You are currently viewing MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA DECEMBRIE 2018

MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA DECEMBRIE 2018

  • Post comments:0 Comments

Calauzire intuitiva pentru luna DECEMBRIE 2018 cu ajutorul cartilor oracol. Am folosit 4 seturi: Arhanghelul Gabriel (limba romana) – Doreen Virtue, Rugaciuni catre ingeri (limba romana) – Kyle Gray, The Angel Tarot Cards – Doreen Virtue, Archangel Raphael Oracle Cards – Doreen Virtue si Mesaje de la Arhangheli – Delia Muresan.

 

Atmosfera generala

Incheiem anul cu o energie intensa dar care nu face altceva decat sa ne ajute sa intelegem toate experientele trecute. Se incheie un ciclu si suntem multumiti de cum ne-am descurcat. Este o perioada in care facem bilanturi, ne uitam in urma si intelegem cu intelepciune tot ce am trait. Stim ca am facut tot ceea ce a tinut de noi. Sentimentul la care vom lucra in aceasta luna este acela de intregire: „avem tot ce avem nevoie! nu ne lipseste nimic!” Acesta ar trebui sa il traim in luna decembrie. Iar daca sunt aspecte, situatii pe care le putem corecta, ni se da aceasta ocazie.

De asemenea ne vor veni idei noi legate de ce vrem sa facem pentru viitor dar idei care sa implice mai multi oameni sau proiecte pentru comunitate. Simtim cum energia acestei luni ne aduce o bucatica lipsa, dar este ceva legat de sufletul nostru, ceva legat de implinirea noastra. Putem sa ne regasim ceva ce ne place, o activitate care sa ne placa, sau putem sa gasim o persoana care sa ne intregeasca (asa cum am zis si mai devreme). Este ocazia noastra de a ne simti intregi si intelegem ca nu ne lipseste nimic.

Ideile, revelatiile ce le vom avea in aceasta luna ne vor ajuta sa ne ridicam deasupra oricaror experiente negative, ne vor ajuta cumva sa ne conectam la o alta energie cu o vibratie mult mai inalta. Vom inchide porti pentru ca se vor deschide altele pe noua noastra vibratie. Asadar vom incheia anul acesta in mod profund, cu actiuni constiente intr-un mod neasteptat, asezandu-ne in noi, mult mai impacati cu cine suntem si cu ce am venit sa facem pe acest Pamant.

 

Arhanghelul Uriel ne aduce aminte de lumina sufletului nostru si ne impinge sa aratam lumii cine suntem cu adevarat. Suntem calauziti sa ne exprimam adevarul interior, sa nu mai acceptam ceea ce nu ne face bine si sa fim conectati la potentialul nostru. Daca ne vom da voie sa stralucim vom atrage situatii si contexte care ne pot schimba perspectiva asupra vietii. Relatiile vor fi testate pentru ca vom fi mai atenti la compromisuri si ne vom spune punctele de vedere. Sa nu uitam sa il rugam pe Arhanghelul Gabriel sa ne sustina pentru a nu ii rani pe cei din jur si pentru a comunica asertiv. Insa cu adevarat trecem intr-o alta etapa, asta daca ne dam voie sa fim autentici.

Vom simti ca alegerile pe care le facem luna aceasta sunt rezultatul catorva luni in care am acceptat prea usor situatii si comportamente care nu ne-au facut bine. Acum este momentul in care, desi nu este usor, ne simtim usurati si binecuvantati de energia noua care ne intregeste.

