You are currently viewing MESAJUL ÎNGERILOR PENTRU ANUL 2023

MESAJUL ÎNGERILOR PENTRU ANUL 2023

 • Post comments:0 Comments

Călăuzire intuitivă pentru anul 2023 cu ajutorul cărților oracol

Am folosit 2 seturi de cărți oracol: Cărți de tarot cu îngeri – Radleigh Valentine (acum și în limba română) și mesaj de completare și clarificare din cărțile oracol ale Arhanghelului Mihail.

Cărțile de tarot cu îngeri au ca și arcane majore cei 15 Arhangheli iar ca și arcane minore cele 4 elemente: aer, foc, apă și pământ, am extras câte o carte din acest set plus o carte de completare de la Arhanghelul Mihail pentru fiecare lună în parte.

Pentru anul acesta am fost călăuzită să extrag pentru fiecare lună în parte și o carte completare din setul de carduri – The Shaman’s Dream – Alberto Villoldo & Colette Baron-Reid.

 

ATMOSFERA GENERALĂ/PROVOCAREA

Arhanghelul Gabriel rămâne să ne susțină și în anul 2023. În momentul în care m-am conectat să văd care este Arhanghelul anului a venit mesajul de la Arhanghelul Gabriel care mi-a reamintit că are atât energie feminină cât și energie masculină și o să mai rămână un an. Arhanghelul Gabriel este singurul Arhanghel care are această energie duală.

Cel mai important este faptul că Arhanghelul Gabriel se ocupă de tot ceea ce înseamnă trezire. Trezirea aceasta este ca ultima trompetă, ultima goarnă și asta se va întâmpla în 2023. Nu vorbim de fatalism, dar vorbim de faptul că cei care nu s-au trezit și nu o fac nici în 2023 înseamnă că nu se vor mai trezi. Asta înseamnă doar că mulți dintre ei vor alege să plece sau mulți dintre ei vor trăi amorțiți și nu o să putem face nimic legat de această situație.

Arhanghelul Gabriel a venit în 2022 cu o energie puternică, mai dură, și a încurajat foarte mult leadershipul, asumarea, dar a lucrat mult prin energia lui masculină.

În anul 2023 vom fi obligați să creăm din energia noastră feminină, să fim mai mult în receptivitate, să ieșim mai mult din zona de confort și vom avea multe provocări în acest sens. Anul 2023 vine cu o surpriză și anume cu susținerea Fecioarei Maria. Ea vine împreună cu Arhanghelul Gabriel să ne susțină, dar atenție, vine să ne susțină să ne respectăm, să ne susținem valorile, să ducem la bun sfârșit ceea ce avem de făcut, să fim sinceri cu noi, să practicăm mai mult recunoștința, să avem mai multă compasiune; aceste teme nu sunt chiar ușor de dus, dar sunt teme care ne scot din zona de confort.

Energia anului 2023 vine și cu o deconectare cu bună știință, ori chiar obligată de la tot ceea ce înseamnă partea materială, de aceea se tot vehiculează că urmează o recesiune. Aceasta este doar ”o forțare” la a ne întoarce de la a avea la A FI, adică trebuie să ne concentrăm SĂ FIM, NU să AVEM.

Este foarte important SĂ TRĂIM simplu. Anul 2023 vine cu mesajul foarte clar – întoarcerea la simplitate – știți zicala: ”less is more”? ea se traduce prin puțin înseamnă mai mult, mai simplu, mai curat, mai autentic.

Energia anului 2023 o să vină cu destul de multe portaluri. Aceste portaluri pot să fie foarte puternice, să activeze niște răni din noi sau să activeze niște aspecte pe care noi nu suntem pregătiți să le ducem, acestea sunt valuri de energie menite să ne ridice vibrația, să ne ducă la un alt nivel de conștiință.

