You are currently viewing Mesajul îngerilor pentru luna MARTIE 2020

Mesajul îngerilor pentru luna MARTIE 2020

 • Post comments:3 Comments

Călăuzire intuitivă pentru luna MARTIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Mesaje de la îngeri – Doreen Virtue, Angel Dreams – Melissa Virtue, Arhanghelul Mihail – Doreen Virtue, Rugăciuni către îngeri – Kyle Gray și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

Așa cum am văzut în luna februarie ni se dau niște informații, cunoaștem anumite persoane, o să vedem cum se leagă lucrurile, iar apoi aceste informații sunt procesate de mintea noastră. Așadar urmează o luna cu o energie mentală puternică, având o carte de aer. O să iasă la suprafață tot felul de frici: Dar dacă?, Dar ce o să fie dacă? Cum o să mă descurc? Etc. Scenaritele vor fi în floare. O să avem tendința să fim impulsivi, să ne aruncăm, să facem afirmații care nu sunt adevărate ci vin din fricile noastre (putem să ne supărăm pe cineva și să spunem lucruri regretabile), deci să fim atenți să nu vorbească gura fără noi pentru că vom regreta. Ce putem face? Putem să fim sinceri cu noi, să facem un pas în spate, să avem o privire de ansamblu asupra situației. De exemplu – dacă am o foaie de hârtie și o mototolesc și apoi încerc să o fac la loc nu pot. Așa se întâmplă și cu vorbele aruncate. Așadar să fim atenți la acest lucru în martie.

O altă lecție a acestei luni este răbdarea. Toate planurile care sunt întârziate sau lucrurile care nu merg să știm că au un scop divin, deci să nu ne supărăm sau să dăm din picioare. Vom avea tentința să vrem ca lucrurile să se fi întâmplat ieri si cum vrem noi. Insă în 2020 ar fi bine să renunțam la control. Totul se va întâmpla atunci când este momentul potrivit, să nu încercăm să grăbim lucrurile pentru ca mintea acolo ne va impinge. Ne va provoca această lună să facem din mintea noastră cea mai bună prietenă.

Chiar dacă nu putem face anumite lucruri ar fi bine să găsim o soluție magică care să împace pe toată lumea. Iar noi ar fi bine să ne recunoaștem limitele, să fim sinceri cu noi, să cerem ajutorul.

Arhanghelul Mihail ne spune să fim blânzi cu noi. Va fi o presiune foarte mare, ne vom simți ca într-o oală sub presiune. Parcă toata lumea vrea ceva de la noi, iar noi tot vrem să izbucnim și să-i punem pe toți la punct. Parcă ni se apasă pe butoane și vrem să îi pedepsim pe toți cei care ne cunosc și ne simt. Suntem cei mai mari “critici” ai noștri. Ceilalți nu pot avea anumite așteptări de la noi dacă noi nu avem aceleași așteptări de la noi, respectiv dacă standardele noastre sunt într-un anumit fel același lucru îl transmitem și celorlalți.

În martie avem ocazia de a ne elibera de capcanele minții și de a învăța blândețea.  Ne eliberăm de sentimentele de vinovăție. Pentru că atunci când recunoaștem ce putem și ce nu putem, atunci când avem curajul să spunem: nu mă descurc, nu știu, nu mai putem dezamăgi pe nimeni. În felul acesta ne asumăm alegerile și orice facem, orice spunem să o facem cu tact, cu înțelepciune.

De asemenea în martie avem nevoie să setăm clar niște limite: ce vrem și ce NU mai tolerăm, având în vedere bătăliile pe care le ducem fiecare va fi nevoie să fim expliciți legat de așteptările pe care le avem de la cei din jur. Este important în această lună, dar nu doar în luna martie, să lucrăm cu anumiți specialiști: terapeuți, psihologi, coach care să ne ajute să nu mai ținem lucrurile în noi, să le dăm afară însă făra a-i răni pe cei din jur. Să nu uităm să ne spunem că tot ce a fost mai greu a trecut și să ne bucurăm de viața, căutând cât mai multe motive de bucurie.

