You are currently viewing MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016

MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016

  • Post comments:1 Comment

Ghidare intuitiva pentru luna DECEMBRIE 2016 cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 3 seturi: Archangel Gabriel Oracle Cards – Doreen Virtue, The Soul’s Journey, Lesson Cards – James Van Praagh, Mesaje de la ingeri – Doreen Virtue.

Atmosfera generala

Este o luna in care o sa echilibram mentalul cu emotiile, o sa avem mai multa incredere in cine suntem si energia pe care noi o aducem in tot ceea ce facem. Incepem sa ne cunoastem fiecare amprenta si ne asumam asta. Daca inainte spuneam cu jumatate de gura: “stii, eu fac chestia asta…”, acum ne asumam, stim ce stim, stim ce rol avem si suntem impinsi sa ne aratam lumii, sa stralucim, sa curgem si sa fim acolo unde este nevoie de noi. Ne vom trezi (si pentru noi o sa fie o surpriza) spunand: „Eu fac asta. Eu vreau sa-ti trasmit mesajul asta, eu vreau sa fac proiectul asta, o sa scriu despre ceea ce simt, etc.” O sa trecem peste teama ca poate nu ne intelege nimeni, pentru ca este doar o teama, o credinta si nu neaparat adevarul.

De asemenea, in decembrie, sa cerem sfatul oamenilor din jurul nostru si mai ales a oamenilor care pot sa aiba o perspectiva obiectiva si care pot sa ne ajute: profesionisti, mentori, etc. E important in decembrie sa fim impartiali, sa fim diplomati, sa lasam geniul, ideile sa iasa la suprafata, vom putea avea acele sclipiri, vom putea avea acele idei fantastice pe care la un moment dat sa le putem pune in practica.

Tinerea de cuvant, de promisiune e foarte importanta. Asadar sa nu uitam sa fim profesionisti si sa ne onoram pe noi si pe ceilalti.

Arhanghelul Mihail ne spune ca rugaciunile noastre au fost auzite, ca nu putem fi imediat cea mai buna versiune a noastra sau nu putem imediat sa materializam ce ne dorim, de cele mai multe ori, trebuie sa lucram ca sa ajungem unde ne dorim si trebuie sa avem rabdare. Copilul nu merge din prima luna, ii trebuie 1 an de zile ca sa mearga. Deci, trebuie sa avem mai multa rabdare pentru ca anumite lucruri pe care ni le dorim necesita timp. Cand punem o samanta, avem nevoie sa avem rabdare pana la primavara, nu putem sa tot o scoatem si sa vedem daca a crescut ceva sau nu. Deci, o sa fim provocati sa credem in proiectele noastre si in ceea ce suntem.

De asemenea, o alta tema care ne va preocupa in decembrie este iertarea. Este necesar sa ne iertam si sa iertam ca parte din curatenia pe care o avem de facut pentru a intra cu dreptul in noul an, un an special cu vibratia 1, un an de noi inceputuri. Pentru a ne ierta o sa fie nevoie sa fim mai blanzi cu noi, sa avem mai multa grija de ce ne spune sufletul nostru si sa ne imaginam unde vrem sa ajungem, atunci nimic nu ne va sta in cale si orice obstacole am avea acestea se vor disipa pentru ca credinta, iubirea, iertarea disipa orice fel de greutate.

 

In prima parte a lunii

Pana pe 14 decembrie vom simti cum parca se deschide o cutie si primim TOT ce avem nevoie, poate fi chiar coplesitor. Se vor intampla multe lucruri pe care ti le-ai dorit si parca nu mai dadea Domnul sa se intample sau ti se vor deschide porti la care nici macar nu ai apucat sa bati. Insa vei primi si lucruri sau situatii ca sa stii si ce NU vrei sau ce sa NU mai ceri pentru ca nu este pentru tine sau vei intelege mult mai clar de ce ai nevoie pentru a aduce echilibru in viata ta. Vor fi multe momente de constientizari, multe momente in care stii clar la ce e necesar sa renunti pentru a face loc la altceva mai bun si mai potrivit pentru versiunea ta de ACUM. Anul acesta iti vei da seama ca ai „evoluat” cat in alti 10 ani, si ce ai zis la inceputul anului ca este „pentru tine” acum nu se mai potriveste. Este ca si cand te-ai imbraca cu haine de acum 10 ani… pe langa faptul ca iti pot fi mici, poate nici nu mai sunt la moda. 🙂 In aceasta perioada poti culege roadele muncii tale din ultima perioada, mai ales din septembrie incoace. Vom simti si multa vulnerabilitate, multa „dezgolire” pentru ca tu cel autentic va trebui sa iesi in fata si sa te asumi, este timpul sa primesti si sa daruiesti iubire.

