You are currently viewing Mesajul îngerilor pentru luna DECEMBRIE 2023

Mesajul îngerilor pentru luna DECEMBRIE 2023

  • Post comments:0 Comments

Călăuzire intuitivă pentru luna DECEMBRIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Angel Power Wisdom Cards – Gaye Guthrie, Magical Times Empowerment Cards – Jody Bergsma, Divine Abundance – Tosha Silver, Archangel Michael Oracle Cards – Doreen Virtue, Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan

Atmosfera generală

Încheiem anul cu o carte de foc – Doi de foc – avem nevoie să facem parteneriate, să cerem ajutorul, să construim cu Dumnezeu dar va trebui și să ne consultăm cu cineva, să facem un proiect cu cineva, să semnăm contracte, să mergem mai departe.

Deja până în decembrie am arătat de ce suntem capabili pentru că am depășit niște „probe de foc” înainte, dar acum putem să ne asumăm, să începem să construim împreună cu cineva cu care suntem pe aceeași lungime de undă.

Arhanghelul Mihail ne spune să admitem adevărul și să acționăm în consecință. Este necesar să spunem ce ne asumăm și ce nu ne asumăm, să fim onești cu noi, pentru că sunt anumite lucruri pe care nu o să le facem niciodată pentru că nu este menirea noastră asta, nu pentru că nu suntem în stare.

Important este să facem distincția între ce putem să facem și ce am venit aici să facem, să admitem adevărul pentru a avea curaj și încredere să mergem mai departe.

Cartea din setul The Shaman’s Dream vorbește despre rădăcini și ni se spune că este important să ne deconectăm de la rolurile pe care le-am tot afișat și să ne arătăm noi cei autentici.

Noi trebuie să fim autentici și nu neapărat persoana care câștigă aprobare, încredere, care este lăudată. Să fim sinceri cu noi pentru a putea să ne împământăm și astfel să reușim.

În această lună se vor repeta anumite teme: este important să știm ce merităm, ce avem de îmbunătățit, să ne sincronizăm cu mesajele pe care le primim de la divinitate și să învățăm să lăsăm bucuria să ne conducă, pentru că acolo unde este Bucurie, este și Dumnezeu. De asemenea nu trebuie să lăsăm pe nimeni să ne abată de la calea noastră, să ne deschidem spre iubire, iubire care ne va ajuta să ne vindecăm și să trecem la nivelul următor.

În prima parte a lunii

În prima parte a lunii, până pe 13 decembrie este necesar să învățăm să ne abandonăm. Putem face asta doar dacă avem credință și dacă suntem recunoscători pentru toate experiențele trăite până acum. Renunțarea la control este una din lecțiile cele mai importante pentru că stăm în propria noastră cale. Este o perioadă în care este necesar să acționăm, dar acționăm cu intenția de a ne elibera de tot ce ne ține pe loc și de a ne privi viața din poziția de observator pentru că vom realiza că noi suntem creatorii vieții noastre și gândurile noastre ne creează realitatea. Așadar atunci când facem loc pentru minuni, ele nu încetează să apară. Însă atunci când suntem prea ocupați să controlăm ce ne oferă viața, putem pierde momente magice.

În partea doua a lunii

Din 14 până pe 23 decembrie vom simți nevoia de protecție, de a ne simți în siguranță. Multă lume poate contesta deciziile noastre chiar și stările noastre, spre exemplu ne pot întreba: dar tu de ce ești fericit(ă)?! Mulți vor încerca să ne tragă în jos, vor încerca să ne manipuleze emoțional, ne vor testa limitele și vom avea momente în care vom vrea să ne retragem în “bula” noastră. Însă ceea ce avem de făcut este să rămânem cu inima deschisă, să ne facem un spațiu sacru unde să ne retragem doar să ne încărcăm, să avem curaj de a-i confrunta cu iubire pe cei din jur, să impunem limite ferm dar cu blândețe. Nu va fi deloc ușor pentru că vom avea tendința să facem să fie bine, ori fix asta nu trebuie să facem. Nu trebuie să renunțăm la cine suntem pentru a fi pe placul celor din jur sau a-i face să se simtă mai bine. Așadar cu inima deschisă și cu mult curaj să mergem înainte și să ne bucurăm de fiecare experiență.

În ultima parte a lunii

Din 24 decembrie până la finalul lunii ne așteaptă noi începuturi. Așa să ne gândim că în loc de daruri vom deschide porți spre noi oportunități. Ne pregătim să facem un salt însă nu putem face acest salt decât dacă conștientizăm cine suntem în prezent. Este un moment de evaluare, cu blândețe, a poveștilor pe care ni le spunem, a limitărilor noastre și decizia fermă de a ieși din orice situații nesănătoase din viața noastră. Poate am realizat că ne-am mințit mult timp iar acum a venit momentul adevărului și al asumării.

Ne așteaptă o lună decembrie plină de sens și eliberare. Suntem pregătiți pentru un salt magic, salt care ne va alinia și acorda la o nouă versiune a noastră. O lecție importantă pe care o avem de învățat este să rămânem deschiși și centrați indiferent de ce se întâmplă în jurul nostru.

Cred în rezolvări magice!

Doamne ajuta!

Delia

Lasă un răspuns