You are currently viewing Mesajul ingerilor pentru anul 2016

Mesajul ingerilor pentru anul 2016

  • Post comments:1 Comment

[cs_content][cs_section parallax=”false” style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]Ghidare intuitiva pentru anul 2016 cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 2 seturi : Angel Tarot Cards de Doreen Virtue & Radleigh Valentine si Archangel Michael Oracle Cards, Doreen Virtue.

Ingerii in citiri se conecteaza la POTENTIALUL pe care il avem, la ce putem face, ei ne confirma ceva ce in adancul sufletului deja stim insa ne este teama sa actionam sau nu avem suficienta credinta.

Ingerii doar ne indruma, ei ne pot arata care ar fi premizele si ne arata DOAR aspectele pozitive, ne arata “unde” avem treaba. Ei insa ne respecta liberul arbitru asa ca unele lucruri s-ar putea sa nu se intample pentru ca NOI am ales altceva. Aveti mai jos detalii despre fiecare luna din 2016.

Aceasta citire a fost facuta „live”, in cadrul evenimentului „Intalnire cu ingeri si maestri spirituali” ce a avut loc in 5 decembrie la Cluj-Napoca, eveniment la care au participat 170 de persoane conectate la energia ingerilor, asadar o citire din miezul energiei ingerilor si cu toata sustinerea lor.

ATMOSFERA GENERALA/PROVOCAREA

Anul 2016 se anunta un an plin de evenimente care sa ne repozitioneze fata de tot ceea ce suntem si stim acum. O sa ni se para anul cu cele mai puternice transformari insa si cu cea mai mare sustinere. Spre deosebire de 2014 cand am avut senzatia de a merge in gol, sau spre deosebire de 2015 cand ne-am zbatut dar am ajuns la liman intotdeauna, 2016 se anunta un an in care portile se deschid ramane doar sa ALEGEM sa pasim dincolo de ele. Un an care ne propulseaza spre cea mai buna varianta a noastra, catre autenticitate, ne aliniaza (ca vrem sau nu vrem) cu cine suntem cu adevarat. Daca am inceput munca de autocunoastere ne va fi mai usor, daca insa acum incepem sa ne cunoastem cu adevarat o sa simtim o presiune, e ca si cand suntem impinsi si fortati sa facem acele alegeri pe care nu le-am facut pana acum. Un an in care vom rupe bariere, vom trece dincolo de ceea ce stiam noi ca putem face, un an al curajului, asumarii riscurilor, un an al comunicarii autentice dar mai ales un an de renuntari la tot ceea ce nu ne mai serveste, la atasamente si conectarea cu sinele nostru cel autentic. Un an in care, daca facem asta, vom straluci pe toate planurile. Vom intelege ca „e timpul” si e necesar sa facem asta „impreuna”. Evolutia nu este individuala acum ci evoluam cu totii in acelasi timp, insa procesul prin care evoluam este individual. Mai multe despre vibratia anului 2016, luam in considerare numarul de inger 9, reprezentat de acest an gasiti aici:

https://goo.gl/llmWZM

IANUARIE

Continuam provocarile, si era normal sa fie asa. Dupa un an in care am fost mult in minte, ne-am zbatut cu grijile, fricile si energia transformarii, luna ianuarie o sa fie o luna in care o sa primim foarte multe informatii si o sa fim bulversati. O sa fie intarzieri, schimbari de planuri si o sa avem parte de foarte multe dezamagiri, dar dezamagirea inseamna ca noi ne amagim pe noi. Asta inseamna ca vedem lucrurile exact asa cum sunt si asta o sa ne faca pe noi sa fim dezamagiti. O sa fie ca si cand ni se curata ochelarii si vedem lumea exact asa cum este, nu asa cum ne-am fi dorit sa fie. Se duc valuri de pe ochi, se curata cumva drumul inainte.

