You are currently viewing Mesajul ingerilor pentru luna ianuarie 2019

Mesajul ingerilor pentru luna ianuarie 2019

 • Post comments:5 Comments

Calauzire intuitiva pentru luna IANUARIE cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 4 seturi: Arhanghelul Gabriel (limba romana) – Doreen Virtue, Rugaciuni catre ingeri (limba romana) – Kyle Gray, The Angel Tarot Cards – Doreen Virtue, Magical Mermaids and Dolphins – Doreen Virtue si Mesaje de la Arhangheli – Delia Muresan.

 

Atmosfera generala

Incepem cu… sfarsitul. In decembrie am tot mentionat ca este o luna a noilor inceputuri, iar ianuarie este o luna in care se verifica ceea ce incepem noi in decembrie. In momentul in care decidem sa facem ceva nou si actionam, ne dam seama daca ceea ce ne dorim se potriveste in realitatea de zi cu zi sau nu. Ne insoteste in aceasta luna Arhanghelul Raziel, care ne indeamna in ianuarie sa inchidem niste porti, trebuie sa inchidem ceva ce ne face rau. Este posibil sa fie vorba si despre niste plati karmice care o data platite ne vor ajuta sa intelegem lucrurile cu totul altfel. Raziel vine cu partea aceasta spirituala, neinteleasa, cu lucruri pe care nu le putem cuprinde asa de usor, ni se spune sa ne deschidem mai mult spre meditatie, sa stam mai mult in preajma oamenilor care ne vor duce catre descoperirea de sine si ne ajuta foarte mult. Deci luna ianuarie nu este o luna de socializare in alte medii decat mediile de invatare si crestere spirituala. In momentul in care vom socializa in alte medii s-ar putea sa nu ne simtim bine sau s-ar putea sa ni se creeze niste brese, sa simtim cum ni se scurge energia.  Ar fi bine in luna ianuarie sa socializam mai putin in medii in care ne ducem obligati sau unde avem “obligatii”: cum ar fi cluburile, unde stim ca nu este neaparat o energie buna. Este in schimb important sa stam mai mult cu noi sau in preajma persoanelor ca si noi sau de la care putem invata. Persoanele respective ne pot ajuta, ne pot oglindi, pentru ca e o perioada in care ne putem oglindi mai bine, dar trebuie sa avem grija ce oglinzi avem. Adica, daca ne oglindim intr-o persoana care pare sa nu aiba nicio legatura cu noi, s-ar putea sa credem ca si noi suntem asa. Multa lume spune ca tot ceea ce vedem la ceilalti, de fapt reflecta cine suntem noi. Nu sunt 100% de acord cu acest lucru, o parte este adevarat, insa trebuie sa vedem si ce mesaje au persoanele in care ne oglindim. S-ar putea doar sa fie un mesaj ca nu suntem la locul potrivit, sau ne arata unde am putea ajunge daca nu schimbam ceva si nu neaparat ca si noi suntem ca acea persoana. Asadar sa fim atenti la ce avem de corectat sau ce este necesar sa schimbam la noi.

Se incheie o etapa si ar fi bine sa verificam daca sunt lucruri pe care le-am amanat: nu am facut anumite curatari, am vrut sa sarim anumite etape, nu am iertat pe cineva, nu am practicat recunostinta, nu am semnat un contract, nu am lucrat cu noi sa schimbam anumite obiceiuri proaste etc., sa facem acest lucru in ianuarie. Ne intoarcem in trecut pentru a ne alinia cu ce avem de facut in acest an. Sa nu uitam ca suntem ceea ce suntem azi datorita alegerilor din trecut, insa in fiecare moment putem alege altceva.

Arhanghelul Mihail completeaza foarte frumos mesajul lunii ianuarie: “Asculta-ti si onoreaza-ti sentimentele”. Din nou se confirma: asculta ceea ce simti! nu te duce acolo unde nu ar trebui sa mergi, fa lucrurile pe care le-ai amanat chiar daca ti-e teama, comunica ceea ce simti si ai incredere ca esti mereu la locul potrivit in momentul potrivit.

Avem importante teme de casa in ianuarie care vor da tonul anului 2019.

Arhanghelul Raziel ne asigura ca nu ne lipseste nimic si chiar daca o sa fim melancolici, chiar daca o sa avem tendinta sa ne pedepsim pentru ce am facut sau nu am facut pana acum, ne aduce aminte ca in fiecare moment putem alege diferit. El ne spune ca absolut orice experienta, insa mai ales cele negative, ne-au facut sa fim omul de azi. Asadar sa multumim pentru tot, sa intelegem ca avem acces la puterea creatiei si sa ne decidem care ar fi directia pe care vrem sa o urmam de aici inainte.

In ianuarie vom avea tendinta sa bagam lucrurile sub pres, sa ne facem ca nu stim, nu vedem etc., insa daca facem asta ne vom simti “urmariti” si nelinistiti. Ceea ce facem in ianuarie va da tonul pentru tot anul, asa ca nu este cazul sa bagam capul in nisip. Este insa esential sa fim sinceri cu noi, sa nu ne mai compromitem, sa nu ne victimizam, sa avem incredere sa ne urmam vocea interioara. Facand asta vor iesi la suprafata, asa cum am scris si mai sus, acele situatii sau relatii care trebuie incheiate. Vom stii ce avem de facut si o data ce ne-am decis ni se deschid portile, ni se creeaza contextele, ni se aduc oamenii care sa ne sustina etc.

