You are currently viewing MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA MAI 2017

MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA MAI 2017

 • Post comments:7 Comments

 

Ghidare intuitiva pentru luna MAI 2017 cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 3 seturi de carduri:  Mesaje de la ingerii tai – Doreen Virtue, Fairy Tarot Cards – Doreen Virtue si Radleigh Valentine, Magical Mermaids and Dolphins – Doreen Virtue.

Atmosfera generala

In mai avem o carte puternica de materializare. Imaginati-va o privire puternica care te fixeaza si pur si simplu ingheti. Nu este nevoie de cuvinte, este de ajuns o privire. Este o perioada in care ce ne gandim se si intampla, asa ca sa avem grija la gandurile noastre ca s-ar putea sa materializam mult mai repede decat credem, insa atentie la gandurile bazate pe ego: vreau masina X, vreau promovarea pentru ca asa vreau si cred ca mi se cuvine… stiti vorba aia: „ai grija ce iti doresti, pentru ca ti se poate intampla” iar apoi o sa ne luam cu mainile de cap. Este o perioada buna de curatenie, mai ales in ganduri, frici, nelinisti, dar se va face curatenie si la nivel de relatii, unii oameni vor pleca din viata noastra. Sa ne amintim de abandon pentru ca nu vom intelege ce se intampla sau de ce.  Sa ne spunem mereu: „sa se aseze totul cum este mai bine pentru mine”.  Dumnezeu stie mai bine calea. Testul relatiilor ne va arata si care sunt acele persoane care ne ridica si ne ajuta sa fim cea mai buna versiune a noastra si cele care ne trag in jos si care isi vor dezvalui adevarata fata. Nu e nimic bun sau rau in asta, alegem doar sa mergem inainte, fara a incerca sa etichetam: nimeni nu este mai bun sau mai rau, doar este bun sau nu pentru evolutia noastra. O luna de testari si de mesaje care vin sa ne impinga sa luam decizii minunate pentru viitorul nostru.

Este o luna in care tot ceea ce emani si emiti ti se intoarce inapoi. Spre exemplu emani negativitate, primesti negativitate, emiti judecati, esti si tu judecat. Toate astea se petrec instant, ti se intorc drept in fata. Nu mai poti nega poate gaura in care esti sau oportunitatile care iti sar in fata. Totul se petrece cu o viteza foarte mare. Sansele pe care le aduce aceasta luna sunt incredibile insa este important sa iti faci partea ta de treaba. Universul si ingerii iti dau intalnire la jumatatea drumului. O afirmatie magica pe care o poti spune in aceasta luna este: Ma bucur in fiecare zi de miracolele care imi hranesc sufletul.

De asemenea Arhanghelul Gabriel va fi alaturi de noi pentru a ne deschide usi spre implinirea misiunii personale. Se spune chiar ca in luna asta incepem o sarcina, universul ne lasa “insarcinati” si peste 9 luni vom avea certitudini legate de energia care ni se cere sa o aducem aici pe Pamant. Asadar, permiteti sa se astearna curatenia pentru a face loc miracolelor in viata voastra.

In prima parte a lunii

In prima parte a lunii – intre 1 si 15 mai – imbracam “haine noi”. Ni se cere o schimbare de atitudine, o repozitionare fata de tot ce avem in viata noastra. Este ca si cand iti faci curat in garderoba si te minunezi cum de ai putut purta cutare bluza sau pantalon. Tot asa ne dam seama ca nu ni se mai potriveste haina invidiei sau a judecatilor, si alegem altceva, in primul rand alegem sa ne aratam lumina. Intelegem clar ce avem de eliberat, ne deschidem spre prosperitate, stim ce meritam si ne asumam responsabilitatea pentru rolul pe care Dumnezeu ni l-a dat pe acest Pamant. Da, ne vom simti mai expusi, mai vulnerabili, insa liberi. Nu mai avem nimic de ascuns, focul vietii va renaste in fiecare dintre noi.

In a doua parte a lunii

Intre 16 si 22 mai suntem invitati la socializare, la iesire in lume. Te trezesti ca esti pus in fata faptului implinit si musai sa prestezi darul ce l-ai primit de la Dumnezeu. Suntem scosi in lumina reflectoarelor si totul este la vedere. Fiecare pata se vede, fiecare scapare se simte insa ceea ce va fi de apreciat este ca am aparut, ca ne-am aratat si suntem dispusi sa mergem pe drumul trasat de Dumnezeu. Oamenii ne vor putea dezamagi, poate unii vor crede ca am luat-o razna, altii ca nu suntem perfecti, etc. Se vor cerne relatiile, testele sunt la locul lor in aceasta luna. De asemenea ingerii ne roaga sa invatam autenticitatea de la copilasi. Ei stiu ce vor si stiu sa se arate exact asa cum sunt. Arata-ti stralucirea si lumina si vei atrage oameni care te “cunosc” si te simt. Fa-ti propriul tau “trib” si onoreaza-l asa cum trebuie.

In ultima parte a lunii

In ultima parte a lunii, dupa 23 mai avem o energie puternica solara. Atat Arhanghelul Gabriel cat si Arhanghelul Uriel vor lucra intens cu noi pentru a ne reda increderea, a ne castiga respectul, pentru a arde flacara iubirii, pentru a elimina din plexul solar si din inima neiertarea, neiubirea de sine, fatarnicia, invidia, lipsa autenticitatii, furia, controlul, tot ceea ce ne-a intoxicat mintea si inima. Suntem invitati sa ne simplificam viata si sa o traim in armonie si bucurie. Arhanghelul Uriel ne averizeaza sa nu mai punem pe nimeni mai presus de noi, intotdeauna cand altii sunt prioritate nu facem decat sa ne dam puterea si asta este o forma de egoism. Cei care au nevoie de noi vor stii sa ne gaseasca si noi trebuie sa avem rezervoarele pline din care sa putem oferi. Noi oportunitati se vor arata in aceasta perioada dar pe o alta energie fata de trecut, insa vor fi si multe teste de credinta.

 

Asadar o luna mai VIBRANTA, nu ne vom plictisi, avand suficiente evenimente care sa ne scuture sau sa ne entuziasmeze. Nu avem jumatati de masura in aceasta luna: ori e alba, ori e neagra; ori merge, ori nu merge. Nu mai putem taragana sau trage de par anumite situatii. Totul se transeaza, totul este la vedere.

Doamne ajuta!

Acest articol are 7 comentarii

 1. maria

  Multumesc Delia Muresan si îti sînt recunoscatoare pt.tot

 2. veronica

  Multumesc, multumesc, multumesc numai bine

 3. Adi

  Doamne ajuta! Multumesc <3

 4. Mariana

  Multumesc! Multumesc! Multumesc!

 5. Deniss

  Multumesc ! Doamne ajuta!

 6. Condela

  Mulțumesc ? dragă d-na Delia sunteți minunate…. Vă iubesc ? ? ? ?

Lasă un răspuns