You are currently viewing MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA IUNIE 2016

MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA IUNIE 2016

 • Post comments:2 Comments

Ghidare intuitiva pentru luna IUNIE 2016 cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 4 seturi: The Spirit Messages – John Holland, Angel Dreams – Doreen Virtue & Melissa Virtue, Magical Mermaids and Dolphins – Doreen Virtue, Archangel Michael – Doreen Virtue.

Atmosfera generala

O luna in care lucram pe tot ce inseamna VIZIUNE: unde suntem acum si unde vrem sa ajungem, care sunt valorile importante, care sunt prioritatile, ce ne dorim cu adevarat de la viata, de la noi si de la ceilalti. Este o energie care ne ajuta sa fim lideri, sa fim exemple pentru altii, sa ne luam viata in maini, sa ne asumam responsabilitatea. Inseamna aruncare in necunoscut, idealism, ambitie, carisma, motivatie.
E ca si cand ne pornim pe un drum cu masina: incepem sa o pregatim, sa ii punem benzina, sa ne asiguram ca avem tot ceea ce ne trebuie, si daca ne pregatim de a merge spre Budapesta, nu o luam spre Moscova. Asa si la noi, toate abilitatile noastre incep sa se slefuiasca pentru a porni la drum.
Energia lunii iunie ne impinge sa facem toate lucrurile pe care noi le dorim, dar este important sa stim ca noi avem deja si motivatia si ambitia sa facem lucrurile acestea, ce ni se cere insa in luna iunie este sa ne concentram pe telul propus. Deci, centrare. Pe ce ne concentram, acel lucru se intampla. Sa nu ne imprastiem in foarte multe directii, sa ne concentram, sa comunicam foarte clar ce ne dorim, nu se stie cine din anturajul nostru ne poate ajuta, sa nu ne fie frica de maretia viselor noastre si sa cautam sfaturi de la persoane care ne inteleg si ne accepta. O luna de deschidere spre alte porti care ne duc la un alt nivel de cunoastere.
Arhanghelul Mihail ne spune si el sa fim atenti la visele noastre, sa nu facem compromisuri, sa ne „hranim” visele pentru ca acolo unde ne centram atentia, acolo se intampla minuni.
Incepem sa culegem roadele dupa eforturile depuse anul trecut si in prima parte a acestui an. Pe undeva vedem luminita de la capatul tunelului, vedem firul ierbii care iese si rasuflam usurati. Se arata noi inceputuri care ne deschid inima. Ne simtim datori sa ne vindecam pentru a nu da mai departe ranile noastre si pentru a integra tot ce am primit in ultima perioada. In iunie ni se mai cere sa avem mai multa grija de noi. Sa decidem acum o ora de „me time – tu cu tine” si anunta-i pe toti cei apropiati, care chiar daca nu vor intelege la inceput si poate ne vor deranja, in timp, ne vor respecta decizia. Sufletul are nevoie de hrana, sa programam si pentru el timp asa cum programam pentru coafor, medic, cosmetica, etc. Si inca ceva. Ne vom confrunta cu sentimentul de vinovatie – „acum stau degeaba… nu produc nimic” :), Ce o sa zica ceilalti?, etc. Insa o data ce vom recunoaste importanta calitatii timpului, abia atunci timpul petrecut cu ceilalti il vom simti altfel, vom fi mai prezenti si mai conectati la nevoile lor. De asemenea ne indeplinim sarcinile cu mai multa eficienta, asta pentru ca suntem incarcati cu energie pozitiva. Asadar fa-ti timp TU CU TINE.

