You are currently viewing Mesajul ingerilor pentru luna MARTIE 2016

Mesajul ingerilor pentru luna MARTIE 2016

  • Post comments:1 Comment

[cs_section id=”” class=” ” style=”margin: 0px; padding: 45px 0px; ” visibility=”” bg_color=”” parallax=”false”][cs_row id=”” class=” ” style=”margin: 0px auto; padding: 0px; ” visibility=”” inner_container=”true” marginless_columns=”false” bg_color=””][cs_column id=”” class=”” style=”padding: 0px; ” bg_color=”” fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″][x_image type=”none” src=”https://deliamuresan.ro/wp-content/uploads/2016/03/Have-faith.jpg” alt=”” link=”false” href=”#” title=”” target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=””][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_section id=”” class=” ” style=”margin: 0px; padding: 45px 0px; ” visibility=”” parallax=”false”][cs_row id=”” class=” ” style=”margin: 0px auto; padding: 0px; ” visibility=”” inner_container=”true” marginless_columns=”false” bg_color=””][cs_column id=”” class=”” style=”padding: 0px; ” bg_color=”” fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″][cs_text id=”” class=”” style=”” text_align=””]Ghidare intuitiva pentru luna MARTIE 2016 cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 3 seturi: Energy Oracle Cards – Sandra Anne Taylor, Archanghel Power Tarot Cards – Doreen Virtue & Radleigh Valentine, Magical Mermaids and Dolphins – Doreen Virtue.

Atmosfera generala
Dupa ce facem curatenie, dupa ce multumim pentru ceea ce avem, apar persoane noi in viata noastra si relatiile pe care le avem vor trece la o noua etapa. Suntem pregatiti! Nimic nu va mai fi cum a fost.
Martie 2016 ne va misca din punct de vedere emotional. Sensibilitatea poate fi la cote maxime, asadar daca vom plange din senin, si este ok sa facem asta, atunci, „suntem in grafic”, toti trecem prin aceeasi etapa.Vom percepe lucrurile mult mai usor, ni se va activa foarte mult simtul artistic si intuitia. Deci este si o luna foarte buna pentru a crea ceva, daca avem in minte sa cream ceva sau sa facem ceva nou, martie 2016 este o luna foarte buna pentru asta. Este o luna foarte potrivita pentru vindecare, mai ales prin scris. Asadar putem scrie tot ceea ce ne framanta si scrisul va avea puterea de a ne curata si vindeca. Pentru cei care vor sa scrie o carte sau articole va fi o luna cu multa inspiratie, insa mesajele transmise acum vor avea impact de transformare, nu vor fi doar vorbe.
Arhanghelul Mihail ca si completare ne spune – „Te pun pe drumul cel bun!”.
Asta inseamna ca primim toate provocarile ca sa ajungem pe drumul cel bun. Nu inseamna ca suntem deja acolo, ci pur si simplu ne vin clarificarile de care avem nevoie. Luna martie 2016 este luna in care suntem pusi pe drumul cel bun cu proiecte noi, cu idei noi, cu persoane noi in viata noastra, deci este o luna foarte benefica pentru NOU, DESCHIDERE, CLARIFICARI.

In prima parte a lunii
Pana pe 9 martie 2016 o sa avem senzatia ca cineva pulseaza in noi energie si asa si este. Natura se trezeste la viata si o sa simtim si noi dorinta de actiune, de a face, de a fi creativi, de a ne TREZI si noi. Insa aceasta trezire ne va face imprevizibili. Vom actiona total diferit fata de cum ne-am fi asteptat si ii vom suprinde si pe cei din jur. Se pot naste multe confuzii, poate chiar furtuni pentru ca „nu stim ce ne-a lovit”. Ne dorim libertate, ne dorim sa ne deschidem, ne dorim sa facem ceva pentru noi, dar sa ii pregatim si pe cei din jur, pentru ca altfel reusim sa generam tot felul de conflicte. Nevoia de renastere si impulsul schimbarii se simte si in AER pentru ca suntem indemnati sa ne curatam, sa ne spunem parerea, sa ne facem auziti, sa facem ceva pentru noi, etc. Si odata ce ne deschidem apar si oportunitatile. Este ca si cum acum deschidem usa spre tot ceea ce Dumnezeu si ingerii au sa ne ofere. Insa asta inseamna ca vin la pachet si provocarile si tot ceea ce mai avem de vindecat pentru a ne pune pe drumul cel bun, pentru a pasi dincolo de aceasta etapa. Prima parte a lunii este de pregatire si este important sa comunicam asertiv, pentru ca si ceilalti trec prin acelasi proces. Va dati seama ce zapaceala putem crea daca fiecare incepe sa reactioneze diferit?! Nimeni nu se mai intelege cu nimeni. Sa fim pregatiti sa ne aliniem cu tot ceea ce vine spre noi si sa nu uitam sa COMUNICAM ASERTIV.

