You are currently viewing Mesajul îngerilor pentru luna DECEMBRIE 2022

Mesajul îngerilor pentru luna DECEMBRIE 2022

  • Post comments:0 Comments

Călăuzire intuitivă pentru luna DECEMBRIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: The Nature of Infinite Love & Gratitude – Dr. Darren R. Weissman, Arhanghelul Gabriel Cărți Oracol – Doreen Virtue,  Mary, Queen Of Angels – Doreen Virtue, Rugăciuni către îngeri – Kyle Gray și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

Atmosfera generală

Încheiem anul cu Arhanghelul Sandalfon în decembrie 2022, avem cartea cu numărul cinci care se numește: Unitate. Să fim uniți este de fapt o provocare pe care o vom avea tot anul, de fapt ne-a testat începând cu 2020. Va fi nevoie să facem schimbări astfel încât să fim uniți, să ne înțelegem chiar dacă avem păreri diferite, este vorba despre o unitate la nivel de învățături spirituale cu același scop și aceeași intenție de a îi ajuta pe ceilalți. Nu este nevoie să gândim la fel, ci să transcedem mintea, interesele mici și să ne unim inimile, să ne unim în simțire. Asta este mesajul Arhangelului Sandalfon.

Noi toți avem această misiune de a găsi acea cale de a ne ajuta unii pe alții prin tot ceea ce noi am descoperit, fără a compara, fără a zice ce este cel mai bine. O să funcționeze exact ceea ce este potrivit pentru fiecare și asta nu înseamnă că o metodă este mai bună decât alta, un învățător mai bun decât altul. Provocarea este să rămânem uniți spre binele celorlalți. Mai concret o să fim provocați pe ego-ul spiritual așa că am face bine să îl recunoaștem și să știm cum să îl punem la punct.

Va fi și o reconfigurare, restructurare din punct de vedere spiritual, ceea ce am știut noi despre spiritualitate o să dispară și va fi cu totul și cu totul altceva, o altă energie pe care nu o pot descrie acum.

Arhanghelul Mihail ne spune că avem de renunțat la tot felul de atașamente legate de rezultat. Spre exemplu, nu putem să ajutăm pe cineva dacă persoana respectivă nu se lasă ajutată oricât de multe știm sau oricât de mult vrem să ajutăm persoana respectivă. Deci și Arhanghelul Mihail ne subliniează că va fi nevoie să lăsăm partea asta egotică deoparte, ceea ce va fi dificil pentru că așa ne-am trăit viața până acum.

Nu este vorba aici doar de rolul învățătorilor spirituali ci este vorba de rolul fiecărei persoane în parte pentru că modul în care ne comportăm cu prietenii, cu familia, spune multe despre modul în care ducem lumina mai departe.

Este o lună care reprezintă un prag, ori aflăm că am trecut mai departe, ori înțelegem că ne-am împiedicat și avem de repetat lecția. Avem de ales dacă reacționăm și ne supărăm pentru că ni se întâmplă asta nouă, sau alegem să acționăm și să corectăm ceea ce am făcut greșit sau poate este doar nevoie să acționăm pentru că am amânat ceva. Un alt mesaj important în această lună este trecerea de la individualism la acel minunat sentiment de împreună. Așadar nu mai este vorba despre fiecare din noi ca persoane ci este vorba de ceea ce putem face împreună. Iar noi prin așa-zisele greșeli, prin amânare putem strica planului lui Dumnezeu, pentru încurca pe cineva și este un aspect care va fi evidențiat în această lună și de care va fi nevoie să ținem cont. Oare ne asumăm responsabilitatea de a împiedica pe cineva să fie fericit(ă)?! Cum ne simțim doar știind că asta facem? Da, avem nevoie să ne repoziționăm față de gândirea: fac ce vreau, îmi împlinesc visele, fără a mă mai uita în stânga sau în dreapta și a vedea cum îi afectează acțiunile mele pe cei din jur. Da, facem asta cu condiția să fim pe misiune și să îi susținem și pe cei din jur. În această lună posibil să iasă pe scenă copilul rănit din noi pe care ar fi bine să îl băgăm în seamă și să îl vindecăm.

În prima jumătate a lunii

În prima jumătate a lunii, până pe 10 decembrie simțim nevoia acută de miracole, de intervenție divină, parcă vrem să comandăm să se întâmple cât mai repede ceea ce ne dorim. Probabil și apropierea sărbătorilor ne influențează și există un entuziasm greu de oprit. Însă este bine să vedem dincolo de aparențe pentru că putem să cădem destul de sus dacă nu suntem aliniați cu realitatea în care trăim. Va fi nevoie să ne împământăm și să nu facem promisiuni pe care nu le putem ține, nici măcar față de noi. Să fim atenți să nu forțăm lucrurile, să le lăsăm să curgă pentru că doar așa știm că suntem exact acolo unde ne vrea Dumnezeu. Posibil să fim compleșiți și vom aveam nevoie să cerem ajutorul. Va fi nevoie poate să delegăm, să căutăm colaboratori sau să facem tot ce ține de noi ca viața noastră să fie mai ușoara, doar așa vom putea să ne ocupăm de misiunea noastră.

În partea doua a lunii

Din 11 până pe 21 decembrie ni se va cere să trăim în prezent, cât mai conștienți pentru că avem tendința să mergem mult spre viitor, parcă vine 2023 peste noi și credem că ne găsește nepregătiți. Este așa o agitație, vrem să facem și tot ceea ce nu am făcut dar si să știm clar ce vrem pentru anul ce vine. Da, putem să ne pregătim dar din starea de prezență nu din proiecții sau pentru că toata lumea face asta. Vom simți prezența celor dragi plecați care parcă acum sunt mai prezenți ca niciodată, valul este foarte subțire și ne putem conecta cu ei foarte ușor. Putem pica în stări de melancolie sau putem avea stări de euforie, însă indiferent ce trăim este bine să înțelegem că totul este bine orchestrat de Dumnezeu. El are planuri importante pentru fiecare dintre noi. Un alt aspect de care ar fi bine să ținem cont este să avem mai multă grijă de noi pentru că suntem ca o baterie care este pe terminate și este important să nu uităm să ne încărcăm și să facem lucruri care ne încarcă.

În ultima parte a lunii

Din 22 decembrie până la finalul lunii ni se spune foarte clar că știm ce avem de făcut, nu atât pentru noi cât și pentru cei din jur. Știm dacă este cazul să lăsăm ego-ul la o parte, știm că ne băgăm nasul unde nu ne fierbe oala, știm că judecăm sau că ne dorim lucruri pentru a demonstra. Nu avem unde ne ascunde și dacă nu încetăm vom fi expuși sau puși la punct. Va fi o perioadă emoțională intensă și este important să trăim emoțiile care ies la suprafață, chiar și cele negative trebuie consumate. Vom fi chiar motivați să fim în contact cu stările noastre pentru că înțelegem că doar așa creștem. O lecție importantă pe care o învățăm este că putem fi atât blânzi cât și puternici în același timp.

Ne așteaptă o lună decembrie care vine să regleze unele aspecte ale noastre. Poate ni s-a urcat la cap și credem că totul ni se cuvine, poate avem tendința să ne impunem în fața celorlalți, clar ne luăm un pic la trântă cu tot ceea ce ni se întâmplă însă suntem la fel de bine puși la punct. Vom înțelege că nu suntem mai presus față de nimeni și doar dacă reușim să fim conectați unii cu ceilalți putem cu adevărat să facem lucrarea lui Dumnezeu.

Cred în rezolvări magice!

Doamne ajuta!

Delia

Lasă un răspuns