Energia anului 2023 chiar dacă ”pare mai blândă” decât în 2022, nu este neapărat așa pentru că ne scoate foarte mult din zona de confort. Însă ne învață niște lecții importante pe care poate noi nu le-am învățat încă și anume, poate avem de învățat lecția iertării, poate cea a blândeții și a compasiunii, cert este că avem toate aceste ocazii pentru a crește, a evolua.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care este important să îl conștientizăm este practicarea recunoștinței pentru că trăim niște timpuri extraordinare, niște momente pe care planeta aceasta nu le-a mai trăit, deci ar trebui să fim onorați și recunoscători pentru ocazia de a trăi aceste vremuri, cu asta putem începe anul 2023.

2023 ne va lucra extrem de mult pe subconștient, ceea ce înainte voiam să înțelegem cu mintea în 2023 vom percepe cu intuiția, care este esențială, de aceea trebuie să fie activată. Așadar, gata cu lucrurile care trebuie să facă sens, nu mai există să înțelegem ci acum trebuie să percepem, să simțim, să integrăm și abia apoi putem merge mai departe.

 • IANUARIE 2023

Luna ianuarie 2023 vine cu o carte de apă – Pajul de apă, o energie feminină, care ne face să fim extrem de sensibili iar intuiția este foarte activă încât putem percepe absolut orice. Trebuie să fim atenți să nu socializăm foarte mult pentru că putem percepe foarte ușor emoțiile celorlalți și acest lucru ne poate destabiliza ușor. Ca și recomandare ar fi ca în momentul în care mergem în locuri publice unde sunt multe persoane, fie că este la metrou, fie că este la aeroport, să ne închidem chakra coroanei pentru a nu prelua din energiile celorlalți.

Există o sensibilitate foarte mare în ianuarie și vom avea tendința de a căuta oameni care să ne înțeleagă, cu care să împărtășim din ideile noastre dar trebuie să fim atenți cui ne deschidem pentru că nu toți vor fi dispuși să ne susțină și să fie sinceri cu noi.

Creativitatea va fi la cote înalte în această lună și putem să ne apucăm să scriem, să cântăm, să pictăm, cei care nu au asemenea abilități pot să își noteze toate ideile creatoare care le vin pentru că toți suntem inspirați divin.

Să fim atenți la persoanele care intră în viața noastră în această lună, așa cum am spus și mai sus, poate să fie o persoană care nu este foarte sinceră și anume să spună una și să facă alta, dar poate fi și o persoană care ne susține.

Toate relațiile noastre trebuie să treacă la nivelul următor și vom resimți asta și cu un termen limită, mai concret, dacă ești într-un mediu care nu este potrivit pentru tine va fi necesar să iei niște decizii și să lași în urmă ceea ce este de lăsat în urmă.

Această lună vine cu provocări pe relații, pe emoții și cu amplificarea abilităților extra-senzoriale, o intuiție puternică, o cunoaștere puternică și dacă ne conectăm la asta, o să fie fantastic.

Fiind instabili emoțional, pentru că așa o să părem, când suntem sus, când suntem jos, când înțelegem, când nu mai înțelegem, Arhanghelul Mihail ne avertizează să fim atenți la decizii, să nu le luăm în grabă, să cântărim ceea ce spunem și facem. Ar fi indicat să avem încredere în intuiția noastră.

Arhanghelul Mihail ne recomandă să ne detașăm, să facem un pas în spate și să zicem: Doamne, ocupă-te Tu, protejează-mă pentru că eu las lucrurile să curgă așa cum este mai bine pentru mine!

Cartea suplimentară din setul The Shaman’s Dream este foarte interesantă, este cartea Îngerul căzut și ne vorbește despre acel ego căruia putem să îi dăm puterea, să ne considerăm mai speciali doar pentru că avem mai activă intuiția sau poate avem o percepție mai clară decât alții și nu ne mai interesează nimeni și nimic din jurul nostru. Să fim atenți să nu ne separăm de ceilalți, noi trebuie să fim uniți.

