You are currently viewing Mesajul îngerilor pentru luna IULIE 2023

Mesajul îngerilor pentru luna IULIE 2023

  • Post comments:2 Comments

Călăuzire intuitivă pentru luna IULIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: The Shaman’s Dream Oracle – Alberto Villoldo & Colette Baron-Reid, Cărți de tarot cu îngeri – Radleigh ValentineArhanghelul Gabriel – Doreen Virtue,  Rugăciuni către îngeri – Kyle Gray, Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan

 

Atmosfera generală

În luna iulie avem alături un alt cavaler – Cavalerul de aer – o persoană cu energie masculină. Poate fi vorba despre noi și  abilitățile pe care va trebui să le activăm, precum inteligența, hotărârea, idealismul, consecvența. Posibil, de asemenea, să întâlnim în luna aceasta o persoană cu aceste abilități sau o persoană pe care o știm va interveni în viața noastră și ne va învăța cum să abordăm o anumită situație.

În iulie evenimentele se pot derula rapid, o să avem senzația că se dă drumul la robinet și nu știm pe ce să punem mâna. Va fi nevoie să fim atenți la toate opțiunile, să le revizuim și să luăm decizii doar după ce am analizat lucrurile. Este recomandat să nu ne aruncăm cu capul înainte, energia ne poate împinge să spunem DA când de fapt am fi vrut să spunem NU.

Ar fi bine să găsim soluții creative și să nu acționăm din zona de confort sau așa cum făceam altădată; să luăm lucrurile pe rând, să vedem despre ce este vorba și să nu acționăm fără a analiza.

Arhanghelul Mihail vine cu cartea Inocenței și ne susține să nu ne fie frică, noi suntem îngrijiți, protejați și Dumnezeu are grijă de noi. Important este să nu mai luăm lucrurile personal ca și când ar fi un capăt de lume. Având o carte de aer vom sta mult în minte, este bine să cerem ajutorul și să avem curajul să facem ceea ce este de făcut.

Cartea suplimentară din setul The Shaman’s Dream este Furtuna perfectă care vine cu mesajul că se poate crea o situație conflictuală tocmai pentru a avea curajul să facem ceea ce este important.

Suntem într-o perioadă de resetare, avem șansa de a lua decizii importante în ceea ce privește viitorul nostru, se poate schimba cu totul direcția în care ne îndreptăm. De aceea este important să ne liniștim mintea, să înțelegem că am făcut tot ceea ce a ținut de noi și dacă este cazul să închidem o ușă, să o închidem cu ușurință. Nu putem face asta din impulsivitate, din frustrare, ci doar asumându-ne că am ajuns în acest punct și este un moment de răscruce. Nu este nevoie să ne panicăm, ba chiar vom simți eliberare și ușurință în momentul în care ne-am decis, vom simți că am pornit pe calea inimii și am aprins lumina din sufletul nostru. Clar vom accesa acum cunoașterea de care avem nevoie, vom activa maestrul nostru interior și vom găsi toate acele soluții creative de care avem nevoie. 

În această lună avem ocazia să ne punem pe o nouă cale, dar din energia asumării, conștienți de fiecare pas, de fiecare decizie pe care o luăm. 

În prima parte a lunii

În prima parte a lunii, până pe 9 iulie începem o perioadă de detoxifiere pe toate planurile. Avem ocazia să eliberăm toxinele atât din mintea cât și din corpul nostru. De asemenea, avem ocazia să ne eliberăm de tot ceea ce este toxic și să transmutăm durerea. Acolo unde ceva nu merge, acolo unde stagnăm, acolo unde ne mințim – acum avem ocazia de a face alte alegeri, dar alegeri sănătoase. Este important să ne deschidem inima și mintea, să înțelegem că nu avem altă cale, acest moment este esențial și important pentru fiecare dintre noi. Vor apărea persoane care să ne susțină, care să ne arate calea, important este doar să ascultăm și să acționăm. Tot în această perioadă putem întâlni o nouă iubire, poate fi o persoană, dar și o pasiune, un nou proiect, etc. 

În partea a doua a lunii

Din 10 până pe 22 iulie accentul va fi pus pe autenticitate. Va fi nevoie să fim autentici, să înțelegem ce ne place, ce vrem cu adevărat și să acționăm cu încredere în direcția pe care ne-o arată sufletul nostru. Nu mai este vreme de pierdut, însă din nou se pune accentul pe asumare, noi trebuie să decidem ce vrem, noi trebuie să știm care sunt darurile noastre ca apoi să căutăm contextul care ne va ajuta să le punem în valoare. Alegerile făcute în iunie se vor confirma luna aceasta și înțelegem că cel mai greu a trecut, acum este doar momentul în care primim și mai multe confirmări, simțim susținerea spirituală pe care am tot căutat-o. Este însă foarte important să nu punem presiune pe noi, să luăm lucrurile ușor, cu umor și cât mai detașat. Vom simți uneori că suntem între două lumi, două planuri, tocmai pentru că ne resetăm și ne reașezăm altfel în toate aspectele vieții noastre. 

În ultima parte a lunii

Din 23 iulie până la finalul lunii va fi nevoie să integrăm tot ceea ce am primit, și nu doar luna aceasta, ci în ultimele 2 luni de când tot am primit mesajul de a spune DA oportunităților. Acum se leagă toate, acum avem toate bucățelele de puzzle, acum primim răspunsuri la multe “de ce-uri”. Pentru că acum vedem imaginea de ansamblu vom avea tendința să ne certăm, poate că nu am văzut mai devreme, poate că am fost încăpățânați, etc. Dar atât am știut și am putut la acel moment, bine însă că am acționat. Iar acum doar trebuie să practicăm ceea ce am înțeles, să punem toate lucrurile în mișcare, să ne punem în valoare darurile și să continuăm să ne aruncăm în necunoscut. Da, o vom ține tot așa pe încheieri și noi începuri. 

Ne așteaptă o lună iulie care ne susține să fim autentici, să ne punem pe cale și ne aduce în cale oamenii și contextele de care avem nevoie. Eliberăm multe toxine luna aceasta pentru a face loc și pentru a integra o noua variantă a noastră, asumată și pregătită pentru tot ceea ce urmează.

Cred în rezolvări magice!

Doamne ajută!

Delia

Acest articol are 2 comentarii

  1. mihaela ionescu

    Cred în rezolvări magice! Multumesc cu recunostinta, asa sa fie si asa este.Doamne ajuta!

  2. maria

    multumesc cu iubire! Rezolvari magice sa fie!

Lasă un răspuns