You are currently viewing MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA AUGUST 2019

MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA AUGUST 2019

  • Post comments:2 Comments

Calauzire intuitiva pentru luna AUGUST cu ajutorul cartilor oracol. Am folosit 5 seturi: Mary, Queen of Angels – Doreen Virtue, Sacred Traveler – Denise Linn, Love & Light – Doreen Virtue, Magical Times – Jody Bergsma si Mesaje de la Arhangheli – Delia Muresan.

 

Atmosfera generala

In luna august avem o energie care ne va duce mult in zona mentalului, a materializarii insa este important sa avem grija ce ne dorim pentru ca se poate intampla. Gandim mult, facem scenarii, intoarcem lucrurile pe toate partile insa atentie la gandurile negative pentru ca putem atrage situatii regretabile. De asemenea este o luna in care vor iesi la suprafata tot felul de convingeri sau informatii care au nevoie sa fie schimbate. Vom fi invitati in luna august sa facem multe desprinderi de corzi, sa lasam in urma ce nu ne mai foloseste, sa curatam. Scenarita va fi in floare insa ni se mai atrage atentia la un alt aspect. Sa nu credem ca tot ce zboara se mananca. Inclusiv noi in august o sa credem ca suntem cei mai cei, o sa facem promisiuni pe care apoi nu le putem tine. La fel si altii ne pot face promisiuni, sau ii punem pe piedestal cand de fapt totul este de fatada. Avem o nevoie de a impresiona pentru ca ne simtim vulnerabili, insa puterea este la noi si este bine sa o folosim in scopuri nobile si spre binele cel mai inalt al tuturor persoanelor implicate. Va fi nevoie sa cerem mai mult ajutorul celor din jur, sa ne ajute sa fim obiectivi. O alta situatie pe care o putem intalni este: in loc sa ne credem cei mai cei sa credem de fapt ca noi nu stim nimic, noi suntem mici si cine ne baga in seama, eu nu ma descurc, etc. Este insa o alta forma a ego-ului, a mentalului care va incerca sa ne puna capcane. Sa credem in noi, sa stam in preajma oamenilor care ne pot inspira, sa facem lucrurile pe care le simtim si sa indraznim mai mult fara a face insa promisiuni.  Vom avea tendinta sa fim destul de seriosi, parca suntem la examen dar este o luna in care ar trebui sa ne relaxam. Ni se spune sa mai facem un pic haz de necaz si sa privim lucrurile mai detasat.

Arhanghelului Mihail mai completeaza mesajul lunii sustinandu-ne sa avem simtul umorului si  incredere. Deci da, avem de lucru, avem de curatat, avem provocari dar sa nu facem tragedie din fiecare lucru care ni se intampla, sa facem haz de necaz. Bine ca ies toate la suprafata, sa nu ne mai plangem.

Victimizarea este o tendinta pe care o putem avea in august. Stii ca atunci cand dam cu capul, imediat gasim vinovati, gasim motive insa sa nu uitam ca nu e cazul sa ne plangem de mila. Cum depistam starea aceasta sa iesim din ea si putem reusi folosindu-ne de simtul umorului.

Ar mai fi de mentionat alte cateva teme de casa pe care le avem in aceasta luna. Va fi nevoie sa fim alaturi de cei dragi, de familie, sa le aratam mai multa compasiune si intelegere. Chiar daca simtim ca ne trag in jos, ca se plang sa fim mai intelepti si sa le oferim sprijinul de care o sa aiba nevoie acum. O sa reusim sa fim mai intelepti daca noi suntem un exemplu pentru cei din jur si nu le tinem prelegeri sau lectii. Este de asemenea o luna in care este important sa ne incarcam de la natura. Pentru a descarca energia mentala suplimentara ne ducem in natura, ne impamantam si invatam sa ne incarcam cu energie in acest fel.

In concluzie aceasta luna nu este DESPRE NOI ci este despre modul in care ceea ce suntem se transmite in exterior. Cat de mult ii sustii pe ceilalti? Daca noi ne plangem asta este ceea ce transmitem in exterior si vom atrage oameni pe aceeasi vibratie. Este o luna in care suntem fortati sa ne ridicam vibrational avand grija fata de ceilalti si fiind constienti de ce urme lasam noi in sufletele altora. Daca altii ne inseala, inseamna ca nici noi nu suntem sinceri, daca noi nu ne respectam, nici altii nu au cum sa o faca. Asadar o luna in care vedem foarte clar amprenta pe care o lasam in lume si daca ne facem treaba frumos o sa primim recompense. Sa invatam sa primim cu inima deschisa.