 • FEBRUARIE 2023

În luna februarie avem primul Arhanghel din 2023 – Arhanghelul Mihail cu cartea din setul de tarot cu îngerii Împăratul, care vine cu ordine și disciplină, deci ne organizăm și terminăm ceea ce am început.

Arhanghelul Mihail ne ajută să încheiem odată toate acele lucruri pe care le-am amânat și acest încheiat înseamnă că eliberăm niște energii, închidem niște uși pe unde ni se scurgea energia într-o direcție greșită.

Arhanghelul Mihail ne avertizează că avem niște găuri în energia noastră, că ne-am dat foarte mult puterea, am lăsat uși deschise și acesta este motivul pentru care nu putem construi nimic pentru că energia noastră este suspendată în tot felul de lucruri.

Un alt mesaj al Arhanghelului Mihail este despre asumare și leadership, noi trebuie să fim cei la putere, să ne asumăm acțiunile noastre și să mergem până la capăt. Tot legat de leardership Arhanghelul Mihail ne reamintește că este momentul să fim lumină și un exemplu pentru ceilalți.

Este important să începem să avem structură și disciplină, să avem anumite ritualuri, să facem lucruri care devin parte din noi, să ne asumăm anumite angajamente, fie că este legat de un stil de viață sănătos, de dietă, sau poate de creativitate, etc. Important este să începem acest ritual nou, să implementăm un mod nou de a face lucrurile.

Cartea suplimentară de la Arhanghelului Mihail ne susține să ne ascultăm intuiția; astfel, în luna ianuarie ni s-a oferit ocazia să lucrăm pe activarea intuiției iar în februarie va trebui să ne-o ascultăm. Este indicat să facem ce ne spune intuiția: să facem acea curățenie, poate detox, acea călătorie, acea schimbare și să nu lăsăm egoul să ne țină pe loc sau să ne aducă tot felul de argumente care ne-ar putea ține pe loc. Este momentul să dăm egoul de-o parte și să ne urmăm intuiția.

Din setul The Shaman’s Dream avem cartea O punte de legătură care ne vorbește despre o inițiere, vom simți ca și cum sărbătorim revelionul în februarie adică am avut o viață până în februarie și din februarie încolo altă viață. Aceasta are legătură și cu toate curățările pe care le face Arhanghelul Mihail, pentru că așa lucrurile noastre au loc unde să se așeze, facem loc unei versiuni de-a noastră mult mai bună.

 • MARTIE 2023

În martie vine Arhanghelul Gabriel cu cartea Trezirea.

Trezirea înseamnă că vom fi nevoiți să privim lucrurile dintr-o altă perspectivă, se vor întâmpla tot felul de lucruri, deci o să avem acele conștientizări puternice, dar necesare, care ne vor aduce mult mai aproape de noi, la o energie autentică.

O să avem conștientizări care vor veni către noi ca niște piese de puzzle pe care le vom putea pune cap la cap și ne vor aduce mai aproape de noi, ne vor ajuta să fim într-o energie autentică, mai congruenți cu cine suntem noi cu adevărat.

Cu ajutorul acestor conștientizări ne vom permite să facem lucrurile diferit, chiar dacă nu vor fi acțiuni ce par importante, este indicat să le facem și dintr-o poziție diferită. Este recomandat să așteptăm până când înțelegem ce anume trebuie să facem diferit și abia apoi acționăm.

Arhanghelul Mihail ne susține prin Noi începuturi și fresh start să ne eliberăm de trecut, să  fim într-o energie a detașării și să avem încredere în toate experiențele noi din viața noastră, în ceva ce nu am mai făcut.

Mesajul suplimentar ne spune că acum punem semințe pentru viitorul nostru. În martie punem semințele pentru ceva ce se va naște într-un viitor apropiat, este necesar să avem o atenție sporită cui împărtășim ceea ce simțim sau gândim pentru a ne proteja intențiile și ceea ce este important pentru noi.