Asadar in momentul in care aflam niste informatii care ne bulverseaza, e timpul sa ne bucuram de ele, asta insemna ca ies la suprafata lucruri care mai sunt de vindecat si rezolvat. E DE BINE!

Este ca atunci cand fierbi ceva si iese la suprafata spuma aia pe care trebuie sa o alegi si sa o dai deoparte. Prima REACTIE va fi sa facem pe VICTIMA, e o capcana in care ar fi bine sa nu cadem pentru ca apoi va fi mai greu sa iesim de acolo. Asadar sa binecuvantam tot ce mai vine spre noi pentru ca vine doar spre binele nostru cel mai inalt.

Pentru ca se vor CERNE niste lucruri in viata noastra, o sa fie foarte important sa ne activam niste abilitati, este vorba despre curiozitate, onestitate si deasemenea partea logica din noi. Cand ceva se intampla sa ne spunem: „Ce interesant! Sunt curios(oasa) cum se vor alinia lucrurile pentru mine. Ma bucur ca stiu unde sunt si ce am de facut acum. Sunt binecuvantat(a) si inteleg ca exista o dreptate divina. Accept ceea ce vine spre bine. Multumesc.”

Arhanghelul Mihail vine cu o completare – spune ca acasa sau ceea ce reprezinta pentru noi ACASA este protejat. Suntem protejati, luna ianuarie va fi curatire de relatii si de dependente. Insa nu puteam pierde ceva ce trebuie sa fie in viata noastra. Trebuie sa lasam lucrurile sa se cearna si ceea ce este potrivit sa ramana va ramane, ceea ce trebuie sa plece va pleca.

Spre exemplu –“daca ii spun eu adevarul, oare ma mai iubeste?” Daca este persoana care e necesar sa ramana in viata ta, te iubeste oricum si va ramane. Deci sa nu ne fie teama sa lasam lucrurile sa fie exact asa cum sunt. Vom fi impinsi sa spunem niste adevaruri, sa ne dam niste masti jos si vor ramane in viata noastra cei care e necesar sa ramana.

Si nu este vorba numai de relatii, aici este vorba despre toate planurile si situatii legate de job si anumite proiecte pe care le avem, unele n-o sa functioneze, apropos de informatii care o sa fie provocatoare, daca in ianuarie dam cu capul, daca facem de mai multe ori o chestie si nu iese, e timpul sa ne oprim. Nu-i momentul! Nu inseamna sa renuntam la ea, dar inseamna ca nu este momentul. Blocajele vin ca semn sa ne oprim, cel putin pentru moment.

Asadar suntem incurajati sa vedem lucrurile exact asa cum sunt, chiar daca nu ne place.

FEBRUARIE

Incepem sa fim recunoscatori, incepem sa apreciem lucrurile, va fi o luna dedicata familiei, o luna in care ne vom dori sa facem foarte multe lucruri pentru cei dragi. Nu e vorba doar de familia din care provenim, ci e vorba despre orice comunitate, orice grup, orice prieteni in care ne simtim acceptati exact asa cum suntem. Odata ce se cern relatiile, dependentele in ianuarie reusim sa apreciem altfel pe cei care raman alaturi de noi si ii vom onora pentru asta.

Asadar daca o sa ne vina sa ne manifestam intr-un fel sau altul, sa cumparam ceva persoanei respective, sa daruim timp, cunoastere etc., e bine sa facem asta cu inima deschisa. Indemnul ingerilor este sa aducem magie in viata celorlalti prin recunostinta.

Este o luna in care vom fi chemati, ca la o reuniune de familie de unde nu putem lipsi. Vom cauta prezenta unor oameni ca noi, oameni cu care sa ne simtim ca acasa. Este o luna cu foarte multa actiune si materializare. Asta inseamna materializare – adica daca vrem sa mergem la un eveniment unde sunt oameni ca noi, nu ne poate impiedica absolut nimic: nici lipsa de bani, timp sau spatiu. Tot ce avem nevoie va veni spre noi ca sa putem participa.

