You are currently viewing MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA MAI 2018

MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA MAI 2018

  • Post comments:1 Comment

Calauzire intuitiva pentru luna MAI cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 4 seturi: Energy Oracle Cards – Sandra Anne Taylor, Archangel Gabriel Oracle Cards – Doreen Virtue, Archangel Michael Oracle Cards – Doreen Virtue si Mesaje de la Arhangheli – Delia Muresan.

Atmosfera generala

Iata ca schimbam un pic registrul. Luna mai se pune frana, asta inseamna ca vor fi intarzieri de tot felul, schimbari de planuri, lumea poate sa iti spuna lucruri sau se vor dezvalui lucruri din culise, vom afla in luna mai lucruri ascunse de noi sau ceva ce nu ni s-a spus. Va fi nevoie sa fim mai atenti la ceea ce se intampla in jurul nostru si sa nu fim atat de creduli, vom primi informatii care sa ne destabilizeze si confirmarea vine de la Arhanghelul Mihail care ne spune: „Mentine-ti intentia initiala!”.

Este ca si cum pornim la drum si zicem: Stai ca o mai iau un pic la stanga, stai ca o mai iau un pic la dreapta! Stai ca ma mai opresc la nu stiu cine. Nu! Mentine-ti intentia initiala! Asta spune si Arhanghelul Mihail. Deci toate aceste schimbari de planuri, intarzieri, sunt de fapt niste teste in luna mai iar noi trebuie sa ne mentinem increderea si credinta si sa mergem inainte. Sa ne intrebam care este scopul legat de ceea ne dorim, unde vrem sa ajungem, ce ar fi important pentru noi, sa nu ne lasam distrasi si sa facem ce este de facut.

Vom afla de asemenea care oameni sunt sinceri in viata noastra, care oameni sunt cei pe care ii vrem pe termen lung alaturi de noi iar noua ni se cere sa fim onesti si sinceri cu noi, sa fim mai curiosi, sa facem lucrurile asa cum le simtim si nu asa cum ni se spune ca trebuie sa le facem. Ni se da ragaz in aceasta luna sa ne clarificam intentiile: Ce vrem sa facem? Ce ar fi important pentru noi? Ce ne blocheaza acum? etc. Asa putem cere calauzire astfel incat sa primim informatiile de care avem nevoie, sa eliberam fricile si indoielile care stau in calea noastra si sa avem curaj si incredere sa actionam conform a ceea ce simtim si ne dorim.

Luna mai vine cu provocari din exterior dar vine si cu informatiile de care avem nevoie. Important in luna mai este sa facem ceea ce ne este frica din energia iubirii, adica simtim sa facem ceva si actionam, indiferent de contextul exterior.

In aceasta perioada va fi nevoie sa cerem ajutorul, sa incercam sa eliberam tot ceea ce noi credem ca putem face si sa evaluam corect munca noastra, capacitatea de implicare, de a darui, etc. De fiecare data cand spunem ca putem face ceva si de fapt nu suntem capabili sa facem acel lucru, nu vom face decat sa ne indepartam de la misiunea noastra si sa hranim ego-ul. Nu este necesar sa demonstram nimanui nimic, insa este necesar sa stim ce este important pentru noi, sa ne fim fideli noua, sa avem grija de noi, sa ne acceptam si sa ne iubim asa cum suntem. Intotdeauna se gasesc solutii si intotdeauna, ca si in natura, putem sa gasim un echilibru, important este sa vrem si sa cerem acest lucru.

De asemenea in aceasta luna se va lucra mult pe partea de comunicare, vom fi nevoiti sa spunem ce ne doare, sa spunem nu, sa transmitem un mesaj desi ne este teama, sa iesim in fata si sa ne asumam ceea ce noi suntem. Va fi important sa corelam ceea ce se intampla in exteriorul nostru cu ceea ce noi emanam din interior. Daca iti este teama vei atrage situatii care sa te puna in energia fricii, daca crezi ca vei reusi vei atrage situatii care sa iti demonstreze ca ai sprijin si poti sa faci ceea ce iti propui.

Consider ca aceasta luna ne va apropia mai mult de noi, ajutandu-ne sa ne iubim mai mult si sa ne pretuim mai mult. Relatiile care nu sunt sustinute de iubire vor fi testate si vom fi nevoiti sa ne pozitionam altfel fata de anumiti oameni din viata noastra.

Pentru cei care isi cauta un partener aceasta luna este potrivita si aduce in viata noastra persoane speciale.

