You are currently viewing Mesajul îngerilor pentru luna NOIEMBRIE 2019

Mesajul îngerilor pentru luna NOIEMBRIE 2019

  • Post comments:0 Comments

Călăuzire intuitivă pentru luna NOIEMBRIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 4 seturi: Arhanghelul Gabriel – Doreen Virtue, Arhanghelul Mihail – Doreen Virtue, Angel Dreams – Melissa Virtue și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

Avem din nou energia apei și este momentul să ieșim la suprafață. Deci după ce suntem în confuzie, vom fi scoși la suprafață. Ni se transmite că avem toate resursele de care avem nevoie, însă e important în noiembrie să nu ne culcăm pe o ureche. Să spunem lucruri de genul: „da da, știu eu!”. Primim jumătate de informație și avem impresia că știm tot. Trebuie să ascultăm până la capăt, să ducem lucrurile la bun sfârșit. Este important să nu ne oprim la mijlocul drumului. Avem iarăși senzația că știm, se leagă lucrurile, dar de fapt nu ascultăm până la final. Vor fi niște oportunități importante pentru fiecare dintre noi în această lună, însă este important să nu ne lăsăm păcăliți de iluziile de genul: nu am bani să fac lucrul ăsta, cine sunt eu să fac asta, nu sunt pregătit(ă). Ni se pune foaia de hârtie în față și este important să dăm ce este mai bun, să recunoaștem ce nu știm și ce avem nevoie. În felul aceasta putem profita de aceste oportunități, putem crește și aceste oportunități ne pot duce într-o altă etapă din viața noastră.

Arhanghelul Mihail ne susține să spunem da, să decidem să fim fericiți și să facem alegeri care ne vor scoate din ceață deși pe moment nu ne vom simți confortabil. Și indiferent de provocările pe care le avem să vedem partea bună din noi, din ceilalți și din situația în care suntem.

Așadar primim tot ce avem nevoie pentru a ne pune pe direcția potrivită, mai ales că pe finalul lunii vom fi încurajați să dăm drumul unui proiect nou sau unei inițiative la care ne gândim de mult timp. Însă în prima parte a lunii (voi da detalii și mai jos) va fi nevoie să facem curățenie în spațiu și în suflet, să ne iertăm dacă credem că nu am făcut lucrurile la timp sau am blocat creativitatea, să facem loc pentru ca semințele pe care le-am pus cândva să se poată dezvolta și să prindă roade. Este o lună în care vom fi inspirați însă, este important (așa cum am spus și mai sus) să nu presupunem și să credem că noi știm tot, ci să recunoaștem ce nu știm și de ce avem nevoie. Este o lună bogată în eliberări și recalibrare a intențiilor noastre, doar așa putem da naștere unor lucruri noi pe măsura autenticității noastre.

 

În prima parte a lunii

În prima parte a lunii, până pe 13 noiembrie, ne simțim prinși într-o capcană. Parcă nimic nu iese, parcă sunt tot felul de surprize care nu ne cad deloc bine, parcă suntem împrăștiați peste tot și lucrurile par scăpate de sub control. Și adevărul este că da, avem nevoie să nu mai controlăm lucrurile, ci să învățăm să reevaluăm situațiile și să facem curățenie și loc acolo unde s-au adunat prea multe. Cel mai interesant aspect al acestei perioade este că undeva în sufletul nostru știam că poate nu o să meargă ceva, nu o să se lege și cu toate astea am forțat lucrurile. Vom aveam multe momente în care vom spune: “banuiam eu că această persoană nu se va ține de cuvânt și totuși am avut incredere” sau „am simțit că trebuie să fac schimbarea asta legată de stilul meu de viață și totuși nu am făcut-o” etc. Așadar nu am avut încredere în intuiția noastră, în acea voce care ne-a avertizat legat de anumite aspecte. Da, vom trece cu toții prin astfel de situații însă, important este să corectăm ce este de corectat, să revizuim ce e de revizuit și să ne poziționăm diferit față de acea situație. Este evident că va fi nevoie să ieșim din tot felul de situații nesănătoase însă, vom ieși după ce ne luăm această „palmă” ca trezire la realitate. Este o experiență necesară pentru fiecare dintre noi, important este să nu ne blamăm ci să luăm lucrurile ca atare și să alegem să facem de data asta lucrurile diferit. Persoanele dragi din ceruri pot veni să ne susțină în schimbările pe care le avem de făcut. Spre exemplu, dacă cineva drag a plecat dincolo din cauza unei boli, acea persoană te poate ajuta și susține să îți schimbi stilul de viața, să găsești oamenii potriviți aici pe Pământ care să te ajute s-o faci.

