You are currently viewing MESAJUL ÎNGERILOR PENTRU ANUL 2021

MESAJUL ÎNGERILOR PENTRU ANUL 2021

 • Post comments:0 Comments

Călăuzire intuitivă pentru anul 2021 cu ajutorul cărților oracol. 

Am folosit 2 seturi de cărți oracol: Cărți de tarot cu îngeri – Radleigh Valentine (acum și în limba română) și mesaj de completare și clarificare din cărțile oracol ale Arhanghelului Mihail.

Îngerii ne transmit mesaje conectându-se la POTENȚIALUL pe care îl avem, la ce putem face, ei ne confirmă ceva ce în adâncul sufletului știm deja însă ne este teamă să acționăm sau nu avem suficientă credință. Îngerii doar ne îndrumă, ei ne arată prognoza, ne arată DOAR aspectele pozitive, ne arată “unde” avem treabă. De asemenea ei ne respectă liberul arbitru așa că unele lucruri s-ar putea să nu se întâmple pentru că NOI am ales altceva. Ei ne pregătesc ca să ne fie mai ușor și ne oferă instrumentele de care avem nevoie. Spre exemplu, dacă știm că vine iarna ne pregătim cu cizme, haine groase, etc.

Cărțile de tarot cu îngeri au ca și arcane majore cei 15 Arhangheli iar ca și arcane minore cele 4 elemente: aer, foc, apă și pământ, am extras câte o carte din acest set plus o carte completare de la Arhanghelul Mihail pentru fiecare lună în parte. 

ATMOSFERA GENERALĂ/PROVOCAREA

Bine am venit în lumea NOUĂ!

Din 2012 am fost pregătiți pentru această lume NOUĂ, începând cu 2020 ni s-a cerut socoteala și ne-am dat seama cât de pregătiți suntem și unde mai avem de lucrat, a fost un an al devenirii noastre. Începând cu 2021, sub influența Arhanghelului Ariel, tot un Arhanghel cu energie feminină, suntem puși pe treabă, iar așa cum natura se scutură și se echilibrează (chiar prin dezastre) așa va fi nevoie să facem și noi. În acest an vom învăța să alchimizăm și să nu mai fim “împotriva” a ceva sau în energia luptei, vom învăța și simți că MAGIA este cu noi, vom activa darurile și talentele noastre pentru că ni se va cere să fim acolo unde ne este locul, vom simți chemarea lui Dumnezeu indiferent de ceea ce facem iar această chemare ne va scoate din situații toxice. Da, am tot fost pregătiți dar acum este momentul Adevărului, momentul în care punem la treabă divinitatea din nou, o aducem aici în concret. Trezirea a avut loc la fiecare pe parcursul acestor ani, iar acum este doar timpul să contribuim fiecare la această lume nouă. Da, este nevoie de fiecare dintre noi. Am fost aleși să punem umărul, să punem suflet și iubire, să creăm o lume nouă cu rădăcini în spiritualitate, nu în material. Toți care sunt pe cale vor simți nevoia de a contribui, de a-i susține pe cei care acum se trezesc, și vor face asta prin propriul exemplu, nu prin energia salvatorului. Iar cei care au fost mereu în energia victimei se vor trezi că nu mai au pe cine da vina și vor avea de făcut alegeri importante în viața lor. 

Dacă până acum spiritualitatea a fost pentru unii o nebunie, pentru unii un moft, pentru alții ceva la modă, acum spiritualitatea PRACTICĂ devine obligatorie, de bază. Chiar dacă ne-am pregătit, știm teorie, dar nu știm să materializăm, în acest an vom înțelege că degeaba știm dacă nu aplicăm, vom înțelege că suntem unici și fiecare are propria metodă, vom înțelege că bagheta magică este la noi, nu la cineva din exterior. 

Așadar un AN practic, care ne scutură (și la propriu și la figurat), vom materializa din cine suntem iar Mama Natură ne va da și ea multe exemple și avertismente, ego-ul va încerca să croiască scenarii, iluzii și va fi nevoie să îi mulțumim și să ieșim din capcana lui. Relațiile se vor reorganiza, nu vom mai putea sta în preajma anumitor oameni și nu ne mai putem preface. Vor apărea multe idei inovatoare care vor schimba modul în care ne trăim viața. Vom învăța să trăim în prezent, să ne conectăm cu corpul nostru, cu copilul din noi dar și să ne onorăm strămoșii. 

Să nu uităm că Arhanghelul Ariel este “șefa zânelor” – așadar ne aduce aminte de magie. Ne transmite că avem bagheta magică și putem alchimiza tot ceea ce vine spre noi și simțim noi că nu ne face bine. De asemenea, prin prezența ei, Ariel – Leoaica lui Dumnezeu, va intimida tot ceea ce vine din exterior și ne aduce aminte că puterea este mereu la noi.