E ncesar sa ne axam in luna februarie pe partea pozitiva, nu pe cea negativa a lucrurilor. Deci dupa luna ianuarie, tendinta noastra va fi sa ne plangem, de aceea ingerii vin cu mesajul acesta: „nu te plange, bucura-te! Ai pierdut atata, dar uita-te ce ai in viata ta, admite ca nu-ti era bine acolo. Admite ca lucrurile nu mergeau.” Asadar focusandu-ne pe ce merge si nu pe ce nu merge, pe ce avem si nu pe ce nu avem, ne vom linisti si ne vom recupera puterea pe care am dat-o in situatii si relatii care nu erau ok pentru noi.

Arhanghelul Mihail ne spune (in stilul ferm caracteristic) – „Fa ceea ce este important pentru tine si nu te mai complace! Meriti!”

MARTIE

Dupa ce facem curatenie, dupa ce multumim pentru ce avem, apar persoane noi in viata noastra si relatiile pe care le avem vor trece la o noua etapa. Suntem pregatiti! Nimic nu va mai fi cum a fost.

Martie ne va misca din punct de vedere emotional. Sensibilitatea poate fi la cote maxime, asadar daca vom plange din senin si este ok, „suntem in grafic”. Vom percepe lucrurile mult mai usor, ni se va activa foarte mult simtul artistic si intuitia. Deci este si o luna foarte buna pentru a crea ceva, daca avem in minte sa creem ceva sau sa facem ceva nou, martie este o luna foarte buna pentru asta. Este o luna foarte potrivita pentru vindecare, mai ales prin scris. Asadar putem scrie tot ceea ce ne framanta si scrisul va avea puterea de a ne curata si vindeca. Pentru cei care vor sa scrie o carte, sau articole va fi o luna cu multa inspiratie, insa mesajele transmise acum vor aveam impact de transformare nu vor fi doar vorbe.

Mihail ca si completare ne spune – „Te pun pe drumul cel bun!”

Asta inseamna ca primim toate provocarile ca sa ajungem pe drumul cel bun. Nu inseamna ca suntem deja acolo, ci pur si simplu ne vin clarificarile de care avem nevoie. Luna martie este luna in care suntem pusi pe drumul cel bun cu proiecte noi, cu idei noi, cu persoane noi in viata noastra, deci e o luna foarte benefica pentru NOU, DESCHIDERE, CLARIFICARI.

APRILIE

In aprilie il avem pe Arhanghelul Azrael alaturi de noi.

El ne spune ca avem nevoie de niste eliberari, avem nevoie sa evoluam, din punct de vedere spiritual, inca o treapta. Deci pana in aprilie suntem cumva pregatiti pentru ceea ce avem de facut, din punct de vedere mental (luna ianuarie), din punct de vedere material/practic (luna februarie) si din punct de vedere emotional (luna martie). Va fi cu un pic de zdruncinareala, dar o sa fie bine. Arhanghelul Azrael ne ajuta foarte mult sa eliberam ce mai avem de eliberat, nu putem sa urcam nu stiu cate trepte daca avem nu stiu cate kg in spate.

Persoanele noi, situatiile noi care vor intra in viata noastra in martie, in aprilie ne vor obliga sa luam niste decizii. Adica, concret, ca putem face un proiect nou trebuie sa renuntam la unul vechi. Ca sa putem incepe un job nou trebuie sa ne decidem sa-l parasim pe cel vechi, daca vrem sa avem parte de abundenta, e necesar sa renuntam la juramintele de saracie etc. Eliberarile pot fi atat concrete dar si eliberari de convingeri, de emotii stangnante, de juraminte, de judecati etc.

Arhanghelul Azrael spune ca e timpul sa mergem mai departe, e timpul sa facem un salt spiritual.

Arh. Mihaill ne spune- „Onoreaza-te si ai incredere in sentimentele tale!”

