You are currently viewing Mesajul îngerilor pentru luna MARTIE 2024

Mesajul îngerilor pentru luna MARTIE 2024

  • Post comments:1 Comment

Călăuzire intuitivă pentru luna MARTIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi:  Archangel Michael Oracle Cards – Doreen Virtue, The Shaman’s Dream – Alberto Villoldo & Colette Baron-Reid, Oracle of the Fairies – Karen Kay, Rugăciuni către îngeri – Kyle Gray și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

În această lună avem din setul de tarot cartea Zece de pământ care ne vorbește despre relații și foarte mult de partea materială. Adică în luna aceasta, martie, ar fi bine să ne conectăm cu familia noastră, să vedem ce nevoi au atât familia de bază, părinții noștri, cât și familia pe care noi am construit-o sau să ne gândim la o familie, dacă este cazul. Ne punem foarte multe întrebări legat de siguranța financiară. Ce am putea face în așa fel încât să atragem abundența, să înțelegem abundența din toate punctele de vedere, adică să aducem divinul în material. Asta vine la pachet și cu a ne pune în valoare darurile pe care le avem și a găsi magia în lucrurile simple ale vieții. Deci, atenție mare în martie să nu ne complicăm aiurea, să nu ne legăm la cap cu tot felul de lucruri. Este important să găsim bucuria în lucrurile simple, să petrecem timp cu oameni de calitate, să învățăm cum să manifestăm abundența și să ne simțim în siguranță, indiferent de ce se întâmplă în exterior, de deciziile guvernelor și așa mai departe. 

 

Cartea completare de la Arhanghelul Mihail în luna aceasta este legată de atașamente. Este momentul să desprindem atașamentele. Este momentul să nu ne mai agățăm de familie. Adică putem să avem anumite provocări, să zicem cu partenerul de viață care își dorește să facă niște lucruri și noi să avem senzația că îl pierdem pentru că el își dorește să facă ceva și atunci încercăm să ne agățăm de el. Trebuie să ne desprindem atașamentele și să-i respectăm liberul arbitru, înțelegând că nu putem să pierdem ceva ce este al nostru. Dacă trebuie să continuăm relația respectivă, o să știm asta. Nu va fi simplu, dar vorbim despre oamenii din familie, oameni apropiați care fiecare trebuie să își asume niște alegeri și noi trebuie să le respectăm liberul arbitru.

Cartea completare din setul the Shaman’s Dream este îmbrățișarea nebunului, așa i se spune, dar avem nevoie de fapt de a transmuta durerea. Pentru că pot să fie niște alegeri aici.  Este vorba de niște alegeri ale celor din jur care ne impactează și ne apasă niște butoane, ne declanșează niște amintiri, probabil din copilărie. Așadar putem scormoni în trecut și vindeca durerea. Trebuie să înțelegem că orice vine spre noi acum vine spre binele nostru cel mai înalt și vine pentru că acea energie este pregătită să fie eliberată. Da, vorbim despre eliberare, despre transmutarea aceasta a durerii, a suferinței. 

Este o lună în care sunt încurajate noile începuturi. Gata cu orice scuze, este necesar să ne eliberăm și de orice resentimente, să facem alegeri conștiente imaginându-ne unde vrem să ajunge și cum vrem să arate viața noastră. Este posibil să ne dăm seama că n-am iertat sau am pus prea multă presiune pe noi, iar acum este cazul să mergem înainte cu capul sus. Procesul de iertare este despre noi, nu despre celălalt și ne va ajuta să mergem înainte. Iar dacă punem presiune pe noi, pe situație, pe ceilalți nu facem decât să hrănim frica și vom merge înainte dar cu frâna trasă și poate chiar alegem să mergem pe un drum greșit. 

