You are currently viewing M.A.G.I.C.

M.A.G.I.C.

  • Post comments:1 Comment

 

Anthony Hamilton vorbeste, in cartea “Mind, time and power” despre 5 teme de fapt care te ajuta sa iti creezi viata pe care ti-o doresti.

Ingredientele de care vorbeste el sunt urmatoarele:

M – Motivation

Vorbim despre motivatie care este atat un MOTIV pentru a actiona cat reprezinta si forta de a te misca inspre implinirea dorintei. Ca sa perseverezi in drumul ales de tine trebuie sa stii atat CE ANUME iti doresti cat si DE CE iti doresti acel lucru.

Sa stii clar de ce iti doresti ca acel vis sa devina realitate, si nu doar sa iti hranesti ego-ul. Sa stii DE CE vrei ceva transforma intentia pe care o avem intr-o forta care ne ridica nivelul vibratiei la nivelul dorintei si o materializeaza pe aceasta. Am trait asta si pur si simplu simti ca vibrezi si dorinta ta e una cu tine.

A – Attitude

S-a vorbit mult despre atitudinea “potrivita”, nu voi insista prea mult. Ce se intampla de fapt: filtram anumite ganduri, ne gandim mai mult la un anumit gand decat la celalalt. Atitudinea ne modeleaza perceptiile, asa ca vedem intr-un anumit fel ceea ce se intampla in viata noastra.

Atitudinea da semnificatie, forma si textura atat lumii noastre exterioare cat si celei din sufletul nostru. Atitudinea pe care o avem determina atat conditiile pe care le intalnim dar si emotiile pe care le traim.

Ma gandesc ca ceilalti ma vor percepe nedemn de succes… si asa ma vor percepe. Ma tem ca voi avea emotii atat de mari incat imi va fi greu sa scot vreun cuvant… si asa se va intampla. Ceea ce e important sa faci este sa stergi, sa dai “delete” atitudinilor negative si sa inserezi atitudini pozitive. Schimbandu-ti atitudinea iti schimbi viata.

G – Goals

Obiective sau, cum imi place mie sa le spun, dorinte. Vrem sa traim viata in felul nostru, sa ne reprezinte, sa ne simtim impliniti. Daca nu stii ce vrei nu ai cum sa ai… ce poti avea daca nu stii ce vrei?! Mie imi place sa spun ca iti creionezi viitorul, ai dorinta, drumul spre dorinta ta si nu stii cum va fi. De aceea este fenomenal, pentru ca de drum e important sa te bucuri.

Insa ca sa te bucuri de drum e bine sa stii incotro vrei sa mergi, chiar daca pe drum mai schimbi dorinte, vise. Asta deoarece ti-e tot mai clar ceea ce vrei. Imi place sa spun ca ai cu tine un creion cu radiera…. iti spui dorinta… poate vine din tine, insa poate vine din EGO, poate nu e de fapt dorinta ta, ci a celor din jurul tau. Iar atunci cand iti dai seama poti lua creionul si o rescrii.

Cand reusesti sa devii flexibil, sa te “abandonezi” vietii, atunci dorintele tale autentice ies la suprafata si magia are loc.

I – Imagination

Imaginatia este esentiala, este legatura dintre lumea ta interioara si lumea exterioara. Cu totii cunoastem puterea vizualizarii. Daca nu reusim sa ne imaginam cum ar fi viata noastra putem deveni victime ale gandurilor noastre.

Atunci cand reusim sa avem o imagine clara a ceea ce ne dorim, asociind si o traire pozitiva acesteia, putem crea acea dorinta in realitate. Nu pot sa uit acea zi cand mi-am dorit o vacanta, mi-am imaginat ca voi fi acolo si am ajuns sa vad imaginea din mintea mea in realitate.

C – Consciousness

Este important sa devenim constienti de cat de puternica este motivatia noastra, care este atitudinea noastra, cat de clare sunt dorintele noastre, sa incercam sa ne imaginam cum ar fi daca… In felul asta suntem TREJI si putem profita de oportunitatile pe care le atragem.

Poate fi pur si simplu MAGIC. 🙂

Cu drag,

Delia.

Acest articol are un comentariu

  1. Tarsita Popescu

    Buna ziua. Multumesc frumos ptr articol. Este interesant. O zi frumoasa.

Lasă un răspuns