You are currently viewing MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA DECEMBRIE 2017

MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA DECEMBRIE 2017

  • Post comments:1 Comment

Ghidare intuitiva pentru luna DECEMBRIE 2017 cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 4 seturi: Mesaje de la Arhangheli – Delia Muresan (prima data cand folosesc pentru citirea lunara propriul meu set de carti oracol), Magical Mermaids and Dolphins – Doreen Virtue, Calauzire zilnica – Doreen Virtue si Archangel Power Tarot Cards – Doreen Virtue si Radleigh Valentine

Atmosfera generala

Incheiem anul 2017 cu o energie curgatoare, ne putem simti mai usori, mai vulnerabili, dar mai curati si mai asumati. Ne putem simti ca niste copilasi care tocmai au invatat sa mearga si acum descopera lucruri noi. Este momentul in care dorim sa schimbam lumea, sa facem proiecte care sa ii ajute si pe altii, sa ne dedicam diferitelor cauze umanitare dar nu numai. Este o perioada de crestere spirituala si emotionala care ne face sa fim ca un burete care absoarbe tot. Avem o inocenta aparte, o bucurie pentru lucrurile simple, o bucurie de a fi in aici si acum. Stim si intelegem mai bine de ce Dumnezeu Tatal a vrut sa ne disciplineze in acest an si ca un tata iubitor cu blandete dar fermitate ne-a pus pe cale. Este o luna a bilanturilor, a bucuriei de a trai si a daruirii fata de semeni, o luna care ne umple sufletul si ne face mai constienti ca nu suntem aici intamplator si ca viata este o binecuvantare. Chiar daca vom fi foarte sensibili, sa nu ne pierdem capul si sa nu uitam ca toate raspunsurile sunt in noi.

Putem simti o energie „amestecata”, ceva ne indeamna la actiune si ceva ne indeamna sa coboram in inima si sa avem rabdare. Este ca si cum doua energii ne trag in directii diferite, insa ceea ce avem de facut este sa ne lasam sa curgem. Daca pe moment ne impiedicam, ca o frunza pe o apa curgatoare care intalneste un obstacol, stam acolo pana energia curgatoare ne impinge din nou. In aceasta luna avem de invatat lectia rabdarii si exersam gasirea momentului „perfect” pentru actiune. Arhanghelul Jofiel ne ajuta sa vedem frumusetea in lucrurile simple si in loc sa ne plangem ca ceva nu ne iese, sa vedem acel moment de „ragaz” – Ce vrea sa ne spuna sau sa ne aduca de fapt? Este clar ca incheiem un ciclu pentru a ne pregati de ceva nou. Imaginea pe care o am pentru luna decembrie este momentul acela cand asteptam liftul. Nu putem face altceva decat sa asteptam si in orice directie am lua-o este de bine. Putem urca, asta inseamna ca ne-am pregatit temele, sau putem cobori in noi, asta inseamna ca acolo gasim raspunsurile pe care le cautam. Daca alegem insa sa NU avem rabdare si sa o luam pe scari, pur si simplu ne vom complica singuri existenta.

Este o perioada in care ne dam seama de abilitatile noastre, de valoarea noastra, de energia pe care o punem in tot ceea ce facem. Ne pot veni idei interesante, ne putem intalni cu oameni plini de creativitate si ne dam seama ca avem in noi tot ceea ce cautam. Noi suntem plini de resurse doar sa stim sa le punem in valoare.