Pentru cei singuri, in special, in decembrie este important sa faca o baie in energia iubirii. Sa inteleaga ca singuratatea este doar o alegere si sa deschida usa spre iubire, o iubire care sa ii onoreze si nu sa ii completeze.

Pentru cei in relatii de iubire, sa acorde o mai mare atentie familiei si partenerului. Sa acorde mai mult TIMP, sa petreaca mai mult timp impreuna si sa lase goana dupa cadouri sau „dovezi” care conteaza atat de putin.

In a doua parte a lunii

Din 14 decembrie pana pe 23 decembrie suntem invitati sa ne deschidem spre situatii, oameni care ne pot ajuta sa vedem viata dintr-o cu totul si cu totul alta perspectiva. Va fi nevoie sa renuntam la judecata, sa empatizam, sa avem compasiune fata de ceilalti. E important sa admitem ca NU stim, NU putem, avem nevoie de ajutor, sa ne aratam exact asa cum suntem. Totul este orchestrat in mod divin si tot ce avem de facut este sa urmam calauzirea divina. Ingerii lucreaza in culise si ne pregatesc daruri nebanuite. De asemenea, in aceasta perioada acorda-ti timp SA SCRII. Noteaza ce iti doresti, ce te preocupa, gandurile tale cele mai ascunse, in felul acesta constientizezi mai bine ce ai nevoie si ce te ajuta sa te simti implinit(a). Fiti atenti la mesajele pe care le primiti in aceasta perioada si la randul vostru dati mesaje celorlalti, nu uitati ca si voi sunteti mesagerii ingerilor.

 

In ultima parte a lunii

Din 23 decembrie pana la finalul lunii si al anului ne vom simti coplesiti, vom simti ca totul trece prea repede, vom pune presiune pe cei din jur, vom face lucruri de dragul de a le face… si asta nu este ceva placut pentru ca o sa ne resimtim. Ingerii ne spun ca in aceasta perioada sa ne setam prioritatile: Este chiar necesar sa fac asta? Chiar vreau sa merg in aceasta vizita? Sufletul meu ce isi doreste? Ce nu am facut demult si mi-am dorit sa fac? Puneti-va astfel de intrebari si iesiti din zona de confort. Spre exemplu, in loc sa faci o vizita de complezenta, te poti duce la un patinoar sau poti face o plimbare in natura. De asemenea, renunta la tot felul de bilanturi legate de lucruri pe care nu le mai poti schimba si umple-ti inima de recunostinta pentru ceea ce ai realizat. Va aparea la sfarsitul acestui an energia lipsei: Nu am facut aia!, Imi lipsesc asta si asta!, renunta la aceasta atitudine si incarca-te cu recunostinta si iubire pentru tot ce ai trait. A fost un an provocator si meritam fiecare felicitari pentru cum am reusit sa trecem prin el. Felicita-te in loc sa te blamezi. Meriti! Una din lectiile importante de anul acesta a fost lectia puterii personale. Esti puternic iubind, asumandu-ti vulnerabilitatea, autenticitatea, stiind cand sa renunti si facand loc pentru lucrurile magice ce stateau la usa sa intre in viata ta.

Asadar o luna de bilanturi, o luna cu turbulente date doar de modul in care privim lucrurile. Ne dam seama ca totul este asternut pentru noi, ca un pat in care s-au pus asternuturi curate si ne asteapta doar sa ne odihnim, sau ca o scena care a fost pregatita si doar ni se da microfonul sa ne desfasuram. Tot „decorul” a fost deja aranjat, ramane doar sa „aparem” si noi in acest tablou. Dumnezeu, cu ajutorul ingerilor, au aranjat totul pentru noi, ramane doar sa spunem DA, acceptam misiunea si rolul, primim si ne prezentam „la serviciu”, suntem mereu in slujba lui Dumnezeu si a ingerilor si acum avem ocazia sa IL onoram.

O luna in care ne vom simti rasplatiti pentru cine suntem si pregatiti de „lansare” pe un cer in care curcubeul danseaza de bucurie.

 

Asa sa fie si asa este.

 

Doamne ajuta!

 

 

 

 

Acest articol are un comentariu

  1. Aurora

    Doamne ajută.❤?❤

Lasă un răspuns