 

În prima parte a lunii

În prima parte a lunii, până pe 11 martie, suntem scuturați, parcă toata lumea vrea ceva de la noi și este important să știm ce vrem. Nu avem unde fugi, este momentul responsabilității și asumării. Parcă suntem “prinși” și trebuie să recunoaștem față de noi că este momentul unor schimbări, nu le mai putem evita. Nu este momentul să ne panicăm, indiferent de ce se întâmpla, ci este momentul confruntării și acceptării. Este momentul în care întelegem că totul este bine exact așa cum este, ne rugăm să primim ajutor că situația să se rezolve cum este mai bine pentru toate persoanele implicate și avem curajul de a îmbrățisa schimbările. Lăsăm controlul, avem credință și vom simți că nu suntem singuri.

 

În a doua parte a lunii

Din 11 pana pe 23 martie va fi nevoie să ne centrăm, să ne concentrăm pe a cultiva noi idei, noi perspective, toate ar fi bine să izvorască din iubire, doar așa vor da roade. Este o perioadă de ajustare, căutăm echilibrul si ne armonizăm cu tot ce vine în viața noastră. Va fi nevoie să învățăm să primim ajutorul, să ne dăm din calea noastră și să fim un exemplu pentru cei din jur. Voi fi inspirați, așadar dacă vrem să scriem, dacă vrem să începem un proiect să avem mereu cu noi un carnetel si un pix pentru că o să fim inspirați. Să ne notăm tot ce ne trece prin cap pentru că ideile acestea pot prinde viața chiar dacă nu fac sens acum. De asemenea să fim o inspirație pentru cei din jur, în special pentru cei tineri, care au nevoie de un mentor, care au nevoie de modele. Îi putem ajuta și susține, așadar să dăruim din timpul nostru tinerilor care vor avea nevoie de noi în martie.

 

În ultima parte a lunii

Din 23 martie până la finalul lunii, avem senzația că ieșim la suprafață, parcă acum încep să facă sens multe din experiențele prin care am trecut. Nu avem de ales decât să ieșim din zona de confort în această lună și să ne dăm ocazia să o luăm de la început. Da, se arată noi începuturi, care însă nu trebuie construite pe ruinile trecutului sau nereusitelor ci aceste începuturi sunt șansa de a face ceea ce am venit pe Pământ să facem. Așadar acum vom simți că suntem cu adevărat în contact cu adevărul și suntem pregătiți să ieșim în lume fără măști onorându-ne pe noi. Însă nu toată lumea va fi pregătită de cine suntem cu adevărat așa că ar fi bine să lucrăm cu Arhanghelul Mihail să ne țină în siguranță și să ne dea curaj să mergem înainte

Așadar avem o lună martie încărcată continuând seria schimbărilor pe care este important să le facem în viața noastră.  Va fi nevoie să ne ajustăm cu versiunea noastră cea mai bună, cu tot ceea ce implică acest lucru.

 

Doamne ajuta!

 

Delia

 

 

Acest articol are 3 comentarii

 1. Cristina

  Buna, Delia!

  Vreau sa mi cumpar un set de oracle si fiind primul, as avea nevoie de o recomandare. Care crezi ca ar fi cel mai indicat set de oracol pentru început?! Sau sa mi ascult intuitia si sa cumpar ce ma atrage cel mai mult?

  Multumesc, te imbratisez cu drag
  Cristina 💜🙏💜

  1. Delia

   Buna Cristina,

   Acest video al Deliei te va ajuta sa lucrezi cu ele: https://www.youtube.com/watch?v=y-y-f6tNdqc , iar pentru a le alege, urmeaza-ti intuitia. Poate te inspira si optiunile de pe cadouripozitive.ro 💖

   Cu drag,
   Andra

 2. Cristina

  Mulțumesc pentru răspuns!
  Stiam ca exista o diferență intre tarot si oracol. Si ce bine ca am luat setul de tarot The Crystal Power tarot, care nu se citeste revers, are carti pozitive, si intr adevar, death care e o carte considerara negativa, in acest set reprezinta transformare. 💜 Mulțumesc pentru prezentarea video a setului oracol!

Lasă un răspuns