You are currently viewing MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA IANUARIE 2017

MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA IANUARIE 2017

 • Post comments:3 Comments

Ghidare intuitiva pentru luna IANUARIE 2017 cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 3 seturi: Archangel Michael Oracle Cards – Doreen Virtue, Magical Messages from the Faires – Doreen Virtue si Magical Unicorns Oracle Cards – Doreen Virtue.

Atmosfera generala

In aceasta luna ne insoteste Arhanghelul Jofiel care ne spune ca o sa avem mari dificultati in a ne struni EGO-UL. Lupta ego-urilor, a dorintei de putere, cine are dreptate, cine este primul va fi accentuata in luna ianuarie. Multa lume va purta masti si va incerca sa para ceea ce nu este. Vom simti si o dorinta puternica de afirmare, individualitate, lipsa spiritului de echipa, dorinta de a razbi de unul singur folosindu-ne de „arme” lipsite de etica.

Va fi o energie negativa care va pluti in aer, va fi ca un virus pe care daca nu esti atent, nu esti centrat, il poti lua. Suntem destul de expusi, insa Arhanghelul Jofiel ne spune ca totul este o iluzie, tot ceea ce creeaza ego-ul este o iluzie. Nu este necesar sa luptam impotriva lui ci doar sa ne urmam visele, doar sa fim centrati in inima si sa ne facem treaba pe care ne-a trasat-o Dumnezeu.  El ne mai spune sa lucram cu fricile noastre, aceste frici care creeaza brese si lasa acest „virus” sa intre si sa ne afecteze.  In tavalugul din exterior sa ne cautam iubirea, intelepciunea, lumina si sa ne urmam calea. Sa cautam compania unor oameni care ne pot ridica, sa ne dedicam viselor noastre, proiectelor care ne ajuta sa crestem si sa dam cat mai putina importanta factorilor exteriori. Arhanghelul Jofiel ne spune sa mergem in natura, sa facem lucruri firesti, cum ar fi: o plimbare, sa dam o imbratisare, sa vizitam un camin de batrani, sa facem o surpriza unei familii nevoiase, decat sa ne zbatem sa fim numarul 1 si sa demonstram ceva ce oricum, din perspectiva spirituala, nu are valoare. Sa nu uitam ca toti suntem UNUL si intotdeauna soarele rasare a doua zi.

Asadar, sa retinem ca este necesar sa ne manifestam asa cum suntem insa respectandu-i pe ceilalti, pentru ca ceea ce ne asteptam de la ceilalti intai trebuie sa facem noi. Daca vrem respect sa aratam respect, daca vrem apreciere sa aratam apreciere, etc. Este momentul sa renuntam la anumite straturi sau masti pe care le-am pus pentru ca ne dadeau iluzia unei zone de confort si sa spunem si mai ales sa facem ceea ce simtim, insa nu din ego, ci din esenta noastra.

In aceasta luna (si nu numai) sa incercam pe cat posibil sa nu reactionam, reactia este intotdeauna din ego, inspiram – expiram, facem o plimbare, facem ceva pentru noi si apoi ne spunem parerea dintr-o alta energie. De asemenea, sa nu uitam sa ne stabilim inca de pe acum niste obiceiuri care sa ne incarce, fie ca este vorba de un sport, de desenat mandale, de facut ceva care sa ne ridice vibratia. O sa avem nevoie de astfel de instrumente ca si de „trusa de urgenta”. Asa ca sa ne stabilim inca de pe acum care ar fi acele instrumente pentru noi. Sa nu uitam sa introducem in viata noastra (daca nu am facut-o inca) rugaciunea si meditatia, ele cu siguranta ne vor ajuta sa ne simtim mereu in contact cu esenta noastra.

In prima parte a lunii

Pana pe 11 ianuarie aceasta energie negativa o vom simti foarte puternic. Cum ne dam seama? Iesim din casa si in 5 minute deja suntem nervosi, agitati, ne sare tandara din nimic, etc. Este clar ca am fost „contaminati”. Cea mai la indemana metoda de a ne spala de aceasta energie este sa il invocam pe Arhanghelul Mihail sa curete tot ceea ce nu este al nostru si sa ne ajute sa ne centram. Sa ne imaginam ca el ne da o mantie albastra si acea mantie ne protejeaza de toata aceasta energie negativa. De asemenea sa evitam locurile publice in care putem usor sa luam starea celorlalti. Daca insa suntem nevoiti sa facem asta, nu uitati sa il luati si pe Arhanghelul Mihail cu voi. Sa nu uitam nicio clipa ca suntem iubiti neconditionat si ca suntem ajutati insa este nevoie sa cerem ajutorul ca sa il primim. Daca aveti posibilitatea, conectati-va la animalute, un animal de casa, va poate schimba starea imediat.

