You are currently viewing Mesajul îngerilor pentru luna IANUARIE 2020

Mesajul îngerilor pentru luna IANUARIE 2020

  • Post comments:0 Comments

Călăuzire intuitivă pentru luna IANUARIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Magical Times – Jody Bergsma, Arhanghelul Mihail – Doreen Virtue, Mother Mary Oracle Cards – Doreen Virtue, Angel Dreams – Melissa Virtue și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

Începem anul cu o energie de pământ – este vorba despre lucruri concrete și aici vorbim despre lucruri practice: abilitățile pe care noi le-am șlefuit sau am început să lucrăm la ele sunt recompensate. Ce înseamnă asta? Dacă am început să lucrăm pe ceva ce era important pentru noi, am început să ne cultivăm hobby-urile, am pus niște seminte legate de vreun proiect – lucrurile acestea deja încep să se vadă în ianuarie și în același timp suntem trimiși la școală. Și zicem: OK, bun! Am început asta dar ca să merg mai departe am nevoie de niște cursuri. Avem nevoie de o anumită cunoaștere deci ne îndeamnă să căutam acele cursuri, acele cunoștințe sau poate acei oameni de care noi avem nevoie. Și într-un fel sau altul ne întoarcem înapoi la școala (asta este și senzația). Așadar să nu ne mirăm dacă ne bate gândul să facem poate o facultate, indiferent de vârsta pe care o avem, sau să facem niște cursuri de specialitate pentru că aceste specializări pot să ne aducă abundența, vom câștiga mai bine. Așadar să ne întrebăm ce am putea să facem în așa fel încât să căștigăm făcând ceva ce ne place, urmându-ne pasiunea. Este o lună în care sunt încurajate astfel schimbările profesionale. Dacă vedem o ofertă sau cineva ne spune despre un loc de munca dar care pare să ne provoace pentru că trebuie să încercăm lucruri noi atunci ar fi bine să spunem DA. Cu cât ne scoate mai mult din zona de confort, cu atât este mai potrivit pentru noi. Să nu uităm însă să ne consultăm intuiția legat de acest pas.

Arhanghelul Mihai ca și completare ne spune să fim încrezători pentru că o să avem de furcă cu genul acesta de convingeri: “Cine sunt eu să fac asta? Sunt o grămadă care fac deja lucrurile astea si nu o să mă bage pe mine nimeni în seama. Nu poți câștiga făcând ce îți place. Ce o să zică lumea?” Nu este vorba despre ceea ce avem noi, ci ceea ce facem noi are amprenta noastră energetică, nu poate nimeni să producă același lucru, indiferent dacă este vorba despre un produs identic, energia este diferită. Deci important este să ne deschidem și să vedem ce este acolo pentru noi și să ieșim din zona de confort, să spargem convingerile acelea cum ar fi ca: Eu nu o să căștig!, Nu o să-mi fie bine!, Cine mă valorizează? Cum o să fac asta? Nu am bani, nu-mi plătește nimeni rata!, etc. Arhanghelul Mihail ne spune în felul următor: să ne conectăm la înțelepciunea divină, la puterea noastră interioară, la iubire (pentru că pe frecvența iubirii găsim ceea ce este potrivit pentru noi), creativitate (să ne lăsăm duși de energia aceasta a creativității și inspirației), abundență (și noi merităm să avem o stare de bine). Dacă noi suntem bine și ceilalți sunt bine. Iar la capitolul sănătate – avem parte de un avertisment.  Nu mai putem sta în locuri care nu sunt potrivite (simțim asta de cel puțin 10 ani), adică nu mai putem sta într-un job care nu mai este potrivit pentru noi pentru că ne îmbolnăvim; nu mai funcționează, nu se mai poate. Deci sănătatea este un indicator dacă suntem la locul potrivit sau nu. Dacă începem să avem stări de rau sau să nu ne simțim bine, este important să cerem călăuzire pentru a face schimbarea cât mai repede.

Așadar ne așteaptă o lună de acțiune, în care știm care ne sunt prioritățile, ne cerem drepturile și facem multe din lucrurile pe care le-am amânat. Ne putem imagina că acum avem acces la “bucătăria” universului și putem să ne apucăm să creăm viața pe care ne-o dorim. Dacă însă nu folosim ingredientele potrivite, dacă exageram sau din contra ne facem mici ca să facem bine, rezultatul scontat nu va apărea. Deci totul trebuie să fie făcut după rețeta sufletului nostru, cu amprenta noastră, având curajul de a fi autentici și de a cere ceea ce merităm. Ne cerem puterea înapoi și pășim puternic pe un nou drum croit după energia noastră și urmând steaua noastră.