 

In prima parte a lunii

In prima parte a lunii, pana pe 9 decembrie scormonim mult in trecut, devenim poate nostalgici, facem tot felul de comparatii, de cum a fost candva si cum este viata acum, ne comparam cu altii, etc. iar acest lucru nu face decat sa ne bulverseze. Insa, in acelasi timp, ne intrebam care este rolul nostru aici, care este bucatica de puzzle care lipseste, ce am putea schimba la noi, ce ar fi important sa facem in perioada urmatoare. Sa cerem calauzire, sa fim atenti ce intrebari punem si cat de clare sunt aceste intrebari pentru ca ni se va raspunde. Multi pot decide acum sa inceapa o afacere pe cont propriu, sau unora le vin idei legate de anumite proiecte sau colaborari. Daca nu ne lasam trasi in trecut si ne concetram atentia pe ce putem face in viitor, avem numai de castigat. Vom fi motivati si entuziasmati si simtim cum deschidem darurile de la Dumnezeu. Orice activitati care ne vor ajuta sa aflam mai multe despre noi, sa lucram pe un plan concret sau proiecte de viitor, toate acestea sunt incurajate. Vom primi raspunsuri si prin intermediul meditatiei care ne ajuta sa vizualizam ceea ce ne dorim. Sa fim atenti la oamenii noi care intra in viata noastra pentru ca vin sa ne sustina pentru a ne intregi si implini.

 

In a doua parte a lunii

Din 10 pana pe 22 decembrie suntem pusi pe treaba. Una este sa afli ceva alta este sa pui in practica. Asadar putem afla la ce este nevoie sa renuntam pentru a face loc noului in viata noastra. Ce porti trebuie sa inchidem si ce abilitati avem nevoie sa slefuim pentru a straluci si a ne pune in valoare. Va fi o perioada buna sa renuntam la anumite obiceiuri, alimente, convingeri care ne tin in zona de confort. Este important sa ne crestem vibratia pentru a intelege ce avem de facut de la un alt nivel. Vom putea face si schimbari de genul: mergem la alta sala, cautam un alt medic, ne schimbam masina, ne schimbam obiceiurile pe care le avem dimineata sau seara, iesim in alte contexte decat o facem de obicei, etc. Ne deschidem sa cunoastem oameni noi care ne vor sustine si „ardem” tot ceea ce ne tine pe loc.

 

In ultima parte a lunii

Din 23 decembrie simtim nevoia sa ne asumam niste angajamente. Stim ca este o perioada agitata, poate trebuie „sa dam raportul” in diferite contexte sociale, poate suntem expusi la prea multe tentatii si ar fi bine sa avem mai multa grija de noi. Este insa perioada perfecta in care sa fim autentici, sa mergem doar acolo unde simtim, sa iesim cu acei oameni cu care ne simtim bine, sa ne onoram parintii si sa intelegem ca ei fac tot ce pot ca sa ne fie alaturi, in felul lor. Sa ne deschidem inima sa avem compasiune, iubire si intelegere pentru a topi orice fel de stari negative pe care le-am putea crea. Este esential sa ne intrebam in ce anume ne investim energia si sa facem alegeri intelepte si asumate. Facand asta nu mai exista frustrari si suparari si mai ales aflam din timp ce ne implineste si ce nu. De asemenea sa practicam un exercitiu minunat: sa fim un INGER pentru cineva. Putem ruga ingerii sa ne indrume spre acea persoana care are nevoie de noi, de experienta noastra, de lumina noastra. Vom sti si mai ales va fi in primul rand un DAR pe care ni-l vom face noua de aceste sarbatori.

 

Asadar o luna decembrie care pare un antrenament pentru energia anului 2019, o energie care ne va scoate mult din zona de confort, care ne va obliga sa renuntam la judecati si sa avem mai multa compasiune si iubire. Ne pregatim sa gasim acei oameni, acele bucatele lipsa pentru a intra in noul an cu aripile intinse.

Doamne ajuta!

Delia

 

Acum gasesti si carti oracol traduse in romana (Cartile oracol ale Arhanghelului Gabriel de Doreen Virtue si Rugaciuni catre ingeri de Kyle Gray), iar setul meu de carti oracol “Mesaje de la Arhangheli” a fost reeditat si se poate achizitiona din nou. Seturile oracol le gasesti aici.

Lasă un răspuns