Vom simti: „da, proiectul acesta s-a terminat, relatia asta s-a terminat, jobul asta nu-mi aduce nicio satisfactie etc.” Vom simti la nivelul sufletului si e important sa ne urmam intuitia, pentru ca suntem exact acolo unde trebuie.

MAI

Cand incepem ceva nou , dupa ce eliberam si se face LOC, primul lucru care apare: frica. E un gol pe care e necesar sa il umplem.. insa nu cu emotii negative cum ar fi prima reactie.

Vor aparea intrebari precum: „Oare cum o sa ma descurc, oare ce o sa fac?” Incepe mentalul sa ne lucreze, sa ne bage ganduri acolo ca nu o sa putem face fata, ca nu o sa avem cu ce, ca nu stim de unde sa o pornim, ca nu avem sustinre etc. Scenarita va fi in floare, ne gandim la ce ne asteapta mai rau, avem senzatia ca lasam ceva sigur pe ceva ce nu stim.. „dai pasarea din mana pe cioara de pe gard”, multe intrebari, nelinisti, absolut normale pentru ca ce ne sperie cel mai tare este necunoscutul. Asadar nopti nedormite, asa-zise profetii/premonitii insa create de noi prin frica. Vom oscila intre ganduri, pe de-o parte: “ce bine-ar fi daca o sa fac chestia asta si te vizualizezi acolo”, pe de alta parte, frica cu: „ce-o sa ma fac daca nu merge, daca e o greseala, daca nu o sa ma descurc, daca pierd tot ce am si mai ales siguranta de acum etc.” Energia lunii mai ne spune: NU AI DE ALES. Ori facem ceea ce simtim si dizolvam frica ori vom fi pusi in situatia de a face schimbarea de care ne este atat de frica. Este o luna de aliniere cu misiunea noastra aici pe Pamant.

Avem toata sustinerea , protectia Arhanghelului Mihail care ne tine de mana si ne incurajeaza sa mergem inainte fara frica. Mihail ne protejeaza de toate energiile joase si mai ales ne ajuta sa dizolvam aceste frici, sa nu dam putere scenariilor si sa avem curaj pentru a ne asuma si a ne alinia cu menirea noastra aici.

IUNIE

O luna in care lucram pe tot ce inseamna VIZIUNE: unde suntem acum si unde vrem sa ajungem, care sunt valorile importante, care sunt prioritatile, ce ne dorim cu adevarat de la viata, de la noi si de la ceilalti. Este o energie care ne ajuta sa fim lideri, sa fim exemple pentru altii, sa ne luam viata in maini, sa ne asumam responsabilitatea. Inseamna aruncare in necunoscut, idealism, ambitie, charisma, motivatie.

E ca si cand ne pornim pe un drum cu masina: incepem sa o pregatim, sa ii punem benzina, sa ne asiguram ca avem tot ceea ce ne trebuie, si daca ne pregatim de a merge spre Budapesta, nu o luam spre Moscova. Asa si la noi, toate abilitatile noastre incep sa se slefuiasca pentru a porni la drum.

Energia lunii iunie ne impinge sa facem toate lucrurilepe care noi le dorim, dar e important sa stim ca noi avem deja si motivatia si ambitia sa facem lucrurile astea, ce ni se cere insa in luna iunie este sa fim focusati. Deci, centrare. Pe ce punem atentia, acel lucru se intampla. Sa nu ne imprastiem in foarte multe lucruri, sa ne focusam, sa comunicam foarte clar ce ne dorim, nu se stie cine din anturajul nostru ne poate ajuta, sa nu ne fie frica de maretia viselor noastre si sa cautam sfaturile de la persoane care ne inteleg si ne accepta. O luna de deschidere spre alte porti care ne duc la un alt nivel de cunoastere.

Arhanghelul Mihail ne spune si el sa fim atenti la visele noastre, sa nu facem compromisuri, sa ne „hranim” visele pentru ca acolo unde punem atentia, acolo se intampla minuni.