 

In prima parte a lunii

In prima parte a lunii, pana pe 11 august, suntem provocati sa ne scuturam de tot felul de blocaje, de convingeri, de asteptari. Poate am vrut sa fie lucrurile intr-un anumit fel si nu se aseaza. Sa nu fortam lucrurile insa sa facem ceva diferit. In primul rand o sa avem nevoie de impamantare, de detasare, probabil ne dorim prea tare si niciodata din disperare nu o sa materializam ce trebuie. Ba din contra luna asta o sa simtim ca atragem si mai multe blocaje pentru ca energia mentala este foarte puternica. Va fi nevoie sa practicam mai multa recunostinta si daca simtim ca nu reusim sa mergem inainte sau sa schimbam ceva sa ne concentram pe ce avem si mai ales pe oamenii din jur care poate sunt acolo si au nevoie de atentia si recunoasterea noastra. Sa nu uitam ca luna aceasta nu este despre ce am putea sa facem noi, ci este despre cum as putea sa ii ajut pe cei din jur. Va fi o perioada de reflectie, de repozitionare, de renastere chiar pentru ca imediat cum ne dam seama de vreun blocaj sau facem vreun gest catre ceilalti care ne sustine in demersul ce il avem de facut, imediat se produce materializarea. Schimbarile nu le mai cautam noi ci vor veni ele la noi insa diferenta este ca noi avem capacitatea sa le asteptam si integram cu bratele deschise. De data asta nu ne vor lua prin surprindere. Clar trecem intr-o alta etapa, este un salt pe care il facem impreuna cu ceilalti si poate mai puternic ca niciodata simtim ca suntem o echipa cu toate fiintele de lumina care ne sustin neconditionat. Lasam ceva greu in urma insa o facem cu usurinta si detasare.

 

In a doua parte a lunii

Din 12 pana pe 22 august ne vom croi frumos viitorul prin deciziile pe care le vom lua. Suntem indemnati sa avem initiativa, sa punem seminte, sa miscam energia, sa ne aruncam in necunoscut. Acest schimbari care vin ne indeamna la actiune, la multa treaba. Insa sa nu uitam sa privim tot ceea ce vine spre noi prin ochii iubirii. Chiar daca nu ne convine ceva, chiar daca ne este teama, chiar daca ne este greu, sa ne gandim pe termen lung ce beneficii ne va aduce acea schimbare. Acum este momentul sa scriem un proiect, sa demaram o afacere, sa mergem la interviuri pentru schimbarea jobului, sa ne facem o evaluare legata de valorile in care credem, sa fim alaturi de cei care au nevoie de noi, sa oferim celorlalti din darurile pe care noi le avem. O sa avem o minte limpede, vom avea parte de claritate si focus pentru tot ceea ce vom intreprinde in aceasta perioada. Eu zic sa profitam de asta, nu? Ne vom umple cu o stare de bucurie si implinire. Ce minunat!

 

In ultima parte a lunii

Din 23 august pana la finalul lunii vom fi nevoiti sa stabilim niste limite, este important sa ii ajutam pe ceilalti dar unii pot sa abuzeze. Asa ca pe finalul lunii va fi nevoie sa ne respectam, sa invatam sa le explicam celorlalti ca este important si pentru noi sa nu ne incarcam, sa avem timpul nostru cu noi tocmai pentru a fi acolo pentru ceilalti. Unii se vor simti dezamagiti insa important este sa stim ca am facut mereu tot ce tine de noi. Iar noi nu putem sa oferim ceva daca nu avem din ce. Nu poti sa dai din ce nu ai. De asemenea vom fi provocati sa ne extindem orizonturile, sa facem ceva nou, fie ca este vorba despre o noua colaborare, un nou soft, o noua relatie chiar, sa ii lasam pe altii sa ne ofere alte variante, alte posibilitati de a face lucrurile. Vom simti alchimizare, transformare si putere interioara chiar daca aceste schimbari si mai ales noile inceputuri o sa ne sperie putin la inceput. Sa imbratisam orice provocari care ne duc la o versiune mai buna a noastra si care ne vor ajuta sa evoluam. Va fi nevoie sa lucram mult in aceasta perioada cu tot felul de convingeri sau scenarite care ne pot bloca insa putem face asta cu usurinta daca alegem. 🙂

 

Asadar avem o luna august cu o energie sustinatoare fantastica. Mai concret vantul ne sufla din spate si ne impinge in directia favorabila pentru noi. Tot ce va trebui sa facem este sa raspundem prezent si sa urmam calauzirea pe care o primim.

Un citat care se potriveste cu energia acestei luni este acesta:

“Semănaţi şi pe piatră. Va trimite Dumnezeu o adiere de vânt care va duce sămânţa în pământul cel bun.” Nicolae Iorga

 

Doamne ajuta!

Delia

 

 

 

 

 

Acest articol are 2 comentarii

  1. Lucia

    Multumesc cu recunostinta! Asa sa fie si asa va fi!

  2. Florentina Murbach Neacsu

    Namaste. Multumesc.

Lasă un răspuns