You are currently viewing Mesajul îngerilor pentru luna NOIEMBRIE 2021

Mesajul îngerilor pentru luna NOIEMBRIE 2021

  • Post comments:1 Comment

Călăuzire intuitivă pentru luna NOIEMBRIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Archangel Michael – Doreen Virtue, Angels Dreams – Doreen Virtue, Mary, Queen of Angels – Doreen Virtue, Nature Whispers – Angela Hartfield și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

Avem o carte de aer (Șase de aer). Este din nou vorba despre a ne asuma, a merge înainte. Șase este din nou o energie a grijii, ne îndeamnă să ieșim din energia fricilor. Încep lucrurile să se mai așeze, începem să vedem că se încheie ceva, este un final de călătorie, este un final pe care noi îl așteptam. În același timp simțim că se încheie ceva dificil, o etapă dificilă din viața noastră, o să simțim și nevoia de a ieși, de a călători, de a face niște lucruri pentru noi.

A fost o presiune de-a lungul lunilor trecute și încă o mai resimțim și în luna aceasta noiembrie – din exterior. În tot acest an, toată presiunea care vine din exterior ne susține și nu vine să ne dărâme însă este important să vedem lucrurile din această perspectivă. Vom avea mereu tendința să ne adăpostim în ego, în control, să ne ascundem, însă fix atunci este important să îmbrățișăm schimbările, fix atunci este important să avem credință și să ne depășim frica. Ni se aduce aminte de puterea noastră de alchimizare, de a ne reașeza în noi atunci când facem alegeri asumate. Ne va fi din ce în ce mai ușor să încheiem etape și să ne urmăm calea și o vom face și din timp, fără a mai crea atașamente și legături iluzorii. 

Arhanghelul Mihail ne vorbește despre protecție. Arhanghelul Mihail ne spune că suntem protejați și vegheați, că suntem bine acolo unde suntem, să acceptăm ajutorul și să înțelegem că tot ceea ce se întâmplă este spre binele nostru cel mai înalt. Astfel, de mult timp resimțim această energie, spre exemplu putem resimți energia invidiei cuiva sau blocaje care nu sunt ale noastre și atunci trebuie să lucrăm cu ele. Cu toate acestea, în luna noiembrie începe energia stătută să se ducă, încep blocajele să se scurgă. Este un sentiment de ușurare pe care îl putem percepe clar și de care ne vom bucura. Învățăm să nu ne mai luăm după ce zice lumea sau ce cred alții că ar fi bine pentru noi și să ne bazăm pe ce simțim noi, iar cei care înțeleg și ne susțin sunt cei care merită să rămână alături de noi. 

 

În această lună vom fi extrem de provocați să vedem binele în tot ce se întâmplă, să găsim resurse pentru a merge mai departe, să aducem binecuvântări pentru tot ce experimentăm. Totul este spre binele nostru cel mai înalt, deși nu vedem asta acum. Vor veni multe teme de casă, multe lecții, și mai ales ne vom putea simți dezrădacinați. Parcă nimic din ce știam nu mai știm, parcă nu ne mai regăsim, parcă suntem ca niște școlari în prima zi de școală. Însă în loc să ne panicăm, este important să renunțăm la frică și să ne oprim să cerem călăuzire pentru a găsi alte soluții. Cele mai multe provocări vor ține de casă, familie, școală și tot ceea ce credem noi că știm. Informațiile pe care ne bazam nu mai sunt valabile, apar noi dezvăluiri care ne pot băga în confuzie. Să nu uităm că este important să găsim binele în tot ce se întâmplă.