IULIE

E prezent alaturi de noi Arhanghelul Mihail care ne spune: „E timpul pentru o schimbare pozitiva!”

Se invarte roata, asta ne spune, asta inseamna ca incep lucrurile sa se repozitioneze. Arhanghelul Mihail ne aduce acele energii, ne aduce perseverenta ca sa invartim roata. Adica nu ne merge ceva, incercam altceva si este o energie care parca ne impinge. E necesar sa imbratisam schimbarile care vin in iulie in viata noastra.

In luna iulie o sa fie inghiontiri. Daca cumva reapar unele frici de acum 2 luni in urma Mihail ne spune: “N-ai nicio scuza, nu te plange, mergi mai departe, roata se invarte”. Si cu Mihail nu stam la negocieri, cand apare trebuie sa ne activam, imediat. Cu o asa sustinere, intelegem ca EL ne asigura spatele si tot ceea ce avem nevoie ne va fi pus la dispozitie. Tot el ne spune ca suntem copilul lui Dumnezeu, deci nu se poate intampla nimic rau, sa mergem inainte, totul este bine. De asemenea e important sa ne pastram inocenta si puritatea sufletului, sa nu devenim niste duri sau luptatori, nu e cazul. Stim ca atunci cand facem lucrurile dintr-o joaca, ies mai bine decat cand punem presiune. Asadar sa ne focusam stiind ca daca ceva este potrivit pentru noi se va intampla, iar daca nu, nu. Sa luam lucrurile exact asa cum vin si sa nu uitam sa ne bucuram de proces!

AUGUST

O sa avem nevoie sa ne echilibram. Ne vom pune in serviciu, ne bucuram de energia reorganizarii, vom aduna bucatele de puzzle si le vom pune la loc. Vom avea nevoie in august sa luam niste decizii si de asemenea sa facem cercetare, sa cautam informatii, dar foarte important in luna august sa intelgem ca nu este o luna de leneveala. Daca sunt concediile, va trebui sa facem treaba si treaba inseamna sa cautam cat mai multe informatii legat de ce avem noi de facut, ce avem noi de vindecat, ce avem noi de echilibrat, ce informatii avem si e nevoie sa le transmitem mai departe. Va trebui sa luam o decizie, aceea de a ne pune pe primul plan in viata noastra si de a decide sa fim fericiti.

Asadar e important sa ne aliniem cu fericirea noastra, chiar daca ii supara pe altii, chiar daca nu este sau nu va mai fi legata de anumite personae. Sa decidem sa fim fericiti pentru noi, pentru ca momentul in care suntem noi fericiti si ceilalti, la un moment dat, vor intelege asta.

Un august plin de emotii, as zice o avalansa de emotii, cu momente in care nu stim ce ne-a palit, putem sa trecem prin bucurie, tristete, entuziasm, „depresie” , vom avea tot felul de stari de genul asta, care sunt benefice pentru ca ne ajuta sa ne echilibram, sa ne punem pe directia asta: sa decidem la un moment dat sa facem lucrurile care sunt potrivite pentru noi si mai ales sa ne aliniem cu sinele nostru cel autentic. Este ca si cum sufletul nostru canta si nu ne mai putem preface ca nu il auzim.

SEPTEMBRIE

Ne asteapta o luna in care vom avea tendinta sa ne facem griji din tot felul de nimicuri. Ne putem lasa influentati si de cei care au tendinta de a pune intotdeauna raul inainte si de a spune: “aoleu oare ce-o sa fie?”. E o tendinta adanc inradacinata in mentalul colectiv asa ca, indiferent de evolutia noastra, o sa o resimtim. Cel mai usor putem fi agatati de aceasta energie atunci cand ne intoarcem in trecut si ni se induc regrete ca am fi putut face lucrurile altfel sau noi am fi putut fi altfel. Este o capcana evident. AM facut atunci tot ceea ce a tinut de noi, asadar sa nu uitam luna asta sa binecuvantam trecutul si sa nu ne mai lasam agatati de energia Vechiului.