In prima parte a lunii

Pana pe 9 iunie 2016

Ne vor napadi amintirile si poate o dorinta de a face lucrurile ALTFEL. Insa nu trebuie sa stergem cu buretele tot trecutul, putem pastra acele bucatele in inima ca pe niste diamante pretioase. Tot ceea ce am trait in trecut ne ajuta azi, si datorita trecutului azi putem face alte alegeri. Putem de asemenea face conexiuni importante cu ce am trait in aceasta viata sau in altele si sa deschidem noi porti pentru viitorul nostru. Este esential sa avem o viziune legata de ce ne dorim si totul se va orchestra in asa fel incat sa primim toate mesajele de care avem nevoie. Putem avea acele „aha’-uri in tot felul de contexte, fie la coada la bancomat sau la un seminar, de exemplu. Parca acum simtim mai pregnanta prezenta ingerilor pentru ca le permitem sa intervina mai mult si ei ne sustin, evident. Semnele sunt „ca la prosti” si chiar putem simti atingerea lui Midas. Atentie insa sa nu ni se urce la cap.  Sa nu dam in ceea ce Caroline Myss numeste „diaree spirituala” si sa credem ca totul este un semn divin. Sa nu fortam lucrurile, ele vor face sens de la sine. De asemenea, sa avem grija ca puterea de materializare e mare si s-ar putea sa materializam si ce nu ne dorim neaparat doar pentru ca suntem inversunati IMPOTRIVA a ceva. Asadar sa perseveram si sa ne alimentam cu energie pozitiva, vitalitate, armonie. Sa ne motivam in directia care este potrivita pentru noi. Acum, pentru multi a venit timpul sa ne dam acel sut , sa facem acel salt pe care l-am tot amanat. Arhanghelul Mihail ne tine spatele si ne protejeaza. Daca simtiti frica sau orice energie negativa rugati-l sa va ajuta si sa va curete de ce nu este al vostru si nu va mai foloseste.

In a doua parte a lunii

Din 9 iunie 2016 pana pe 19 iunie 2016 simtim sustinerea chiar daca ne mai impiedicam si avem tendinta sa renuntam. In aceasta perioada este bine sa perseveram chiar daca avem parte de provocari. Provocarile, ne spun ingerii, sunt date de relatii. O sa avem de pus lucrurile la punct, de stabilit limite, de explicat ce vrem si care sunt conditiile in care vrem sa se intample lucrurile. Intuitia ne va ajuta si vom simti exact ce se va intampla si mai ales ce demersuri este necesar sa facem. Atentie insa ca asa cum ne tratam noi pe sine, asa vor reactiona si ceilalti. Daca nu avem incredere in noi, ceilalti vor incerca sa ne domine si asa mai departe. Deci primim lectii clare in legatura cu ce avem de schimbat la noi. Arhanghelul Mihail ne spune sa ne rugam, sa lasam ego-ul deoparte, sa lasam intelepciunea divina sa ne inunde si sa luam cele mai bune decizii pentru noi si toate persoanele implicate.

In ultima parte a lunii

Din 19 iunie pana la sfarsitul lunii ni se vor scoate la lumina adevarurile care ne pot durea sau pe care nu am vrea sa le recunoastem sau sa le accceptam, atat la noi cat si la ceilalti. Sa nu avem prea multe asteptari, mai ales de la ceilalti, pentru ca ceea ce vom afla ne va putea aduce profunde dezamagiri. De asemenea sa incercam sa nu reactionam si sa nu ii dezamagim pe altii. Ingerii ne spun ca suntem ca intr-o masina de spalat… putem iesi curati sau (ne)patati sau curati si patati. 🙂 toti suntem in acest proces si fiecare face ce poate. Daca stim asa nu mai luam lucrurile atat de personal. Sa ne asumam responsabilitatea DOAR legat de propria noastra viata, propriul nostru drum, propriile noastre alegeri. Asta intr-adevar poate sa ii deranjeze pe altii insa este cumva de datoria noastra sa o facem. Din nou primim mult sprijin, grija si ingerii ne ajuta sa ne centram, sa stim ce vrem si sa mergem in directia viselor noastre fara sa mai ezitam. Ne poate fi testata credinta insa doar asa intelegem ce vrea sufletul si alegem calea inimii.

In concluzie, este o luna plina de actiune, cu multe experiente, conexiuni si mesaje. Daca pana acum am asteptat, de aici inainte este timpul sa ne dam drumul pe topoganul vietii. Foarte multa sustinere, multa incurajare si necesitatea de a persevera legata de dorintele noastre si de a nu ne lasa demotivati. Se poate! Testele de credinta ne vor putea trezi la realitate, ca o apa rece de izvor dimineata pe fata calda adormita. Sa ne stabilim viziunea, ce ne dorim si sa o urmam. Ingerii lucreaza in culise cot la cot cu noi insa sa nu uitam sa le dam sarcini. 🙂
Sa curga binecuvantarile divine!