Urarea pentru 2021 este: Magie fie cu tine!

Iată acum descrierea pe fiecare lună în parte, citire făcută live în cadrul evenimentului Angels Day 2020

 

 • IANUARIE 2021

Chiar dacă nu prea ne convine începem anul cu o reorganizare, reconfigurare. Ne ajustăm la lumea nouă în care am intrat. În ianuarie îl avem alături pe Arhanghelul Jeremiel – care ne transmite că este timpul pentru revizuire, refacere, restabilire. Avem nevoie în ianuarie să reevaluăm toate lucrurile – în primul rând relațiile dar și profesional trebuie să vedem foarte clar în ce direcție mergem. Este și cartea cu numărul 20, care se referă la energia anului care tocmai a trecut – trebuie să luăm în serios  învățămintele acestui an 2020 și să ne repoziționăm. Va fi o presiune din exterior pe relații: aceea de a ni se impune ce să facem și cum să facem, există o frică de a ne asuma riscuri, frică ce ni s-ar putea induce și totuși, în ciuda presiunii din exterior, va trebui să facem ce este bine pentru noi. Este timpul să ne gândim la o nouă direcție, o repoziționare, un nou mod de a gândi, de a implementa ceea ce NOI ne dorim. Multe lucruri din sistemul vechi nu vor mai funcționa. Nu toată lumea gestionează în același timp și în același fel toată situația actuală și atunci va trebui să ne alegem calea și să o susținem. Ne spunem: “OK, aceasta este direcția mea, acolo simt că mă atrage ceva, acolo mă duc indiferent dacă sunt susținut(ă) sau nu.” Vom fi nevoiți să facem niște alegeri care nu vor fi deloc ușoare. 

Ca și completare, Arhanghelul Mihail ne spune că îngerii iubirii sunt alături de noi. Tot ceea ce nu este din iubire sau aliniat cu iubirea trebuie să plece. Aceasta poate fi chiar o afirmație pe care o putem folosi în luna ianuarie. Dacă nu facem cu iubire ceea ce facem va trebui să găsim ceva să facem cu iubire. Nu avem de ales. Iubirea ne va centra și deschide calea dar ne va lumina și mintea.

Oricât de greu este sau oricât de ciudat sună trebuie să mișcăm energia în altă direcție și putem face acest lucru cu ajutorul Arhanghelului Jeremiel în luna ianuarie. Va fi nevoie să ieșim în față și să ne asumăm. Nu ne mai putem ascunde și nu mai putem să îi rugăm pe alții să facă lucruri pentru noi. Cumva suntem luați la bani mărunți chiar din luna ianuarie. (Hai să vedem cum stai! Care-i treaba? Cum te poziționezi? TU ce ai de gând să faci?)

 

 • FEBRUARIE 2021

Luna februarie vine cu o carte de aer (Opt de aer) – aerul reprezintă mentalul iar optul vine și cu provocări pe tot ceea ce înseamnă partea financiară, cu repoziționări pe această zonă. Este important să ne lucrăm convingerile limitative pe zona financiară, abundență și bani (Nu am cu ce. Nu pot. Cine sunt eu să fac chestia aceasta? Nu merit.). Trebuie să ne scuturăm și să lucrăm pe aceste convingeri. În luna februarie există multă iluzie cum că am fi îngrădiți – dar de fapt nu ne poate îngrădi nimeni și nimic, posibilitățile sunt generate de fiecare dintre noi. Energia acestei luni vine și cu stimă de sine scăzută și cu frica de a acționa, așa că fix acestea sunt temele pe care ar fi bine să lucrăm.

Arhanghelul Mihail ne spune să renunțăm la frică… ACUM. 

Odată ce evaluăm lucrurile în ianuarie, o să vedem ce se leagă și ce nu, iar în februarie o să iasă la suprafață acele convingeri (Eu îmi doresc să fac chestia aceea, dar nu pot. Nu am cum, nu am de unde. Nu știu de unde să o încep.). Începem să ventilăm tot felul de nebunii în cap și mintea noastră vine cu tot felul de argumente pentru care nu am putea să realizăm ceea ce ne dorim, iar tot ceea ce se întâmplă în exterior pune și o mai mare presiune pe noi. Trebuie să ne asumăm și să ieșim din turmă. 

Cam aceasta va fi energia lunii februarie: ne este greu să renunțăm la frică, gânduri toxice, bazate pe ego și emoții stătute – însă tocmai pe ele trebuie să lucrăm, să le curățăm. Vom simți, de asemenea, o energie de panică, de frică, de inducere a unor idei diverse, probabil vor apărea tot felul de previziuni sau predicții mai ales în zona financiar – economică. S-ar putea să ne speriem sau s-ar putea să le luăm mult prea personal. Ar fi bine să înțelegem că dacă noi avem bucățica noastră, unde facem lucrurile cu iubire, putem da naștere unor noi oportunități sau ne putem reconfigura, dar ne concentrăm pe bucățica noastră fără a ne duce în aceeași zonă de interes unde este toată lumea, fără a ne compara cu alții. 