 • APRILIE 2023

În luna aprilie avem cartea Trei de aer care ne vorbește despre renunțarea la control, disponibilitate pentru a ne ierta, pentru a-i vedea pe ceilalți așa cum sunt, pentru a ne acorda timp. Va fi nevoie să ne acordăm această perioadă de doliu pentru tot ceea ce noi am fost, pentru tot ceea ce credem noi că ar fi trebuit să facem și nu am făcut.

În această lună vom experimenta o perioadă în care ne putem simți vulnerabili, o perioadă în care va fi nevoie să lucrăm pe relațiile cu părinții, neamul, chiar vieți anterioare. Este nevoie să fim atenți la rănile pe care le avem preluate de la mama, de la tata, care pot să iasă la suprafață și lecția cea mai importantă din această lună este iertarea.

Fiind vorba despre o carte de trei este vorba despre relațiile pe care le avem cu mama sau cu tata, cineva din familie, posibil să fie ceva de lucrat pe un anumit aspect foarte important pentru fiecare în parte.

Arhanghelul Mihail vine și ne spune: Gândurile pozitive creează rezultate pozitive, ne ridicăm deasupra situației și o vedem ca și rezolvată. De fapt ne ridicăm vibrația, vedem binele și lumina din fiecare persoană, iertăm și mergem detașați mai departe. Avem această ocazie magică în luna aprilie.

Din setul The Shaman’s Dream avem această carte care ne spune că este momentul Abandonului în fața voinței lui Dumnezeu. Este necesar să lăsăm să plece ce trebuie să plece, să facem loc pentru ceea ce avem nevoie să înțelegem, să știm, să vindecăm, deci să creăm spațiu pentru ceea ce avem nevoie în acest moment.

 • MAI 2023

În luna aceasta avem o carte de foc – Cavalerul de foc – care este o persoană cu energie masculină, adică poate fi și o femeie care și-a cultivat destul de mult energia masculină, care poate să vină în viața noastră și să aibă un rol important în această lună mai. Este o persoană pasionată, îndrăzneață, sigură pe ea și neliniștită, poate fi situația ca noi să trebuiască să activăm aceste abilități sau să întâlnim o persoană care ne oferă acest exemplu de îndrăzneală, siguranță, o persoană care face lucrurile să se întâmple.

Poate vom atrage o situație și vom crede că nu suntem pregătiți dar vom fi nevoiți să renunțăm la scuze și să îndrăznim, să fim siguri pe noi sau să cerem ajutorul, dacă este cazul.

Totodată este important să analizăm lucrurile, să nu ne aruncăm cu capul înainte sau să fim superficiali. Nu este cazul să ne asumăm mai mult decât putem susține, este indicat să punem întrebări, să ne asigurăm că am înțeles, chiar să impunem limite și să spunem care ar fi condițiile în care noi putem face lucrurile. Este clar că putem face mai mult decât credeam noi inițial.

Arhanghelul Mihail ne susține Să mergem înainte fără frică, este clar că aceastei oportunități ar fi bine să îi spunem DA și apoi vedem cum se așează lucrurile. El ne ajută să avem încredere, curaj și ne călăuzește gândurile, acțiunile astfel încât acestea să se alinieze cu direcția iubirii și scopului nostru în această viață.

Legat de misiunea personală, pentru cei care nu și-au aflat-o încă, pot în această lună să aibă revelații, iar pentru cei care sunt deja pe misiune, pot să facă niște proiecte care să înflorească sau să îi ducă la un alt nivel, să fie cu totul altceva decât ce au făcut până acum.

Din setul The Shaman’s Dream avem cartea intitulată Pântecul cosmic care ne vorbește despre divinul feminin, energia din care noi creăm, pântecul înseamnă a crea, a da naștere, a spune DA oportunităților.

