You are currently viewing Mesajul îngerilor pentru luna DECEMBRIE 2021

Mesajul îngerilor pentru luna DECEMBRIE 2021

  • Post comments:0 Comments

Călăuzire intuitivă pentru luna DECEMBRIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Arhanghelul Gabriel- cărți oracol – Doreen Virtue, Cărți de tarot cu îngeri – Radleigh Valentine, Gateway of Light Activation Oracle – Kyle Gray, Oracle of the 7 energies –Colette Baron-Reid și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

Luna decembrie încheie anul cu cartea Șapte de Pământ. Ni se spune că am pus semințe, nu se întâmplă încă foarte multe, dar nu trebuie să ne facem griji, important este că semințele au fost puse iar tot ce avem de făcut este să avem încredere. Este bine să acționăm, să facem ceea ce este de făcut, să ne facem partea. În 2021 ni s-a creat contextul să creăm lumea nouă, așadar am avut un loc în care să explorăm, un loc al creației, un loc unde să ne punem în valoare chiar presați de cei din jur. Pentru că din 2020 multe lucruri nu se mai regăsesc în lumea nouă, o să ne dăm seama că nu toate semințele vor rodi, că nu mai este nimic cum a fost, că nu mai vrem ca unele lucruri să se întoarcă la normal, că prioritățile noastre s-au schimbat. Este clar că acum suntem mai conștienți de cine suntem, de natura noastră divină, de ce putem face din esența noastră divină, de contribuția care ni se cere în lume. Acum nu doar bănuim, știm ce vrem și cum să gestionăm anumite siuații. Așadar, în decembrie reușim să fim mai în contact cu cine suntem noi, știm când să acționăm, când este nevoie de răbdare, cum să ne folosim darurile, cum să gestionăm provocările (care vin în continuare), cum să ne detașăm dar mai ales ALEGEM să ne bazăm pe noi. 

Arhanghelul Mihail ne susține – Gândurile pozitive creează rezultate pozitive, ne ridică deasupra situației ca să privim cât de mult am evoluat, cât de multe lucruri am făcut, atât lumina și iubirea din noi sunt importante cât și lumina și iubirea din fiecare persoană sau situație cu care noi ne întâlnim. Ne punem ușor pe altă vibrație, integrăm mult mai ușor conștientizările, punem în practică ceea ce noi suntem, divinitatea din noi și suntem un exemplu pentru cei din jur. 

În această lună se va lucra mult pe subtil, vom fi pregătiți și va fi nevoie să avem încredere în proces. Unele aspecte din viața noastră vor părea că se înrăutățesc, o să ni se pară că în loc să fie mai bine este mai rău dar nu este deloc așa. Semințele sunt puse, să nu uităm acest lucru. Însă este important să ne deschidem și să ne pregătim pentru schimbări, avem timp să cântărim deciziile, avem timp pentru relațiile apropiate și pentru a avea grijă de sănătatea noastră. Ni se acordă acest TIMP așă că ar fi bine să îl fructificăm. De asemenea, poate fi o perioadă bună pentru a ne iniția, a face cursuri, a afla ce ne dorim și ce putem face pe mai departe cu viața noastră. Ne putem pune intenția să descoperim acel geniu din noi, acea parte din noi care poate duce lucrurile la un cu totul și cu totul alt nivel. Pentru a reuși să ne adunăm în luna aceasta îngerii ne recomandă să implementăm un ritual zilnic, acesta ne va centra și ne va ajuta să ducem la bun sfârșit ceea ce începem și să avem acele momente de conștientizare necesare. 

În prima parte a lunii

În prima parte a lunii, până pe 9 decembrie vom fi împinși să dăm drumul la tot ceea ce am ținut în noi, suntem parcă un izvor și acum recunoaștem ce zace cu adevărat în noi. Putem să avem parte de diverse provocări dar parcă pe măsură ce acestea vin nu doar că nu ne destabilizează ba din contră ne mobilizează și mai tare. Devenim mai ambițioși, câteodată și căpoși, dar și dacă ajungem să cădem ne ridicăm și ne spunem: Hai că nu este nimic, mergem înainte!

Ne putem simți vulnerabili, este clar că suntem scoși în afara zonei de confort și este necesar să ne facem temele acolo unde suntem vulnerabili. Așa că ne vom simți ca niște începători, ne vom simți chiar prost că nu știm anumite lucruri dar ne asumăm și mergem înainte. Provocăm parcă îngerii să ne aducă vești bune și nu ne lăsăm, orice ar fi. Știm că tot ceea ce am construit până acum ne susține, ținem, uneori chiar și cu dinții, de unele contexte sau situații pentru a ne apăra valorile. Avem curaj și încredere pentru că știm că altă cale nu este. 

În partea a doua a lunii

Din 10 până pe 23 decembrie va fi nevoie să privim dincolo de aparențe. Pare că lucrurile stagnează, că nu se așează nimic din ce ne propunem dar undeva simțim că se lucrează în culise, că lipsesc niște bucățele de puzzle și acum îngerii le adună, iar noi trebuie să așteptăm cuminți. Este ca o orchestră care se pregătește pentru marele concert dar încă sunt câteva elemente cheie lipsă. Putem să stăm cuminți pentru a primi inițieri, pentru a învăța, pentru a înțelege ce se petrece în subtil. Este o perioadă extrem de bună pentru a ne exprima creativ, pentru a interacționa sau chiar pentru a semna anumite contracte sau documente. Este o asumare că noi suntem exact acolo unde ne vrea Dumnezeu și treaba noastră va începe curând. Un test pe care îl putem da este legat de partea financiară. Să nu lăsăm lipsa banilor să ne împiedice în ceea ce avem de făcut. Să ne rugăm să ni se aducă aceste resurse și le vom primi cu ușurință. 

În ultima parte a lunii

Din 24 decembrie până la finalul lunii va fi nevoie să stăm cât mai mult cu noi, să ne simțim în siguranță, să avem grijă cu adevărat de noi și de tot ceea ce este important pentru noi. Va fi nevoie să fim sinceri, să lucrăm mult cu noi, să ne deschidem inima pentru a punea pune semințele viselor noastre. Va fi necesar să ne răspundem la întrebările: Ce mă face pe mine unic(ă)? Care este aportul pe care eu pot să îl aduc în lume? Cum pot să contribui? Va fi important să ne acceptăm sensibilitatea, punctele slabe, lecțiile de viață, să nu ne mai prefacem că suntem bine când nu suntem. Îngerii ne recomandă să ne conectăm cu energia Pământului pentru a primi acea susținere de care avem nevoie. 

 

Am avut un an provocator, un an care ne-a scos din zona de confort, am avut de dat multe probe practice. Ni se reamintește să rămânem Oameni, să credem în contribuția pe care fiecare o aduce aici pe Pământ. Decembrie ni se va părea o lună care, pe de o parte ne aduce un moment de răgaz, pe de altă parte ne poate agita pentru că nu se întâmplă ceea ce noi ne-am propus. Însă să nu uităm că toate se întâmplă conform planului divin, să avem încredere în tot acest proces și să ne bucurăm de viață. 

Totul este bine! Magia fie cu noi!

Doamne ajută!

Delia

 

Lasă un răspuns