Vor fi vești mai puțin bune pentru o anumită categorie de persoane dar inclusiv pentru acea categorie există oportunități să se ridice. Dacă vom face parte din această categorie și ne vom pierde locul de muncă, o să avem posibilitatea să ne ridicăm, de fapt ni se dă o nouă șansă. Este foarte important să știm acest lucru. Noi va trebui să ne ridicăm și să ne împuternicim (noi pe noi), căci despre acest lucru va fi vorba.

 

 • MARTIE 2021

Continuăm pe energia lunii februarie și în martie. Îl avem alături pe Arhanghelul Jofiel, cartea se numește Ego și vorbește despre acea iluzie de a fi prins în capcană – și din nou este vorba de vrajă multă, vorbe multe, o energie a egoului, a fricii. Egoul vine să ne amplifice frica, vine să ne arate niște lucruri și dacă noi le înțelegem și le privim din perspectiva că vin spre binele nostru, vom reuși să îi mulțumim egoului, să ne luăm lecția și să mergem mai departe. Nu ne batem cu ego-ul ci pur și simplu îi mulțumim că vine să ne transmită ceva. În momentul în care înțelegem ce vrea ego-ul să ne transmită – ne învățăm lecțiile și totul se clarifică. Nu ne împotrivim, acceptăm că este acolo pentru noi, a venit să ne transmită ceva, spre binele nostru cel mai înalt. Nu este ușor dar este singura cale de reușită în această situație. 

Din nou, focus foarte mare pe lucrurile materiale, gânduri și frici legate de ziua de mâine. Sunt multe măști care sunt încă puse, multă lume cu măști, multe surprize de la așa-ziși prieteni sau poate de la oameni care și-au urmărit doar un interes sau au făcut lucrurile doar cu un anumit scop. Aceștia își văd acum de treaba lor și noi putem să luăm totul personal. Poate acești oameni au de aici înainte o altă menire, pur și simplu, și nu au ceva neapărat cu noi.

Avem senzația că nu se mai termină odată toate provocările, avem această energie care ne va râcâi și nu o să ne placă. Este și o carte de 15, vibrația lui 6 care ne aduce multe griji, foarte multe gânduri – dar tocmai de aceea vine Arhanghelul Jofiel care ne încurajează, știe că putem depăși acest moment, dacă vom vedea frumusețea dincolo de toată nebunia aceasta și dacă vom înțelege că totul este doar o capcană, este doar o iluzie. Este esențial ca în luna februarie să ne fi lucrat acele convingeri pe partea financiară, altfel în martie când apare această „capcană”, cu aceste frici tot pe zona financiară dar mult mai pregnante, o să ne fie mai greu. Odată ce le recunoaștem nu ne mai lăsăm păcăliți atât de ușor. Altfel, această energie imediat ne ia pe sus. Știți acea expresie: “cine nu-i gata îl iau cu lopata”, cam așa ne vom simți și noi. 

Arhanghelul Mihail ca și completare ne spune că acesta este scopul nostru în această viață. Astfel în luna martie avem șansa să ne clarificăm misiunea, scopul și direcția și să învățăm să gestionăm situațiile cu înțelepciune și la timp. De îndată ce scăpăm de aceste iluzii, chiar dacă ne perpelim și ne întoarcem pe toate părțile, odată ce spargem cochilia, pur și simplu mergem înainte. O să avem claritatea misiunii, o să înțelegem ce avem de făcut și o să știm care sunt cei mai buni pași pe care îi avem de făcut pentru a ne găsi sensul și rostul în această viață. 

Dacă ne-am găsit misiunea putem ști ce avem de făcut, de îmbunătățit, unde putem să ne mai aducem aportul, nu stăm niciodată pe loc. Este foarte important acest aspect – tot timpul trebuie să ne revizuim și să vedem ce contribuție putem aduce – avem întotdeauna mult mai mult de dăruit și de făcut. 

Așadar chiar dacă primim clarificări abia acum începe munca, încep provocările și alinirea. Este ca la început pe drumul antreprenoriatului când știi ce ai de făcut, dar urmează partea practică unde lucrurile stau cu totul altfel, însă satisfacția este pe măsură.