Vom face lucruri de care nu ne credeam în stare: să creăm, să ne dăm voie să fim exact acolo unde trebuie, să îmbrățișăm acea oportunitate. Va fi nevoie să stăm în această energie feminină de receptivitate, de creație și cu adevărat aliniați cu misiunea noastră personală. Astfel, nimic nu ne va sta în cale.

 • IUNIE 2023

În luna iunie îl avem pe Arhanghelul Gabriel cu cartea Împărăteasa, care ne susține să dăm naștere viselor noastre, să avem grijă de noi dar și de ceilalți și să ne conectăm la abundența infinită a lui Dumnezeu.

Energia feminină a Arhanghelului Gabriel ne învață să curgem, ne va ajuta foarte mult să înflorim, să descoperim lucruri în noi de care nici măcar nu știam că sunt acolo. De exemplu, am putea să descoperim că avem abilități creative: poate știm să pictăm și nu ne-am dat seama până acum, sau de bun lider, sau că avem o bună conexiune cu copiii, etc. Putem să primim vești legate de copiii pe care deja îi avem sau că urmează să se extindă familia. Lecția lunii iunie este legată de curgere.

Arhanghelul Mihail ne susține să ne folosim imaginația, ceea ce vrem să creăm mai întâi să ne imaginăm, să îndrăznim să vizualizăm. Este recomandat să acceptăm ajutorul pentru că nu o să putem să facem noi totul și vom avea nevoie de ajutorul oamenilor care sunt experți în ariile în care noi nu suntem.

Cartea completare din setul The Shaman’s Dream ne spune că ne putem simți Între lumi. Putem simți că plutim, vom avea nevoie de împământare și de centrare. Vom avea momente când vom fi foarte conectați ori vom fi deconectați și ne vom face griji. Așadar, să nu uităm de împământare.

 • IULIE 2023

În luna iulie avem alături un alt cavaler – Cavalerul de aer – o persoană cu energie masculină. Poate fi vorba despre noi și  abilitățile pe care va trebui să le activăm, precum inteligența, hotărârea, idealismul, consecvența. Posibil de asemenea să întâlnim luna aceasta o persoană cu aceste abilități sau o persoană pe care o știm va interveni în viața noastră și ne va învăța cum să abordăm o anumită situație.

În iulie evenimentele se pot derula rapid, o să avem senzația că se dă drumul la robinet și nu știm pe ce să punem mâna. Va fi nevoie să fim atenți la toate opțiunile, să le revizuim și să luăm decizii doar  după ce am analizat lucrurile.  Este recomandat să nu ne aruncăm cu capul înainte, energia ne poate împinge să spunem DA când de fapt am fi vrut să spunem NU.

Ar fi bine să găsim soluții creative și să nu acționăm din zona de confort sau așa cum făceam altădată; să luăm lucrurile pe rând, să vedem despre ce este vorba și să nu acționăm fără a analiza.

Arhanghelul Mihail vine cu cartea Inocenței ne susține să nu ne fie frică, noi suntem îngrijiți, protejați și Dumnezeu are grijă de noi. Important este să nu mai luăm lucrurile personal ca și când ar fi un capăt de lume. Având o carte de aer vom sta mult în minte, este bine să cerem ajutorul și să avem curajul să facem ceea ce este de făcut.

Cartea completare din setul The Shaman’s Dream este Furtuna perfectă care vine cu mesajul că se poate crea o situație conflictuală tocmai pentru a avea curajul să facem ceea ce este important.

 • AUGUST 2023

În luna august îl avem pe Arhanghelul Azrael care vine cu Eliberarea, se încheie o etapă, se încheie o situație și este timpul pentru transformare spirituală, este momentul să mergem înainte.

Odată ce aflăm ce putem face cu adevărat, de ce suntem în stare, o să putem lua decizii ferme legat de ce rămâne în viața noastră, cum vrem să arate viața noastră de aici înainte, ce valori vrem să trăim și să ne debarasăm de tot ceea ce nu ne mai este de folos.