Pentru a susține energia acestei perioade destul de încărcate ar fi bine să avem un ritual zilnic. Să facem meditația dimineața, seara, să scriem în jurnal ce ne preocupă, să avem o afirmație pozitivă care să ne ridice vibrația etc. Așadar să ne stabilim acest ritual zilnic care ne va ancora în realitate și în același timp să ne ridicăm vibrația pentru a putea să ne raportăm corect la situațiile cu care ne confruntăm.

 

În a doua parte a lunii

Din 13 până pe 24 noiembrie ne vom simți într-un incubator, va fi o perioadă de reflecție, eliberări și tranziție. Nu este o perioadă în care să ne arucăm în a face lucruri noi, ci este mai degrabă o perioadă de recalibrare, corectare, o perioadă de receptivitate în care este important să învățam să primim. Așadar să ne detașăm, să facem pasul în spate, să ne consultăm cu specialiști dacă este cazul, să cerem și alte păreri însă, nu este o perioadă în care să facem orice ne trece prin cap pentru că șansele să o dăm în bară sunt foarte mari. Așadar să coborâm în noi, să stăm de vorba cu sinele nostru, să ne gândim ce ne face pe noi să fim autentici, ce avem nevoie, care este adevărul nostru interior și cumva să ne aliniem cu cine suntem noi cu adevărat. Este o perioadă de „aur” în care avem răgazul să descoperim comorile noastre interioare. Sunt recomandate orice evenimente de dezvoltare personală și spirituală, conexiuni cu oameni noi, cursuri care ne pot ajuta să ne descoperim darurile și să descoperim noi perspective asupra vieții noastre. Așadar prima condiție este să ieșim din casă și să socializăm în medii diferite, chiar dacă o să simțim că ieșim din zona de confort.

 

În ultima parte a lunii

Din 25 noiembrie până la finalul lunii, suntem gata, suntem pregătiți să începem lucruri noi. Deja putem da drumul la proiecte noi, putem semna contracte, putem începe noi colaborări, etc. Putem simți o altă energie în aer, se mai pot dezvălui unele adevăruri, mai putem aveam parte de unele dezamăgiri însă cu toate astea lucrurile se leagă și simțim că suntem exact acolo unde este nevoie de noi. Chiar ne vom putea felicita și ne vom bucura, că nu am făcut un anumit lucru mai demult sau că nu am avut încredere într-o anumită persoană. Acum vom ști la ce se referea vocea noastră interioară și ne vom bucura că am ascultat-o. Totul este bine, exact așa cum trebuie să fie și știm că ceea ce noi avem de făcut este să ne asumăm angajamentul și să mergem înainte cu ceea ce noi simțim și credem că ne definește. Este o perioadă în care ne bucurăm de realizări, în care ni se deschide inima și este o perioadă în care ne vom bucura mai mult de noi.

Așadar avem o luna noiembrie cu energii diferite. În prima parte ar fi bine să ne punem pe pauză și să revizuim mai mult viața noastră având încredere în intutie și doar pe final suntem încurajați să dăm drumul unor proiecte noi, idei noi. Ar fi bine să ținem cont de călăuzirea îngerilor pentru ca la finalul lunii să putem să ne bucurăm de succes și rezultate.

 

Doamne ajută!

Delia

Lasă un răspuns