In prima parte a lunii

Pana pe data de 10 decembrie putem sa ne simtim in bataia vantului. Tot ce se intampla de fapt este faptul ca suntem expusi sa vedem adevarul, sa vedem oamenii fara masti, sa intelegem cui si de ce ne-am dat puterea. Putem intelege ca avem capacitatea de a rezolva lucruri pe care le-am dat altora, crezand ca ei sunt mai calificati, mai inteligenti, etc. decat noi. Vom avea dovezi clare legate de potentialul nostru, de lumina noastra si Arhanghelul Uriel ne va indrepta coloana si ne va lumina drumul. Este posibil sa fim „aruncati” intr-o situatie necunoscuta noua, ca atunci cand suntem aruncati in apa si trebuie sa invatam sa inotam. Insa sa nu uitam ca nu ni se da decat atat cat putem duce si daca vine vreo provocare spre noi inseamna ca ceea ce ni se da este spre binele nostru cel mai inalt. In luna aceasta, apropos si de rabdare, este bine sa nu ne aruncam in semnarea de contracte sau documente importante. Sa revizuim cu atentie orice acte importante sau orice documente pe care le semnam. Va fi o perioada pe care o vom simti de invatare, de crestere, chiar daca vom fi sensibili si chiar daca, in unele momente, o sa simtim ca „cineva isi bate joc de noi”. Este doar modalitatea prin care suntem scosi din zona de confort si „fortati” sa ne luam puterea inapoi si sa ne valorizam la adevaratul potential. Chiar daca vremea de afara nu este neaparat potrivita pentru plimbari, acestea ne sunt recomandate. Este bine sa luam o gura de aer proaspat, mai ales cand ne simtim incordati, sa ne aerisim mintea si sa putem actiona atunci cand este momentul potrivit, nici mai devreme, nici mai tarziu.

In a doua parte a lunii

Din 11 decembrie pana pe 24 decembrie vom avea provocari in ceea ce priveste relatiile. Arhanghelul Raguel ne indeamna sa fim integri si sinceri in ceea ce priveste calitatea relatiilor pe care le avem. Oamenii cu care ne inconjuram spun multe despre cine suntem noi cu adevarat. Cu siguranta va mai fi o selectie pentru ca nu vom mai simti sa ne petrecem timpul cu oamenii care nu ne respecta, care nu ne inteleg doar pentru ca „asa se cade”, pentru ca „ne cunoastem de foarte mult timp”, etc. Insa va fi nevoie sa invatam sa spunem „NU”, sa comunicam deschis si cu asertivitate. Unele relatii se pot transforma atata vreme cat noi suntem autentici si spunem ceea ce credem. Putem avea surprize placute de la oamenii din jurul nostru care se vor deschide si cu care putem discuta si lucruri care altadata erau „tabu”. Va fi nevoie sa aducem mai multa iubire in tot ceea ce facem, fie ca este vorba de o prajitura pe care o facem, o masa pe care o decoram, fie ca este un cadou pe care il daruim, sa facem totul cu inima deschisa. Vom sarbatori mai mult iubirea si sinceritatea in aceasta perioada. Avem cu totii nevoie de asta.

In ultima parte a lunii

Din 24 decembrie pana la finalul lunii avem un sentiment de „asezare”, dar este vorba despre o asezare in noi. Cumva este momentul de ragaz, momentul in care ne tragem sufletul si ne gandim la tot ceea ce am trait in acest an. Arhanghelul Metatron ne poate ajuta sa ne organizam mai bine pentru anul viitor, sa incepem sa lucram la prioritatile si intentiile pentru anul 2018. Vom avea de asemenea parte de constientizari puternice, vom fi invitati sa punem accentul pe recunostinta a tot ceea ce am trait, stiind ca am facut tot ceea ce a tinut de noi. Avem parca o alta intelegere asupra provocarilor acestui an si intelegem ca ne-a adus mai aproape de noi. Vom aprecia mai mult tot ce inseamna familie, acasa pentru noi si ne promitem ca vom face din grija pentru familie o prioritate in anul 2018. Putem fi sensibili, chiar emotionali, putem plange din senin, ne putem aduce aminte de anumite momente cheie din acest an si transmite recunostinta, putem cobori mai usor din inima si lasa iubirea sa curga. Cumva simtim ca suntem tinuti in brate si aceasta exprimare a emotiilor nu doar ne vindeca ci ne si pregateste pentru anul care vine. Avem certitudinea ca suntem sustinuti, ca nu avem de ce sa ne ingrijoram si ca avem tot sprijinul DIVIN. Totul este perfect exact asa cum este.

Asadar o luna in care ni se cere rabdare, ni se cere sa ne luam puterea inapoi si sa ne punem in valoare la adevaratul potential. O luna plina de momente de introspectie, de recunostinta, de curatare a relatiilor, ramanand relatiile care ne imbogatesc si disparand relatiile care ne seaca de energie. Ne vom aseza in noi si ne vom pregati “in tihna” pentru anul 2018.

Doamne ajuta!

Asa sa fie si asa este!

Acest articol are un comentariu

  1. Smau Magdalena

    Multumesc, Delia!

Lasă un răspuns