Arhanghelul Azrael ne ajută să activăm abilități moștenite de generații, poate de la stră-străbunica. Ni se arată că este momentul să punem în practică toate acele abilități pe care nu le-am accesat până acum dar ne sunt necesare pentru această transformare spirituală.

Arhanghelul Mihail ne spune că Noi și cei dragi suntem în siguranță. Există posibilitatea ca în luna august să avem o criză de identitate. O să vrem să ne ocupăm de noi (într-un mod egoist) și îi vom trage și pe cei din jur după noi. Să nu uităm că în viață nu este vorba doar despre noi.

Poate o să vrei să faci lucruri pentru tine, să te duci la cursuri dar fără neapărat să îți tragi și familia după tine sau să îi învinovățești. Este important să îți cunoști prioritățile și să îți duci atenția acolo unde este nevoie de tine.

Din setul The Shaman’s Dream avem cartea A dansa într-un picior. Astfel, avem nevoie de timpul nostru dar totodată, ar fi bine să găsim un echilibru între a face lucruri pentru noi dar și împreună cu cei din jurul nostru.

 • SEPTEMBRIE 2023

În luna septembrie avem o nouă carte de foc, adică avem din nou parte de acțiune. Vine Pajul de foc care aduce o energie proaspătă, tânără și feminină pe care poate trebuie să o activăm în noi sau să cerem ajutorul unei persoane care are o astfel de energie. Să fim atenți dacă intră în viața noastră o persoană cu aceste abilități – sociabilitate, creativitate, încredere și nerăbdare, în sensul în care face lucrurile să se întâmple, avem multe de învățat de la ea.

Luna septembrie vine cu vești bune legate de o nouă promovare și pentru aceasta ar fi bine să ne folosim originalitatea și spiritul inovator.

Avem în această lună niște cuvinte importante: simplitate, inovație, eliberare, transformare, originalitate și provocări, ceea ce ne pune pe o altă vibrație. Energia lunii septembrie seamănă cu cea a lunii mai, spunem DA unor situații noi, unor provocări, să facem lucrurile altfel decât le-am făcut până acum. Avem din nou oportunitatea de a crea ceva, de a ne da voie să facem ceva inedit.

Arhanghelul Mihail vine cu cartea Iubire eternă care ne transmite că este momentul să învățăm să primim, să ne dăm voie să fim ajutați și să facem acel pas în spate pentru a percepe ce este important pentru noi și să nu forțăm lucrurile. Să ne dăm voie să ne relaxăm, să facem haz de necaz, să râdem mai mult și să ne bucurăm mai mult, poate am fost extrem de încrâncenați până acum.

Mesajul din setul The Shaman’s Dream este că vom pleca într-o Nouă aventură, vom mișca energia într-o nouă direcție care ne va aduce oportunități, oameni, situații și ne va pune pe o altă vibrație.

 • OCTOMBRIE 2023

În luna octombrie avem o carte de aer – Cinci de aer – ar fi bine în această lună să nu luăm decizii. Este posibil să nu avem toate datele și deciziile să fie luate din încăpățânare, frică, chiar din energie negativă și poate din dorința de a demonstra.

Ar fi indicat să învățăm din experiențele trecute, să vedem dacă sunt situații care ne scot din zona de confort și ce avem de reținut din ele. Este important să nu dăm vina pe alții dar să ne întrebăm care ar fi intențiile din spatele acțiunilor celor din jurul nostru.

Arhanghelul Mihail ne spune să ne eliberăm de frustrări. Putem să scriem scrisori către persoanele care ne-au rănit, scrisori pe care să le ardem apoi. Așa reușim să le dăm drumul, să ne eliberăm de ceea ce ne-a legat de ei și să ne gândim ce am putea să facem diferit pe viitor.