Mesajul este: daca mai iese ceva la suprafata ce trebuie curatat, sa curatam si sa ne bucuram ca iese la suprafata. Sa ne spune „lucrurile se imbunatatesc pe zi ce trece” si sa nu uitam sa ne detasam! Va trebui eventual sa facem o excursie, sa iesim din situatie, sa ne luam niste zile libere, sa iesim din context pentru a intelege ce avem de facut pe mai departe.

Ne ajuta foarte mult sa ne detasam si se va incheia o etapa pentru multi dintre noi. O etapa care nu vine legata de lucruri concrete, ci o etapa legata de niste convingeri pe care noi le avem. (sa nu uitam de decizia de a fi fericiti din luna anterioara).De exemplu, foarte multi dintre noi ne sabotam in ceea ce priveste fericirea sau abundenta pentru ca credem ca nu meritam. Deci, sunt anumite convingeri care se vor dezradacina in perioada asta. Procesul va incepe cu emotiile in august, dar le vom resimti mult mai putermic in septembrie.

Sa lasam toate lucrurile acestea sa vina pentru ca e ceea ce noi avem nevoie in acest moment. Ne ajuta sa ne rugam in felul acesta: „toate gandurile si actiunile mele sa mearga in directia iubirii si scopului in aceasta viata.”

In momentul in care eu spun ca actiunile mele sa mearga in directia iubirii si scopului in aceasta viata, incep lucrurile sa se cearna.

OCTOMBRIE

Aceasta luna ne aduce lucruri concrete, materiale, incepem sa culegem roadele, incepem sa intelegem lucrurile, si avem revelatii de genul …”uite! chiar nu mai gandesc asa; chiar nu ma mai afecteaza astfel de lucruri/atitudini?, da, uite ca ma intalnesc cu alt tip de oameni; da, uite ca pot sa primesc bani si altfel; da, uite ca daca ma gandesc la cineva, ma suna in momentul respectiv” etc.

Avem mai multa sensibilitate, mai multa blandete, mai multa generozitate, ne facem timp pentru cei din jur, stim sa ii apreciem si, foarte important, in octombrie provocarile sa le luam intr-o maniera foarte blanda si sa zicem “ok, mi-a mai venit una, hai sa vedem ce-i si cu asta, interesant”. Nu o sa zicem: „Iar?! credeam ca am terminat cu asta.” O sa spunem: „interesant, a mai ramas ceva ce e necesar sa rezolv acum. Multumesc pentru oportunitate.” Ingerii iubirii sunt cu noi si ne ajuta sa atragem in viata noastra si sa facem doar lucrurile care le facem cu iubire si sa avem oameni in jurul nostru oameni pe care ii iubim si cu care ne simtim bine.

NOIEMBRIE

Noiembrie va veni cu schimbari, pierderi, emotii multe.

Vom putea pierde ceva, dar este la fel ,spre binele nostru si trebuie sa vedem lucrurile ca se intampla spre binele nostru. Mesajul acestei luni este sa nu plangem dupa laptele care a dat in foc. Exact asta este expresia pentru ca oricum nu mai putem face nimic. Vom incerca sa dam vina pe trecut, daca am fi facut atunci ceva.. atunci cazi nu s-ar mai fi intamplat asta etc. N-are nicio relevanta trecutul, trebuie sa ne conectam la prezent si sa intelegem ca unele lucruri nu trebuie sa fie sau nu sunt menite sa fie, nu acum, nu e momentul si pur si simplu sa vedem partea pozitiva a lucrurilor.

Arhanghelul Mihail ne spune ca in aceste situatii rugaciunea ajuta enorm. Asadar sa ne rugam, sa vedem partea pozitiva, sa vedem lucruruile exact asa cum sunt si, mai ales, sa nu intelegem DE CE ce se intampla anumite lucruri. Sunt unele situatii pe care nu o sa le intelegem niciodata, dar stim, in adancul sufletului, ca sunt spre binele meu, pentru ca altfel nu s-ar fi intamplat. In felul acesta trecem mai usor peste orice obstacole si mai ales nu ramanem agatati de trecut.

