You are currently viewing MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA APRILIE 2019

MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA APRILIE 2019

 • Post comments:6 Comments

Calauzire intuitiva pentru luna APRILIE cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 4 seturi: Rugaciuni catre ingeri – Kyle Gray, Archangel Raphael Oracle Cards – Doreen Virtue, Archangel Michael Oracle Cards – Doreen Virtue si Mesaje de la Arhangheli – Delia Muresan.

 

Atmosfera generala

In aprilie, vine sa ne sustina Arhanghelul Jeremiel. Continuam sa lucram cu noi si depistam tot mai multe situatii in care ne-am complacut si care nu ne fac bine. In aprilie, vom somatiza mult si vom revizui, vom evalua,  vom intoarce viata noastra pe toate partile. Deja vorbim de un context mai larg, nu doar de relatiile noastre. Putem vorbi despre stilul de viata, modul in care gandim, modul in care gestionam anumite situatii. Avem senzatia ca am cazut intr-o groapa, nu stim cum am ajuns acolo, nu stim cum sa iesim, dar stim ca nu ne este bine acolo. Vom sti clar care sunt situatiile care ne incalca liberul arbitru si ne fac sa ne simtim rau inclusiv la nivel fizic. Un accent important se va pune pe relatiile de familie, pe mostenirile pe care le-am primit. Ar fi indicat in aceasta luna sa lucram cu stramosii sau cu persoanele dragi din familie care nu mai sunt langa noi si care ne-ar putea da indicii de ce ar fi nevoie sa curatam. Vine istoria familiei peste noi si va fi important sa incheiem anumite plati karmice sau sa facem alegeri diferite, mai ales daca avem copilasi si nu vrem sa le transmitem si lor aceeasi lectie. O atentie deosebita zic sa acordam si bolilor mostenite in familie si sa cautam adevarata lor cauza. Poate fi neiertarea, lipsa de comunicare a ceea ce simtim, etc.

Cartea completare de la Arhanghelul Mihail ne vorbeste despre sanatate. Arhanghelul Jeremiel ne va ajuta sa aflam din trecut care este cauza anumitor situatii, anumitor trairi sau anumitor boli. Nu tratam doar simptomele, care se vad pe corpul fizic, ci ni se da ocazia sa tratam cauza. Un mare dar pe care il primim. Asadar poate ne dam seama ca am ajuns intr-o anumita situatie sau am somatizat pentru ca nu ne-am iertat mama, sau pentru ca am emis anumite judecati candva sau poate am facut anumite juraminte. Deci ne vom simti rascoliti de parca am fi intr-o masina de spalat sau intr-un program de detox, greu la inceput insa rezultatele nu vor intarzia sa apara. Ce este clar darul acestei luni este ca ne pune pe o alta directie. Daca am fost la rascruce de drumuri, acum facem alegeri, dar alegeri diferite fata de trecut. Este important sa lucram cu intentii, afirmatii care sa ne sustina. Arhanghelul Jeremiel impreuna cu Arhanghelul Zadkiel ne vor ajuta sa intelegem Planul B, alte solutii si sa ne pozitionam diferit fata de viata noastra. Este o luna extrem de importanta pentru fiecare dintre noi.

Vor iesi la suprafata tot felul de emotii, vom avea tendinta sa reactionam, sa ne suparam, sa facem din tantar armasar, insa este bine sa facem un pas in spate, sa ne detasam, sa privim dincolo de aparente. Cu siguranta fiecare experienta vina la pachet cu niste beneficii pe care ar fi bine sa le cautam. In interactiunile cu cei din jur sa ne intrebam daca ceea ce simtim sunt emotiile noastre sau le-am preluat de la ceilalti. In mare parte o sa avem nevoie sa ne conectam la emotiile noastre si va fi important sa fim vulnerabili, sa imbratisam ceea ce simtim si sa lasam sa se aseze toate asa cum este mai bine pentru noi. Nu fortam, nu amenintam, degeaba o sa ne suparam, pentru ca nu vom realiza mai nimic prin aceasta atitudine. De asemenea va incepe si sezonul alergiilor… si la propriu si la figurat. Sa vedem ce situatii nu ne dau pace, la ce anume facem alergie, nu o sa ne mai priasca energia unor oameni, in compania carora nu ne vom mai simti bine. Asadar tot observatia si detasarea ne va ajuta sa evaluam ce anume ne face bine si ce anume ne face rau si sa ne pregatim sa facem alegeri constiente. Sa nu uitam ca putem depista anumite intolerante si poate este nevoie sa renuntam la anumite alimente sau cum am zis mai sus, sa facem o cura de detox.

