You are currently viewing MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA MARTIE 2019

MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA MARTIE 2019

  • Post comments:1 Comment

Calauzire intuitiva pentru luna MARTIE cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 4 seturi: Magical Times – Jody Bergsma, Mesaje de la ingerii tai – Doreen Virtue, Archangel Michael Oracle Cards – Doreen Virtue si Mesaje de la Arhangheli – Delia Muresan.

 

  •  Atmosfera generala

Ce frumos se leaga lucrurile: in luna ianuarie inchidem anumite etape ca sa facem loc, in luna februarie ne deschidem inima si ne „reglam” relatiile iar in martie ne asteapta actiunea, vom da examenele: vom evalua lucrurile, ce merge si ce nu merge?, ce avem nevoie cu adevarat?. Una este sa credem ca stim ce avem nevoie si alta sa vedem concret ce avem nevoie. Mai clar, punem in practica sfaturile persoanei cu energia masculina din luna februarie.

Vom continua sa simtim ca relatiile sunt testate, putem regreta anumite alegeri, putem fi dezamagiti, insa este clar ca noi ne-am amagit candva. Daca in februarie erau testate mai mult relatiile de iubire si de cuplu, acum sunt testate mai mult prieteniile sau relatiile cu oameni dragi din familie, oameni care in momentul in care alegem altceva nu mai sunt langa noi sau ne critica. Spre exemplu parintii pot sa nu inteleaga alegerile pe care le facem si sa existe tensiune in familie. Vom realiza ca anumite persoane in care am crezut si pe care poate noi le-am sustinut nu fac acelasi lucru pentru noi. Vom stii ce trebuie sa ramana si ce trebuie sa plece. Iar in familie va fi nevoie sa practicam acceptarea si recunostinta. Se vor intampla foarte multe lucruri dintr-odata, vom avea senzatia ca suntem coplesiti si sa fim atenti sa nu spunem sau sa facem lucruri regretabile. De genul: “nu vreau sa mai am de a face cu tine”, „niciodata nu m-ati inteles” sau putem adresa jigniri si chiar nu este cazul. La tot ceea ce se intampla avem fiecare aportul nostru, stim ca in relatii fiecare isi lasa amprenta. Deci ceea ce se intampla nu face decat sa ne ajute sa vedem ce avem de lucru cu noi, ce am facut noi si ar fi bine sa corectam.

Cartea Arhanghelului Mihail spune: “Tu ai creat aceasta situatie, tu poti sa o schimbi”. Asadar sa nu dam vina doar pe ceilalti, sa nu spunem “voi nu intelegeti, eu am evoluat spiritual si voi nu.” Sa nu judecam sau sa ne credem ca suntem mai deosebiti, pentru ca nu este asa. In toate relatiile exista contracte care au termen de valabilitate si care pot sa expire la un moment dat. E clar ca fiecare dintre noi avem partea noastra de responsabilitate indiferent de relatii, iar in martie o sa ni se arate partea noastra de responsabilitate. Ce avem de lucrat la noi? Putem afirma ca altii ne-au dezamagit, dar oare nu ne-am dezamagit pe noi sau poate singuri ne-am umilit in anumite situatii? Oare nu noi am facut anumite alegeri sau am amanat sa facem anumite lucruri? Deci este o ocazie fantastica sa evoluam, desi nu ne va placea pentru ca se vor scormoni tot felul de lucruri din interior si ni se vor aduce momente din trecut in care am (re)actionat, hai sa zicem, gresit. O sa avem ocazia sa depistam acele situatii unde actionam la fel si care au nevoie de schimbare.

Ne vom renaste precum Pasarea Phoenix, vom avea mai multa incredere in noi si vom stii mult mai clar ceea ce este potrivit pentru noi si la ce anume este important sa renuntam. Este clar o luna in care punem punct unor situatii si o luam de la capat. Incheiem etape, relatii, situatii pe care le-am taraganat mult timp, traim o perioada extrem de importanta si ar fi bine sa fim constienti de tot ceea ce vine spre noi in aceasta luna. Cel mai usor va fi sa dam vina, sa ne suparam, sa credem ca doar noua ni se intampla insa daca dobandim o alta perspectiva asupra lucrurilor vom intelege de ce a fost nevoie sa traim acele experiente si putem face alte alegeri. Asadar sa invatam sa valsam, sa ne lasam dusi acolo unde este nevoie de noi si acolo unde am lasat lucrurile nerezolvate. Nu va fi usor dar este absolut necesar. Putem avea senzatia ca se aprinde un foc in noi, focul inimii care o sa ne lumineze calea. Iar punandu-ne pe aceasta vibratie vom aduce lumina si iubire in acele situatii din viata noastra care ne macinau. Asadar este o luna importanta, greu de dus daca vrem sa detinem controlul, insa o luna cu daruri de nepretuit, daruri pe care le-am asteptat de mult timp.

