You are currently viewing Mesajul îngerilor pentru luna IANUARIE 2021

Mesajul îngerilor pentru luna IANUARIE 2021

  • Post comments:1 Comment

 

Călăuzire intuitivă pentru luna IANUARIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Mermaids and Dolphins – Doreen Virtue, Nature’s Whispers – Angela Hartfield, The Power of Surrender Oracle Cards – Judith Orloff, Cărți de tarot cu îngeri – Radleigh Valentine și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

Chiar dacă nu prea ne convine, începem anul cu o reorganizare, reconfigurare. Ne ajustăm la lumea nouă în care am intrat. În ianuarie îl avem alături pe Arhanghelul Jeremiel – care ne transmite că este timpul pentru revizuire, refacere, restabilire. Avem nevoie în ianuarie să reevaluăm toate lucrurile – în primul rând relațiile dar și profesional trebuie să vedem foarte clar în ce direcție mergem. Este și cartea cu numărul 20, care se referă la energia anului care tocmai a trecut – trebuie să luăm în serios  învățămintele acestui an 2020 și să ne repoziționăm. Va fi o presiune din exterior pe relații: aceea de a ni se impune ce să facem și cum să facem, există o frică de a ne asuma riscuri, frică legată de ceea ce ni s-ar putea induce și totuși, în ciuda presiunii din exterior, va trebui să facem ceea ce este bine pentru noi. Este timpul să ne gândim la o nouă direcție, o repoziționare, un nou mod de a gândi, de a implementa ceea ce NOI ne dorim. Multe lucruri din sistemul vechi nu vor mai funcționa. Nu toată lumea gestionează în același timp și în același fel toată situația actuală și atunci va trebui să ne alegem calea și să o susținem. Ne spunem: “OK, aceasta este direcția mea, acolo simt că mă atrage ceva, acolo mă duc indiferent dacă sunt susținut(ă) sau nu.” Vom fi nevoiți să facem niște alegeri care nu vor fi deloc ușoare. 

Ca și completare, Arhanghelul Mihail ne spune că îngerii iubirii sunt alături de noi. Tot ceea ce nu este din iubire sau aliniat cu iubirea trebuie să plece. Aceasta poate fi chiar o afirmație pe care o putem folosi în luna ianuarie. Dacă nu facem cu iubire ceea ce facem va trebui să găsim ceva să facem cu iubire. Nu avem de ales. Iubirea ne va centra și deschide calea dar ne va lumina și mintea.

Oricât de greu este sau oricât de ciudat sună trebuie să mișcăm energia în altă direcție și putem face acest lucru cu ajutorul Arhanghelului Jeremiel în luna ianuarie. Va fi nevoie să ieșim în față și să ne asumăm. Nu ne mai putem ascunde și nu mai putem să îi rugăm pe alții să facă lucruri pentru noi. Cumva suntem luați la bani mărunți chiar din luna ianuarie. (Hai să vedem cum stai! Care-i treaba? Cum te poziționezi? TU ce ai de gând să faci?)

 În această lună vom simți nevoia de echilibru și moderație. Va fi nevoie să avem răbdare cu noi, să înțelegem că totuși facem ce putem. Important este să ne abandonăm, să renunțăm la rezistențe, îndoieli și să ne deschidem spre ce este pregătit pentru noi.  Să nu uităm că este bine să lucrăm pentru a ne pune intenții, este totuși începutul de an și se spune că așa cum începi așa și vor merge lucrurile tot anul. Așadar să lucrăm cu noi, în liniște, în solitudine, să avem grijă de noi, să ne repoziționăm, să știm clar ce vrem NOI, nu ce vor alții pentru noi. Este esențial să avem mintea limpede pentru că dacă suntem confuzi o să acceptăm lucruri care apoi se vor întoarce împotriva noastră.

