You are currently viewing MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA IANUARIE 2018

MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA IANUARIE 2018

  • Post comments:3 Comments

Ghidare intuitiva pentru luna IANUARIE 2018 cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 4 seturi: Mesaje de la Arhangheli – Delia Muresan, Butterfly Oracle Cards – Doreen Virtue, Mesaje de la ingerii tai – Doreen Virtue si The Power of Surrender Cards – Judith Orloff.

Atmosfera generala

Incepem anul intr-o zi de luni, pe vibratia lui 11:11 (ziua 1, luna 1, anul cu vibratie 11) asadar 2018 este de actiune, dar ACTIUNE CONSTIENTA/ASUMATA. Iar pe 2 ianuarie este Luna Plina. Avem nevoie sa renuntam la amanare, sa nu mai lasam lucrurile sa taraganeze, avem nevoie sa facem lucrurile cat se poate de “in momentul perfect”. Este important nu doar sa actionam cat si momentul in care actionam poate fi decisiv. Vor fi incercari pe plan financiar pentru multi dintre noi sau preocupari legate de partea materiala, s-ar putea chiar sa fie intarzieri in anumite plati sau sa nu primim poate salariul la timp sau sa nu ni se plateasca anumite lucruri la timp, va fi nevoie sa avem o perspectiva mai larga asupra lucrurilor. Este un moment in care sa ne punem intrebari: Ce anume ar trebui sa reglez in acest moment in viata mea? Ce anume poate am intarziat si acum trebuie sa fac? Ce anume am facut doar pentru bani si acum primesc „rasplata”? Ce ar trebui sa fac cu placere si sa imi vina si resurse materiale? O sa avem senzatia ca ni se intampla foarte multe lucruri deodata si ne este un pic greu sa le gestionam, parca ceva ne impinge de la spate.

Arhanghelul Mihail ne spune “Renunta la frica!”, ne transmite ca noi stam in propria noastra cale, ne impiedicam de propriile convingeri si limitari. De asemenea in aceasta luna avem tendinta sa fim ca un burete si sa absorbim foarte multa energie negativa. Ne ducem de exemplu intr-un anumit birou sau intr-un magazin si ne intoarcem un pachet de nervi si nu stim ce s-a intamplat, pur si simplu ne-a luat dintr-odata o stare ciudata, asta inseamna ca am preluat o energie de acolo. Asadar, vom fi mult mai sensibili, va fi nevoie sa lucram foarte mult la fricile noastre, la gandurile pe care le avem, care sunt gandurile bazate pe ego sau bazate pe frica, va fi nevoie sa vedem ceea ce nu am vrut sa vedem. Vom lucra mult la convingeri si limitari pentru a ni se deschide calea spre potentialul nostru.

Este ca si cum ni se pune lanterna in ce sectoare din viata noastra avem de lucru. Arhanghelul Uriel isi va face simtita prezenta de la inceputul anului si pe tot parcursul anului ii vom simti lumina care ne ajuta sa vedem in intunericul nostru. Asadar sa fim atenti la ce ni se arata, asa cum face Uriel: “Vezi ca in coltul ala nu ai facut cum trebuie!“, “Vezi ca este acolo o energie pe care trebuie sa o cureti!”, asadar se scot la suprafata lucruri pe care le-am ascuns bine sau pe care nu am vrut sau nu eram pregatiti sa le vedem. Acum nu mai putem ascunde lucrurile sub pres, se vor vedea. Atentie si la orice „smecherii” pe care le-am facut sau acele „minciuni nevinovate”, vor iesi acum la iveala. Vor iesi la iveala lucruri ascunse si vom putea asista la diverse scandaluri publice.

De asemenea este o luna in care va fi nevoie sa invatam sa materializam, si ca sa putem sa materializam va fi nevoie sa cerem ajutorul, pentru ca nu o sa putem sa facem totul de unii singuri. Si atunci se lucreaza la ceea ce noi ne dorim, dar va trebui sa cerem ajutorul si sa invatam sa cerem ajutorul. Provocarile vor fi mai multe, nu doar pe partea financiara ci se vor deconspira anumite lucruri care vor genera apoi anumite conflicte. Putem asista de asemenea la diverse scandaluri publice. Tot ceea ce este ascuns poate fi la vedere si vom fi dezamagiti de anumite persoane, vom fi dezamagiti de noi ca poate nu am spus ceva la timp, etc.

Incepem anul cu o luna ianuarie intensa care ne aduna si ne ajuta sa invatam din acele experiente pe care le-am tot amanat. Vom elibera poveri mari din trecut si ne vom ridica deasupra durerii chiar daca acest lucru ne va obosi si poate fi coplesitor. De asemenea vom lua decizii importante legate de cariera noastra, legate de viitorul nostru profesional. Pentru cei care in 2017 au tot asteptat si nu au facut mare lucru, anul asta ii va lua pe sus fortandu-i sa ia decizii importante, cei care au actionat si au facut multe in 2017 acum iau o pauza, sunt fortati sa se aseze, sa se relaxeze si sa lucreze la viziune.

Pentru ca simtim o asa mare presiune avem 2 solutii importante pe care ni le dau ingerii in aceasta luna: sa avem grija de noi: sa facem sport, sa avem grija de corpul fizic, sa fim atenti la ceea ce mancam, la ce ne transmite corpul nostru, sa ne acordam timp sa ne relaxam pentru a ne putea detasa si vedea astfel situatia dintr-o alta perspectiva dar si sa ne impamantam, sa lucram cu Arhanghelul Ariel sa ne conectam la natura, acolo unde exista tot ceea ce avem nevoie, sa ne conectam la animalute si sa intelegem ca am venit pe acest Pamant cu un scop si este bine sa acceptam ceea ce traim.