DECEMBRIE

Este o luna in ca o sa echilibram mentalul cu emotiile, o sa avem mai multa incredere in cine suntem si energia pe care noi o aducem in tot ceea ce facem. Incepem sa ne cunoastem fiecare amprenta si ne asumam asta. Daca inainte spuneam cu jumatate de gura: “stii, eu fac chestia asta…”, acum ne asumam, stim ce stim, stim ce rol avem si suntem impinsi sa ne aratam lumii, sa stralucim, sa curgem si sa fim acolo unde este nevoie de noi. Ne vom trezi (si pentru noi o sa fie o surpriza) spunand: „Eu fac asta. Eu vreau sa-ti trasmit mesajul asta, eu vreau sa fac proiectul asta, o sa scriu despre ceea ce simt etc.” O sa trecem peste teama ca poate nu ne intelege nimeni, pentru ca este doar o teama, o credinta si nu neaparat adevarul.

De asemenea, in decembrie, sa cerem sfatul oamenilor din jurul nostru si mai ales a oamenilor care pot sa aiba o perspectiva obiectiva si care pot sa ne ajute: profesionisti, mentori etc. E important in decembrie sa fim impartiali, sa fim diplomati, sa lasam geniul, ideile sa iasa la suprafata, vom putea avea acele sclipiri, vom putea avea acele idei fantastice pe care la un moment dat sa le putem pune in practica.

Tinerea de cuvant, de promisiune e foarte importanta. Asadar sa nu uitam sa fim profesionisti si sa ne onoram pe noi si pe ceilalti.

Arhanghelul Mihail ne spune ca rugaciunile noastre au fost auzite, ca nu putem fi imediat cea mai buna versiune a noastra sau nu putem imediat sa materializam ce ne dorim, de cele mai multe ori,trebuie sa lucram ca sa ajungem unde ne dorim si trebuie sa avem rabdare. Copilul nu merge din prima luna, ii trebuie 1 an de zile ca sa mearga. Deci, trebuie sa avem mai multa rabdare,pentru ca anumite lucruri pe care ni le dorim necesita timp. Cand punem o samanta, avem nevoie sa avem rabdare pana la primavara, nu putem sa tot o scoatem si sa vedem daca a crescut ceva sau nu. Deci, o sa fim provocati sa credem in proiectele noastre si in ceea ce suntem.

In concluzie

Va fi un an de incheieri de cicluri si de repozitionare. Nu este un an foarte important de materializare, exista perspective de materializare, dar nu va fi wow! O sa fie insa o altfel de materializare ca energie pe care o avem, ca repozitionare, dar nu neaparat materializare la nivelul planului fizic.

Anul acesta ne va scutura din punct de vedere emotional pentru ca va scoate la suprafata ce avem de vindecat si curatat. Vom simti si o energie puternica care ne impinge dar ne si sustine in acelasi timp. Deci este un an de evolutie spirituala, de clarificari si eliberari, un an care ne va ajuta foarte mult sa intelegem lucrurile altfel, dar mai ales sa ne pozitionam fata de menirea pe care noi o avem aici pe Pamant. Cumva pe la finalul anului, vom da cu subsemnatul: ce-am facut, care sunt lucrurile importante pentru noi (apropo de echilibrul dintre mental si emotional), cat de mult ne-am ascultat mintea si cat de mult ne-am ascultat sufletul si vom intelege, vom avea o perspectiva mult mai clara a ceea ce este important pentru noi in aceasta viata si cum vrem sa o traim.

Doamne ajuta!

Asa sa fie si asa este!

Delia Mureșan

Terapeut in Terapia cu Ingeri, Coach Spiritual[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]

Lasă un răspuns