 

 • APRILIE 2021

În aprilie îl avem alături pe Arhanghelul Rafael – cartea se numește Iubiții. Este tot energia lui 6, dar este o carte care în luna aprilie poate să vină și cu vești foarte bune pe de o parte, vești legate poate de acest virus, poate anumite descoperiri medicale. Însă nu tot ceea ce vine este pentru toată lumea – spre exemplu noi nu putem lua orice fel de medicament care este pentru toată lumea, fiecare este unic și va trebui să identificăm ce avem noi nevoie, ce este important pentru noi și cum am putea noi să găsim resursele necesare. Din nou este energia “ieșirii din turmă.”

Dacă avem anumite provocări pe zona de sănătate sau vrem să ne schimbăm stilul de viață putem să avem multe revelații, conștientizări, să știm ce avem de făcut, să întâlnim oameni care ne pot îndruma și ajuta. 

De asemenea, luna aprilie este și o lună pentru decizii importante care trebuie bine cântărite – să nu ne aruncăm acum când ne este clară misiunea, direcția, să nu facem promisiuni, să nu luăm împrumuturi mari, etc. Este bine să cântărim bine tot ceea ce noi avem de făcut și toate deciziile pe care noi le avem de luat. Da, putem experimenta dar să avem grijă cu ce preț plătim aceste experiențe. 

Un alt focus important în luna aprilie este legat de relații – în principal relațiile intime, relațiile de cuplu. Vor fi multe răsturnări de situații, anumite provocări în această zonă – putem să întâlnim și diverse persoane de care avem nevoie pentru a înțelege ceva anume. Luna aprilie vine cu învățăminte prețioase în tot ceea ce privește relațiile de cuplu – modul în care ne raportăm la celălalt, modul în care gestionăm o relație, putem să întâlnim oameni care să ne dea anumite lecții sau să vină cu anumite provocări pentru noi, putem să ieșim din sau să intrăm în anumite relații (care în această lună sunt un fel de tatonare/test și abia apoi putem vedea dacă se poate construi ceva sau nu cu acea persoană). Trebuie să luăm totul ca pe un test sau o experiență și apoi să decidem ce avem de făcut. Un alt aspect important în 2021 este și oglindirea (nu arătăm cu degetul ci ne repoziționăm) – dacă acea persoană este într-un anumit fel sau spune sau face anumite lucruri – trebuie să vedem ce spun acele lucruri despre noi sau ce avem nevoie noi să știm. Când reproșăm ceva cuiva trebuie mai întâi să căutăm în noi de ce anume ne deranjează acel lucru și să schimbăm acel aspect la noi și abia apoi să vedem cum se aliniază lucrurile.

Repet – luna aprilie vine și cu anumite dezvăluiri legate de partea de sănătate, să fim atenți la aceste mesaje pentru că ne vor ajuta în drumul pe care îl vom urma de aici înainte.

Arhanghelul Mihail ca și completare ne spune – Folosește-ți imaginația și vezi răspunsul. Trebuie să lăsăm să vină spre noi tot ceea ce avem nevoie și să ne fie clar ce avem de făcut: care ar fi imaginea noastră asupra unei relații, ce fel de persoană se pliază pe ceea ce noi ne dorim de la o relație, ce avem de făcut ca și stil de viață sănătos, ce obiceiuri noi avem nevoie să introducem, ce schimbări avem de făcut, etc.. Întotdeauna trebuie să ajustăm lucrurile dar să o facem din timp, nu când este prea târziu: spre exemplu dacă oamenii apropiați nu împărtășesc valorile noastre, atunci ar trebui să ne repoziționăm și să luăm atitudine din timp.

Este de asemenea foarte important ca în luna aceasta să învățăm să acceptăm ajutorul, să lucrăm cu specialiști, să căutăm profesioniști în domeniu (indiferent de domeniu – medici, psihologi, antrenori, etc.). Orice ajutor este binevenit dacă ne susține pe calea noastră.

 

 • MAI 2021

În luna mai avem o carte de aer (nouă de aer). Suntem “terminați”, epuizați. Avem nevoie de somn, odihnă, să fim cu noi, să luăm o pauză. Avem nevoie să încheiem ceva, o etapă. În luna mai putem să punem punct anumitor situații și să fim foarte atenți pentru că vom face scenarii. Fiind o carte de aer ne vom aștepta la ce-i mai rău. Dacă vrem să îi spunem cuiva că s-a terminat relația dintre noi, ne facem diverse scenarii iar, spre surprinderea noastră, persoana respectivă primește chiar bine vestea. Ne facem tot felul de gânduri legate de cum o să fie, cum o să ne descurcăm, etc. – o să stăm foarte mult în minte și o să ne gândim la tot felul de scenarii nerealiste. Este bine să punem mintea puțin pe pauză și de aceea ar fi bine să facem cât mai multe activități recreative, să ieșim în natură, să ne conectăm cu energia apei, să se ducă toate, să facem dușuri, să ne relaxăm, să ne luăm o pauză dacă putem, pentru că o să avem tendința să stăm în minte și să croșetăm tot felul de scenarite. Posibil să avem nopți nedormite, să ne gândim la tot felul de nenorociri, deci este bine să facem o pauză. 