 

  • In prima parte a lunii

In prima parte a lunii, pana pe 11 martie, va fi important sa fim conectati la sursa divina, sa ne urmam intuitia si sa nu ne lasam influentati de cei din jur. Orice decizii, orice vom face va putea fi contestat, cineva se va gasi sa ne opreasca, sa ne demotiveze, sa ne dezechilibreze. Aceste influente din exterior vin defapt sa ne ajute, sa vedem daca stim cu adevarat ceea ce vrem si daca suntem dispusi sa mergem inainte cu orice pret. Daca insa suntem instabili, daca nu credem in noi, daca asteptam ca altii sa ne spuna ce sa facem, ne vom simti pierduti. Insa daca ne conectam la noi, la esenta noastra, la corpul nostru care ne poate spune multe, atunci vom putea depasi acest test. Ingerii ne recomanda sa avem un spatiu sacru, un loc in care sa ne putem conecta la esenta noastra, sa incepem un ritual care sa ne ajute sa fim mereu conectati la pacea din interiorul nostru, la acel loc sacru din inima noastra. De asemenea ne va ajuta sa ne simtim copilasi din nou, sa intelegem ca suntem copilasii lui Dumnezeu si indiferent de ce se intampla cineva are grija de noi. Inocenta copilului din nou ne va da putere si vom putea face acele alegeri constiente si care sa ne aduca bucurie. De asemenea in aceasta perioada putem avea revelatii si constientizari puternice, luati-va peste tot cu voi un carnetel si un pix si notati-va tot ce va trece prin cap. O sa fiti uimiti de cate informatii pretioase se vor descarca in aceasta luna. Este recomandat de asemenea sa participam la acele evenimente care simtim ca vor aduce lumina si iubire in viata noastra. Insa sa nu fortam lucrurile, sa lasam totul sa curga pentru ca doar asa vom ajunge exact acolo unde este nevoie de noi.

 

  • In a doua parte a lunii

Din 12 pana pe 22 martie va fi nevoie sa invatam sa fim flexibili, o tema importanta a acestei luni. Se spune ca daca esti flexibil, inveti sa te apleci dar nu te rupi. Asadar avem nevoie in aceasta luna sa privim dincolo de aparente, sa nu ne incrancenam, sa nu actionam doar de dragul de a actiona. S-ar putea ca multe lucruri sa nu se lege, sa nu intelegem, sa nu fim intelesi insa important este sa avem rabdare si compasiune. Sa ne facem o lista cu prioritatile noastre, cu intentiile pe care vrem sa le implinim, sa nu uitam in aceasta conjunctura ce ne-am propus si mai ales ce este important pentru noi. Sa evaluam ce ne aduce bucurie sau unde ni se scurge energia, cum am putea sa abordam anumite situatii diferit, ce ar fi nevoie sa schimbam la noi. Da, este un moment crucial in care sunt reflectoarele pe noi si ar fi bine sa dam tot ce e mai bun. Vom simti ca suntem mereu in afara zonei de confort, ca parca ne zbatem ca pestele pe uscat, insa totul are sens si va avea sens insa nu imediat. Asadar, este o perioada in care sa facem ceea ce ne este frica, ceea ce simteam demult dar nu am indraznit, chiar daca cei din jur s-ar putea sa nu „aprobe” deciziile noastre.

 

  • In ultima parte a lunii

Din 22 martie pana la finalul lunii, vom avea examene de trecut legat de oamenii din jurul nostru. Poate ni se vor aduce reprosuri, poate ceva din trecut vine brusc peste noi si este necesar sa luam taurul de coarne. Se vor reconfigura multe relatii apropiate si atentie daca simtim dezamagire sa nu uitam sa ne asumam partea noastra de responsabilitate. Cu siguranta am avut asteptari pe care cealalta persoana nu ni le putea implini. Vor fi momente in care vom ramane „masca”, nu credeam ca noua ni se putea intampla asa ceva, persoane pe care „le credeam altfel”, acum se vor arata in alta lumina. Tot timpul sa ne rugam ca relatiile noastre sa ia cea mai buna turnura pentru noi, sa nu insistam, sa nu ne justificam, sa nu credem ca noi suntem sfinti. Nu este vina nimanui, sa ne iertam si sa mergem mai departe. Chiar daca vom avea momente de furie, tristete, frica sa intelegem ca era momentul ca lucrurile sa fie clarificate, sa nu ne invinovatim ci pur si simplu sa intelegem ca ceea ce este potrivit in viata noastra ramane, iar ceea ce nu este potrivit este important sa plece. Vom avea senzatia ca cineva ne apasa butoanele si noi incepem sa cautam tot felul de motive sa ne aparam sau sa intelegem ce ni se intampla. Ne vom simti vulnerabili, ingenuncheati, poate chiar umiliti, neintelesi insa este doar o etapa necesara pentru evolutia noastra. Sa nu uitam sa aprindem acel foc din interiorul nostru, sa fim curajosi si sa mergem cu incredere si credinta inainte.

 

Asadar avem o luna martie in care se vor regla multe conturi. Ceea ce vom trai in aceasta luna va da tonul pentru ceea ce vom atrage in viata noastra in perioada urmatoare. Vor aparea lamuriri legate de anumite persoane, vom pune punct unor situatii care ne trageau in jos, vom invata sa curgem, sa valsam si sa ne bucuram in primul rand de noi si mai putin de ce cred altii despre noi.

 

Ca tot am vorbit de vals, luna asta va va ajuta sa ascultati aceasta muzica.

https://www.youtube.com/watch?v=rbFrXOUDyF0

 

Doamne ajuta!

Delia

 

 

Acest articol are un comentariu

  1. Mihaela Ilie

    Multumesc mult!

Lasă un răspuns