 

În prima parte a lunii

În prima parte a lunii, până pe 13 ianuarie, suntem într-o perioadă de confuzie, ne este greu să înțelegem ce vrem sau poate încă nu vrem, dar în același timp simțim că se conturează prioritățile, valorile, relațiile de care avem nevoie în viitorul apropiat. Facem altfel de alegeri chiar dacă cei din jur nu par să înțeleagă “ce ne-a apucat”. Alegerile pe care în sfârșit le facem îi vor ajuta și pe cei din jur, pentru că dacă noi suntem bine avem și lor ce să le oferim. Este o perioadă de explorare, ne întrebăm care sunt lucrurile mici care ne aduc fericire, ce am putea să facem mai mult astfel încât să ne simțim împliniți. Putem alege să facem un curs, să mergem la sport, să mâncăm mai sănătos și toate aceste lucruri ne vor ajuta să avem încredere in noi. Cumva simțim că ne întoarcem “acasă”, este un început în care ne regăsim pe noi și care ne va da energie și vitalitate să mișcăm lucrurile în viața noastră. Nu o să ne iasă tot ce ne propunem, de aceea explorăm, important este să nu renunțăm prea repede, pentru că dacă perseverăm vom găsi pasiuni care ne vor hrăni sufletul de aici înainte.

 

În a doua parte a lunii

Din 14 pana pe 22 ianuarie avem parte de o energie de „corecție”, ni se scot la suprafață multe aspecte din noi la care avem de lucrat. Ce obiceiuri avem și nu sunt bune, cum vedem lucrurile și ce schimbare de perspectivă avem nevoie, ce convingeri avem de care ar fi bine să scăpăm, ce am crezut de anumiți oameni și poate era greșit. O să avem momente în care vom spune: ohh.. dar eu nu vedeam așa lucrurile, acum abia înțeleg. Multe momente de AHA… momente care schimbă multe în modul în care ne trăim viața. Pentru că avem aceste conștientizări vom avea tendința să ne biciuim.. să zicem: cum de nu am văzut, de ce nu m-am “trezit” mai devreme, puteam să fac lucrurile atlfel, dacă aș fi făcut așa lucrurile eram altfel azi etc. Regretele nu ne ajută, important este însă să înțelegem că tot ceea ce am trăit ne-a adus în acest moment. Călătoriile în colțurile noastre mai întunecate sunt necesare pentru evoluția noastra și noi acum va trebui să ne aruncăm în necunoscut și să învățăm să ne asumăm responsabilitatea asupra vieții noastre. Să ne spunem că ne aliniem cu iubirea și scopul nostru în această viață și atunci ne vom liniști și vom înțelege că suntem exact acolo unde trebuie să fim, și tot ce am trăit face parte din povestea vieții noastre, iar îngerii ne țin de mână la fiecare pas.

 

 

În ultima parte a lunii

Din 23 ianuarie până la finalul lunii, învățăm să ne acordăm la energia feminina, facem un pas în spate, primim, așezăm tot ceea ce am conștientizat, ne bucurăm de noi. Acum parcă se pun toate la locul lor. Suntem conectați la noi și ne bucurăm că a venit momentul eliberării, momentul în care pășim în liniștea din noi. Este de recomandat în această perioadă să lucrăm cu noi, fără a forța lucrurile, să ne iertăm, să ne iubim și să ne onorăm. Vom simți cum se activează soarele nostru interior și cum începem să luminăm având încredere în darurile noastre și în tot ceea ce aducem noi în lume.

Așadar avem o lună ianuarie în care punem lucrurile la punct.  Vom experimenta și vom face lucruri care ne vor ajuta să știm ce vrem. Ne vom cunoaște prioritățile și va fi nevoie să facem cât mai multe lucruri care ne aduc fericire și împlinire. Da, vom prinde aripi și vom înțelege că puterea este la noi iar prin alegeri conștiente ne putem schimba viața.

 

Doamne ajuta!

 

Delia

 

 

Lasă un răspuns