Completarea pentru luna mai de la Arhanghelul Mihail ne spune – trebuie să știm clar care este direcția, intenția și unde vrem să mergem. Întotdeauna când avem multe gânduri, suntem zăpăciți de cap și stăm acolo în minte să învățăm să ne oprim și să coborâm în inimă. Abia de acolo ne setăm o intenție și ne întrebăm: “Se aliniază intenția aceasta cu ceea ce eu am nevoie?” Așa reușim să scăpăm de acele gânduri care nu ne ajută cu nimic.

Avem nevoie de o viziune clară, o intenție – ne luăm o pauză și ne gândim ce avem de făcut. Se pot întâmpla diverse lucruri, dar nu trebuie să ne panicăm. Este important să ne eliberăm de frici, de îndoieli, trebuie să acționăm cu iubire și curaj și să facem ceea ce avem de făcut. Pentru că suntem în această energie mentală nu ne vor ieși foarte multe lucruri – să nu fim surprinși dacă începem diverse lucruri și nu ne ies dar este important să mișcăm energia. Dacă vrem să ne căutăm un apartament, spre exemplu, putem începe să vizităm o grămadă de apartamente nepotrivite dar ceea ce este important este că am mișcat energia, așa am început să vedem ceea ce nu ne place și ceea ce nu vrem deci chiar dacă nu se leagă încă lucrurile avem de câștigat. Să nu forțăm nimic în luna mai, să lăsăm totul să curgă. Chiar ar fi recomandat să nu luăm decizii majore în luna mai. 

 

 • IUNIE 2021

În luna iunie vine Arhanghelul Mihail – se învârte roata, este timpul pentru o schimbare pozitivă. Avem nevoie să acționăm în această lună – ni se spune: acționează, semnează contracte, du-te înainte, dă-i bătaie, mută-te, fă ce ai de făcut. Este foarte important. Luna iunie este o lună de acțiune în care îl avem pe Arhanghelul Mihail care ne susține și care ne împinge de la spate – Hai, că acum e momentul. Hai, dă-i drumul. Fă schimbarea aceea pe care tot ai amânat-o. Atenție, dacă nu facem această schimbare acum s-ar putea să vină schimbarea peste noi după o perioadă și să fie mai greu ulterior să o gestionăm. Spre exemplu dacă nu ne schimbăm acum locul de muncă s-ar putea să îl pierdem mai încolo și să ne fie mai greu să găsim altceva. 

Este și o energie a noilor începuturi, mare atenție să acordăm zilei de 10 iunie când avem lună nouă și eclipsă de soare pentru că va fi o lună nouă puternică legată de începerea unui proiect nou. Spre exemplu, dacă ne-am propus în luna ianuarie să începem ceva, ne-am gândit la un proiect, a trebuit să tot lucrăm cu noi, pentru a putea lansa acel proiect abia în luna iunie, abia atunci încep să se lege lucrurile. 

Va fi și un salt în necunoscut după cum ne spune Arhanghelul Mihail – să ne aruncăm în brațele îngerilor pentru că o să primim tot suportul necesar. Și foarte important in luna iunie – să ne dăm din calea noastră! Nu trebuie să mai permitem sabotorului din noi să ne spună tot felul de lucruri, pur și simplu ar fi bine să ne dăm din calea noastră și să vedem cum se așează lucrurile. Dacă vrem să facem ceva, este bine să ne punem acea intenție, să mișcăm energia iar după aceea vedem ce se întâmplă: merge ușor sau greu, avem sau nu probleme, începem să știm concret ce avem de făcut, gata cu pregătirile. 

 

 • IULIE 2021

În luna iulie îl avem alături pe Arhanghelul Metatron – care zice Punctul Zero, Gata – Visătorul cu aruncarea în necunoscut. Astfel în iunie putem să semnăm contracte, să ne găsim sediu, să începem o nouă colaborare, etc., iar apoi în iulie, pentru că avem toate aceste lucruri, ne vom trezi că nu știm de unde să începem, suntem ca în prima zi la un nou loc de muncă. Va trebui să ne asumăm mai multe lucruri, să ne aruncăm în necunoscut. Dacă suntem angajați este posibil ca șeful nostru să ne provoace cu ceva nou, sau s-ar putea să primim o provocare de la unul dintre colegi și va trebui să gestionăm chestiunea aceasta, dar provocările sunt pe toate planurile.

Totodată luna iulie vine cu foarte mult entuziasm, posibilități, oportunități, pentru că vedem că putem face ce am visat, dar vine și cu oarecare doză de frică pentru că ne aruncăm în necunoscut și facem ce nu am mai făcut.