***

In prima parte a lunii

Pana pe data de 15 ianuarie ne simtim parca „fugariti”, parca ceva ne impinge de la spate si simtim o presiune de a schimba multe in modul in care gandim, modul in care ne raportam la ceilalti, modul in care actionam. De asemenea parca ne trezim din somn, Arhanghelul Gabriel ne poate calauzi ca sa scoatem din noi ceea ce ne preocupa, sa verbalizam, sa scriem pe hartie, sa „dam afara” ceea ce ne preocupa pentru a face loc pentru ceea ce este potrivit pentru noi acum. Este o perioada buna in care sa lucram cu acele convingeri pe care le avem si ne blocheaza. Un exemplu pe care mi-l soptesc ingerii este: „nu poti sa le ai pe toate” sau „dupa bine urmeaza rau” sau „este prea frumos sa fie adevarat!”. Cumva credem ca nu meritam si atunci pur si simplu ne sabotam. Asadar unde anume ne sabotam? Ce anume avem de schimbat in convingerile pe care le avem? Cum ne dam seama? Ne gandim la acele sectoare din viata noastra unde lucrurile nu merg, par ca nu ne ies nicicum. Il rugam pe Arhanghelul Gabriel sa vina sa ne ajute, luam o foaie de hartie si incepem sa scriem ce credem ca ne blocheaza… o sa fim surprinsi… putem scrie pagini intregi. Asadar dupa ce scriem, aruncam foaia sau ii dam foc si alegem o SINGURA AFIRMATIE care sa anuleze acele ganduri pe care apoi o repetam de fiecare data cand simtim ca ne intoarcem la vechile convingeri. De asemenea este important sa intelegem ca nu putem forta nimic in aceasta viata, ca daca ne straduim prea mult in directia gresita, chiar nu am facut nimic. Asa ca mai bine sa fim prezenti, sa facem ceea ce putem cu ceea ce avem acum, sa ne iubim mai mult si sa intelegem ca a fi puternic de fapt inseamna a fi vulnerabil, sa admitem ce stim, ce putem si cand sa facem un pas in spate.

In a doua parte a lunii

Din 15 ianuarie pana pe 23 ianuarie vom simti cum vom face un salt, asta si in functie de cum ne-am facut treaba in prima parte a lunii. Vom avea o alta intelegere asupra vietii, insa simtim si o mai mare responsabilitate in tot ceea ce facem. Ne vom confrunta cu multe situatii in care trebuie sa punem in practica ceea ce am invatat, convingerile noastre vor fi testate, mai sunt acolo acele blocaje sau nu. Asadar ne vom confrunta cu fricile noastre si vom da examene in aceasta perioada. Important este sa intelegem ca totul se intampla in ordine divina, ca suntem in siguranta si sa ne confruntam fricile cu iubire si credinta. Este esential sa facem pasi in aceasta perioada, chiar daca sunt pasi foarte mici, dar sa facem ceva legat de ceea ce ne dorim. Vor aparea solutii, se vor lega lucruri, sa fim atenti la sincronicitati insa doar daca actionam, doar daca ne aruncam in necunoscut. Arhanghelul Mihail ne tine de mana in aceasta perioada si ne ajuta sa avem incredere in noi si sa ne simtim in siguranta. Ne vom simti descoperiti, se trage cortina si reflectoarele sunt pe noi, insa stim ce avem de facut.

In ultima parte a lunii

Din 24 ianuarie pana la finalul lunii parca prindem aripi, parca renastem. Simtim cum ne inaltam si ne bucuram mai mult de viata, de tot ceea ce ne inconjoara. Parca ne revigoram, ne mai relaxam si ne „permitem” sa ne jucam mai mult. Avem parte de multe emotii, in principal emotii pozitive, care ne ridica vibratia, insa sa fim atenti si sa nu preluam energie negativa pentru ca unora nu o sa le placa starea noastra de bine si vor incerca sa ne traga in jos. Este o perioada buna sa lucram pe iertare, iertarea de sine sau a celor care ne-au dat lectii dure in aceasta viata. Arhanghelul Uriel ne ajuta sa vedem si noi cu ce le-am gresit altora si sa ne cerem si noi la randul nostru iertare celor carora le-am gresit, intr-un fel sau altul. Nu este necesar sa facem asta fata in fata, putem sa ne imaginam persoana in fata noastra si sa ii transmitem ceea ce simtim. Suntem mai impacati cu ceea ce suntem, ceea ce avem de facut si cu viata noastra de pana acum.

 

Asadar o luna care ne intoarce pe toate partile, insa ne ajuta sa ne cunoastem mai bine, sa vedem ce avem de schimbat la noi, mai ales la nivel de convingeri, si sa renastem. O luna in care daca ne facem temele va da sens si curgere tot anului 2018. Daca stim ca incepem cu o nota gresita o partitura trebuie sa o luam de la capat. Asadar zic sa ne luam notite si sa lucram luna aceasta pentru a nu fi nevoiti sa o luam de la capat, poate din nou si din nou.

Doamne ajuta!

Asa sa fie si asa este!

Cu drag,

Delia 🙂

Acest articol are 3 comentarii

  1. Letitia

    Multumim.Ingerii sa va imbratiseza si sa va binecuvanteze.An desavarsit cu bucurie.Letitia

  2. Carmen Florentina Ciucu

    Minunat, multumesc Delia. Sa ai un an fantastic plin de magie. Ma bucur ca esti alaturi de noi.

  3. Speranța

    Am citit si ascultat mesajele de la ingeri pe care le publicați, sunt nemaipomenite ! As dori sa ma abonez si sa primesc pe email daca se poate ! Va multumesc, o zi binecuvântă sa aveti !

Lasă un răspuns