Cartea din setul The Shaman’s Dream ne spune că în luna octombrie ni se oferă ocazia să aruncăm gunoiul, să facem loc pentru renaștere. Este momentul să aruncăm toată energia care este stătută, toate acțiunile noastre din ego și modul în care făceam lucrurile altădată, să conștientizăm că ceea ce facem sau am făcut nu ne mai reprezintă și de acum putem să le dăm drumul.

 • NOIEMBRIE 2023

În luna noiembrie avem o carte de apă – Cinci de apă – care vine cu provocări pe planul emoțional, lucrurile nu ne ies așa cum vrem noi, există posibilitatea să intrăm în energia victimei și să nu vedem partea bună din tot ceea ce se întâmplă.

Să lăsăm emoțiile să iasă la suprafață pentru că vor fi situații care ne vor lua prin surprindere. Atenționarea vine și pentru persoanele perfecționiste care vor pune presiune foarte mare pe ele și chiar și așa, lucrurile nu vor ieși perfect. Diferența pe care o putem face acum este dată de autenticitate. Să vedem partea bună a tuturor situațiilor prin care trecem și să facem haz de necaz.

Arhanghelul Mihail ne zice Hai că poți!, Ai încredere, uite că îți dau tot ceea ce ai nevoie, mai încearcă o dată! Primim toate încurajările dar noi trebuie să avem încredere, curaj și să acționăm.

Cartea completare din setul The Shaman’s Dream ne transmite că egoul nostru o să fie făcut praf. Adică nu o să avem control, dar ”o să-l punem la punct” prin depășirea acestor limitări pe care credem că le avem dar de fapt nu le avem și trebuie doar să conștientizăm asta.

 • DECEMBRIE 2023

Încheiem anul cu o carte de foc – Doi de foc – avem nevoie să facem parteneriate, să cerem ajutorul, să construim cu Dumnezeu dar va trebui și să ne consultăm cu cineva, să facem un proiect cu cineva, să semnăm contracte, să mergem mai departe.

Deja până în decembrie am arătat de ce suntem capabili pentru că am depășit niște „probe de foc” înainte, dar acum putem să ne asumăm, să începem să construim împreună cu cineva cu care suntem pe aceeași lungime de undă.

Arhanghelul Mihail ne spune Să admitem adevărul și să acționăm în consecință. Este necesar să spunem ce ne asumăm și ce nu ne asumăm, să fim onești cu noi, pentru că sunt anumite lucruri pe care nu o să le facem niciodată pentru că nu este menirea noastră asta, nu pentru că nu suntem în stare.

Important este să facem distincția între ce putem să facem și ce am venit aici să facem, să admitem adevărul pentru a avea curaj și încredere să mergem mai departe.

Cartea din setul The Shaman’s Dream vorbește despre rădăcini și ni se spune că este important să ne deconectăm de la rolurile pe care le-am tot afișat și să ne arătăm noi cei autentici.

Noi trebuie să fim autentici și nu neapărat persoana care câștigă aprobare, încredere, care este lăudată. Să fim sinceri cu noi pentru a putea să ne împământăm și astfel să reușim.

***

Din punctul meu de vedere este un an destul de echilibrat în care se repetă multe dintre teme: Cum ar fi să spunem DA oportunităților, să facem lucruri pe care nu le-am mai făcut, să facem loc vindecării, să eliberăm.

În anul acesta 2023 vom fi în pântec și o să materializăm probabil în 2024, 2025, de aceea suntem susținuți de energia feminină și o avem alături și pe Fecioara Maria.

Cartea suplimentară de la Arhanghelul Gabriel este Dă-ți voie să primești. După ce vom cere ajutorul, facem loc pentru a primi ce am cerut și ne deschidem pentru oportunități. În 2023 va trebui să spunem DA pentru că nu avem unde să ne ascundem.

Să credem în rezolvări magice!

Cu drag,

Delia.

Lasă un răspuns