Ca să fie și mai clar, Arhanghelul Mihail ne spune că vom avea parte de noi începuturi și de un fresh start. El ne susține în noi oportunități, să ne vindecăm trecutul, să înțelegem ce avem de făcut și să facem schimbări majore în viața noastră. Putem face cunoștință cu noi la începutul și la sfârșitul lunii și o să ne dăm seama că această lună a schimbat foarte multe lucruri în noi, suntem cu totul și cu totul alte persoane. 

Când vine și Arhanghelul Metatron care apasă butonul de restart, este mai mult decât restart, ajungem la o transformare interioară importantă.

 

 • AUGUST 2021

Avem în această lună o carte de apă (zece de apă). Ne axăm foarte mult pe zona de familie. Avem de lucrat cu copilul nostru interior, avem de vindecat copilul interior, avem de vindecat ceva pe neam, de văzut ce fel de convingeri mai apar la suprafață, va trebui să înțelegem că se reflectă în toate relațiile noastre și că atragem relații în funcție de rănile pe care noi le avem – va fi o lună în care pot să iasă la suprafață și secrete de familie sau persoane din familie care ne-au ascuns anumite lucruri pot să ne divulge anumite aspecte, pot să ne rănească.

De asemenea, luna aceasta vine și cu o energie vindecătoare pentru că noi înțelegem, cu tot ceea ce se întâmplă, că avem și resursele de care avem nevoie, adică putem să facem față și chiar dacă vin anumite lucruri spre noi în această lună, putem să le ducem. 

Putem simți în această lună că renaștem, putem simți că tot ceea ce am făcut până acum nu a fost în zadar, se întrevăd rezultate, se simte entuziasmul deși încă vom avea tendința să credem că doar ni se pare. 

Arhanghelul Mihail ne spune – Mergi înainte fără frică, ne ține de mână și ne susține să avem încredere și curaj, să ne aliniem gândurile și acțiunile în direcția iubirii și scopului nostru în această viață – aceasta înseamnă să nu fim plângăcioși și smiorcăiți sau victime. Este bine pur și simplu să ne luăm puterea, să avem încredere, să ne construim altfel de relații dacă este cazul și să ne aliniem cu iubirea și scopul nostru în această viață. O să avem și o foarte mare tendință să facem pe victimele în luna august așa că ar fi bine să ne scuturăm legat de acest aspect și copilul nostru interior ne va ajuta să facem asta. Copilul interior ne va ajuta să accesăm iubirea necondiționată și aceasta ne va hrăni cu tot ce avem nevoie. 

 

 • SEPTEMBRIE 2021

Continuăm cu energie de apă, pe plan emoțional (Pajul de apă). Vorbim de persoane cu energie feminină în această lună – intuitive, sensibile, prietenoase, cu simț artistic – care pot să intre în viețile noastre, care pot să ne ajute să ducem relațiile noastre la un nou nivel sau care pot să ne susțină în dezvoltarea abilităților noastre extrasenzoriale. În septembrie această energie ne susține pe noi cumva să primim un ajutor, ni se va trimite pe cineva în cale sau o anumită persoană care este în viața noastră va lua un rol mult mai pregnant – ne va da această mână de ajutor, ne va invita să înțelegem lucrurile și altfel. Poate participăm la un curs, poate pur și simplu este vorba despre prietena noastră sau despre o anumită persoană pe care o întâlnim „întâmplător”. Să fim atenți la intuiție, la mesaje bazate pe intuiție, să lucrăm mai mult cu tot ce înseamnă intuiția noastră și să lucrăm mai mult pe tot ce înseamnă relații, din nou. 

Toate relațiile vor fi iar supuse unui test și vor trebui să treacă la o nouă etapă. Știm foarte clar că nu toate relațiile noastre sunt menite pe viață – sunt unele cum s-ar zice de sezon iar puține sunt relații de viață și atunci, dacă este cazul, trebuie să le dăm drumul. 

Nu ne vom mai putea preface în relații, vor ieși la suprafață multe aspecte care trebuie curățate și chiar dacă deja am luat decizii în acest sens, ne dăm seama de multe lucruri, spre exemplu ce diferiți eram, ce valori diferite avem, ce ni s-a ascuns, chiar putem să realizăm că am stat lângă un străin. S-ar putea aceste conștientizări să ne doară însă ne dăm seama că este necesar să luăm atitudine. 