Asa sa fie si asa este.

Doamne ajuta!

Acest articol are 2 comentarii

 1. Nicu Adam

  Multumesc din inima !:)

 2. Radu Mihnea

  Adevărat ai grăit Delia,

  Am ajuns pe FB la pagina ta și am citit, cu circumspecție, până am vazut clipul pe You Tube cu ultimul mesaj.
  Mi-am analizat dinamica acțiunilor recente și, da, am constat că, întradevar, am făcut loc, în dulapuri, in curte, etc. Am răspuns oare unui mesaj divin, sau m-am conformat unei voințe superioare, din ipostaza de om simplu.

  De unde această dilemă ?

  De 8 ani mă întâlnesc cu Tatăl în dimensiunea pe care o locuiește, ocazii cu care i-am cunoscut și pe Mihail și Gavril. Doar pe aceștia doi, alți Arhangheli nu.
  La prima ieșire m-au ridicat îngerii până la dimensiunea lor, după care am continuat pasajul singur și am observat că între îngeri și arhangheli sunt 4 dimensiuni nelocuite, pustii.
  Îngerii sunt mai apropiați de oameni, ca frecventă de vibrație, Arhanghelii, ma aproape de Dumnezeu.
  De aici, necesara concluzie este că doar îngerii ajută la îndeplinirea rugilor, fiind primii care, ca nivel de vibrație pot influența mersul lucrurilor în lumea fizică.
  Funcționeaza simplu, când vă adresați ruga unei entități superioare, Iisus, Maria, sau cutare Sfânt, frecvența vibratorie a respectivei entități, prin suprapunere pe frecvența undelor cerebrale ale persoanei care se rogă, crează armonice de amplitudine foarte mare, care, repetate zilnic, impregnează suficient de mult un câmp energetic/de constiință, îndeajuns ca îngerii să acționeze în sensul creării condițiilor de îndeplinire a rugii, cu implicarea directă a persoanei în realizarea efectivă. Se crează oportunitatea necesară, dacă nu este valorificată, pa puiu !
  Mai eficientă, în sensul unei rezolvări mai rapide, este rugăciunea făcută în apropierea Sfintelor Moaște, pe același princpiu al suprapunerii si al creării de armonice.

  Cu Arhanghelii e cu totul altceva, practic viața noastră de zi cu zi este dictată de Ei, social, politic, religios etc. Practic Arhanghelii conduc lumea fizică, sunt si ei parte a Creației, Dumnezeu limitându-și rolul doar la crearea și menținerea Vieții.

  De unde am scos-o, din faptul că am experimentat amândouă extremitățile/marginile spectrului de frecvență, la nivelul de jos și la cel mai înalt. Am pomenit doar de Mihail si Gavril, în imediata aproropiere a Tatălui, cu Mihail am vorbit efectiv, nu mai este înfricoșat de apariția mea, în tranzit prin nivelul lui vibrațional, Gavril, în schimb, este efectiv descompus de spaimă și mă priveste doar când nu-s atent la el.
  Mihail actionează direct în planul fizic, î-și ia trup, și pornește războaie și revoluții, la rugămințile etniei/rasei de care aparține și care vrea să stăpânească lumea.
  Aici e aici, când funcționez la frecvența lumii fizice sunt supus autorității Arhanghelilor, care la rândul lor mi se supun când mă regăsesc în frecvența dimensiunii lui Dumnezeu ?
  Chestia tare e că Arhanghelii nu mă cunosc ca pe o persoană cu atribute ca înfățișare, vârstă, etc, ci ca pe o entitate care intră și iese pe poarta pe care o păzesc și după care știu sigur că se află doar Dumnezeu, care nu dă niciodată audiențe. Hilar !

  Mai mult nu pot spune public, decât că vă felicit pentru demersurile pe care le faceți și că m-am bucurat enorm să vă întâlnesc în spațiul virtual.

  Doanme ajută !

Lasă un răspuns