You are currently viewing Mesajul îngerilor pentru luna NOIEMBRIE 2020

Mesajul îngerilor pentru luna NOIEMBRIE 2020

  • Post comments:1 Comment

Călăuzire intuitivă pentru luna NOIEMBRIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: The Power of Surrender Cards – Judith Orloff, The language of letting go – Melody Beattie, The Spirit Messages– John Holland, Archangel Michael Oracle Cards – Doreen Virtue și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

În noiembrie îl avem alături pe Arhanghelul Azrael pentru eliberare și transformare, dar este vorba despre o transformare spirituală, de încheierea unui ciclu, unei faze, până aici a fost așa – de aici începe altă etapă în viața noastră. Această eliberare și transformare este pregătită de foarte mult timp, doar că acum o simțim cu adevărat. Este momentul în care suntem puși pe o nouă direcție și tot ce avem de făcut este să spunem DA. La început o să ni se pară prea greu de dus, nu o să credem în ceea ce vine spre noi, o să fim plini de frici și de regrete. Însă știm, dar mai ales simțim, că nu mai putem sta pe loc sau în trecut și este timpul să dăm drumul la tot ceea ce ne blochează. Totul este important să fie dus la un alt nivel, să vedem viața cu alți ochi, să facem ce ne este frică, să deschidem comorile din sufletul nostru. Persoanele dragi plecate dincolo ne vor fi de mare ajutor în această etapă, așadar ar fi bine să le chemăm să ne susțină.

Arhanghelul Mihail ne mai transmite și el să avem credință și încredere pentru că de obicei când vine această transformare în prima fază ne sperie și nu ne place.  Vom încerca să opunem rezistență însă fără prea mult succes. Să fim atenți de asemenea că pot să vină lucruri spre noi pe care ni le-am dorit dar care ne sperie atât de tare încât nu știm de unde să le prindem și cum să le facem față. Știm expresia: ai grijă ce îți dorești că s-ar putea să se întâmple.  Așadar apar toate obstacolele, blocajele, fricile care ne țin departe de visele noastre și trebuie să le îmbrățișăm, să le mulțumim ca apoi ceea ce ne dorim să se întâmple. Arhanghelul Mihail ne spune că avem nevoie de putere, curaj și încredere pentru a trece de această etapă necesară.

Poate ne vom simți singuri, putem avea momente în care ne pierdem speranța și încrederea, ne putem conecta mult mai ușor la agitația din exterior sau la ce spun și fac alții, vom avea momente în care vom uita cât de protejați suntem și vom uita să apelăm la credință și la ființele de lumină. Da, mai toți vom trece prin perioade de rătăcire pentru că doar așa ne vom regăsi și vom face transformarea necesară. Va fi absolut necesar să ne dăm din calea noastră, să renunțăm la control, să ne conectăm la puterea noastră interioară, să acceptăm ceea ce se întâmplă tocmai pentru a alege altceva. Chiar dacă ne este greu, chiar dacă nu vedem poate luminița de la capătul tunelului important este să mergem înainte și să nu uităm să ne bucurăm de călătorie. Multe bucățele din noi vor muri tocmai pentru ca noi să renaștem într-o variantă mai bună, variantă aliniată cu noile frecvențe ale Mamei Noastre Pământ. Să nu uităm să ne concentrăm pe unicitatea noastră, pe darurile noastre și să lăsăm să plece tot ceea ce ne împiedică să fim aliniați cu Voia și Planul lui Dumnezeu.

Așadar o luna esențială în devenirea noastră și în ridicarea vibrației acestei planete prin contribuția fiecărui suflet, deci să ne facem treaba.