Arhanghelul Mihail ne spune – Copiii tăi sunt protejați de către îngeri. Înțelegem aici că noi suntem copiii lui Dumnezeu, că orice s-ar întâmpla, oricât de greu ni se pare că este sau că ne-a abandonat cineva (o să avem această senzație de abandon) – atunci va trebui cumva să ne revenim și să înțelegem ce avem de învățat, ce putem face în situația dată și să înțelegem că persoanele respective ne ajută mai degrabă să fim mai în contact cu noi, cu ceea ce noi avem de dăruit, cu scopul nostru în această viață. De asemenea dacă avem copilași să înțelegem că ei ne-au ales ca părinți și au ales să experimenteze și lecțiile prin care noi trecem. Important este ca noi să fim bine iar ei vor fi bine, indiferent de ce alegem. Va fi o mai mare nevoie să fim un exemplu pentru ei decât să ne prefacem că totul este bine. 

 

 • OCTOMBRIE 2021

În octombrie pășim alături de Arhanghelul Haniel – Marea Preoteasă –  care ne invită să avem răbdare, să ne ascultăm intuiția, să nu ne aruncăm, să nu fim impulsivi și să nu spunem lucruri pe care le putem regreta tot în relații. Dacă ai o foaie și o mototolești, după aceea nu o mai poți face la loc, cam aceasta va fi energia lunii octombrie – riscăm să spunem lucruri, să acționăm în feluri pe care ulterior nu le mai putem repara. De aceea este important să avem răbdare, cuvântul cheie în luna octombrie este răbdare, să lasăm lucrurile să se așeze, să ne conectăm cu intuiția, să stăm mai mult în noi și cu noi pentru că în octombrie există un risc foarte mare să punem ștampile legate de anumiți oameni (să spunem că o anumită persoană este într-un anumit fel, să emitem anumite judecăți, etc.) și să nu fie așa.

Să ne amintim că Arhanghelul Haniel a fost Arhanghelul anului 2020, așadar să ne aducem aminte de ce am învățat anul trecut, să cultivăm răbdarea și să ne urmăm intuiția. S-ar putea să reluăm niște lucruri pe care le-am lăsat suspendate în 2020 dar le vom face acum dintr-o cu totul altă energie. De asemenea, putem simți o chemare de a ne pune în valoare talentele, darurile, de a fi exemplu pentru cei aflați la început de drum.

Arhanghelul Mihail ne spune că această persoană este de încredere. Avem persoane în jurul nostru care cumva ne vor stârni, împunge într-un fel sau altul – dar ele doar vor să ne ridice și noi s-ar putea să avem niște reacții agresive, să ne supărăm, să dăm din picioare, să nu vrem să facem anumite lucruri, să ne împotrivim – vom avea tot felul de atitudini de acest gen și este bine să fim puțin atenți la modul în care vom gestiona această energie. Să nu uităm că și noi putem fi astfel de persoane pentru cei din jur. 

 

 • NOIEMBRIE 2021

Avem tot o carte de aer (Șase de aer). Este din nou vorba despre a ne asuma, a merge înainte. Șase este din nou o energie a grijii, ne îndeamnă să ieșim din energia fricilor. Încep lucrurile să se mai așeze, începem să vedem că se încheie ceva, este un final de călătorie, este un final pe care noi îl așteptam. În același timp simțim că se încheie ceva dificil, o etapă dificilă din viața noastră, o să simțim și nevoia de a ieși, de a călători, de a face niște lucruri pentru noi.

A fost o presiune de-a lungul lunilor trecute și încă o mai resimțim și în luna aceasta noiembrie – din exterior. În tot acest an, toată presiunea care vine din exterior ne susține și nu vine să ne dărâme însă este important să vedem lucrurile din această perspectivă. Vom avea mereu tendința să ne adăpostim în ego, în control, să ne ascundem, însă fix atunci este important să îmbrățișăm schimbările, fix atunci este important să avem credință și să ne depășim frica. Ni se aduce aminte de puterea noastră de alchimizare, de a ne reașeza în noi atunci când facem alegeri asumate. Ne va fi din ce în ce mai ușor să încheiem etape și să ne urmăm calea și o vom face și din timp, fără a mai crea atașamente și legături iluzorii. 

Arhanghelul Mihail ne vorbește despre protecție. Arhanghelul Mihail ne spune că suntem protejați și vegheați, că suntem bine acolo unde suntem, să acceptăm ajutorul și să înțelegem că tot ceea ce se întâmplă este spre binele nostru cel mai înalt. Astfel, de mult timp resimțim această energie, spre exemplu putem resimți energia invidiei cuiva sau blocaje care nu sunt ale noastre și atunci trebuie să lucrăm cu ele. Cu toate acestea, în luna noiembrie începe energia stătută să se ducă, încep blocajele să se scurgă. Este un sentiment de ușurare pe care îl putem percepe clar și de care ne vom bucura. Învățăm să nu ne mai luăm după ce zice lumea sau ce cred alții că ar fi bine pentru noi și să ne bazăm pe ce simțim noi, iar cei care înțeleg și ne susțin sunt cei care merită să rămână alături de noi. 

