You are currently viewing Mesajul îngerilor pentru luna FEBRUARIE 2024

Mesajul îngerilor pentru luna FEBRUARIE 2024

  • Post comments:2 Comments

Călăuzire intuitivă pentru luna FEBRUARIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi:  Archangel Michale Oracle Cards – Doreen Virtue, The Power of Surrender Cards – Judith Orloff, Magical Times – Jody Bergsma, Spellcasting Oracle Cards – Flavia Kate Peters & Barbara Meiklejohn-Free și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

Atmosfera generală

În februarie în setul de tarot avem o carte de pământ și vorbim de acest Nouă de pământ. Acesta ne conectează la bucuriile vieții, la misiunea personală. Adică să alegem să facem cu bucurie ceea ce facem. Să ne bucurăm de lucrurile importante, să învațăm să ne conectăm cu noi și să petrecem timp de calitate în solitudine, nu neapărat cu ceilalți. În luna aceasta, februarie, putem începe proiecte noi. Dacă ne dorim să începem o afacere, putem să o demarăm în luna februarie, dacă dorim să schimbăm job-ul, luna aceasta este o lună buna pentru a face asta, orice proiecte noi sunt încurajate.

Acest Nouă de pământ vine să ne susțină, să ne pună pe misiune și să ne ajute să fim conectați cu adevărat la viața noastră și la lucrurile cu sens. Vom alege să fim autentici și să ne asumăm cine suntem cu adevărat.

Cartea completare de la Arhanghelul Mihail în luna aceasta ne transmite să ne dăm din calea noastră, să îl lăsăm pe Dumnezeu să intervină. Să facem în așa fel încât să înțelegem că dacă unele lucruri nu se văd sau nu au o finalitate în acest moment asta nu înseamnă că energia nu se mișcă. Înseamnă doar că nu se materializează încă. Este necesar să avem mai multă încredere și credință și să ne lăsăm în brațele îngerilor.

Aruncă-te! Exact acesta este mesajul!

În luna aceasta, februarie, din setul de Shaman’s Dream au venit două cărți foarte interesante. Prima carte este legată de îngerul căzut care înseamnă faptul că ne putem îmbăta cu energia aceasta spirituală dacă suntem pe misiune sau dacă primim anumite oportunități. Putem să ne credem mai mult decât suntem, mai deosebiți, mai speciali, ni se poate umfla ego-ul.  Totuși trebuie să înțelegem că lucrurile în zona asta spirituală se construiesc și există o foarte mare responsabilitate în a ne asuma o misiune personală. Și această misiune personală nu trebuie să fie neapărat în zona spirituală. În absolut orice zonă. Ca misiune personală, noi avem o datorie atât față de Dumnezeu, în primul rând față de Dumnezeu, dar și față de oameni sau orice atingem, conexiunea trebuie să fie sinceră și să ajutăm cu adevărat.

Cealaltă carte din setul The Shaman’s Dream în luna aceasta, februarie, este legată de claritate, organizare, curățare în casă, găsirea spațiului pentru a putea să facem ceea ce avem de făcut. Putem face curat în casă, să ne debarasăm de foarte multe lucruri, putem să ne mutăm în luna aceasta, putem să atragem proiecte noi sau pur și simplu vrem să ne bucurăm mai mult de viață.  Putem decide dacă un mediu ne face bine sau nu și facem schimbări legat de loc, spațiu, curățenie sau orice ne împiedică să avem parte de claritate și să mergem mai departe.

 Este o lună în care sunt încurajate noile începuturi. Gata cu orice scuze, este necesar să ne eliberăm și de orice resentimente, să facem alegeri conștiente imaginându-ne unde vrem să ajungem și cum vrem să arate viața noastră. Este posibil să ne dăm seama că n-am iertat sau am pus prea multă presiune pe noi, iar acum este cazul să mergem înainte cu capul sus. Procesul de iertare este despre noi, nu despre celălalt și ne va ajuta să mergem înainte. Iar dacă punem presiune pe noi, pe situație, pe ceialalți nu facem decât să hrănim frica și vom merge înainte dar cu frâna trasă și poate chiar alegem să mergem pe un drum greșit.

În prima jumătate a lunii

În prima jumătate a lunii, până pe 10 februarie sesizăm rezistența noastră la schimbare. Ne dăm seama că stăm cu garda sus și ne este frică să dansăm așa cum ne duce viața. Este esențial să renunțăm la defensivă, să ne imaginăm ce vrem și cum vrem să trăim pentru a putea să facem pași importanți înainte. Clar tot ce a fost mai greu a trecut, acum este important să avem o viziune asupra viitorului, să cerem claritate și să ne acordăm la ritmul vieții. Întrebarea esențială este: Oare unde mă vrea Dumnezeu acum? Vom înțelege apoi că bucuria ne deschide calea și tot ceea ce trebuie să facem este să urmăm călăuzirea primită.

În partea doua a lunii

Din 11 până pe 20 februarie pe măsură ce ne asumăm angajamentul asupra vieții noastre primim tot mai multă claritate și înțelegere legat de ce avem de făcut. Parcă ni se ridică un văl de pe ochi, vedem adevărul gol goluț și decidem să ne urmăm visele fără a ne mai uita înapoi. Trecutul nu ne mai poate afecta. Vor fi însă multe momente de eliberare pentru a nu lăsa nimic să ne împiedice să urmăm calea pe care o alegem acum. Contează mult să ne conectăm cu noi, să identificăm ce ne aduce pace și liniște și ce ne agită și ne ține pe loc. Va fi nevoie să curgem, ceea ce nu este tocmai ușor, dar doar așa vom putea merge mai departe.

În ultima parte a lunii

Din 21 februarie până la finalul lunii vom identifica multe blocaje, vom înțelege rădăcinile unor probleme mai vechi și va fi nevoie să admitem adevărul și să acționăm în consecință. Clar nu ne mai putem minți, iar gândurile negative, victimizarea sunt puse sub lupă acum. Avem nevoie să ne adunăm, să credem în noi, să ne scuturăm de tot ce ne ține pe loc și să înțelegem că totul este bine așa cum este. Da, darurile le putem vedea de multe ori în mijlocul furtunii sau haosului. Tot ce vine spre noi este de fapt spre binele nostru cel mai înalt. Putem realiza că le-am permis prea multe anumitor persoane, este momentul să ne luăm puterea înapoi și să punem limite clare.

Ne așteaptă o lună februarie cu o energie unică de susținere, de acțiune, de eliberare. Avem mare nevoie de acest val puternic, însă modul în care gestionăm energia acestei luni este cel mai important. Putem să învățăm să facem surfing, putem înnota, putem să ne liniștim și să ne “predăm” sau putem să ne agităm și să ne împotrivim, ceea ce nu este recomandat.

Așadar haideți să ne lăsăm duși de această energie acolo unde este nevoie de NOI.

Una suntem!

Doamne ajuta!

Delia

Acest articol are 2 comentarii

  1. Camelia

    MULȚUMESC, DZEU SĂ NE OCROTEASCĂ

  2. Betty

    Multumesc, Scântee Divină

Lasă un răspuns