 

În prima jumătate a lunii

În prima jumătate a lunii, până pe 14 noiembrie preocuparea rămâne față de persoanele apropiate, putem avea conflicte cu cei dragi chiar din dorința de a face să fie bine. Va fi pusă sub lupă în mod special relația cu mama, și chiar dacă nu mai este printre noi este esențial să lucrăm pe această relație, iar dacă ești mamă este important să lucrezi pe acest rol și să faci ajustările necesare. Multe răspunsuri legat de ce nu merge în viața noastră se pot regăsi în relația cu mama. O să fim susținuți atât de Arhaghelul Azrael cât și de Arhanghelul Gabriel care ne va inspira, ne va aduce în cale acele conștientizări de care avem nevoie și ne va ajuta să comunicăm ceea ce simțim. Mai concret se va sparge bula, tot ceea ce am ținut în noi iese la suprafață și dacă mergem la relația cu mama vom înțelege ce avem de făcut. De asemenea strămoșii, dar mai ales cei pe linia materna sau femeile din familie (să nu uităm că suntem într-un an de energie feminină) ne vor susține în toată această tranformare. O să înțelegem mai încolo de ce este atât de necesară. Va fi o perioadă în care rezistențele noastre nu mai țin, în care fricile ies la suprafață, chiar frici legate de succes, de fericire, de iubire, parcă am vrea să tot hrănim sabotorul, dar nu se mai poate. Acum este momentul să ii dăm drumul și să lăsăm garda jos pentru că în fața lui Dumnezeu și a iubirii nu trebuie să ne protejăm.

În partea doua a lunii

Din 15 până pe 21 noiembrie va fi o perioadă în care avem senzația că mergem pe sârmă. Parcă orice spunem este interpretat, parcă orice facem nu este bine, parcă nu suntem înțeleși. Este clar că trebuie să ne ascultăm intuiția, să facem doar ceea ce simțim și să avem încredere în planului lui Dumnezeu. Știm că ni se arată doar primul pas și nu avem o hartă, însă tot ceea ce ni se întâmplă este spre binele nostru cel mai înalt, chiar dacă nu o ni se pară așa. Este o perioadă bună să înțelegem că unele lucruri se întâmplă pentru că noi le-am cerut, noi le-am creat, acum putem alege altceva. Dacă ne-am dat puterea, acum putem să ne luăm puterea înapoi, dacă avem anumite dependențe acum este momentul să renunțăm la ele, acum este momentul să aprindem pasiunea în noi și acea dorință de a ne transforma viața. Avem șansa asta, să profităm de ea.

În ultima parte a lunii

Din 22 noiembrie până la finalul lunii va fi nevoie de interiorizare, de o perioadă în care atenția este important să fie mutată spre interior. Va fi nevoie să lucrăm cu copilul nostru interior, cu problemele noastre de stimă de sine scăzută, cu atașamentele, nevoia de control, cu lipsa de comunicare sau lipsa sincerității cu noi. Va fi nevoie să ieșim în natura, să ascultăm muzică care ne conectează cu natura, să o respectăm și să acționăm conștient, spre exemplu cumpărând produse sustenabile. Va fi nevoie să ne ridicăm deasupra situației, să vedem tot ce se întâmplă detașat, doar așa vom face lumină și vom înțelege ce avem de făcut.

Așadar ne așteaptă o lună de transformare, de alchimizare și vom renaște. Înțelegem că ce a fost nu va mai fi, că este important să lăsăm să plece așteptările că ne vom întoarce la ce a fost și să începem reconstrucția. Să nu uităm că nu suntem nicio clipă singuri, avem susținere la fiecare pas, iar acum avem o ocazie de care ar fi bine să profităm.

 

Totul este bine! Mergem înainte împreună!

 

Doamne ajuta!

 

Delia

 

 

 

 

Acest articol are un comentariu

  1. Raza de soare

    Cum sa incep sa vindec relația cu mama? Am momente cand ma dor tălpile după ce vine la mine sau am vorbit la telefon. Am inteles ca vorbeste tot de relația cu mama. Sa fiu de acord cu ea în hotărârile ei si ce face? Observ ca o critic ,că u își tratamentul corect,că e zile pe saptamana e la biserica… În rest vorbim ,ma ajuta cu ce poate ea. Am clipe cand imi dau seama că vorbesc răstit la ea sau ma enervez. Multumesc!

Lasă un răspuns