 

 • DECEMBRIE 2021

Luna decembrie încheie anul cu cartea Șapte de Pământ. Ni se spune că am pus semințe, nu se întâmplă încă foarte multe, dar nu trebuie să ne facem griji, important este că semințele au fost puse iar tot ce avem de făcut este să avem încredere. Este bine să acționăm, să facem ceea ce este de făcut, să ne facem partea. În 2021 ni s-a creat contextul să creăm lumea nouă, așadar am avut un loc în care să explorăm, un loc al creației, un loc unde să ne punem în valoare chiar presați de cei din jur. Pentru că din 2020 multe lucruri nu se mai regăsesc în lumea nouă o să ne dăm seama că nu toate semințele vor rodi, că nu mai este nimic cum a fost, că nu mai vrem ca unele lucruri să se întoarcă la normal, că prioritățile noastre s-au schimbat. Este clar că acum suntem mai conștienți de cine suntem, de natura noastră divină, de ce putem face din esența noastră divină, de contribuția care ni se cere în lume. Acum nu doar bănuim, știm ce vrem și cum să gestionăm anumite siuații. Așadar în decembrie reușim să fim mai în contact cu cine suntem noi, știm când să acționăm, când este nevoie de răbdare, cum să ne folosim darurile, cum să gestionăm provocările (care vin în continuare), cum să ne detașăm dar mai ales ALEGEM să ne bazăm pe noi. 

Arhanghelul Mihail ne susține – Gândurile pozitive creează rezultate pozitive, ne ridică deasupra situației ca să privim cât de mult am evoluat, cât de multe lucruri am făcut, atât lumina și iubirea din noi este importantă cât și lumina și iubirea din fiecare persoană sau situație cu care noi ne întâlnim. Ne punem ușor pe altă vibrație, integrăm mult mai ușor conștientizările, punem în practică ceea ce noi suntem, divinitatea din noi și suntem un exemplu pentru cei din jur. 

***

2021 este un an care ne va pune pe energia reconstrucției, un an al asumării a ceea ce noi suntem, un an al “antreprenoriatului”. Va fi un an provocator pentru că vom avea senzația că suntem singuri. Nu suntem singuri, dar aceasta va fi percepția – pentru că nu mai putem da vina pe nimeni și toate deciziile vor trebui să fie asumate. Vom fi confruntați cu fricile noastre și cu lucrurile pe care le-am ascuns față de noi. Vom fi când sus, când jos însă experiențele din acest an ne vor șlefui. 

Avem ca susținere, pe lângă Arhanghelul Ariel, nu mai puțin de șase Arhangheli: Jeremiel, Jofiel, Rafael, Mihail, Metatron și Haniel. Așadar se anunță un an în care ne vom simți ținuți în frâu, vom fi puși la treabă. Când apar Arhanghelii în număr așa mare înseamnă că ei ne vor susține în toate sectoarele vieții noastre, pe toate planurile, depinde fiecare unde mai avem de lucrat. 

Avem trei cărți de aer așadar mentalul, ego-ul, scenaritele, iluziile vor încerca să ne pună bețe în roate și este important să îmbrățisăm aceste lecții fără să ne luptăm cu ele sau să încercăm să le controlăm. Avem de asemenea două cărți de apă ceea ce înseamnă că relațiile vor fi testate și vom avea perioade în care vom fi extrem de sensibili sau vulnerabili. Va fi nevoie să coborâm în inimă și să ne alegem cu grijă persoanele cu care ne înconjurăm. Iar singura carte de pământ nu face altceva decât să ne reamintească cât de important este să materializăm din cine suntem, nu din ce vrem, nu din ego. 

Faptul că nu avem cărți de foc nu sugerează decât că vom fi mai concentrați pe ce avem de făcut, ni se vor ivi doar acele ocazii care ne șlefuiesc, fără a sta prea mult pe gânduri. Așadar vom trece repede de la gând la faptă sau mai clar – Ai grijă ce gândești în acest an, pentru că se poate materializa foarte repede. 

Un an 2021 care vine ca o încununare a muncii noastre din 2012, un an cu multe daruri dar și cu multe responsabilități. 

Arhanghelul anului: Arhanghelul Ariel

Culoarea anului: portocaliu dar și culorile pamântului

Cristale: shunghit, cristale în culorile pământului

Simbolul anului: Copacul vieții.

Melodia anului 2021: AICI

Magia fie cu tine!

PS. Nu uita că poți achiziționa evenimentul Angels Day 2020 unde ne-am pregătit pentru acest an 2021. Include un seminar și un workshop ținute de mine, plus 22 de interviuri cu oameni faini care sunt o adevărată inspirație.

Doamne ajuta!

 

Delia Mureșan

Ghidul tău în lumea îngerilor

Lasă un răspuns