You are currently viewing MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA MARTIE 2017

MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA MARTIE 2017

  • Post comments:0 Comments

Ghidare intuitiva pentru luna MARTIE cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 3 seturi:  Magical Messages from the fairies – Doreen Virtue, The Power of Surrender Cards – Judith Orloff  si Magical times – Empowerment Cards – Jody Bergsma

 

Atmosfera generala

Luna aceasta vine cu multa emotie, cu accent pe relatiile de familie, pe socializare, pe iesirea in fata. Este timpul cumva sa ne imbratisam emotiile si sa ne asumam cine suntem. O luna in care vom putea trece usor de la o stare la alta.. de la agonie la extraz si invers, insa o luna in care ne vom simti si eliberati de povesti emotionale pe care le duceam de multa vreme. Este important in aceasta luna sa lucram pe relatiile de familie, sa vedem ce mai este de vindecat cu mama, cu tata (chiar daca poate nu mai sunt), sa ne intoarcem spre stramosi si spre energia Mamei Pamant. Sa ne enumeram binecuvantarile divine si sa ne bucuram de fiecare moment si de fiecare persoana care este in viata noastra. Este o luna care ne va aduce intelegeri mult mai profunde legat de ce am venit in familia in care am venit, ce avem de facut pe mai departe, ce ni se cere la nivel de suflet sa facem si cum putem face asta. O sa avem nevoie de credinta si curaj sa mergem mai departe constientizand comoara ca si povara pe care o ducem in spate. Legaturile, juramintele care s-au facut de stramosi pot fi acum usor dezlegate sau se pot face reprogramari sau curatari profunde pe neam. De asemenea ni se cere luna aceasta sa ne conectam si la copilul interior, sa ne jucam, sa ne dam voie sa fim inocenti si puri, pentru ca asa suntem de fapt.

In aceasta luna vom simti si „mirosul” puterii, vor fi multe lupte de putere insa cele mai dureroase vor fi cele in relatiile de cuplu. Parca fiecare ne vom pierde in celalalt ca sa ne regasim din nou. Daca nu avem o relatie de cuplu vom face asta cu parintii sau cu alte persoane apropiate. Se vor naste conflicte din nimic pentru ca fiecare parca este in cautarea unor raspunsuri si „reusim” sa ne razbunam pe cine nu trebuie. De asemenea avem tendinta in aceasta luna sa exageram si sa facem din tantar armasar. Asadar ar fi recomandat sa fim atenti la decizii si sa nu facem lucruri pe care le-am putea regreta. Este insa o perioada favorabila de a ne scutura de tot ce ne umbreste lumina si sa pasim in energia potentialului nostru. Sa ne luam puterea inapoi si sa ne dam sansa de a crede in maretia unei vieti asa cum vrea Dumnezeu sa o avem, in armonie cu tot ceea ce exista.

In prima parte a lunii

Pana pe 14 martie o sa avem tendinta de a ne gandi obsesiv: la o situatie, la o persoana, etc. Facem „scenarite” care ne mananca din timp si energie. Parca ne invartim in jurul cozii si parca nimic nu se clarifica asa cum am vrea, ba mai mult parca informatiile pe care le primim ne fac si mai confuzi. Este de fapt un test pentru a vedea cat de determinati suntem sa facem anumite schimbari in viata noastra, cat de dedicati putem sa fim misiunii personale, rolului pe care l-am primit aici pe Pamant. Ni se cere sa iesim din minte si sa ne abandonam vindecarii, sa alegem sa ne suflecam manecile si sa incepem o munca cu noi, o munca care ne va aduce eliberarea. Uneori este nevoie ca paharul sa fie plin, sa se reverse ca sa stergem apoi masa. Ni se va cere aceasta munca care va presupune si a lucra cu energia stramosilor, cu mostenirile noastre, va presupune curaj de a privi acolo unde ne-a fost teama sa privim, puterea de a ne gasi „centrul”, sursa puterii si de a lasa sa izvorasca acolo tot ceea ce avem nevoie.

 

In a doua parte a lunii

Din 15 pana pe 23 martie o sa avem o perioada in care provocarea va fi sa stam in solitudine, sa nu actionam, sa punem pe hartie ce ne dorim, sa lucram la viziune, sa fim mai mult in conexiune cu noi decat cu cei din exterior. Este bine sa nu reactionam in relatiile cu ceilalti, pentru ca am putea face/spune lucruri pe care le vom regreta. Este perioada aia de curatenie inainte de a pune niste seminte si ca sa ne auzim vocea interioara este bine sa dam volumul mai incet la tot ceea ce este in exterior. Mintea ne va mai juca feste insa inima ne va chema spre o reinnoire, spre o noua versiune a noastra, asa ca ar fi bine sa o ascultam. Este o perioada in care din acel spatiu sacru din interior ne pot veni idei care sa schimbe drumul nostru, sa ne repozitioneze fata de viata noastra. De asemenea, putem avea revelatii care sa ne repozitioneze fata de ceea ce facem profesional.

 

In ultima parte a lunii

Din 24 martie vin provocarile si este important sa nu facem compromisuri. Vom avea tendinta de a ne lupta pentru ca simt ca avem dreptate dar asta nu facem decat, din nou, ca sa ne duca in minte unde scenaritele vor prinde din nou viata. Relatiile vor fi testate si vom fi nevoiti sa invatam sa lasam lucrurile sa se aseze asa cum este mai bine chiar daca ni se pare ca ni se face o nedreptate, chiar daca consideram ca nu este corect, chiar daca lucrurile par cu totul atlfel decat ne-am fi dorit. Sa nu uitam ca ingerii ne invata dreptatea divina, ceea ce poate fi foarte diferit fata de dreptatea de aici de pe Pamant. Este insa esential sa fim autentici, sa spunem ceea ce gandim si simtim intr-o forma asertiva, sa invatam sa ne pastram coloana vertebrala chiar daca situatiile in care suntem ne pot zdruncina din multe puncte de vedere. Sa invatam sa ne proiectam in viitor dar sa traim in prezent. Sa avem viziune insa sa luam lucrurile pas cu pas. Sa ne hranim visele dar sa nu uitam sa actionam in directia acestor vise in fiecare zi. Tot ceea ce avem nevoie exista deja in noi.

 

Asadar o luna martie care ne impinge spre autenticitate, incepem cu vindecari si curatari puternice insa totul se intampla pentru a putea cobora in spatiu nostru sacru din interior si a gasi acolo tot ceea ce cautam. O luna in care putem primi raspunsurile pe care le-am cautat de multa vreme. Insa nu este o luna pentru decizii majore, mai mult o luna de insamantare, de reconectare la puterea noastra interioara. Ne vom trezi ca dintr-un vis si vom avea capacitatea de a vedea viata altfel decat pana acum. De asemenea pentru ca incepem sa ne manifestam cat mai autentic, relatiile vor fi testate si vom vedea mai clar care sunt oamenii care pot si isi doresc sa ne accepte asa cum suntem cu adevarat.

Doamne ajuta!

Asa sa fie si asa este!

 

Lasă un răspuns