You are currently viewing MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA FEBRUARIE 2017

MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA FEBRUARIE 2017

  • Post comments:0 Comments

MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA FEBRUARIE 2017

Ghidare intuitiva pentru luna FEBRUARIE cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 3 seturi:  Calauzire zilnica – Doreen Virtue, Angel Prayers – Kyle Gray si The Power of LOVE – Activation Cards – James Van Praagh.

 

Atmosfera generala

Aceasta luna se anunta mirobolanta… acesta e cuvantul care a venit. 🙂

Arhanghelul Metatron este cel care ne insoteste sa ne asumam visele si sa ne aruncam in necunoscut. Este PUNCTUL 0. Este momentul in care este necesar sa luam decizii importante legate de viata noastra. Ne putem intrebari de genul: Mai ramai in jobul acela?, In relatia aceea?, Vrei sa isi asumi misiunea?, Faci acel curs?, Faci acea mutare in casa noua?, etc. Este momentul deciziei si momentul zborului. Insa sa nu uitam sa avem viziune, sa ne pregatim pentru asta, unde vrem sa ajungem, ce ne dorim sa facem, care ar fi valorile importante pentru noi? Arhanghelul Metatron este ferm si ne va calauzi aducandu-ne in cale oportunitati neasteptate, doar sa le cerem si sa le acceptam. Se vor intampla multe lucruri neasteptate luna aceasta. Unele lucruri, care pareau ca merg bine, se vor incheia brusc, insa vor aparea altele. Va fi imprevizibila aceasta luna pentru ca ne reaseaza in noi. Este o luna in care este important sa ne spunem, mai mult ca niciodata: „sa vina totul cu usurinta si gratie si spre binele meu cel mai inalt.” Altfel nu vom intelege cu mintea ceea ce se intampla, se lucreaza in culise,  doar sa actionam, asumandu-ne zborul, ingerii fac restul.

In aceasta luna sa fim prezenti pentru ca este esential sa actionam IMEDIAT, sa nu amanam deciziile, sa fim pe faza. Vom fi avertizati daca ne pierdem energia in batalii inutile, daca mergem in gol si vom fi trasi de maneca sa facem ceva CONCRET. Nu mai tin scuze de genul: nu am bani, nu am diploma, nu am curaj, nu merit, etc. Nu ne mai putem victimiza pentru ca ni se pun toate la dispozitie DACA avem credinta. Suntem invitati sa sarbatorim iubirea in aceasta luna in toate formele ei, insa mai ales vom fi testati sa ii iubim pe cei care ne-au ranit, ne-au facut sa suferim. In felul acesta de fapt ne eliberam pe noi, insa nu va fi usor. Sa nu uitam sa cerem sa se intample tot ce este NECESAR si este spre binele nostru cel mai inalt. Sa vedem lumina din noi si din ceilalti, ne spun ingerii, doar in felul acesta vom putea face acele salturi de credinta care ni se cer. Este o luna in care relatiile sunt testate si relatiile de iubire sunt aduse in primul plan, puse sub lumina reflectoarelor.

In prima parte a lunii

Pana pe 13 februarie vom fi extrem de sensibili la energiile din exterior pentru ca empatizam cu multe din situatiile celor din jurul nostru. Sa ne curatam permanent de tot ceea ce putem prelua de la altii… sa ii sustinem dar sa nu ne credem noi salvatorii lor. Fiecare se salveaza pe sine in aceasta viata. Avem nevoie sa intelegem in aceasta perioada ca situatiile prin care trec altii sunt un semn clar, un mesaj pentru noi… suntem protejati si sa intrebam ingerii ce vor sa ne transmita. Este ca si cum ni se pun o gramada de oglinzi si este necesar sa vedem ce actiuni concrete avem de facut, ce este necesar sa intelegem „urgent” si sa ne repliem in viata noastra. Suntem tinuti de mana, suntem invatati ce avem de facut pas cu pas, ni se dau toate resursele necesare doar sa fim atenti la ce se intampla in jurul nostru: ce situatii intalnim, ce vor sa ne trasmita acele situatii, ce trairi au acei oameni, ce e important sa inteleg din acele trairi, etc. De asemenea este o perioada buna in care sa mergem la un curs, sa studiem ceva nou, sa facem ceva nou pentru cresterea noastra spirituala si primim si resursele financiare sa facem asta.

In a doua parte a lunii

Din 14 februarie pana pe 22 februarie este necesar sa ne miscam corpul, sa facem ceva concret pentru echilibrarea corpului nostru fizic. Este timpul sa miscam energia, sa facem o cura de detoxifiere, sa ne hotaram sa facem un sport, sa iesim afara la plimbari, sa curatam aura noastra prin miscare si stil de viata. Avem nevoie sa ne scuturam de energiile care sunt stagnante si care ne pot pune valuri pe ochi. Este necesar sa aducem un echilibru in tot ceea ce facem si in acelasi timp sa ne incarcam bateriile pentru a putea sa ducem toate schimbarile care se pregatesc in viata noastra. In noile noastre demersuri vom intalni si persoane care ne pot schimba viata, asadar sa fim deschisi spre un nou stil de viata unde putem avea parte de intalniri de destin. Vom da de persoane pe care le vom simti ca din familie si care ne pot schimba intreg cursul vietii, aducand liniste, pace, confort, intelegere, acceptare si iubire in viata noastra, persoane cu care ne vom simti „ACASA”.

In ultima parte a lunii

Din 23 februarie pana la sfarsitul lunii vom fi un pic scuturati si va trebui sa ne dam seama daca nu cumva ne lasam influentati de altii in luarea unor decizii importante. Indiferent de cat de mult tinem la cineva, deciziile este necesar sa ne apartina.. nu putem trai viata altcuiva cum nici altcineva nu poate trai viata noastra. Este bine sa ne ridicam vibratia facand lucruri care ne plac, mergand in locuri care ne ridica sau fiind alaturi de oameni care ne invata sa fim centrati si nu ne storc de energie. Este perioada in care luam decizii concrete legate de viitorul nostru, cum vrem sa traim, ce ar fi important sa avem in viata noastra, ce ne aduce bucurie. Suntem invitati de ingeri sa ne ducem acolo unde ne striga bucuria si totul se va aranja asa cum este mai bine. Sa facem curatenie in lucrurile care ne trag in jos sau care „trebuie” pentru ca nu facem decat sa ne indepartam de la ce este important in viata noastra si pierdem astfel timpul inutil. Peste tot vom avea parte de semne clare, asa ca sa fim atenti la sincronicitati.

***

Asadar o luna februarie mirobolanta prin rasturnari de situatii, nota ei de nesiguranta dar minunata prin multele daruri pe care ni le aduce. O luna care ne impinge spre a clarifica ce ne impovareaza si ce ne elibereaza in aceasta viata si a face ceva concret legat de asta.

Doamne ajuta!

Asa sa fie si asa este!

Lasă un răspuns