You are currently viewing MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA APRILIE 2017

MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA APRILIE 2017

  • Post comments:0 Comments

MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA APRILIE 2017

Ghidare intuitiva pentru luna APRILIE cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 3 seturi:  Magical Mermaids and Dolphins – Doreen Virtue, Archangel Gabriel – Doreen Virtue si Calauzire zilnica de la ingerii tai – Doreen Virtue.

 

Atmosfera generala

Aceasta luna vine ca o frana, ca un HOPA… STOP JOC. O luna in care ar fi important sa nu luam decizii, sa fim atenti la informatiile care vin spre noi, sa nu facem compromisuri, sa lasam lucrurile sa se aseze de la sine. O luna in care este necesar sa ne abandonam total vointei divine, fara a lua decizii importante pentru ca inca nu sunt puse la punct toate detaliile, inca nu se vede clar ce avem de facut. Invatam in aceasta luna detasarea, sa stam deoparte si sa asteptam momentul potrivit. Sa nu uitam sa ne echilibram, sa cautam sa fim centrati in iubire. Luna aceasta ar fi bine sa fim atenti, mai mult ca in alte luni, la alimentatie, sa nu facem vreo intoxicatie alimentara, sa nu fortam nota in niciun aspect al vietii noastre. Vorba aceea: Sezi bland.. cam asa va fi luna aprilie si nu uitati sa va rugati la Arhanghelul Zadkiel. El ne ajuta sa mai iertam ce este de iertat si sa facem loc pentru aspectele importante din viata noastra.

Aceasta luna vine cu o trezire a inimii, o trezire care ne va forta sa ne setam standarde mai inalte, sa nu ne mai multumim cu putin. Doar nu vrem oameni care sa intre cu bocancii in inima noastra?! Este important sa nu ne multumim cu putin, sa credem ca meritam tot ceea ce este cel mai bun si mai potrivit pentru noi si ingerii vor lucra in culise pentru a ne aduce miracole. Sa punem iubire in tot ceea ce facem pentru ca doar punand seminte de iubire vom reusi apoi sa culegem roade sanatoase si care sa ne bucure.

Natura se trezeste la viata si sa nu uitam ca este momentul sa ne trezim si noi si sa cerem ceea ce ni se cuvine. Important in aceasta luna este impamantarea, sa stam in natura, sa luam in brate un copac, sa ne conectam cu energia florilor, acest lucru ne va aduce claritate in tot ceea ce facem. Vom reusi sa lasam sa plece in Pamant spre regenerare orice nu ne mai serveste.

 

In prima parte a lunii

Pana pe 11 aprilie vom avea parte de tot felul de teste de credinta. Daca vom incerca sa ne pacalim, aceasta pacaleala ne va costa scump. Asadar sa fim sinceri cu noi in tot ceea ce intreprindem. Sa ne punem de cat mai multe ori intrebari precum acestea: Este potrivit pentru mine sa fac asta? Simt sa merg acolo? Am drept divin sa intervin legat de aceasta situatie? Este potrivit acum sa actionez? Va fi important sa avem curajul sa spunem NU, sa setam niste limite si sa nu mai lasam lucrurile sa mearga doar pentru ca „ni se pare” ca merg bine dar in interior simtim altceva. Sa fim atenti la sincronicitati pentru ca ne sunt adusi exact oamenii de care avem nevoie si exact situatiile sau testele care sa ne trezeasca. Recunostinta ne poate ajuta enorm in acest moment, binecuvantand fiecare moment, fiecare provocare, fiecare relatie pe care o avem.

 

In a doua parte a lunii

Din 12 pana pe 22 aprilie ar fi bine sa ne fie cat mai clar care sunt prioritatile pe care le avem acum. Ce necesita urgent actiune, ce avem nevoie sa facem si nu mai suporta niciun fel de amanare. Dar sa facem asta visand maret, nu crezand ca totul se rezolva, nu amanand, nu facand compromisuri. Cu rabdare si incredere sa lasi sa vina tot ceea ce ai nevoie acum si este important sa stii. Se va pune un mare accent pe relatii in aceasta perioada, se pot naste conflicte poate pe perioada sarbatorilor in familii, conflicte cand poate nu mai acceptam sa fim tratati cum am fost inainte si spune ce avem pe suflet. De asemenea sa fim atenti in aceasta perioada ce oameni noi intalnim pentru ca acesti oameni noi care apar acum in viata noastra pot avea un rol important in viitor. Nicio intalnire nu este intamplatoare si vor fi acum multe intalniri de destin.

 

In ultima parte a lunii

Din 23 aprilie ne mai scuturam de anumite situatii, relatii care nu ne mai servesc. Cand te exprimi asa cum esti si mai ales cand te bucuri, nu toata lumea reuseste sa se bucure de fericirea ta. Prietenii ii cunosti la bine, nu la greu. Va fi un timp propice renasterii, pentru procreare, dam un restart vietii. Anumite proiecte care pareau ca nu se mai pornesc acum incep sa infloreasca. Parca se simte cum se schimba energia si ne deschidem spre tot ceea ce este pregatit pentru noi. Este indicat in aceasta perioada sa participi la evenimente, sa citesti carti care te pot ridica vibrational si care iti pot oferi o noua perspectiva asupra vietii.

 

Asadar o luna cu sus si jos, o luna in care este important sa actionam doar daca stim clar ce vrem, daca nu facem compromisuri si ne urmam dorinta inimii. Daca nu simtim aceste lucruri in aceasta luna putem plati destul de scump orice actiune nesabuita.

Vom renaste o data cu primavara si vom inflori spre a binecuvanta darurile pe care le-am primit de la Dumnezeu.

Doamne ajuta!

Asa sa fie si asa este!

Lasă un răspuns