You are currently viewing MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA IUNIE 2017

MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA IUNIE 2017

  • Post comments:2 Comments

Ghidare intuitiva pentru luna IUNIE cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 3 seturi:  Arhanghelul Mihail – Doreen Virtue, Angel Dreams – Doreen Virtue & Melissa Virtue si Magical Times – Judy Bergsma.

 

Atmosfera generala

In iunie, la mijlocul anului, isi face aparitia mai pregnant si clar Arhanghelul Raziel, a carui energie o simtim pe tot parcursul anului. Energia lui este necesara ca si faina pentru aluat, nu iese nimic daca nu este magia, ingredientul principal al lui Raziel. El ne pune pe treaba si vine sa ne adune ca pe oile ratacite si ne organizeaza, ne aduce impreuna si ne indeamna sa ne manifestam darurile. Este perioada in care ne putem deschide o afacere, putem sa facem un proiect nou, ne vin idei pentru o carte, etc. Este o perioada plina de creativitate, magie si daruri. Devenim mai constienti ca niciodata de darurile noastre dar le si punem in practica, fara comentarii. Arhanghelul Raziel ne asigura ca suntem protejati si ingrijiti la fiecare pas, asa ca putem lasa grijile deoparte. Putem sa il simtim intens in aceasta luna si pe Arhanghelul Mihail care ne da curaj, perseverenta si cate un „branci” asa cu blandete pentru a putea sa ne aratam lumii asa cum suntem. O luna care ne va deschide noi orizonturi si ne va schimba profund modul in care vedem viata. Aceasta luna vine cu o trezire a inimii, o trezire care ne va forta sa ne setam standarde mai inalte, sa nu ne mai multumim cu putin. Doar nu vrei oameni care sa intre cu bocancii in inima noastra?! Este important sa nu ne multumim cu putin, sa credem ca meritam tot ceea ce este cel mai bun si mai potrivit pentru noi si ingerii vor lucra in culise pentru a ne aduce miracole. Sa punem iubire in tot ceea ce facem pentru ca doar punand seminte de iubire vom reusi apoi sa culegem roade sanatoase si care sa ne bucure.

Natura se trezeste la viata si sa nu uitam ca este momentul sa ne trezim si noi si sa cerem ceea ce ni se cuvine. Important in aceasta luna este impamantarea, sa stam in natura, sa luam in brate un copac, sa ne conectam cu energia florilor, acest lucru ne va aduce claritate in tot ceea ce facem. Vom reusi sa lasam sa plece in Pamant spre regenerare orice nu ne mai serveste.

Este iarasi un moment MAGIC in care este chemata la apel puterea noastra interioara. Este momentul sa spunem ce nu am mai spus, sa facem ce nu am mai facut, sa iesim din zona de confort asumandu-ne responsabilitatea asupra actiunilor noastre. Aceasta deschidere ne va anima sufletul si ne vom simti mai vii ca niciodata.

 

In prima parte a lunii

Pana pe 9 iunie avem destul de multa treaba. Este important sa curatam cu blandete blocajele care stau in calea fericirii noastre. Ce nu ne mai serveste este testat si datele situatiei se schimba. Pot fi rasturnari de situatii, sa nu uitam motto-ul Arhanghelului Raziel: nimic din ceea ce pare nu este ceea ce este, rasturnari care insa vor fi spre binele nostru cel mai inalt. Asadar o perioada in care daca nu fortam lucrurile, ele se vor aranja usor, insa daca punem presiune, daca ne incapatanam sa facem lucrurile la fel ca in trecut, putem avea parte de migrene, insomnii, stari de nervozitate, etc. Este timpul eliberarii pentru a putea pune noi seminte si putem face asta cu blandete, neuitand nicio clipa ca suntem copilasii lui Dumnezeu si suntem tinuti de mana la fiecare pas. Puterea interioara este blanda, bunatatea are aripi, iubirea in actiune este cea care ne ghideaza, sa nu uitam aceste lucruri in aceasta perioada. Visele noastre se pregatesc sa devina realitate insa este important sa aiba terenul pregatit. Asadar este bine sa curgem, sa renuntam la control si sa lasam lucrurile sa se cearna spre binele nostru.