În această lună putem avea multe somatizări pe corpul fizic, corpul nostru ne va semnala exact ce nu îi convine și ar fi bine să ținem cont și să mergem la cauză. Spre exemplu pot fi relații toxice care nu fac decât să ne otrăvească și ar fi bine să recunoaștem asta și să facem alte alegeri. Tot ceea ce nu merge va ieși la suprafață în toate relațiile noastre și va fi nevoie să ne aruncăm în necunoscut. Doar așa ne vom elibera și vom da șansa noilor soluții să apară în viața noastră. Este și o perioadă în care putem avea tot felul de idei, putem avea chef să facem lucruri noi și să fim din ce în ce mai creativi. Să dăm frâu creativității pentru că ne va ajuta să ne împrospătăm viața. 

 

În prima jumătate a lunii

În prima jumătate a lunii, până pe 11 martie o să avem tot felul de trăiri intense care se vor manifesta și pe corpul fizic. Este important să îl chemăm pe Arhanghelul Rafael să ne susțină. Se întâmplă două lucruri importante: pe de o parte se descarcă o energie NOUĂ de o vibrație foarte înaltă pe pământ, energie la care corpul nostru fizic trebuie să se adapteze. Așadar putem avea palpitații, dureri de cap, amețeli, anxietate, nostalgie, ies foarte multe frici la suprafață, reacționăm ciudat etc. Important este să nu ne îngrijorăm, să nu le dăm putere, unele stări nici măcar nu sunt ale noastre, sunt preluate de la alții. Să lucrăm mult pe curățari energetice cu Arhanghelul Mihail. 

Pe de altă parte putem simți că suntem presați să ne facem misiunea, desprindem atașamentele toxice, să îmbrățișăm provocările și să ne aruncăm în necunoscut. Dacă spunem DA, Facă-se Voia TA, vom primi daruri magice și vom reuși să trecem la nivelul următor, accesând înțelepciunea divină. 

În partea doua a lunii

Din 12 până pe 22 martie ni se deschide o poartă și primim tot felul de resurse, putem avea acces la o cunoaștere străveche, putem descărca tot felul de informații, întâlnim oameni deosebiți care ne schimbă viața, avem tot felul de conștientizări care ne ajută să iertăm sau să vindecăm ceea ce ne-a ținut pe loc. Vor fi și tot felul de iluzii sau încercări, dar nu putem pierde nimic, Dumnezeu protejează tot ce este al nostru așa că nu trebuie să ne facem griji. 

Dacă ți-e frică că pierzi un job, un prieten, bani, siguranță imaginează-ți că le dai lui Dumnezeu și lași să se facă Voia Lui. Ce va rămâne este pentru tine, iar ce pleacă face doar loc pentru ceva mai bun și croit pentru tine. 

Este și o perioadă bună de instrospecție, vei ajunge atât să te cunoști mai bine pe tine cât și să te arăți celorlalți exact așa cum ești.

 

În ultima parte a lunii

Din 23 martie până la finalul lunii simțim cum ne-am tot pregătit pentru o reașezare în viața noastră, o inițiere într-o nouă etapă, o nouă energie. Avem parte de toată susținerea și simțim asta, să  integrăm tot ceea ce s-a lucrat cu noi în ultima perioadă. E un sentiment frumos de optimism, speranță, încredere și credință. Simțim ca un balsam care se așează peste noi, simțim cum se așează toate la locul lor, evident dacă am ascultat de mesajele îngerilor, și este un sentiment plăcut de eliberare. Primim o altfel de răsplată accesând acum energia ușurinței și a renașterii.

Așadar avem una dintre cele mai importante luni din acest an. O lună care ne aduce multe daruri dacă permitem lucrurilor să se întâmple și ascultăm mesajele îngerilor.

Pregătiți de daruri?

Una suntem!

Doamne ajută!

Delia

 

Acest articol are un comentariu

  1. liliana

    Multumesc. Aceasta energie se face simtita, deja. Tot ce spui aici, Delia, se intampla, deja lucreaza aceasta energie.

Lasă un răspuns