You are currently viewing MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA MARTIE 2018

MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA MARTIE 2018

  • Post comments:2 Comments

Calauzire intuitiva pentru luna MARTIE 2018 cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 4 seturi: Angel Prayers Oracle Cards – Kyle Gray, Archangel Michael – Doreen Virtue, Daily Guidance from your Angels – Doreen Virtue si Mesaje de la Arhangheli – Delia Muresan.

Atmosfera generala

In luna ianuarie am pornit in forta motoarele, apoi in luna februarie am coborat in suflet, iar martie vine cu o energie care ne domoleste pentru ca tema lunii martie este RABDAREA. Asa simt ca va fi 2018: cand “Hei, rup!” cu actiune imediata, cand lasam lucrurile sa se aseze, iar momentul actiunii sa fie cel pe care il simtim, nici mai devreme nici mai tarziu. In energia lunii martie este important sa facem planuri pe termen lung, sa ne gandim la o viziune, ce ar fi important pentru noi… si cand vorbesc despre viziune, vorbesc despre faptul ca noi ne vedem deja acolo si cum ne vom simti cand am materializat ceea ce ne dorim. Chiar daca ne dorim ceva material, spre exemplu o masina, sa ne gandim care sunt emotiile pe care le simtim avand acea masina: implinire, bucurie, etc. Asadar, nu masina era neaparat importanta ci ceea ce traim avand acea masina. La asta este nevoie sa lucram pentru a materializa ceea ce avem nevoie si nu ceea ce ne dorim. Asta pentru ca nu tot ceea ce ne dorim avem nevoie, sa vedem dincolo de aparente.

Rabdarea – da! – aici o sa fie o lectie importanta pentru foarte multi dintre noi. Si nu este vorba doar de rabdarea cu noi ci si in ceea ce ii priveste pe ceilalti. Este crucial sa nu ne bagam in oala altuia si sa nu mai ajutam cand nu e cazul. Va reamintesc ca daca ajutam pe cineva privam acea persoana sa invete din experienta oferita si nu facem decat sa atragem noi alte experiente, care nici macar nu au legatura cu noi. Concret, daca ajutam pe cineva financiar si nu era nevoie sa o ajutam (persoana aia este cu siguranta intr-un cerc vicios legat de bani), ii vom prelua lectia si ne vom trezi noi cu probleme financiare. Pentru a intelege mai bine va invit sa cititi povestea „Guru si adeptul” (link).

Va fi cu atat mai greu in aceasta luna cu cat va fi vorba despre persoane apropiate pe care nu vom avea drept divin sa le ajutam. Asadar, s-ar putea sa vedeti oameni dragi langa voi pe care stiti ca i-ati putea ajuta, dar pe care nu puteti sa ii ajutati, o sa va dati peste maini, pentru ca stiti ca nu aveti voie sa interveniti. Va fi destul de greu sa facem pasul acesta in spate si sa vedem acele persoane cum dau cu capul. Insa va fi necesar sa ne asumam asta.

Arhanghelul Mihail ca si completare ne spune: „Asuma-ti angajamentul! Fa ce ai de facut!” Asadar sa ne vedem de treaba, sa ne ocupam de „ograda” noastra si mai putin de a altuia. Daca noi o sa fim bine, o sa fim un exemplu pentru cei din jur si asta este singura cale prin care putem sa ii ajutam. Asa sa ne spunem: „ma aliniez cu mine, cu viata mea si cu misiunea mea in aceasta viata. Invat din experientele oferite si acumulez maximul de cunostinte din tot ceea ce mi se ofera acum.” (sa nu mai fie cazul sa traiesti o experienta similara.) Asumarea acestui angajament vine cu o putere mare de la Arhanghelul Mihail de a intelege ce avem de facut si mai ales de a ne cunoaste bine rolul si locul. Fiecare sa isi asume ce are de facut, este o luna care ne responsabilizeaza. Este ca si cum suntem „trimisi” la locul nostru pentru ca am umblat „lelea”. In aceasta luna daca spunem ca ne aliniem cu cine suntem noi cu adevarat ni se vor aduce exact acele experiente astfel incat sa ne „adunam” de pe unde ne-am imprastiat.

Asadar, cu rabdarea trecem marea, vine sa ne mai sustina si Arhanghelul Jofiel care ne tempereaza si care ne aduce aminte sa nu luam decizii bazate pe primul impuls pentru ca vom regreta apoi. Este important sa fim prezenti, sa vedem ce anume ne aduce bucurie, ce anume ne streseaza, ce este in spatele fricilor noastre si ne tine pe loc, sa cautam compania unor oameni ca noi, sa urmam orice fel de terapii care ne curata energia si care ne ajuta sa ne centram, sa depasim frica de a nu avea si mai degraba sa ne bucuram pentru ceea ce suntem. Noi suntem cele mai importante persoane din viata noastra. Acum intelegem mai bine ca avem puterea de a alege si noi ne creem zi de zi realitatea in care traim.