In prima parte a lunii

Pana pe 9 mai o sa avem senzatia ca suntem la scoala. Vom fi impinsi sa ne facem temele, sa ne deschidem inima, sa facem lucrurile altfel decat le-am facut pana atunci, sa ne ridicam deasupra problemelor si sa gasim solutii ingenioase care sa ne puna pe o alta cale. Este o perioada intensa pentru ca avem senzatia ca ni se cer prea multe, ca suntem complesiti. Insa asta este mai ales pentru cei care nu si-au facut temele in lunile anterioare. Am avut deja destule avertismente. Acum este momentul in care primim raspunsuri si intelegem de ce nu a mers ceva, de ce am avut anumite provocari. Este si o perioada de vindecare prin expunere, ca si cand daca ti-e frica de inaltime, te vindeci urcand pe cea mai inalta cladire. Asa va fi pentru noi inceputul acestei luni, ceea ce va insemna ca va fi nevoie sa facem lucruri de care ne este frica. Insa avem calauzirea, vedem steaua noastra, stim pentru ce ne zbatem, stim incotro mergem si asta ne da forta si incredere.

In aceasta perioada ar fi recomandat sa facem acele cursuri care ne ajuta sa ne regasim sau cursuri care ne pot dezvolta din punct de vedere profesional, tot ceea ce consideram ca ne va aduce claritate legat de viata noastra. Sa nu uitam in aceasta perioada sa lucram mai mult cu Arhanghelii Mihail (pentru curaj si incredere), cu Arhanghelul Rafael (pentru deschiderea inimii si a face lucrurile din energia iubirii) si cu Arhanghelul Jofiel pentru a ne urma steaua si a primi semnele de care avem nevoie ca suntem pe drumul cel bun.

In a doua parte a lunii

Din 10 mai pana pe 21 mai simtim cum se rupe ceva, ceva se termina ca sa faca loc pentru ceva nou. S-ar putea sa o simtim ca pe o perioada de detoxifiere, dar stim ca vom fi mult mai bine dupa ce acest moment va trece. Se vor risipi multe blocaje in momentul in care vom decide sa ne ingrijim mai mult de noi, sa nu mai luam personal lucrurile pe care altii ni le arunca, sa facem alegeri constiente si spre binele nostru cel mai inalt. Arhanghelul Jeremiel vine sa ne ajute sa ne facem antrenamentul pentru noi inceputuri, este important sa ne ascultam intuitia si sa renuntam la autosabotare. Vom avea revelatii ca de multe ori singurii care stam in propria cale suntem tocmai noi. Tot in aceasta perioada vom fi loviti de mai multe ori in ego, tocmai pentru a intelege si depasi anumite provocari care sunt date de dorintele noastre de a demonstra, de a arata sau de fricile noastre. Ar fi indicat sa facem mai multe lucruri pentru noi si sa ne vedem asa cum ne vede Dumnezeu prin ochii iubirii.

Atentie la „intreruperi” – sa nu ne abatem de la calea noastra si sa ne intoarcem mereu la intentia initiala, sa nu uitam ce avem de facut, de unde am plecat si incotro vrem sa mergem.

In ultima parte a lunii

Din 22 mai pana la finalul lunii incep semintele pe care le-am pus sa dea roade. Este clar ca suntem pregatiti sa facem lucrurile altfel, sa ne detasam si sa pornim deja pe un drum nou, cu multe perspective frumoase. Urmeaza inca schimbari semnificative, suntem constienti de asta, insa stim ca avem cheia si ca noi putem sa razbim atata vreme cat suntem pe calea noastra si suntem acolo unde ne vrea Dumnezeu. In aceasta perioada sunt incurajate noi proiecte, ne vor veni multe idei noi si inspiratie (sa avem tot timpul cu noi un pix si un carnetel), vom vedea lucrurile cu totul altfel, vom simti ca tot ceea ce facem ne ajuta sa construim drumul nostru spre inainte. Singura „conditie” este sa facem lucrurile din iubire si sa ne lasam sa curgem acolo unde este nevoie de noi.

Asadar, o luna mai ce ne scutura la inceput ca apoi sa ne pregateasca pentru noi inceputuri, pentru asumare, incredere si care ne va arata ca semintele pe care le-am pus chiar dau roade. In aceasta luna primim raspunsuri: ce anume ne blocheaza, de ce ni s-au intamplat anumite lucruri, care sunt oamenii care sunt meniti sa ne ramana alaturi, unde ne-am autosabotat, cat de sinceri am fost cu noi si cum vrem sa fie viata noastra. Este evident ca trebuie sa facem lucrurile altfel si la fel de evident este ca avem cheia, avem raspunsurile, important este sa actionam si sa facem ceea ce ne este frica.

Doamne ajuta!

Delia Muresan

Acest articol are un comentariu

  1. Toma Teodor

    Mulțumesc din suflet pentru că sunteți alături de noi ,fiind mesagerul îngerilor!

Lasă un răspuns