 

In prima parte a lunii

In prima parte a lunii, pana pe 14 aprilie, suntem invitati sa ne conectam la creativitatea noastra, sa gasim solutii creative, sa nu mai facem ceea ce am obisnuit sa facem. Chiar daca este vorba de lucruri simple, sa le facem altfel. Important este in aceasta perioada sa iesim din zona de confort, sa ne deschidem spre informatii noi care ne pot da o alta perspectiva asupra vietii si mai ales ne vor ajuta sa avem un alt stil de viata. Accentul in prima parte a lunii il punem pe corpul fizic, pe starea noastra de bine. Ingerii ne indeamna sa invatam sa ne conectam cu corpul nostru, sa avem grija de noi si sa invatam sa ne tratam pe noi cu respect si grija. De asemenea ar fi bine sa lasam in urma anumite resentimente, ar fi bine sa eliberam anumite persoane care ne-au ranit. Acele resentimente hranesc emotiile negative si starea noastra de bine are de suferit. Ne castigam astfel puterea si ne simtim mai stapani pe viata noastra, mai increzatori, cu mai multe forta de a face ceea ce ne dorim. Daca avem idei sa actionam, sa le dam drumul. Este o perioada buna sa stabilim noi parteneriate, noi contracte si colaborari cu oameni faini, pe aceeasi vibratie cu noi. Dar nu inainte de a ne curata energia si corpul de emotii si resentimente.

 

In a doua parte a lunii

Din 15 pana pe 24 aprilie parca se inchide un capitol si rasuflam usurati. Simtim nevoia sa ne bucuram de viata, sa facem lucruri care sa ne binedispuna si parca ne trezim, parca se ia un val de pe ochi. Vor fi si lucruri care ni se vor dezvalui, care nu o sa ne placa, dar parca le privim cu alti ochi si intelegem ca asa trebuia sa fie. Important ar fi sa lucram cu corpul fizic, fie ca mergem la sport, la dans, sa facem plimbari lungi in natura. In felul acesta vom fi in contact cu nevoile noastre si ne vom elibera mai usor de stari negative.

Atentie la persoanele din trecut care pot reveni si vor incerca sa ne bulverseze, insa este doar efectul eliberarilor de regrete de la inceputul lunii, este doar un test. Important ar fi sa nu le dam crezare, mai ales acelora care se jura ca s-au schimbat, ci sa ne vedem de viata noatra. Daca ei trebuie sa faca parte din viata noastra o sa stim si ingerii ne vor da semne clare. Este necesar sa admitem adevarul, sa recunoastem, in primul rand fata de noi, ce ne face bine si ce nu ne face bine. Resursele de care vom avea nevoie sunt acceptarea, puterea interioara si curajul.

 

In ultima parte a lunii

Din 25 aprilie pana la finalul lunii, reglam lucrurile, ne asezam si ne stabilizam. S-ar putea sa spunem de multe ori: PANA AICI. GATA! Ne aparam drepturile si convingerile, spunem raspicat ce ne dorim si care sunt asteptarile noastre. Nu mai avem rabdare si nici nu mai este cazul sa avem rabdare, lucrurile trebuie reglate. Insa foarte important este sa ne ascultam vocea interiora si sa nu facem aceste lucruri din orgoliu, din ego, aratand celorlalti ce „evoluati” sau „importanti” suntem. S-ar putea sa somatizam, sa nu uitam sa avem grija de noi si sa fim atenti sa nu ne inflamam din nimic. De asemenea este important sa ne programam la spa, la masaj, sa ne relaxam lasandu-i pe altii sa aibe grija de noi. Chiar meritam asta.

 

Asadar avem o luna aprilie in care ne vom ocupa mai mult de noi, in special de sanatatea noastra, de conexiunea cu corpul nostru dar si de relatiile noastre. O relatie importanta pe care este necesar sa punem accentul in aceasta luna este relatia cu noi, ce anume mai eliberam, ce anume permitem si ce nu mai vrem sa traim in viata noastra. Ni se poate schimba stilul de viata, putem introduce un nou sport, putem renunta la alimente care nu ne fac bine, putem sa intalnim oameni care sa ne ajute in a avea o viata cu sens.

 

Doamne ajuta!

Delia

 

 

Acest articol are 6 comentarii

 1. Ștefania Manolache

  Mulțumesc pentru tot ce transmiteti. Va iubesc !❤️❤️❤️

 2. Victorinne

  Multumesc cu recunostinta!

 3. GHEORGHINA GETA

  Doamne ajuta. Asa sa fie si asa este. Multumesc cu recunostinta si infinita iubire.

 4. Adriana Sulici

  Multumesc ,Delia,multumesc Ingerilor si Arhanghelilor cu a caror sustinere si indrumare vom reusi sa urmam calea in lumina,sa traim in lumina si sa devenim adevarati osteni in oastea de lumina a Lui Dumnezeu.Viata mea s-a schimbat si continua sa se schimbe prin rezolvarile,schimbarile,drumurile care se deschid,prin constientizarile greselilor si rezolvarea lor asa pas cu pas ,ea devine tot mai luminoasa mai curata si mai fericita.Multumesc cu recunostiinta!

 5. bratuelena

  MULTUMESC DELIA >prin lectura ta cred ca voi incepe sa urmez calea in lumina deoarece de o perioada lunga traiesc numai in intunericul nenorocirilor si imposibilitatii de a rezolva greutatilor vietii /.,.

 6. Lucia

  Multumesc cu recunoștință Delia, Ingerilor și Arhanghelilor! Așa sa fie si asa este. Doamne Ajuta!

Lasă un răspuns