 

În prima parte a lunii

În prima parte a lunii, până pe 9 noiembrie vom simți că nu mai țin scuzele, nu o mai putem ține pe a noastră, oricât încercăm. Nu ne mai este permis să instigăm, să arătăm cu degetul, să împroșcăm cu energii negative. Vom simți o resetare a noastră și cumva suntem împinși să ne asumăm. Asumându-ne ne conectăm pe o frecvență mai înaltă în care lupta pare că nu își mai găsește locul.  Vom fi nevoiți să căutăm ce ne împlinește, să ne urmăm chemarea chiar dacă asta poate însemna să ne aruncăm în necunoscut. Acum putem avea o imagine clară asupra vieții noastre, doar să vrem, că ni se arată exact unde suntem, ce trăim și ce putem schimba. Nu mai putem inventa scuze, mintea se limpezește, nu mai putem da vina pe nimeni și pe nimic din exteriorul nostru. Este momentul să zicem: da, aici sunt. Nu înseamnă să ne biciuim, să ne catalogăm doar să ne asumăm cât de conectați suntem cu noi, câtă încredere avem în noi, dacă suntem acolo unde ne vrea Dumnezeu sau ne-am îndepărtat. Imaginea va fi atât de clară încât va depinde de fiecare dintre noi dacă își oferă această resetare, care vine ca un cadou, sau rămâne pe setările inițiale care clar nu mai funcționează.

 

În partea a doua a lunii

Din 10 până pe 19 noiembrie vom lucra pe această resetare a noastră. Vom avea nevoie să practicăm DETAȘAREA, să nu forțăm lucrurile. Va fi nevoie să facem curățenie în casă dar mai ales în suflet. Este clar că multe din convingerile vechi se vor lovi de situații care ne vor scoate din zona de confort. Chiar dacă pare că trăim suspendați, de fapt ni se dă ocazia să ne găsim centrul. Suntem clar în afara zonei de confort și acum ne întrebăm care sunt valorile noastre, în ce credem cu adevărat, ce este important pentru noi, care sunt oamenii pe care îi vrem alături și începem să vedem o nouă cale. Un pas important îl avem în această perioadă în ceea ce privește conectarea cu MAMA, mama noastră, sau/și Mama Pământ. Avem nevoie de alchimizare, de vindecare, avem nevoie în această etapă de energia maternă, pentru că ne putem simți ca niște bebeluși care au nevoie de mama lor. Atunci când simțim că parcă nu ne mai putem prinde de nimic este important să practicăm recunoștința și aprecierea pentru că doar așa vom simți că avem rădăcini în energia divină și vom simți că Dumnezeu și îngerii ne țin de mână.

 

În ultima parte a lunii

Din 20 noiembrie până la finalul lunii vom avea nevoie să coborăm în inimă, să lucrăm pe deschiderea inimii și să practicăm compasiunea, iertarea, iubirea. Ceva ajunge la final, ceva va izbucni și vom avea tendința să ne umflăm în pene sau să ne simțim dărâmați. Nu este despre ego, despre a avea dreptate, este despre iubire, răbdare, iertare și compasiune. Va fi nevoie să ne asumăm întru-totul și să ne deschidem cu adevărat pentru tot ceea ce este pregătit pentru noi. Unii vor simți că au știut, alții vor fi surprinși, dar cu toții suntem puși acum în aceeași oală. Ni se va arăta că totul depinde de noi, de energia pe care fiecare o aduce în lume. Ni se va reaminti că suntem responsabili pentru ceea ce creem și este momentul să ne unim în iubire și credință.

 

După o lună octombrie care ne-a testat, ne-a îndemnat să ne unim în credință și poate cei mai mulți dintre noi au picat testul, vine acum o lună noiembrie care ne resetează și ne scoate total în afara zonei de confort. Acum nu mai este neapărat o opțiune să ne focusăm în exterior, ci acum este vremea contribuției. Iar pentru a contribui trebuie să ne cunoaștem, să contribuim din cine suntem, nu din ce facem. O lună pe care ne-o vom reaminti multă vreme de aici înainte și de care avem mare nevoie. O energie menită să pornească o trezire care ne va ajuta să fim uniți, ne va reaminti de omenie. Înainte de toate să nu uităm să fim Oameni (da, cu O mare). Este nevoie de fiecare dintre noi.   

 

Totul este bine! Magia fie cu noi!

 

Doamne ajută!

 

Delia

Acest articol are un comentariu

  1. Dobre

    MULTUMESC,SUFLET PRETIOS ESTE NEVOIE DE TINE PE ACEST PAMANT BINECUVANTAT.IUBIRE INFINITA!

Lasă un răspuns