You are currently viewing Mesajul îngerilor pentru luna APRILIE 2020

Mesajul îngerilor pentru luna APRILIE 2020

  • Post comments:0 Comments

Călăuzire intuitivă pentru luna APRILIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Archangel Raphael Oracle Cards – Doreen Virtue, Arhanghelul Gabriel – Doreen Virtue (le poți comanda aici), Arhanghelul Mihail – Doreen Virtue, The Spirit Messages – John Holland și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

In aprilie avem tot o carte de aer, adică vom fi destul de mult în minte. Însă după luna martie o să simțim nevoia de un pic de pauză. Aprilie nu este o lună bună pentru a lua decizii, este o lună de evaluare, este o lună în care ne poziționăm diferit și este clar că după evenimentele din martie trebuie să evaluăm “daunele”, să vedem ce trebuie să facem, ce ar fi important pentru noi. Totodată, este vorba și despre schimbări, dar schimbări în modul în care noi ne raportăm la anumite situații, o perspectivă diferită.

Important este ce învățăm din provocările pe care le avem. Să ne punem întrebări: Ce vrea să mă învețe pe mine situația aceasta? Fiind o energie mentală trebuie să lucrăm cu mintea, iar mintea este prietena noastră, da? De multe ori credem că vorbim din inimă dar nu coborâm în inimă cu adevărat. Să facem acest exercițiu în această lună. Trebuie să evaluăm situațiile, și să știm clar ce avem de făcut. În același timp să ne punem în papucii celorlalți, așadar dacă eu am făcut ceva sau eu am ales altceva și celălalt are dreptul să facă același lucru, chiar dacă mie nu îmi convine.

În aprilie vom continua să simțim presiunea din partea celorlalți, adică  să avem senzația că toată lumea vrea ceva de la noi. Putem să simțim ca și cum se atentează la energia noastră și atunci este important să lucrăm cu Arhanghelul Mihail.

Arhanghelul Mihail ne amintește în aprilie să îl rugăm să ne ajute, să îl invocăm pentru că este alături de noi. Se pare că avem nevoie de mai multă protecție, de mai multă susținere pentru că suntem expuși la niște energii negative. Ne poate scădea dintr-odată vibratia, ni se schimbă brusc starea, simțim că ceva nu este în regulă. Așadar este important să ne protejăm. Meditația de dimineață ne ajută foarte mult pentru a nu acționa din ego și a nu ne lăsa influențați de ceilalți.

Este o lună în care ne vom simți ca într-un carusel emoțional, când sus, când jos. Multă incertitudine care nu face altceva decât să ne îndemne la credință. Cel care apare alături de noi acum este Iisus, dar apare altfel decât până acum, se activează în fiecare dintre noi. Așadar este important să ne conectăm la energia cristică din noi. Avem ocazia ca NOI să înviem în acest an, oare ce DAR mai mare ne putea face Dumnezeu? Suntem copiii lui Dumnezeu și acum, pentru prima dată, avem aceeași oportunitate cu toții. Este șansa învierii fiecăruia dintre noi însă putem învia doar dacă rămânem împreună. Ni se mai transmite să nu căutam puterea altundeva, puterea există în noi, tot noi putem genera schimbarea cu adevărat. Nicio clipă nu suntem singuri, dar trebuie să ne obișnuim să fim singuri pentru a avea apoi puterea să fim cu adevărat împreună. Avem nevoie mare să ne știm prioritățile, să avem un ritual zilnic pentru că doar deschizându-ne vom conștientiza lumina care suntem. Da, lumina din mine salută lumina din tine. Da, scânteia divină din mine salută scânteia divină din tine. Da, te văd, te recunosc, te onorez.

 

În prima parte a lunii

În prima parte a lunii, până pe 8 aprilie, avem senzația că ne urmărește ceva și da, așa este. Vin din urmă fricile strămoșilor, dar vine și susținerea lor. Este un moment important de eliberare, pe 8 aprilie avem și luna plină, se încheie cicluri karmice în multe familii și relațiile vor fi testate la greu. Este extrem de important să vedem de ce suntem într-o anumită relație, de ce avem provocări cu copiii sau cu părinții, ce oameni ne înconjoară. Va fi nevoie să schimbăm modul în care ne raportăm la relațiile noastre pentru că nu mai putem duce mai departe convingeri vechi, nu mai putem face pe victimele, este momentul autenticității și asumării. Cât de mult contezi? Cât de important(ă) ești în viața ta? Să nu uităm că nu putem oferi din ce nu avem. Se scutură bine relațiile și este necesar să lăsăm să iasă la iveală tot ceea ce ne-a fost ascuns până acum. Însă totul este bine și este spre binele nostru. Vom putea primi mesaje prin intermediul viselor, cineva drag plecat ne va ajuta să facem față aceastei perioade. Să nu uităm să privim dincolo de aparențe si să mergem înainte, suntem susținuți la fiecare pas.

 

În a doua parte a lunii

Din 9 până pe 22 aprilie ne vom revolta, ne vom întoarce mult în trecut dar înțelegem că tot ceea ce putem face este să acceptăm tot ceea ce se întâmplă. În continuare vom simți sprijinul strămoșilor care ne vor lumina calea și care sunt bucuroși pentru noi, trăim vremuri importante, îi vom elibera și pe ei. Va fi nevoie să ne luăm puterea înapoi, am dat-o în diferite contexte, i-am lăsat mereu pe alții să decidă pentru noi. Este momentul în care înțelegem că noi suntem singurii responsabili pentru viața noastră, nu ne poate ajuta nimeni decât dacă cerem ajutorul și facem întâi ceva pentru noi. De asemenea este momentul în care trebuie să găsim partea pozitivă în tot ceea ce noi trăim. Începem să fim mai sinceri cu noi, mai autentici în relațiile cu ceilalți, ne exprimăm mai ușor sentimentele, putem face haz de necaz și decidem să fim fericiți. Da, avem nevoie de gânduri pozitive și să credem că viața noastră va primi un alt sens de aici înainte.

 

În ultima parte a lunii

Din 23 aprilie până la finalul lunii punem capăt unor situații nesănătoase și primim călăuzire pentru a face niște schimbări importante. De aceea avem nevoie de multă recunoștință, inclusiv pentru lucrurile care nu mai merg în viața noastră.  Să nu ne agățăm de nimic. Da, nu mai știm pe ce ne putem baza, ce merge și ce nu merge, așa că avem nevoie să căutăm mereu alte soluții. Vom obosi, vom cădea, vor fi multe nopți nedormite dar ne vom ridica și în final vom fi mândri de noi. Asta este și ideea să facem tot ce ține de noi astfel încât la finalul lunii să fim mândri de noi.

Așadar ne așteaptă o lună aprilie cu o energie nouă pe care nu am mai trăit-o până acum. Da, oricum o dăm ne vom tăvăli prin stări și schimbări în această lună însă vor fi spre binele nostru. Important este ca fiecare să își facă partea și împreună să înțelegem că dăm naștere unei lumi noi.

 

Totul este bine! Mergem înainte împreună!

 

Doamne ajută!

 

Delia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns