You are currently viewing MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA NOIEMBRIE 2018

MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA NOIEMBRIE 2018

  • Post comments:2 Comments

Calauzire intuitiva pentru luna NOIEMBRIE cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 4 seturi: Arhanghelul Gabriel (limba romana) – Doreen Virtue, Magical Unicorns – Doreen Virtue, The Power Tarot Cards – Colette Baron-Reid si Mesaje de la Arhangheli – Delia Muresan.

 

Atmosfera generala

Avand in vedere schimbarile din luna octombrie, aceasta luna nu face decat sa ne puna pe treaba. Insa vom avea mari provocari legate de convingerile noastre: ce stim ca putem face, legat de tot ceea ce gandim si modul in care actionam. Vom avea din nou incercari pe partea financiara: va trebui sa facem investitii sau sa vindem ceva si momentul in care actionam este extrem de important. Spre exemplu vedem un curs care este important pentru evolutia noastra iar daca nu ne decidem imediat s-ar putea apoi sa nu mai gasim locuri. Sau avem nevoie sa vindem ceva, daca nu o facem cand simtim s-ar putea sa pierdem niste bani. Orice calcule ne facem pot fi date peste cap, pentru ca nu merge sa mai „fentam”. Acest lucru, pierderea controlului, ne va destabiliza si ne va face sa nu mai avem incredere in noi, in deciziile pe care trebuie sa le luam, s-ar putea sa ne simtim singuri, pierduti, insa este totul doar o iluzie. Este momentul in care suntem testati: ce simtim, avem incredere in ce simtim, stim ce avem de facut, avem incredere si credinta, ne multumim cu putin sau credem in ceva maret, etc.

Iata cateva dintre capcanele care ni se pot intinde in aceasta luna. Sentimentul ca nimic nu este ceea ce pare este extrem de puternic, pentru ca avem doar iluzia ca nimic nu merge sau ca noi nu mai detinem controlul. Insa tot ceea ce se intampla in aceasta luna este spre binele nostru cel mai inalt. Doar ca trebuie sa invatam sa actionam fara sa mai amanam, sa avem incredere in ceea ce simtim si sa facem exact ceea ce simtim si nu ceea ce ne spun altii sa facem.

Va mai fi nevoie sa vedem care dintre persoanele din jurul nostru sunt de incredere si care nu si sa nu mai fim atat de influentabili. Arhanghelul Mihail ne spune ca noi am creat anumite situatii, noi putem sa le schimbam si sa fim atenti la ceea ce se intampla in jurul nostru ca sa stim exact ce avem de facut.

Luna aceasta ne va deschide spre oportunitati pe care le-am asteptat demult, oportunitati care simtim ca ne imping inainte si ne elibereaza de multe aspecte din trecut. Insa aceste oportunitati inseamna sa ne prezentam pe scena vietii, sa ne anuntam, sa spunem ceea ce simtim si cine suntem in acest moment. Ar fi bine in aceasta luna sa ne notam toate ideile care ne trec prin cap pentru ca putem fi inspirati si crea ceva nou. De asemenea atunci cand avem nevoie de eliberare este bine sa scriem pe o hartie ce ne preocupa si apoi sa ii dam foc. Creativitatea este incurajata si cei cu talente la scris pot avea luna aceasta o luna prolifica.

In prima parte a lunii

In prima parte a lunii, pana pe 11 noiembrie, avem si Luna Noua, ar fi bine sa formulam ce ne dorim, sa cerem si sa nu ne multumim cu putin. La finalul cererilor noastre sa spunem: sa fie spre binele meu cel mai inalt. Insa avem nevoie sa formulam clar, sa anuntam ca suntem pregatiti si ca avem puterea acum sa rezolvam ce am amanat, avem puterea acum sa ne deschidem spre anumite schimbari care in prima faza pot fi dureroase, avem puterea sa punem punct acolo unde este nevoie sa facem asta. Extrem de important este sa nu impartasim cu oricine, ci doar cu persoanele care ne sustin, care sunt in aceleasi etape ca si noi si care stiu si inteleg prin ce trecem. Asa de mana si impreuna este intotdeauna mai usor. Va fi nevoie sa inlocuim fricile cu iubire, sa actionam acolo unde ne era teama, sa facem lucruri neobisnuite si iesite din zona de confort. Suntem asteptati. De asemenea, pentru ca lumina uneori orbeste, ii vom deranja pe multi, este important insa sa nu ne uitam intentiile, sa nu ne lasam influentati si deranjati de oameni care sunt doar intr-o alta etapa decat a noastra. Vom simti ca facem pasi mici dar important este ca ii facem si mai important este sa nu dam inapoi si sa mergem inainte.

In a doua parte a lunii

Din 12 pana pe 21 noiembrie suntem invitati sa privim dincolo de aparente. Da, nimic nu este ceea ce pare, deja stim asta si cu toate acestea s-ar putea sa ne mai surprinda unele situatii, unele persoane. Provocarea va fi sa privim luna din ceilalti si sa nu ne lasam influentati. Va fi una din temele acestei luni, sa mergem inainte, in ciuda influentelor celorlalti. Va fi o perioada in care se vor rascoli anumite emotii, vom avea stari oscilante, acum sunt bine, apoi cadem in borcanul cu melancolie. Este important sa ne impamantam, sa lasam emotiile sa curga, sa nu incercam prea mult sa intelegem ci mai mult sa fim. Sa cautam sa facem cat mai multe lucruri care ne bucura, ne aduc in starea de bucurie ca a unui copil. Magia este in noi dar si in jurul nostru. Este suficient sa ne conectam la noi si la copilul din noi ca sa ne repozitionam.

In ultima parte a lunii

Din 22 noiembrie pana la finalul lunii vin multe mesaje de sustinere, incurajari si clarificari. Putem primi mesaje de la stramosi, spre exemplu, aflam cate ceva despre o bunica care are un dar pe care tu ai decis sa il pui in valoare. De asemenea pot avea loc anumite discutii in familie, important este sa inveti sa te detasezi si sa te desprinzi de acele santaje emotionale care oricum nu fac bine nimanui. Vei primi multe raspunsuri prin calauzire divina, vei intelege ce ai de facut, important insa va fi sa actionezi. Desi este greu sa iesim din zona de confort, si desi poate avem senzatia ca cineva ne-a tras un sut, avem clar un sentiment de eliberare si ca tot ce a fost mai greu a trecut.

 

Asadar o noiembrie in care suntem impinsi spre anumite schimbari, in care este important sa nu ne lasam influentati de cei din jur si sa ne asumam propriile alegeri.

O luna in care ne putem lua zborul si desi rascoliti un pic vom avea parte de rezultatele pe care ni le dorim.

Doamne ajuta!

Delia

Acest articol are 2 comentarii

  1. Ecaterina

    Respect Cerintele lunii noiembrie

  2. Maghiar Ecaterina

    Respect cerintele lunii noiembrie

Lasă un răspuns