Pentru a sustine aceasta energie, deloc usoara, ni se sugereaza sa avem un ritual zilnic: afirmatii, meditatii sau sa mergem la evenimente care ne ajuta si ne sustin in ce avem de facut pe mai departe.

 

In prima parte a lunii

In prima parte a lunii, pana pe 11 ianuarie simtim cum suntem oarecum fortati sa ne deschidem inima. Nu putem ascunde ceea ce simtim, desi unii incercam, vrem sa facem bine dar ups.. ne ia gura pe dinainte, facem sau spunem lucruri pe care le-am tinut mult in noi. Cumva simtim ca s-a umplut paharul si este timpul sa ne acordam mai multa atentie si mai multa iubire. Este perioada in care devenim constienti de barierele pe care le-am pus in jurul nostru, de propriile limitari, de minciunile pe care ni le-am tot zis. Un accent deosebit se pune pe relatii pentru ca intelegem spre exemplu ca el nu se schimba, ca nu il putem influenta etc. Sa fim atenti la oglindiri, asa cum am mentionat mai sus, pentru ca primim mesaje, intelegem ce avem de facut la noi, de ce avem anumite persoane in viata noastra, de ce traim anumite experiente, etc. Este clar punct si de la capat. Stim ca trebuie sa lasam trecutul in urma si sa ne cream o alta viata. Sa fim atenti la semne pentru ca ne vom prinde repede, vom primi raspunsurile la rugaciunile noastre. Spre exemplu daca ne intrebam daca o anumita persoana mai trebuie sa fie in viata noastra si cerem semne, ni se vor arata – doar sa vrem sa le vedem. 🙂 De asemenea vor intra in viata noastra persoane noi, pe o noua vibratie si care ne vor ajuta in etapa urmatoare in care vom intra.

 

In a doua parte a lunii

Din 12 pana pe 23 ianuarie suntem invitati sa investim in noi. Sa stam mai mult cu noi pentru a ne gasi echilibrul. Asadar de ce am avea nevoie? Poate de o zi libera, atunci sa ne-o luam. Poate avem nevoie sa mergem la film singuri, sa facem asta. Important este sa facem ceea ce simtim, chiar daca nu am mai facut asta, chiar daca ne este groaza, pentru ca aceasta iesire din zona de confort ne va ajuta sa ne dam seama ce vrem cu adevarat si sa facem alegeri diferite. Actiunile noastre sunt inspirate divin, asadar sa scriem ce ne dorim, chiar daca ni se pare ca visam cu ochii deschisi, sa ne ascultam si mai ales sa urmam intuitia. Este chiar important sa facem cursuri sau sa mergem la evenimente care parca ne cheama, pentru ca asa si este. Ascultandu-ne intuitia vom reusi sa facem alte alegeri in viata noastra si sa ne deschidem spre noi oportunitati. Asadar lucram sa ne echilibram, sa intelegem ce vrem de la viata, ne facem antrenamentul pentru a putea sa ne dam un nou restart vietii noastre.

 

In ultima parte a lunii

Din 24 ianuarie, daca ne-am facut temele de casa din prima parte a lunii, putem simti ca ne cresc aripi, ca putem face tot ce ne-am propus, parca nimic nu ne poate sta in cale. Simtim multa sustinere spirituala, suntem constienti de ce se intampla si de ce avem de facut. Este momentul in care actionam dupa un plan divin pe care l-am conturat in primele saptamani ale anului. Am facut loc noului, mai ajustam lucrurile, lucram la detalii. Nu mai este loc de intors, cartile sunt pe masa si stim ca nu mai putem da inapoi. Pentru a avea taria de a nu ne mai uita inapoi ingerii ne trimit sa ne conectam la natura, sa ne incarcam cu energia Mamei Pamant si mesajul se repeta: sa intelegem ca avem tot ceea ce avem nevoie, nu ne lipseste nimic si nu putem gresi atata vreme cat urmam chemarea sufletului. Alaturi de noi o putem simti pe Fecioara Maria, putem chiar sa o invocam si sa ii cerem sa ne ajute si sa ne sprijine. O sa ii simtim prezenta iubitoare si o sa ne simtim in siguranta. Vom avea si mai mult curaj si incredere sa facem ce avem de facut si avem incredere ca totul se va aranja spre binele nostru cel mai inalt.

 

Asadar o luna ianuarie intensa care va da tonul pentru tot anul 2019. Alegerile pe care le facem acum ne vor marca mult timp de aici inainte. Vom fi invitati sa lasam in urma tot ceea ce ne tine pe loc si sa urmam acea chemare interioara pe care o simteam demult. Este o luna in care ne simtim confuzi, parca toate se dau peste cap, mai ales in prima parte a lunii, de aceea este important sa lucram sa ne incarcam bateriile, sa ne gasim echilibrul, pentru a face alegerile din spatiul inimii si pentru a ne asuma cine suntem cu adevarat.

 

Doamne ajuta!

Delia

 

Acest articol are 5 comentarii

 1. Marian Rebecca

  Recunoștința și iubire infinită pentru tot ce primesc de la tine
  înger pământean ?de atâția ani ??
  Fii binecuvântata ?
  Te iubesc ❤️

 2. Iulia-Andreea Pașolea-Man

  Mulțumesc. Doamne Ajută, Așa să fie și Așa este?❤?

 3. GHEORGHICĂ JANETA

  Doamne ajuta …Va multumesc din suflet

 4. Manuela

  Doamne ajuta??! Multumesc cu recunostinta!

Lasă un răspuns