In prima parte a lunii

Luna martie incepe cu o atmosfera apasatoare, multa agitatie (de multe ori pentru nimic), multa presiune de a lua decizii si multa responsabilizare. Pana pe 11 martie suntem pusi in fata unor situatii pe care nu am vrut sa le vedem sau ne-am prefacut ca nu exista, acum adevarul iese la iveala. Este bine sa actionam cu calm, sa nu ne suparam (desi putem simti tradare, dezamagire, regrete). Chiar daca nu ne place ceea ce se intampla se intampla pentru ca noi la nivelul sufletului am cerut asta si este spre binele nostru cel mai inalt. Asadar, incep reconfigurari de traseu in foarte multe arii din viata noastra, iar relatiile se realiniaza. Nu mai putem colabora cu persoane care nu ne inteleg viziunea, nu mai putem fi prieteni cu persoane care ne critica pentru alegerile noastre, etc. Insa pentru ca putem fi coplesiti de tot ceea ce vine spre noi este ESENTIAL sa cerem calauzire divina, sa cerem semne pentru a sti clar ce avem de facut. Altfel riscam sa luam decizii din ego, bazate pe furie sau razbunare, care nu doar nu ne vor duce nicaieri ci ne vor baga mai mult intr-un cerc vicios din care va fi mai greu sa iesim. Sa facem un pas in spate, sa fim observatori, sa coboram in inima, sa actionam asa cum simtim spre binele nostru cel mai inalt, chiar daca ne este greu si chiar daca trebuie sa ne depasim fricile. Intuitia este ajutorul nostru de nadejde si ar fi bine sa o ascultam. Va fi busola noastra si ne va scoate din „intuneric”.

In a doua parte a lunii

Din 12 pana pe 23 martie simtim cum ne „trezim”, cum parca intelegem mai bine ceea ce se intampla si avem taria si intelepciunea de a spune: „pana aici”. Ne luam soarta in maini, chiar daca tematori, chiar daca ne este greu insa stim ca suntem calauziti si o sa o scoatem la capat. Este o perioada puternica in care ne desprindem de atasamente, de aspecte nocive, de rautati, de oameni care nu ne respecta, de trecut. Este perioada cea mai buna sa „divortam” de orice feluri de obiceiuri nocive: de la fumat, la amanare, la lipsa de disciplina, etc. Ne putem imagina ca ne-am dorit foarte mult sa conducem dar nu am facut nimic pentru asta. Acum primim o masina si ni se spune: urca si vezi cum e. Suntem pusi la carma vietii si nu mai putem da vina pe nimeni, noi conducem deci noi suntem responsabili. Ar fi bine sa stim incotro ne indreptam, nu? Asadar ne putem intrebari existentiale, lucram la viziune si cerem ajutorul sa luam acele decizii care sa ne duca acolo. Pentru ca se poate. Ne putem gandi ca aceasta perioada se aseamana cu pregatirea gradinii de primavara, curatam ce este vechi si plantam seminte noi. Proiectele incepute acum, ideile venite in aceasta perioada vor inflori frumos, asa ca nu uitati sa aveti cu voi mereu pix si carnetel si notati tot ceea ce va trece prin cap. Vom renaste si noi odata cu aceste idei.

In ultima parte a lunii

Din 23 martie pana la finalul lunii simtim, desi viata ni se pare data peste cap, ca incepem sa ne punem pe drumul cel bun. Da, poate este inca haos, inca plantam seminte si lucram cu noi, poate inca facem curatenie in relatii si ajungem sa ne cunoastem mai bine, insa cu toate acestea, se instaleaza undeva subtil in sufletul nostru un sentiment de calm si de pace. Asa ca este bine sa ne ancoram in acel sentiment si sa continuam sa ne aliniem cu tot ceea ce este spre binele nostru cel mai inalt. Imi vine in minte imaginea unei sculpuri, care are nevoie de multe ajustari pana la a ajunge produsul finit. Ar fi bine sa fim atenti la experientele pe care le traim pentru ca ni se arata clar ce sa NU mai facem sau „asa NU.” La finalul acestei luni vom avea capacitatea de a privi lucrurile dintr-o alta perspectiva, de a le vedea mai detasat si de a intelege care sunt cele cu adevarat importante in viata.

Asadar o luna de reconfigurare, repozitionare in care, desi la inceput va aduce haos, agitatie, spre final ne dam seama ca tot ceea ce se intampla – se intampla spre binele nostru cel mai inalt. O luna care ne inalta spiritual si care ne ajuta sa fim autentici si fideli propriei noastre persoane.

Doamne ajuta!

Cu drag,

Delia. 🙂

Acest articol are 2 comentarii

  1. Andreea

    Mulțumesc frumos!

Lasă un răspuns