 

In a doua parte a lunii

Din 10 iunie pana pe 22 iunie ne pregatim pentru vindecare, parca ni se pune balsam pe rani, pe tot ce am scormonit in ultima perioada. Avem nevoie sa ne „lingem” ranile si sa ne transmutam emotiile negative dupa o perioada de turbulente. Viata are abilitatea sa ne slefuiasca, ca pe un diamant, si tot ceea ce am trait pana acum a fost necesar. Am avut nevoie sa ne mai impiedicam, sa ne mai suparam, sa se mai spele ce nu ne mai serveste, pentru ca am avut destule semnale si nu am facut nimic. Acum insa ne linistim pentru a castiga o abilitate importanta: flexibilitatea, acum ne putem indoi dar nu ne rupem. Stim ce avem de facut si nu mai repetam greselile din trecut. Vor mai fi unele provocari ca sa intelegem ca puterea este la noi, sa ne impunem cu respect, sa credem in noi si sa avem curajul de a face ce nu am mai facut pana acum. Relatiile sunt protejate si ne bucuram de oameni cu care rezonam si care ne iubesc si ne accepta asa cum suntem. Sunt favorizate in aceasta perioada calatoriile pentru ca vei avea sansa sa intalnesti oameni care te invata mai multe despre tine, care te oglindesc, oameni care iti pot deveni prieteni pe viata.

 

In ultima parte a lunii

Din 23 iunie incepem sa devenim mai sentimentali, s-ar putea sa ne impresioneze lucruri care nu ne-au impresionat pana acum, s-ar putea sa fim emotionati din senin sau chiar sa plangem din senin. Este in regula pentru ca inseamna ca ne lasam sa simtim, iar emotiile ne sunt date pentru a fi onorate. Este bine sa le dam atentie, sa vorbim cu emotiile noastre, sa vedem ce vor sa ne transmita, ce avem nevoie sa exprimam si poate am tinut in noi. Atentie, vom primi raspunsuri insa nu le vom intelege cu mintea ci doar cu inima. O intentie pe care putem sa ne-o setam este: „Ma deschid spre ceea ce este pregatit pentru mine. Am incredere in Planul Divin. Ascult muzica inimii si glasul sufletului meu imi calauzeste pasii.” Este o perioada de noi inceputuri, se vad deja roade a ceea ce am lucrat la inceputul anului. Putem de asemenea manifesta foarte usor (atentie sa nu manifestam din energie negativa). Ne simtim ca si dupa o munca pe care am depus-o sa avem o casa noua, o gradina frumoasa si acum putem sa stam pe terasa sau sa iesim in gradina si sa ne simtim bine, vazand insa ce mai avem de lucrat… unele detalii care s-au putea sa ne scape. Insa cu siguranta ne simtim mai eliberati si pe o noua energie, a manifestarii potentialului nostru, a punerii in valoare a puterii noastre interioare.

 

Asadar o luna in care mai facem un pic de curatenie in suflet si relatii, o luna care ne pregateste pentru manifestarea potentialului nostru si a viselor noastre. Suntem iubiti peste masura si tinuti in brate de ingeri. Luna aceasta vom primi raspunsurile mult cautate si multe blocaje se dizolva. Pe finalul lunii vom fi pe o cu totul si cu totul alta energie, a vindecarii si eliberarii.

 

Doamne ajuta!

Asa sa fie si asa este!

Acest articol are 2 comentarii

  1. Maria Negru

    Luna iunie incepe foarte frumos pentru mine – v-am descoperit ! multumesc .

  2. Thoth UNO

    Multumesc!

Lasă un răspuns