You are currently viewing Mesajul ingerilor pentru luna APRILIE 2016

Mesajul ingerilor pentru luna APRILIE 2016

  • Post comments:0 Comments

Ghidare intuitiva pentru luna APRILIE 2016 cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 4 seturi: Oracle of Mermaids by Lucy Cavendish, Archanghel Power Tarot Cards – Doreen Virtue & Radleigh Valentine, Magical Unicorns – Doreen Virtue, Mary, Queen of Angels – Doreen Virtue.

Atmosfera generala
In aprilie il avem pe Arhanghelul Azrael alaturi de noi.
El ne spune ca avem nevoie de niste eliberari, avem nevoie sa evoluam, din punct de vedere spiritual, inca o treapta. Deci pana in aprilie suntem cumva pregatiti pentru ceea ce avem de facut, din punct de vedere mental (luna ianuarie), din punct de vedere material/practic (luna februarie) si din punct de vedere emotional (luna martie). Va fi cu un pic de zdruncinareala, dar o sa fie bine. Arhanghelul Azrael ne ajuta foarte mult sa eliberam ce mai avem de eliberat, nu putem sa urcam nu stiu cate trepte daca avem nu stiu cate kg in spate.
Persoanele noi, situatiile noi care vor intra in viata noastra in martie, in aprilie ne vor obliga sa luam niste decizii. Adica, concret, ca putem face un proiect nou trebuie sa renuntam la unul vechi. Ca sa putem incepe un job nou trebuie sa ne decidem sa-l parasim pe cel vechi, daca vrem sa avem parte de abundenta, e necesar sa renuntam la juramintele de saracie etc. Eliberarile pot fi atat concrete dar si eliberari de convingeri, de emotii stangnante, de juraminte, de judecati etc.
Arhanghelul Azrael spune ca e timpul sa mergem mai departe, e timpul sa facem un salt spiritual.
Arh. Mihaill ne spune- „Onoreaza-te si ai incredere in sentimentele tale!”
Vom simti: „da, proiectul acesta s-a terminat, relatia asta s-a terminat, jobul asta nu-mi aduce nicio satisfactie etc.” Vom simti la nivelul sufletului si e important sa ne urmam intuitia, pentru ca suntem exact acolo unde trebuie.
Pentru ca vorbim de a urca o noua treapta ne vine in ajutor Arhanghelul Raziel care ne aduce revelatii, care leaga punctele si care ne ofera imaginea de ansamblu. E important luna aceasta sa stam cu noi, sa reflectam la directia pe care vrem sa o luam, sa vedem ce ne aduce IUBIRE in viata si ce ne trage in jos. O data ce am decis CE VREM ne urcam in trenul cu destinatia CLARA. Insa daca ne-am facut lectiile nu ne urcam la marfar, nici macar la clasa a doua.. ci ne urcam la clasa intai si ne bucuram de calatorie.

In prima parte a lunii

Pana pe 10 aprilie 2016

Identificam ce vrem sa eliberam, ce ne trage in jos, ce convingeri avem care ne impiedica sa ne bucuram de PREZENT. Parca am avea o LUPA si vedem totul mult mai clar pentru ca AM DECIS ce vrem, am decis destinatia si tot ce mai avem de rezolvat iese la suprafata. In tot acest proces e bine sa fim atenti la cei care se cred victime sau chiar noi daca ajungem in situatii in care sa ne victimizam. NU E CAZUL. In fiecare moment ni se spune ca putem ALEGE ce vrem. Cum alegem sa ne traim prezentul, in compania caror oameni, preferam umilinta sau bucuria, preferam curajul sau frica, preferam comoditatea sau entuziasmul etc.
Foarte interesant este ca ne vom da seama ca SUNTEM DIFERITI si ce minunat e sa fim diferiti. Ok, nu ne incadram intr-un grup, foarte bine, parem mai „sariti de pe fix” ca avem alte preocupari, foarte bine. Cu cat ni se pare ca suntem „mai altfel: cu atat suntem mai aproape de autenticitate, de esenta noastra. Dumnezeu nu a creat oameni defecti, in viziunea lui noi suntem perfecti… si ce alta parere mai avem nevoie?! Niciuna.
Ingerii ne iubesc neconditionat, exact asa cum suntem. Asadar sa ne bucuram de lucrurile marute si de cele care ne fac inima sa cante.
Sa ne sarbatorim, suntem niste fiinte minunate!

In a doua parte a lunii

Din 11 aprilie 2016 pana pe 22 aprilie 2016 lucram intens. Vom avea parte de tot felul de constientizari si revelatii. Ni se vor curata drumurile, vom „curge” mult mai usor printre proiectele noastre si vom identifica foarte usor blocajele in care suntem. Poate fi o perioada cand vom fi nevoiti sa facem anumite investigatii medicale, dar nu numai, ne vom consulta cu profesionisti si pentru a face anumite eliberari emotionale. E recomandat in perioada asta sa ne intoarcem putin in trecut pentru e elibera copilul interior de niste poveri pe care i le-am pus pe umeri. Vom fi nevoiti sa facem anumite alegeri care vor decide modul in care ne vom trai viata de aici inainte. Va trebui sa ne lasam sa curgem in directia in care este nevoie de noi. Daca e nevoie de noi ca terapeuti si noi ramanem contabili, spre exemplu, s-ar putea sa resimtim la nivel fizic ca aceasta alegere a noastra „incurca” anumite planuri divine. Si vom primi SEMNE CLARE sa facem schimbarile necesare. Asadar o perioada de sapari in suflet, de asumari, de eliberari de trecut si convingeri care ne impiedica sa curgem. Multe informatii primite in perioada asta ne vor schimba cursul vietii.

In ultima parte a lunii

Din 22 aprilie simtim ca pornim intr-o nou calatorie a sufletului. Daca in prima parte a lunii ne-am dat seama ce ne face diferiti, apoi a trebuit sa mai eliberam din obstacole, in ultima parte a lunii simtim ca aceasta calatorie noua a sufletului ne extinde orizonturile. Vom avea momente de comunicare divina care ne vor face sa ne simtim ca atingem CERUL dar si momente in care simtim ca suntem trimisi la treaba si trantati in fata unei realitati nu tocmai roz. Insa in fiecare moment ne vom simti supravegheati, semnele se vor tine lant si vor fi cat se poate de clare. Vom primi si toate resursele de care avem nevoie astfel incat sa nu avem nici un fel de scuze. Vom simti ca si cand suntem tinuti de mana si asezati in exact acele contexte de care avem nevoie sau vom simti ca ne ies cuvintele pe gura si spunem exact ceea ce ceilalti au nevoie sa auda. O perioada extrem de interesanta.. e ca si cand esti in tren si nu poti sa te dai jos… daca te dai jos stii ca iti va fi din nou greu sa ajungi sa prinzi acel tren. Insa cat timp esti in tren ti se asigura totul. Doar sa iti faci treaba…
Asadar o luna cu energii puternice care ne obliga sa ne asumam calatoria sufletului si propria autenticitate. Nu mai merge sa mergem in turma, nu mai merge sa facem ce zic altii, e timpul sa alegem NOI oamenii, contextele, energia pe care vrem sa o avem in viata noastra. O luna decisiva pentru a alege ce este cel mai bine pentru noi. O luna care ne va schimba cursul vietii pentru ca ne vom intoarce ACASA.
Asa sa fie si asa este.

Doamne ajuta!

Lasă un răspuns