 

În prima jumătate a lunii

În prima jumătate a lunii, până pe 13 ianuarie, o să ne simțim expuși, vulnerabili, parcă cineva vrea ceva de la noi, parcă ceva ne apasă. Se simte în aer nevoia de eliberare, de a clarifica lucrurile, de a seta limite. Simțim nevoia să le explicăm celor din jur “cum stă treaba”, că nu mai vrem anumite lucruri, că ori se schimbă ceva ori mergem mai departe. Am spune că ni s-a umplut paharul și este clar acum că este nevoie să facem ceva pentru a merge mai departe. Ne vom simți în bătaia vântului, știm că nu mai este cale de întoarcere, dar această asumare deși ne aduce eliberare ne face să ne simțim atât de vulnerabili și ne va activa cele mai ascunse temeri. Ni se va activa rana de abandon, frica de singurătate, frica de iubire, frica de conexiune, va activa copilul rănit din noi care vrea să fugă. Așadar relațiile noastre sunt puse sub lupă și nimic nu este întâmplător, tot ce iese la suprafață iese pentru că suntem pregătiți pentru o nouă etapă, este timpul să recunoaștem ceva ce poate am ascuns de mult timp. Este bine să revizuim în primul rând relațiile noastre, să ne punem alte intenții, cum ar fi să fim autentici în relațiile noastre. Chiar vom simți că ne vom dezbrăca de măști și iluzii și avem ocazia să fim sinceri cu noi și să luăm atitudine. 

 

În partea doua a lunii

Din 14 până pe 25 ianuarie vom simți cum vom culege ceea ce am semănat pâna acum în viață. Adica dacă până acum am făcut compromisuri ni se va reproșa că nu am comunicat, că nu suntem sinceri, că ni s-a pus pata dintr-o dată, că ne-a apucat pe noi acum una alta. Ceilalți vor încerca să ne facă să ne simțim vinovați. Ne vor stresa cu întrebările, cu lămuririle, cu șantajul emoțional. Vom avea tendința să răspundem din ego, să ne justificăm, să ne apărăm, să credem că suntem speciali. Vom simți că ceilalți vor face orice să ne țină în aceeași situație și că noi nu avem de ales. Însă este bine să ne scuturăm, să ne asumăm că abia acum am realizat ce vrem, nu știam și nu am putut face ceva mai devreme, să eliberăm gândurile negative și să ne aliniem cu cine suntem acum. Chiar dacă doare, chiar dacă cei din jur nu vor înțelege pe termen lung va fi cel mai bine pentru toată lumea. Să nu uităm că avem puterea de a alchimiza tot ceea ce vine spre noi și de asemenea să alchimizăm gândurile toxice, mai ales cele bazate pe vinovăție, pentru a putea merge mai departe. 

 

În ultima parte a lunii

Din 26 ianuarie până la finalul lunii intrăm într-o etapă care va schimba cursul vieții noastre. Evenimentele ce se vor derula acum și modul în care le vom gestiona ne vor marca pentru restul anului, așadar să fim extrem de atenți la ce se întâmplă. Este o perioadă de conștientizări puternice, o perioadă în care simțim că am găsit cauza unor probleme cu care ne-am tot confruntat de-a lungul timpului. Este important să ne centrăm, să coborâm în noi, să verificăm intuiția și să recunoaștem adevărul. Este o perioadă în care vom decide să ne luăm puterea înapoi, să renunțăm la anumite relații, să ne stabilim alte priorități, să adoptăm un alt stil de viață, să schimbăm un mod  de gândire sau de a ne gestiona viața. Să nu uităm că avem o lună plină puternică în leu pe data de 28 ianuarie iar pe 30 ianuarie ne pregătim de Mercur retrograd. Deci să nu irosim această șansă de a ne repoziționa pentru că mai târziu ne va fi mult mai greu să tranșăm lucrurile. 

Așadar avem în față o lună ianuarie în care este esențial să punem lucrurile la punct, ce vrem și ce nu mai vrem în viața noastră, chiar dacă acest lucru îi va deranja pe cei din jur, chiar dacă vor încerca să ne învinovățească acum este momentul să lămurim lucrurile. 

Să ne gândim că începem acest an cu această șansă de a afla ce vrem cu adevărat, de a ne lua puterea înapoi. Decidem să fim sinceri cu noi, să fim autentici, să credem în noi și în planurile pe care le are Dumnezeu pentru noi. Ar fi bine să profităm de această șansă care poate marca începutul schimbărilor care ne așteaptă în acest an. 

 

Totul este bine! Magia fie cu noi!

Doamne ajută!

Delia

 

Acest articol are un comentariu

  1. IOANA ELENA AURELIA

    Cu recunoștință, mulțumesc frumos!

Lasă un răspuns