călăuzirii voastre lăuntrice, Universul vine, la rândul lui, cu o cantitate egală de sprijin și cu o mulțime de noi oportunități minunate. 

Cele mai mărețe visuri corespund aproape întotdeauna misiunii voastre personale în viață. God /inc. dorește să fiți fericiți, sănătoși, îmbelșugați, să aveți tot ce vă trebuie, să fiți stimulați intelectual și să vă simțiți împliniți emoțional și spiritual. God Inc. nu vrea să aibă angajați nefericiți!

God Inc. vrea un singur lucru: angajați care să accepte sarcinile fără să argumenteze, fără să amâne și fără să încerce să le schimbe conform voinței propriului ego.”

Sursa – Asertivitatea pentru Îngerii Pământeni – Cum să fim plini de iubire în loc să fim “drăguți” – Doreen Virtue

Lasă un răspuns