In a doua parte a lunii
Din 10 martie 2016 pana pe 21 martie 2016 ai grija ce gandesti pentru ca se va materializa foarte usor. Sensibilitatea va fi la cote maxime si ne vom molipsi unii de la altii. E important sa ne pregatim „protectia” impreuna cu Arhanghelul Mihail pentru a nu prelua starile celorlalti. Vom avea schimbari bruste de dispozitie, ne vom pune intrebari existentiale gen: Ce caut eu in viata mea? Ne este greu sa ne regasim si este foarte usor sa ne manifestam emotiile prin frica. Indiferent ce faceti intrebati-va: creez asta din frica sau din iubire? Si daca este din frica, roaga-l pe Arhanghelul Mihail sa o dizolve si sa o inlocuiasca cu iubire. Este o perioada extraordinara pentru vindecare, pentru scris, pentru desenat, pentru reconectare la tot ceea ce inseamna esenta divina. Parca se deschid cerurile si ni se astern in cale toate instrumentele de care avem nevoie pentru a ne pune pe calea inimii. E bine sa profitam de aceasta perioada pentru ca ne curata de tot ceea ce nu mai avem nevoie si ne creeaza contextul pentru reechilibrare. Toate semintele ce se vor sadi in aceasta perioada vor da roade in octombrie 2016. E bine sa profitam chiar daca vom simti ca suntem prea sensibili, chiar daca „nu ne vine” sa facem o munca interioara obligatorie, chiar daca o sa avem provocari. Satisfactiile si roadele vor fi pe masura. Asadar sa ne deschidem spre potentialul nostru cel mai inalt.

In ultima parte a lunii
Din 21 martie 2016 incepem sa respiram usurati, simtim ca scufundarea in adancurile sufletului dau roade. Ne simtim diferit, parca avem alti „ochelari” cu care privim viata, simtim aprecierea celorlalti si este un timp foarte bun pentru socializare. Pot intra oameni noi in viata noastra si este o perioada buna sa ne reconectam si la copilul nostru interior. O perioada jucausa, in care ne bucuram de lucrurile simple: de o floare, de un suras de copil, de o imbratisare, de un cadou, etc. Relatiile care au ramas in viata noastra sunt relatii care ne hranesc, care ne incarca pozitiv si care ne ofera o noua perspectiva asupra fiecarui lucru pe care il facem. Intuitia e puternica si daca ni se transmite sa mergem undeva, sa facem un anumit lucru sau sa ne intalnim cu cineva, sa o ascultam pentru ca ne poate aduce daruri neasteptate. Daca apar oportunitati neprevazute sa le acceptam pentru sunt spre binele nostru cel mai inalt, chiar daca par sa fie surprinzatoare. Incheiem luna cu surprize placute, cu binecuvantari divine si oameni minunati alaturi.

Asadar o luna a sensibilitatii, o luna in care incepem in tromba, cu multa confuzie si multe provocari. Apoi manifestam ceea ce este cel mai benefic pentru noi, desi nu va fi usor si s-ar putea sa nu ne placa si incheiem cu daruri si surprize placute. Ingerii ne rasplatesc pentru munca interioara pe care o depunem ca sa ne ridicam vibratia si sa ne bucuram de scoala aceasta pe Pamant.

Asa sa fie si asa este.

Doamne ajuta!

Delia Muresan
Spiritual Coach, Terapeut in terapia cu ingeri[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section]

Acest articol are un comentariu

  1. Aura Dvoracic

    Multumesc !

Lasă un răspuns