Insa aceasta energie vine si cu un mare dar, ni se vor slefui abilitatile extrasenzoriale, stim/mirosim deja cand ceva nu este in regula, deja ne deschidem si ne asumam mai mult pentru ca putem sa percepem energia mult mai usor. Avem si posibilitatea de a ne dezvolta aceste capacitati luna aceasta si avem puterea de a rezolva situatii care s-au tot amanat pentru ca ne dam seama ca suntem puternici prin energia pe care noi o emanam. Inca ceva.. vom straluci mai puternic pentru ca contextul ne „ajuta”, asa ca vor veni oameni la noi care au nevoie de lumina noastra pentru ca „ne vad”. Va fi ca mersul pe sarma, dar la final ne vom felicita pentru reusita.

In a doua parte a lunii

Din 12 ianuarie pana pe 23 ianuarie vom primi foarte multe informatii legate de ce avem de facut mai departe, in special legat de viata noastra profesionala. Incep sa se intampla tot felul de lucruri in aceasta arie care ne vor trage semnale de alarma si incepem sa ne punem intrebari daca vrem sa mai continuam, daca asta este ceea ce ne dorim, daca este cazul sa incepem ceva nou, daca sa colaboram cu cineva, daca sa facem ceva pe cont propriu, etc. Ne dau tarcoale aceste ganduri care vor functiona ca niste seminte si care vor incepe din acest moment sa creasca.

Vom simti o nevoie mai mare de afectivitate, de iubire in toate formele ei si este bine sa ne manifestam asa cum suntem. Iubirea va dizolva din negativitatea care inca pluteste in aer. Insa sa ne asumam ca vom putea fi refuzati, vom putea fi considerati „nebuni” sau in alte feluri pentru ca vrem sa ne manifestam asa cum simtim. Sa avem incredere in ceea ce simtim si sa lasam lucrurile sa se aseze de la sine. Sa avem credinta si incredere in planul divin. Si intotdeauna iubirea este cea care ne da toate raspunsurile.

Pentru anumite persoane in aceasta perioada, acestea pot intalni pe cineva cu care se aseamana si pot incepe o relatie frumoasa. Asadar sa fim atenti si la oamenii care intra in viata noastra in aceasta perioada.

In ultima parte a lunii

Din 24 ianuarie pana la sfarsitul lunii simtim cum ne dau tarcoale mai tare schimbarile, ne „sufla” in ceafa si este important sa le dam credit. Deja ar trebui sa facem ceva concret, daca nu ne mai place locul de munca, sa incepem sa cautam altul, daca vrem sa facem ceva pe cont propriu, sa cautam spatiu si sa facem un plan, daca vrem sa incepem un proiect nou, sa facem ceva legat de acel proiect, daca vrem sa colaboram cu o anumita persoana, sa luam legatura cu ea, etc. Asadar, este timpul actiunii, este timpul sa facem ceva concret legat de visele noastre. Vom avea tot felul de provocari, mai ales parerile binevoitoare ale celor din jur, insa este foarte important sa mergem inainte si sa ne detasam „de ce zice lumea”, sa ne detasam de asteptarile noastre si de tot ceea ce ne-ar putea impiedica. De asemenea, sa ne desprindem atasamentele fata de orice este vechi sau orice ne-ar putea tine pe loc. Este un moment prielnic sa ne deschidem spre potentialul nostru dar mai ales sa il punem in valoare.

Asadar, o luna ianuarie in care pluteste in aer Schimbarea, in care este necesar sa ne ridicam vibratia (inca multi vor alege sa se planga si sa nu faca nimic) si sa actionam in directia viselor noastre, in directia scopului nostru in aceasta viata.

Asa sa fie si asa este!

Acest articol are 3 comentarii

 1. Gheorghina-Geta

  Multumesc cu recunostinta Delia. Asa sa fie si asa este. Delia ma intereseaza cand mai faci meditatii in Cluj. vreau sa vin. Te imbratisez cu drag inger minunat.

 2. maria

  Adevarat!casa sa due si asa este!

 3. Aurelia Maria LAZA

  Multumesc din suflet! Asa este ! Fii binecuvantata , suflet frumos ! <3
  P.S. La Oradea cand vii Delia ?

Lasă un răspuns